X

OMUL NOU va fi ANDROGIN. Adica o aratare cu sani de femeie si falus de barbat. De aceea toata aceasta nebunie cu al treilea gen, pentru ca omul viitorului trebuie sa fie dupa chipul si asemanarea lui BAPHOMET …

de Saccsiv
Bacchus, sculptură elenistică în care este reprezentat ca hermafrodit, cu sâni feminini și organe genitale masculine. Muzeul Luvru. Foto: https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Bacchus_-_Paris-2010-_Mus%C3%A9e_du_Louvre.jpg

In cartea sa Praktischer Idealismus, Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) scria:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

„Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Actualele rase și clase vor dispărea treptat din cauza dispariției spațiului, timpului și prejudecatilor. Rasa viitorului euroasiato – negroida, similara la infatisare cu anticii egipteni, va inlocui diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor.”

 

Cititi va rog mai multe la:

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

Dar omul viitorului va mai fi cumva. Sau macar va crede ca va fi altcumva decat cel din vechime. Adica androgin. Iar terenul se pregateste de acum.

De ce credeti ca Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision?

Foto: http://www.revistamujer.cl/wp-content/uploads/2014/05/Conchita-Wurst-ganadora-de-Eurovisi%C3%B3n-2014.jpg

De ce credeti ca exista deja experti in gen ce supravegheaza ca inca de la gradinite fetele sa faca cele ale baietilor si invers?

Grădinițele suedeze reclasifică genul copiilor într-un experiment de inginerie socială

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

Medici curajosi explica faptul ca aceasta ii duce la nebunie pe copii, adolescenti si tineri:

Text fundamental. PROMOVAREA TRANSGENDER (al treilea gen) = CRIMA IMPOTRIVA COPIILOR. Concluzia COLEGIULUI PEDIATRILOR AMERICANI. Castrarea chimica, mutilarea genitala si bolile mintale au scapat de sub control …

Dar de fapt asta se si doreste: un Pamant de nebuni.

Germania a devenit deja primul stat european care introduce al treilea gen, “nedeterminat” pe certificatele de naştere, o iniţiativă condusă de UE pentru oprirea discriminării în statele europene, potrivit ediţiei online a publicaţiei germane Spiegel:

Primul stat european care introduce un „al treilea gen” pe certificatele de naştere

Ba mai mult, deja cei care neagă teoria de gen pot fi acuzați de discriminare, amendați si închiși:

Canada DECADENTĂ adoptă LEGEA tiranică a TRANSSEXUALITĂȚII. Cei care NEAGĂ teoria de gen pot fi acuzați de discriminare, amendați, închiși

California protejează IDENTITATEA DE GEN prin LEGE: Poți ajunge la ÎNCHISOARE dacă te adresezi… la genul nepotrivit

Si desigur, s-a ajuns si la alte nebunii legislative:

NEBUNIA GENULUI: Regatul Unit vrea ca formularea „FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ” să se INLOCUIASCĂ cu ,,PERSOANA INSĂRCINATĂ” pentru a nu supăra TRANSGENDERII

Sau la schimbarea “dogmelor” ereticilor:

“BISERICA” LUTERANA sărbătorește SCHIMBAREA SEXULUI unui pastor cu o ceremonie de ”SCHIMBARE A NUMELUI”

„BISERICA” SUEDEZA schimbă denumirea de GEN a numirii lui DUMNEZEU: Fără chemarea ”EL” sau ”DOMNUL”

Iar “protectia copilului” ajuta si ea:

REEDUCAREA prin serviciile de protecție socială / ASISTENȚII SOCIALI din Anglia acuză o familie tradiționalistă deoarece refuză să o lase pe fiica lor să facă schimbare de sex

SUA: Parintii pierd custodia fiicei deoarece se opun deciziei sale de a-si schimba sexul …

Sau de ce credeti ca in revistele colorate sunt promovate modele transgender?

REVOLUȚIA TRANSGENDER ÎNCEPE! Agenda illuminati promovată pe coperta revistei Vogue

Sau ca apar astfel de studii?

Studiu: „Ar trebui să se RENUNȚE la descrierea ALĂPTĂRII ca fiind NATURALĂ deoarece aceasta implică DISCRIMINARE DE GEN si alimenteaza mișcarea ANTI-VACCIN”

Sau ca apar astfel de sportivi?

Unde le va fi limita? A fost HALTEROFIL BARBAT. S-a facut femeie si acum ZDROBESTE CONCURENTA la competitiile de … HALTERE FEMININ

Sau astfel de simboluri?

VIDEO. Noi emoji la Apple: GENDER NEUTRAL si … “I LOVE YOU”

Etc., etc.

Ei bine, fratii mei dragi, toate acestea se petrec deoarece idealul omenirii trebuie sa fie acesta:

Adica o aratare cu sani de femeie si falus.

Lipsesc copitele, dar probabil ca ingineria genetica o va rezolva si pe aceasta. Pana atunci, merge si incaltamintea – copita:

Video: MODA – COPITE …

De ce trebuie ca omul sa ajunga androgin, adica sa arate precum in imaginea de mai sus? Ca sa nu mai fie precum i-a creat Dumnezeu, ci sa arate precum Baphomet.

In 1861, ocultistul francez Eliphas Levi a inclus in cartea sa Dogmes et Rituels de la Haute Magie (Dogmas and Rituals of High Magic) un desen care va deveni cea mai faimoasa descriere a lui Baphomet: o capra umanoida inaripata cu o pereche de sani si o torta pe cap, intre coarnele sale. Figura include multe simboluri ezoterice legate de conceptele ezoterice intruchipate de Baphomet. In prefata cartii sale, Levi declara:

 

Capra de pe frontispiciu poarta semnul pentagramei pe frunte, cu un varf indreptat in sus, un simbol al luminii, cele doua maini ale sale formand semnul Hermetismului, una orientata in sus, spre luna alba, Chesed (ce inseamna mila, compasiune), cealalta indreptata in jos, spre luna cea neagra, Geburah (forta, judecata divina). Acest semn exprima armonia perfecta dintre mila si dreptate. Unul din bratele sale este de sex feminin si celalalt de sex masculin, ca si cele ale Androginului Khunrath, atributele caruia a trebuit sa le unim cu cele ale caprei noastre pentru ca el este unul si acelasi simbol. Flacara inteligentei stralucind intre coarnele sale este lumina magica a echilibrului universal, imaginea sufletului inaltat mai sus de materie; ca si flacara care, in timp ce este legata de materie, straluceste deasupra acesteia. Capul urat al fiarei exprima groaza pacatosului, ale carui actiuni materialistice, singura parte responsabila, trebuie sa suporte pedeapsa exclusiv; pentru ca sufletul este insensibil, potrivit naturii sale, si poate suferi numai atunci cand se materializeaza.

Bastonul, care sta in loc de organele genitale, simbolizeaza viata vesnica, corpul acoperit cu solzi, apa, semi-cercul de deasupra sa, atmosfera, penele care urmeaza sus, volatilitatea. Omenirea este reprezentata de cei doi sani si de bratele de androgin ale acestui sfinx al stiintelor oculte.

 

Eliphas Levi (1810 – 1875), cel ce avea sa aiba un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn mai zicea:

  

„Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului. Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Este (nota saccsiv: nu pot scrie cea mai mare hula, cea impotriva DUHULUI SFANT). Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal”.

 

Cititi va rog si:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

Ocultistul britanic, Aleister Crowley, s-a nascut cu aproximativ sase luni de la moartea lui Eliphas Levi, determinandu-l sa creada ca el a fost reincarnarea lui Levi. Partial din acest motiv, Crowley a fost cunoscut in cadrul O.T.O, societatea secreta pe care el a popularizat-o, ca „Baphomet”.

Baphomet este o figura importanta in Thelema, sistemul mistic pe care el l-a stabilit la inceputul secolului 20. Intr-una din lucrarile sale cele mai importante, Magick, Liber ABA, Book 4, Crowley il descrie pe Baphomet ca androgin divin:

 

Diavolul nu exista. Este un nume fals inventat de Black Brothers pentru a sugera o Unitate in invalmaseala lor ignoranta de dispersii. Un diavol care a avut unitatea ar fi un dumnezeu… „Diavolul este, istoric, dumnezeul oricarei persoane care, personal, il displace… Acest sarpe, Satan, nu este dusman al Omului, ci Cel care a facut zeii rasei noastre, cunscand binele si raul; el a poruncit „Cunoaste-te pe tine insuti!” si a predat Initierea. El este „Diavolul” Cartii lui Thoth, si emblema lui este Baphomet, Androginul care este hieroglifa perfectiei arcane…El este prin urmare Viata, si Iubire. Dar mai mult, litera lui este ayin, adica Ochiul, astfel ca el este Lumina, si imaginea lui zodiacala este Capricorn, acel tap saltaret al carui atribut este Libertatea.

 

Ecclesia Gnostica Catholica, bratul ecleziastic al Ordo Templi Orientis (O.T.O.), recita in timpul Slujbei sale Gnostice „Si cred in Sarpe si in Leu, Misterul Misterului, in numele lui Baphomet.” Baphomet este considerat a fi uniunea Chaos-ului cu Babalon, a energiei masculine si feminine, a falusului si a uterului.

Cititi va rog si:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Cum bine spunea fratele Petru G., sa nu uitam ca necuratul NU are gen, barbat sau femeie, si, prin urmare, ne impinge inspre „neutralitate”, bucurandu-se de prostia noastra democratizata:

ARTA SOVIETICĂ: Turnul lui Babel, androginul și tableta neagră / De ce este identică cu actuala simbolistică?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Lumea este condusă de transsexuali, de sute, poate de mii de ani, transsexualitatea reprezentând ultima și suprema formă de închinare la diavol, care se înfățișează androgin, și care le cere supușilor lui să-și pervertească nu numai sufletul, ci și trupul, cu care Dumnezeu i-a înzestrat prin Creație, pentru ca să se asemene lui, diavolului, care vrea să distrugă Creația. Acum, ca fază finală, se vrea impunerea agendei transsexuale la toată populația pământului, urmărindu-se astfel atât extincția rasei umane, cât și imposibilitatea mântuirii.

  2. Oare nu suntem la “vremea spanacului “?
    DOAMNE IISUSE HRISTOASE AI MILA MAI INGADUIE SI ANUL ACESTA PACE ASUPRA LUMII SI INDURARE ASUPRA CELOR MICI SI NEVINOVATI ca sa nu se implineasca pofta satanei.
    Ci surpa Tu DOAMNE IISUSE HRISTOASE CU DREAPTA Ta locul spurcaciunii aidoma cu Sodoma si Gomora .
    Amin.

    1. Perfect de acord,nu inteleg de ce e respectat atat!!! Chiar mini satana ar trebui scris,ceva de genul noua regula gramaticala!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button