X

Părinți, atenție mare la imprimeurile de pe hainele fiicelor voastre

Foto: https://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-of-the-month-04-19/

Pana la urma va veni si vara iar o data cu ea si hainele de sezon. Iar adolescentele sunt printre principalii clienti ai industriei „cool”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De exemplu, maioul din fotografia de mai sus este o creatie Cuck and Bull Shop.  Fata e tanara, deci produsul se adreseaza inclusiv adolescentelor.

Deep Throat este un soi de sex oral pe care nu-l descriu aici.

Trainee, adica stagiar, cursant.

Fetele pot stii sau nu ce scrie acolo si sa mearga dupa turma, insa parintii sunt datori sa stie cum le ies fiicele pe strada.

Alt exemplu:

Aceeasi linie de imbracaminte are si chilotei cu imprimeul „I GET ANAL WHEN I DRINK”.

Exista si creatii pentru adulti:

Cititi va rugam si:

NEW CLOTHING LINE ALLOWS MEN TO PROCLAIM THEY’RE “CUCKS” WHO SHARE THEIR WIVES

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Snobism și ignoranță. Cine își mai amintește, pe timpul lui Ceaușescu, cu câtă mândrie purtau unii români, pungile ,,străine ” pe care scria,pe unele ce-i drept, saci menajeri.Că scria în flamandă, putea fi o scuză.

  2. Ignoranta parintilor naste monstrii!! Copiii cresc de capul lor, cu tableta sau telefonul smart in mana, ajung sa creada ca moda e “cool” si sa se inchine la satana, ascultand “muzica cool” (intreaga industrie muzicala a fost special creata pentru a promova satanismul!).

    Eu nu m-as mira sa vad parinti purtand astfel de tricouri “tineresti”, sau chiar bunici/bunicute!! Deja exista cazuri, doar ca inscriptiile pe care le-am vazut eu pe diferite tricouri par mai “cuminti”… (nu chiar atat de explicite)

    Oameni cred ca “e doar un tricou” sau “e mai tineresc asa si eu vreau sa par mai tanara, asa ca-l port”. Nu stiu cati se uita la mesaj sau isi mai pun intrebari… (nu prea e “cool” sa-ti pui intrebari)

  3. Pentru cei care nu stiu, “cuck” este prescurtarea de la “cuckold”, ceea ce inseamna incornorat, adica unul inselat de sotie. Dupa cum vedeti, unii au decazut pana la stadiul de a se excita pe seama asta, sa fie umiliti (tipul cu tricoul “sissy husband”, sot fatalau), sa priveasca in timp ce sotiile fac sex cu alti barbati.

  4. In Romania moda asta e “cool” si pentru ca tricourile alea sunt inscriptionate …in engleza!! Dar daca ar fi inscriptionate la fel de explicit in romana, asa incat sa inteleaga tot omu’, oare ar mai fi asa “cool”? Cine ar purta un tricou pe care ar scrie “invat sa fac sex oral”? Sau poate… o turma de adormiti ar purta orice, chiar si asa…? :-(

  5. Putem extinde discuția și la hainele sau blugii rupți. Rupți de tradiție și de Dumnezeu. Pare inofensiv dar ideea este demonică.

    1. Can i-am spus uneia ca ii dau eu blugi nou-nouti numai sa nu ii mai poarte pe aia care erau rupti in genunchi, mi-a spus ca habar n-am c’asa se poarta acum, nu ca pe timpu’ matale. Si atunci i-am zis ca pe timpuri covoarele erau moi ,nicidecum asa de aspre …

  6. Ce sa mai zicem despre moda cand unul dintre prezentatorii u ei emisiuni TV pentru copii, i-a spus unei fetite de 9-10 anisori ca e SEXY ! Sunt curios cum ar fi reactionat parintii acesteia sau cadrele didactice ori cei de la Protectia Copilului daca i-ar fi spus romaneste, aceasi expresie !!! abia atunci ar fi remarcat CE INSEAMNA SEXY! abia atunci distingeau conotatia SCARBOASA a expresii respective, iar in cazul amintit era d domeniul pedofiliei si m-a facut sa inchid televizorul si sa merg la baie sa VOMIT !. Azi in mai toate emisiunile Tv, mai TOATE “sunt SEXY”chiar si cele mai slabanoage . Toti le “complimenteaza ” cu vai ce sexy esti ! Tare mi-as dori sa si inteleaga TOTI TRADUCEREA EXACTA a acestei “expresii”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button