X

Video: MODA – COPITE …

Shoes Look Like Hooves

Blair Ondrla specializes in creature feet shoes. 👠 🐎

Gepostet von STYLE INSIDER am Mittwoch, 28. März 2018

Cititi va rugam si:

FOTO: Sa ne obisnuim cu COPITELE? Vedetele promoveaza o incaltaminte bizara …

 

 

Categorii
Moda
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Dacă tot le plac copitele de la animale, sa împrumute de la ele mai degrabă dreapta împreunare, ca n-o să vezi niciodată animale bisexuale sau lesbiene sau orice alte tipuri de împreunări. Animalele își cunosc și recunosc statutul pe care li l-a dat Dumnezeu. Numai omul coboară sub statutul de animal.
    Dacă am înțelege din astea cât de mare și ce nemargine au mila și iubirea lui Dumnezeu față de făptura mâinilor Sale, cât de mult îngăduie și cât de mult așteaptă… poate, poate se va trezi omul și va dori să scape din dobitocia în care se complace…
    Există pentru toate iertare, nu este păcat pe care să nu-l poată ierta Dumnezeu, afară de necredință și neîntoarcere de la drumul iadului spre calea iubirii și iertării Sale.
    Dumnezeu să Se îndure de fiecare în parte și acum, în Săptămâna Patimilor Sale, să trezească pe cât mai mulți la adevărata credință a Ortodoxiei celei drept slăvitoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!