X

Sexualizarea copiilor: Ceva este cu totul în neregulă pe contul de Instagram „Pepper.Pics” [GALERIE FOTO]

Pepper.Pics este un cont tulburător de Instagram, conținând peste 1600 de fotografii ale unei fetițe postând în diferite situații. Tema principală a fotografiilor: sexualizarea unui copil si simbolismul elitei oculte.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pepper.Pics este un cont de Instagram care prezintă peste 1.600 de fotografii despre „modă” ale unei fetițe în vârstă de 9 ani din Belgia, pe numele ei Pepper. Contul, administrat de mama ei, Bonnie van Geel, este activ de câțiva ani (de când Pepper era un bebeluș) și are peste 30.000 de abonați. Datorită succesului contului, Pepper a fost recrutată să pozeze pentru câteva branduri și reviste renumite, precum Stella McCartney Kids, Mini Maven Magazine, Mimi & Lula și Daniel Wellington. Chiar dacă toate astea sună bine și în regulă, o privire aruncată pe contul de Instagram îți dă un sentiment de neliniște… din câteva motive.

În primul rând, astfel de conturi de pe rețelele de socializare – ale unor copii  prea mici pentru a-și da consimțământul și a înțelege implicațiile unei asemenea expuneri online – au în ele ceva exploatator și sub demnitatea unui părinte. Și ca și cum n-ar fi de ajuns, un număr cutremurător de fotografii prezintă copiii în haine care mai degrabă îi dezbracă și în posturi sugestive, care te fac să te întrebi: Cine se abonează, de fapt, la asemenea conturi și de ce?

Înainte de a merge mai departe, iată o fotografie de pe acest cont cu un comentariu care spune totul despre întreaga situație:

[Traducerea comentariului]:

Misery_and_co: Tu n-ai nicio problemă că, practic, îți prostituezi fetița pe internet? E un copil, nu o vedetă, nu o figură publică, nu vreo mini-expertă în modă; este absolut dezgustător că te simți bine expunând-o în asemenea hal. De ce nu-i dai o șansă să decidă ea cine vrea să fie, fără aplauzele unei galerii de bărbați de 45 de ani? Este îngrețoșător.

Parcă nefiind suficient de tulburător,  un mare număr de fotografii conțin simbolism legat de metoda Monarch de control al minții și de exploatarea copiilor în general. După cum veți înțelege imediat, practic tot acest cont de Instagram pare un curs Vigilant Citizen despre acest subiect.

Deloc surprinzător, Pepper poartă foarte des haine de la mărcile NUNUNU și Caroline Bosmans. Ambele companii au fost demascate de Vigilant Citizen din cauza conturilor lor de Instagram prezentând poze revoltătoare cu copii. Într-adevăr, contul NUNUNU de Instagram, care promovează colecțiile de haine „de gen neutru”, prezintă fățiș simbolism satanic combinat cu sexualizarea minorilor. Contul de Instagram al Carolinei Bosmans este o colecție bolnavă de fotografii cu copii triști, aflați în situații traumatizante.

Pepper.pics urmează același șablon „artistic”, exploatator și bizar. Chiar dacă nu poți prezenta asemenea fotografii „sugestive” fără o senzație de jenă și disconfort, acestea trebuie expuse și disecate. Există o subcultură a „artei” și a „modei” care se bazează pe exploatarea și coruperea copiilor. Acest cont de Instagram este un alt exemplu perfect în acest sens.

Mai jos veți vedea câteva fotografii de pe acest cont.

Sexualizarea unui copil

Un număr răscolitor de fotografii de pe Pepper.Pics prezintă un copil îmbrăcat și aflat în posturi foarte sugestive. De fapt, dacă fotomodelul nu ar fi fost un copil ci un adult, fotografiile ar fi intrat în categoria „sexy”. Dar în fotografii este un copil. Pentru ce au fost făcute aceste fotografii? De ce sunt ele postate pe internet? Și, mai presus de toate, cine sunt miile de abonați care se uită la aceste imagini și dau like-uri?

Mama lui Pepper scrie, în mod înfiorător, în captura imaginii: „Născută pentru a fi în lumina reflectorului”. Nu pare ca fetița să fi putut alege dacă să fie sub reflector.
Captura spune realmente că Pepper „nu era foarte îmbrăcată”. Dacă așa este, de ce există această poză pe internet, ca s-o vadă mii de oameni?
Bang-bang. Straniu…
În această captură, mama chiar spune că Pepper plângea pentru că era sătulă și obosită de atâtea fotografii. Și totuși poza este pe internet. E drăguță exploatarea, nu? De asemenea, tatuajele sunt pentru adulți. A tatua un copil este o cale de a-l „maturiza”.
O altă poză cu o Pepper tristă. Plânge, purtând o coroană. Cui îi place să vadă așa ceva?
Asta ce DRACULUI mai vrea să însemne?

 

Ochelari de soare, buze rujate pe tricou, un umăr dezvelit: toate sunt încercări disperate de a face un copil să fie „sexy”
Nu e deloc în regulă.
Aici nici măcar nu mai prezintă niște haine. Doar o poză spre deliciul abonaților perverși!
Cum ar putea poza asta să nu fie dedicată plăcerii perverșilor?
Nu cumva ar fi trebuit să poarte și un tricou?

 

Tatuaje, niște bikini sumari – totul pentru sexualizarea copilului.

 

Nuditate strategică: material pentru perverși.
Aici poartă un tricou Caroline Bosmans pe care scrie: „Manâncă oameni”. Copii amestecați în nebunia elitelor.
Coarne pe cap. Demența elitelor
Tricoul are pe el un joc de cuvinte care spune de fapt: „Sex, droguri și Rock and Roll”. Vi se pare drăguț? Sau o modalitate perversă de a asocia copiii cu sexul și cu drogurile?
Pepper purtând un tricou spunând „Iubitoare de banană”, în timp ce ține în mână o banană. Cum o interpretați?
Tricoul spune: „Hai acum să mâncăm înghețată, ne putem îndrăgosti mai încolo…”. Pantalonii spun „Amant/ă”. Un copil nu se „îndrăgostește” și cu siguranță nu poate fi „amant”. Chiar dacă NAMBLA ar vrea altfel…

[N.Tr: NAMBLA – North American Man/Boy Love Association, adică Asociația Nord-Americană a Iubirii dintre Bărbați și Băieți. Deși pare incredibil, există în SUA și o asemenea organizație (înființată din 1978!) care, mai pe scurt, militează nici mai mult nici mai puțin decât pentru legalizarea pedofiliei și a pederastiei! AVERTISMENT: Pentru informare, noi am indicat link-ul Wikipedia, care este securizat. NU intrați pe site-ul organizației, majoritatea browserelor – dar poate nu toate – îl indică drept un site periculos pentru siguranța calculatorului și a datelor Dumneavoastră!]

Tricoul spune „Nu mi-e frică de întuneric”. E pur și simplu înfiorător dar este o altă metodă de a îndepărta copilul de cele normale ale copilăriei și a-l aduce în lumea întunecată a elitei oculte.
Iarăși, înfiorător.
„Ai încredere în instinctul tău animalic”. Fără cuvinte…

 

Cam asemenea îmbrăcăminte „sexy” poartă modelele pe contul de Instagram. Dar ea nu este un model sexy, este un copil. Și, de fapt, niciun copil nu se îmbracă așa.
Ruj, buze țuguiate, haine negre imitând latex-ul, postură sugestivă. Chiar mama copilului a avut ideea pentru această fotografie.

 

Ochiul și Programarea Monarch

Un număr ridicol de fotografii de pe contul de Instagram prezintă un izbitor simbolism, cu imagini legate de ochiul atoatevăzător și de controlul minții. Există foarte multe trimiteri la Alice în Țara Minunilor, care este scriptul de bază în programul de control mental Monarch.

O păpușă controlată de oameni nevăzuți. Foarte potrivit în situația dată.

 

Semnul ochiului ascuns. În multe din aceste imagini, Pepper are gura deschisă. Asta nu este întâmplător. Studii privind limbajul trupului arată că pozele cu o gură deschisă au mai mult sex appeal.

 

Aceeași idee.
Înfricoșătorul semn al ochiului ascuns. Tricoul spune „Amantă”. Ne repetăm, copiii nu pot fi „amanți”.
Probabil că a obosit și s-a săturat să tot facă semnul ochiului ascuns.
Sunt atât de multe că nu le putem prezenta pe toate.
O păpușă pe o podea ritualică tip tablă de șah.
Ascunzându-și un ochi cu un pantof.
Simbolism pur al programării Monarch: fluturele ascunzând un ochi.
Și mai mult simbolism Monarch.

 

Marionetă cu ochii ficși. Referințe la „Alice în Țara Minunilor” și aluzii la pierderea în general a inocenței.
Iepurele Alb din „Alice în Țara Minunilor”.
Referință la Pălărierul Nebun din „Alice în Țara Minunilor”. Semnul unui singur ochi pe fața ei și pe o șosetă.
Ochi peste tot.
Face asta cam de când se știe.

 

Iarăși și iarăși.
Un ochi, gura deschisă.
Un ochi, cu intensitate.
Literalmente, Pepper a fost forțată să intre în „modelling” de la naștere.

Concluzie

Ați putut vedea numai o mică parte din cele 1.600 de imagini din contul Pepper.Pics de pe Instagram. După cum s-a putut vedea mai sus, temele fotografiilor gravitează în jurul celor care sunt 100% în agenda elitei oculte: sexualizarea copiilor, simbolism MK și foarte importantul semn al ochiului. Evident, mama lui Pepper știe totul despre agenda elitei și face totul pentru a o împinge pe fetiță „în lumina reflectorului”.

Pe o scară mai largă, acest cont nu este decât o altă dovadă a unei masive subculturi, întâlnită în toate rețelele de socializare media, care adoră să vadă copii pierzându-și inocența și implicați în situații „de adulți”. Acest trend deranjant trebuie să fie expus pentru că este foarte probabil ca el să fie doar vârful aisbergului.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Părinți setați de ocultă, conștienți sau nu…eu zic că DA, se folosesc de proprii copii pentru publicitate, pentru bani, pentru a arăta fidelitatea față de Ocultă, primind avantaje materiale….
    Era o cucoană revoltată pe-aici spunând că nu sunt reale, nu sunt adevărate tentativele de pe net privind sexualizarea copiilor din vina retarzilor de părinți care își arată ”marfa”… expunerea lor ca marfă prin delectarea ochilor perverși, ce sunt ispitiți astfel de practica pedofilia, iar prin numărul creșterii de perverși s-o și legifereze!
    Ceea ce fac prostituatele în bordelurile din Olanda puse în vitrine ca exponate, așa fac tembelii ăștia de părinți, pervertind sufletul copiilor lor, dar corupând – prin prost exemplu – alți dereglați cu înclinații sexuale bolnave!

    Mai țineți minte cazul femeii de la noi care a apărut la TV însărcinată fiind a doua oară, ce a fost prinsă de poliție pentru că abuza sexual de copilul ei prin video chat pentru perverșii care-i trimiteau bani?
    Ce-a spus diavolița? Că abia așteaptă să-l facă pe-al doilea, ca să se folosească ȘI de el pentru că în fond este copilul ei și ea are nevoie de bani….animalul ăla de bărbat cu care-i concepuse spunea că este de acord cu așa-ceva…

  2. Felicitari pentru articol ! Am impresia ca asta e doar inceputul. Vom vedea in anii urmatori amploarea lucrurilor, iar cei care nu vor fi deja smintiti (din ce in ce mai putini) se vor cruci pana unde va ajunge decaderea umana.

  3. mesajul este : noi copiii vrem sa avem drepturi egale cu adultii si la sex, si noi suntem buni de sex!

    fenomenul este mult mai grav, rapiri, sclavie, moarte. e o piata matura pentru pedofilie si ritualuri perverse, mai mult ca sigur protejata de serviciile secrete, cum e si la droguri.
    https://youtu.be/2x91H3eFKVI

  4. diavolul il face pe om sa ceara sa-i fie stapan dar e viclean, nu il poti acuza direct ca din cauza lui ai pacatuit. Asa fac si pedofilii, fac sa fie ceruti si acceptati de societate. Daca o asemenea organizatie de pedofili exista si nimeni nu se sesizeaza in tot sistemul lor de justitie inseamna ca lumea este o mascarada

  5. Și-a transformat copilul în ofrandă pe masa sataniștilor! Așa ceva nu s-a mai văzut nici în anii întunecați ai istoriei medievale! Dacă părinții își distrug copiii, cine a mai rămas să-i apere? Eu îmi doresc, indiferent de costuri, ca venirea Mântuitorului să fie cât mai aproape! Să se pună capăt urgiei, acesteia! Și tuturor urgiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button