X

Canada DECADENTĂ adoptă LEGEA tiranică a TRANSSEXUALITĂȚII. Cei care NEAGĂ teoria de gen pot fi acuzați de discriminare, amendați, închiși

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

OTTAWA, 15 iunie 2017 (LifeSiteNews) – Senatul Canadei a adoptat proiectul de lege fără modificări al liberalilor lui Justin Trudeau privind drepturile transsexualilor, în această după-amiază, cu un vot de 67 la 11 și 3 abțineri.

Proiectul de lege adaugă “expresia genului” și “identitatea de gen” la Codul canadian al drepturilor omului și la secțiunea privind infracțiunile de discriminare din Codul penal. Pentru că Senatul a adoptat proiectul de lege fără modificări, va necesita doar consimțământul regal în Camera Comunelor pentru a deveni lege.

Criticii avertizează că, în conformitate cu Proiectul de lege C-16, canadienii care neagă teoria de gen pot fi acuzați de discriminare, amendați, închiși și obligați să se supună unei instruiri anti-discriminare.

Cel mai important dintre acești critici este profesorul de psihologie al Universității din Toronto, Dr. Jordan Peterson, care împreună cu avocatul D. Jared Brown, a declarat comisiei Senatului că Proiectul de lege C-16 este o amenințare fără precedent la adresa libertății de exprimare și codifică o ideologie falsă a identității de gen în lege.

Peterson a fost invitat în comisie de senatorul de la Manitoba, Don Plett, care a votat împotriva proiectului de lege.

Plett a propus fără succes să se modifice Proiectul de lege C-16 pentru a adăuga:

“Pentru o mai mare siguranță, nimic din acest act nu necesită utilizarea unui anumit cuvânt sau expresie care să corespundă identității de gen sau expresiei oricărei persoane”.

Imediat după aprobarea Proiectul de lege C-16, Twitter-ul a izbucnit cu atacuri de ură împotriva lui Plett.

Senatorii care au votat impotriva proiectului de lege alături de Plett sunt David Tkachuk, Yonah Martin, Richard Neufeld, Leo Housakos, Betty Unger, Norman Doyle, Tobias C. Enverga, Thanh Hai Ngo, Lynn Beyak și Denise Batters. Toți sunt conservatori.

Senatorii care s-au abținut sunt Anne Cools (independentă) și conservatorii Larry Smith și Michael MacDonald.

Primul ministru Trudeau a felicitat pasajul proiectului de lege ca fiind “o veste minunată”.

Dar Campaign Life Coalition, brațul politic al mișcării pro-life a Canadei, a condamnat aprobarea Proiectului de lege C-16.

“Acest proiect de lege tiranică nu este altceva decât inginerie socială până la gradul n, toate în numele corectitudinii politice”, a declarat vicepreședintele Campaign Life’s Toronto, Jeff Gunnarson, pentru LifeSiteNews.

Jack Fonseca, strategul politic senior al Campaniei Life, a declarat că proiectul de lege va fi folosit pentru a ataca credința creștină.

“Țineți minte ce vă spun, această lege nu va fi folosită ca un “scut” pentru a apăra transsexualii vulnerabili, ci mai degrabă ca o armă pentru a lovi în credincioșii și canadieni care gândesc liber și care refuză să nege adevărul”, a declarat pentru LifeSiteNews.

Peterson a scris pe Tweeter: canadieni vor ajunge să “regrete în mod serios” pasajul din lege.

Peterson a declarat luna trecută comisiei Senatului că el crede că “ideologii” “folosesc membri nevinovați și uneori complici ai așa-numitei comunități transgender pentru a-și promova avangarda ideologică”.

Faptul că este posibil să fiu ilegal deoarece nu particip la acest lucru este ceva care cred că este absolut îngrozitor. Ca și canadian mi se pune un ghimpe în suflet când mă gândesc că este posibil să fim într-o situație de genul asta”, a spus el.

Peterson a devenit criticul de seamă al Canadei pentru proiectul de lege liberal, după ce a lansat trei video care se opun aplicării ideologiei de gen, dintre care unul a lovit Proiectul de lege C-16, despre care a spus că “cere un discurs în mod necesar”.

El a promis, de asemenea, că nu va folosi “pronume fără sex”, cum ar fi “zir” și “ze”, pentru cei care se autoidentifică ca neconformi în funcție de sex atunci când se cere.

Avocatul Brown a spus Comitetului Senatului că liberalii federali au spus clar că vor urma conducerea Ontario atunci când va implementa Proiectul de lege C-16. Iar instrucțiunile din Codul din Ontario al drepturilor omului “mandatează” folosirea pronumelor fără discriminare la cerere, a spus el.

“Utilizarea mandatată a pronumelor cere ca cineva să folosească cuvinte care nu sunt ale lui, care implică o credință sau un acord cu o anumită teorie asupra genului”, a adăugat el.

“Dacă încercați să respingeți această teorie, puteți fi adus în fața Comisiei pentru Drepturile Omului care vă va gasi vinovat de discriminare. Pe scurt, pe tema genului, vom avea un discurs guvernamental.”

Cei care refuză să meargă pot fi “aduși în fața tribunalului federal”, a spus Brown.

Dacă tribunalul evaluează o pedeapsă, cum ar fi o amendă sau un “remediu nemonetar, cum ar fi o ordine de încetare a ordinii sau o ordonanță de a obliga pe cineva să facă ceva” și persoana refuză, “se va considera că ei sfidează instanța de judecată și de aici va rezulta cel mai probabil închisoarea”, a adăugat el.

Gunnarson a spus că legea indică faptul că mai mulți politicieni pro-familie sunt necesari pentru a ajuta la guvernarea țării.

“Trebuie să ne intensificăm eforturile de a căuta și de a alege candidați sensibili pro-viață și pro-familie”, a declarat el pentru LifeSiteNews.

“Conducerea catolică trebuie în special să-și flexeze mușchii, să-și numească enoriașii la acțiune și să ajute la provocarea unei revolte”, a spus el.

Pasajul lui C-16 este unul dintre numeroasele amendamente proaste care vor aduce căderea națiunii noastre.

traducere pentru OrtodoxINFO de Iuliana Gabriela Niță

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. si uite cum boli psihice (pt cunoscatori cu mintile ravasite de demoni) devin legale (si) “sacrosante” , vor urma inevitabil “asociatiile ” de necrofili,zoofili, sado maso, pedofili, etc..si tot asa pana cand pamantul si cerurile vor arde..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE