X

Video: MODA – COPITE …

de null

Shoes Look Like Hooves

Blair Ondrla specializes in creature feet shoes. ? ?

Gepostet von Style Insider am Mittwoch, 28. März 2018

Cititi va rugam si:

FOTO: Sa ne obisnuim cu COPITELE? Vedetele promoveaza o incaltaminte bizara …

 

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Moda
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Dacă tot le plac copitele de la animale, sa împrumute de la ele mai degrabă dreapta împreunare, ca n-o să vezi niciodată animale bisexuale sau lesbiene sau orice alte tipuri de împreunări. Animalele își cunosc și recunosc statutul pe care li l-a dat Dumnezeu. Numai omul coboară sub statutul de animal.
    Dacă am înțelege din astea cât de mare și ce nemargine au mila și iubirea lui Dumnezeu față de făptura mâinilor Sale, cât de mult îngăduie și cât de mult așteaptă… poate, poate se va trezi omul și va dori să scape din dobitocia în care se complace…
    Există pentru toate iertare, nu este păcat pe care să nu-l poată ierta Dumnezeu, afară de necredință și neîntoarcere de la drumul iadului spre calea iubirii și iertării Sale.
    Dumnezeu să Se îndure de fiecare în parte și acum, în Săptămâna Patimilor Sale, să trezească pe cât mai mulți la adevărata credință a Ortodoxiei celei drept slăvitoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.