X

SIMBOLISTICĂ EDIFICATOARE la AIPAC: PENTAGRAMA la braț cu STEAUA LUI DAVID. De ce este importantă mutarea ambasadelor la IERUSALIM? Care este legătura cu ANTIHRIST?

de Saccsiv

După cum deja știți, aflata la AIPAC în SUA, premierul Viorica Dancila a anunțat mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

Edificatoare simbolistica aleasa de AIPAC: pentagrama la braț cu Steaua lui David…

Cei ce dorm pe ei vor zice ca simbolizeaza prietenia dintre SUA și Israel, fără sa le mai pese de unde însă ideea de stea cu cinci colturi…

Steaua cu cinci colturi este o pentagrama, precum cea din fruntea lui Baphomet:

In 1861, ocultistul francez Eliphas Levi a inclus in cartea sa Dogmes et Rituels de la Haute Magie (Dogmas and Rituals of High Magic) un desen care va deveni cea mai faimoasa descriere a lui Baphomet: o capra umanoida inaripata cu o pereche de sani si o torta pe cap, intre coarnele sale. Figura include multe simboluri ezoterice legate de conceptele ezoterice intruchipate de Baphomet. In prefata cartii sale, Levi declara:

Capra de pe frontispiciu poarta semnul pentagramei pe frunte, cu un varf indreptat in sus, un simbol al luminii, cele doua maini ale sale formand semnul Hermetismului, una orientata in sus, spre luna alba, Chesed (ce inseamna mila, compasiune), cealalta indreptata in jos, spre luna cea neagra, Geburah (forta, judecata divina). Acest semn exprima armonia perfecta dintre mila si dreptate. Unul din bratele sale este de sex feminin si celalalt de sex masculin, ca si cele ale Androginului Khunrath, atributele caruia a trebuit sa le unim cu cele ale caprei noastre pentru ca el este unul si acelasi simbol. Flacara inteligentei stralucind intre coarnele sale este lumina magica a echilibrului universal, imaginea sufletului inaltat mai sus de materie; ca si flacara care, in timp ce este legata de materie, straluceste deasupra acesteia. Capul urat al fiarei exprima groaza pacatosului, ale carui actiuni materialistice, singura parte responsabila, trebuie sa suporte pedeapsa exclusiv; pentru ca sufletul este insensibil, potrivit naturii sale, si poate suferi numai atunci cand se materializeaza.

Bastonul, care sta in loc de organele genitale, simbolizeaza viata vesnica, corpul acoperit cu solzi, apa, semi-cercul de deasupra sa, atmosfera, penele care urmeaza sus, volatilitatea. Omenirea este reprezentata de cei doi sani si de bratele de androgin ale acestui sfinx al stiintelor oculte.”

Cititi va rugam mai multe despre Baphomet la:

OMUL NOU va fi ANDROGIN. Adica o aratare cu sani de femeie si falus de barbat. De aceea toata aceasta nebunie cu al treilea gen, pentru ca omul viitorului trebuie sa fie dupa chipul si asemanarea lui BAPHOMET …

De ce sunt importante mutarile ambasadelor la Ierusalim? Pentru ca mutarea ambasadelor implica obligatoriu pasul urmator, recunoasterea Ierusalimului drept capitala a Israelului.

De ce atâta graba? Pentru ca treaba e coapta. S-a intrat pe ultima turnanta. Pregătirile pentru construirea celui de Al Treilea Templu sunt și ele gata. Mai trebuie instaurat antihristul…

Donald Trump a dat tonul:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Dar Donald Trump nu este decât o unealta, pregătită din timp pentru misiunea importanta ce i s-a încredințat:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

Coroana se pregătește și ea:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului / Reamintim: MESIA așteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Deja se cere pe fata guvern mondial si ecumenismul total:

Sanhedrinul cere înlocuirea ONU, reeducarea religioasă a oamenilor și unirea națiunilor la Ierusalim

Iar unii rabini considera ca treaba este aproape iminenta:

Rabinul Chaim Kanievsky: MESIA va veni pana la viitoarele alegeri din Israel

Revenind la simbolistica de la începutul articolului, să ne amintim de vedenia ce l-a infiorat pe Sfântul Ioan din Kronstadt:

[…]

Ma înfior de cele vazute, când ma gândesc ce va fi cu lumea cea pacatoasa. Mânia lui Dumnezeu ne va lovi în curând, pe neasteptate, pentru ticalosia noastra. Scriu si-mi tremura mâinile, si lacrimile-mi curg pe obraz. Doamne, da-mi tarie si putere, da-mi adevarul Tau si vointa Ta de la început pâna la sfârsit, ca sa descriu tot ce-am vazut!

Aceasta vedenie a fost asa: dupa rugaciunea de seara m-am culcat sa ma odihnesc putin de oboselile mele. În chilie era semiîntuneric, în fata icoanei Maicii Domnului ardea candela. Nu trecu nici jumatate de ceas si am auzit un zgomot usor. Cineva s-a atins de umarul meu si o voce blânda mi-a zis încetisor: „Scoala-te, robul lui Dumnezeu, si sa mergem cu voia lui Dumnezeu!“. M-am ridicat si am vazut lânga mine un minunat staret, cu pletele albe, într-o mantie neagra, cu toiagul în mâna; m-a privit binevoitor, iar eu de frica mai n-am cazut jos; mâinile si picioarele începura sa-mi tremure, voiam sa spun ceva, dar limba nu mi se supunea. Staretul m-a însemnat cu semnul crucii, si mi s-a facut usor si vesel pe suflet.
Dupa aceea mi-am facut eu singur semnul crucii. Mi-a aratat apoi, cu toiagul, spre peretele de la asfintit.

[…]

Apoi, dintr-odata, peretele a disparut, iar eu l-am urmat pe Staret

[…]

Si iarasi am mers mai departe, si am intrat într-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar Staretul m-a oprit: „Nu se poate! Aici e urâciunea pustiirii!”.

Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!). Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia începura sa alerge ca niste smintiti în jurul prestolului, sa tipe, sa suiere, sa bata din palme si sa cânte cântece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamântul s-a cutremurat, si biserica s-a prabusit: si femeia, si oamenii aceia, si preotul – s-au pravalit cu totii în adâncul beznei – în abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie!

Am privit înapoi. Staretul se uita la ceva, m-am uitat si eu. „Parinte, spune-mi, ce este cu aceasta înfricosatoare biserica?” – «Acestia-s „cetatenii cosmosului”, ereticii, cei ce au parasit sfânta si soborniceasca Biserica si au primit inovatiile, care sunt lipsite de harul lui Dumnezeu; în astfel de biserica nu se posteste si nu poti sa te împartasesti!»

M-am înfricosat, zicând: „Doamne, vai noua, ticalosilor – moarte!”. Staretul m-a linistit însa, spunându-mi: „Nu te scârbi, ci roaga-te!” Si iata, am vazut o multime de oameni care se târau chinuiti de o sete cumplita, iar în frunte aveau stele. Când ne-au zarit, au început sa strige: „Sfinti parinti, rugati-va pentru noi. Atât de greu ne este, însa nu putem sa ne rugam. Tatii si mamele noastre nu ne-au învatat Legea lui Dumnezeu. N-avem nici numele lui Hristos, n-am primit Sfântul Mir, nici pe Duhul Sfânt, iar semnul crucii l-am refuzat!”. Si au început sa plânga.

[…]

Si iata, am vazut o multime de oameni, tineri si batrâni, îmbracati în straie ciudate, carând o stea imensa în cinci colturi; la fiecare colt atârnau câte doisprezece draci; în centru, satana însusi sta protapit cu niste coarne zdravene, cu capatâna de paie, iar din gura îi curgeau balele veninoase peste norod, de-a valma cu cuvintele: „Sculati voi cei pecetluiti cu blestemul…” Imediat s-a prezentat un cârd de draci, punându-le la toti pecetile: pe frunte si la mâna dreapta. L-am întrebat pe Staret: „Asta ce  inseamna?“.

– „Acestea-s pecetile antihristului”. Mi-am facut semnul crucii Si l-am urmat pe Staret.

[…]

Staretul s-a rugat mai apoi pentru robii lui Dumnezeu si a aratat spre rasarit. Se împlinira cuvintele Proorocului Daniel despre „urâciunea pustiirii“. Si iata, am vazut deslusit cupola templului de la Ierusalim. Era înfipta steaua. Sus, pe cupola, În interiorul templului se înghesuiau milioane de noroade, si înca altii mai încercau sa patrunda înauntru. Am vrut sa-mi fac semnul crucii, dar Staretul m-a oprit, zicând: „Aici este urâciunea pustiirii!“.

Am intrat si noi în templu. Era plin de lume: am vazut tronul, peste tot ardeau lumânari de seu; pe tron sta imperatorul în porfira de culoare stacojie; pe cap avea coroana de aur cu stea. L-am întrebat pe Staret: „Cine este acesta?“. El a raspuns: „Antihristul!“. De statura înalta, cu ochii ca jaratecul, cu sprâncenele negre, având cioc, fioros la fata, viclean, perfid, strasnic. Sta cocotat pe tron cu mâinile întinse spre popor, iar la degete avea gheare ca de tigru si racnea: „Eu sunt imperatorul si dumnezeul si stapânitorul. Cine nu va primi pecetea mea, aceluia, moarte!“. Toti au cazut la pamânt si i s-au închinat, iar el a început sa le puna peceti pe frunte si pe mâini, ca sa primeasca pâine si sa nu moara de foame si sete.

Cititi va rog mai multe la:

VEDENIA ÎNFRICOȘĂTOARE a Sfântului IOAN de KRONSTADT despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii…

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. ..pai stie doamna prim ministru, simbolistica ‘AIPAC’ sau profetiile Sf Ioan de Kronstadt? frate, e doar pentru connaisseuri…daca ar citi Veorica (cu echipa psd +toata „opozitia+tefelistii feisbukisti”) ce postezi aici in articolul asta nu ar intelege nimic. pentru „prim-ministra’ pare scris in javaneza. Doamne ajuta-ne in vremurile de restriste!.

 2. Ingemanarea dintre steaua lui David si pentagrama arata un adevar pa care altii nu doreau sa-l accepte si anume ca ori una, ori alta tot un drac e. Acum e pe fata si pentru profani, sa vada tot omul care e directia, insa ma intreb daca aceasta „nevinovata”, Viorica Bocanila, intelege ce se petrece cu ea?
  Se duc pe rind, la Inalta Poarta, cind Plavanis, cind Bocanila, iau lista cu ordine si executa fara sa crisneasca asa cum ii sta bine unui tradator.
  Steaua comunista, cea de pe drapelul SUA si steaua evreiasca aceiasi demonizare pitita dupa mai multe colturi, pina si simbolul Crucii Rosii de pe ambulante a disparut, locul ei fiind luat de steaua cu 6 colturi

  1. Dante, as fi vrut sa mai vorbesc cu tine, dar nu mai am nr tău de telefon, ca mi-am schimbat cartela. Tu îl mai ai pe al meu?

 3. Tot răul în societate pleacă de la politicieni;ei sunt cei ce au puterea asupra vieții,libertății și integrității indivizilor;dacă ei ar fi integri,responsabili,documentați altfel ar fi lumea;atunci s ar gândi înainte de a concepe diferite planuri de subjugare a oamenilor sub diferite forme;și ar pune întrebarea:,,mă e bine ce vreau eu să fac?dacă totuși există Dumnezeu (cei mai mulți dacă nu chiar toți politicienii sunt atei)?cum voi răspunde eu la râul ce vreau să l fac?”;de fapt ceea ce scriu eu aici este ceva utopic;cu câteva excepții,de a lungul timpului,mai marii lumii nu au avut niciodată intenții curate,intenții care să influențeze în bine viața omului
  Din păcate puțini își dau seama că politicienii sunt toți la fel

 4. Preot Arsenie Boca:

  „Zdreanţa roşie, secera şi ciocanul, steaua cu cinci colţuri o să dispară, dar va veni steaua cu şase colţuri, anarhia, şi va fi vai şi amar de lume (…) Asta va fi peste mulţi ani, şi nouă, Dumnezeu nu ne va hărăzi să vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat să văd, după sărbătoarea deşartă a victoriei, câţi dintre cei drepţi au mai rămas. Căci după această victorie deşartă, puţini dintre cei drepţi vor fi în picioare şi la sărbătoare. Peste tot vor fi naimiţi (vânduţi duşmanului) şi abia atunci va începe o noua luptă, fără jertfă de sânge, dar la fel de lungă ca şi cea pe care am început-o noi acum!”

   1. Mi-am adus amine ca am citit undeva la parintele Arsenie Boca, ceva legat de transformarea stelei cu cinci colturi in steaua cu sase colturi.
    Nu stiu in ce carte apare.

   2. A spus-o, dar nu mai știu în care carte!
    Dacă mă străduiesc, o să caut să văd și-ți spun…
    Dar, în înregistrarea audio a Pr.Vamvulescu care a scris o carte despre relația lui veche și foarte apropiată cu Pr.Arsenie Boca, a menționat acest citat spus de abc, transmis lui oral, de către Pr.Arsenie Boca.
    Printre altele, din aducere-aminte spunea că îi pare rău pentru noi pentru că vom cădea din pricina fricii care-i de la diavol…
    Iar într-o înregistrare de pe Antena 1, dar și din spusele aceluiași preot Vamvulescu, spune că, pentru dragostea Maicii Domnului, Sf.Ioan Botezătorul va fi apărătorul nostru.
    Se spune că s-a găsit există într-o raclă trupul lui, capul îi mai lipsește și în vremurile din urmă, el va umbla printre români.
    Până i-au fost găsite moaștele și puse în racla de argint, tot apărea trecând prin grădinile oamenilor, un om fără cap; culmea, oamenii nu păreau înspăimântați de apariție, probabil simțind sfințenia venită din partea aceluia.

    Eu mai ascult acasă, dar și la serviciu; promit că o revin cu trimitere la minutul în care se specifică…până una, alta, pentru cei interesați:

    Mărturia mea despre Pr. Arsenie Boca de Pr. Petru Vamvulescu – 2012 – Audiobook 2 ore
    https://www.youtube.com/watch?v=hobVlqzz96A

    dar și în Cărarea Împărăției:
    Cărarea Împărăției de Sf. Arsenie Boca – toată cartea 12 ore – partea 2 din 2
    https://www.youtube.com/watch?v=gfUGXfkLG5E

    Cărarea Împărăției de Sf. Arsenie Boca – toată cartea 12 ore – partea 1 din 2
    https://www.youtube.com/watch?v=cmuRR0Kgtsw

    1. Magda

     Este dintr-o carte gen „Marturii”. Adica cineva a spus ca ar fi spus. Nu va mai luati dupa acest gen de carti.

 5. Ne mai miram? Deja un pas a fost facut: homosexuali in fata altarului. Cine si-ar fi imaginat o asemenea batjocura cu 25-30 de ani in urma? Sau cine si-ar fi imaginat personaje cu Scriptura in mana si cu Crucea pe piept sustinand homosexualitatea si avortul in numele „iubirii” si „respectului” fata de fiinta umana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings