X

Vestimentație scandaloasă la Gala MET 2019: O oglindire perfectă a Agendei

O privire asupra vestimentațiilor scandaloase ale Galei MET 2019 și asupra agendei intrinseci a evenimentului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gala MET reprezintă o întrunire anuală a neghiobilor industriei care fac paradă în costume complicate, în timp ce fotografii fac sute de poze astfel încât lumea să-i vadă. Scopul? Strângerea de fonduri. Adevăratul motiv? Ca elita să-și etaleze uneltele (marionetele) și agenda.

În articolul meu despre gala MET de anul trecut (Gala MET 2018: Deoarece industria iubește blasfemia), am explicat cum întreaga temă s-a potrivit obsesiei elitei de a desacraliza Creștinismul. Unii observatori au descris evenimentul drept “satanic” cap coadă, întregit de Madonna săvârșind o liturghie neagră.

Tema acestui an a constituit-o: Efeminare: Note asupra modei. Numele este inspirat din eseul din 1964 al lui Susan MONTAG care definea efeminarea drept “iubirea ne-naturalului: a născocirii (vicleniei) și a exagerării” (coincidență suficientă, “iubirea ne-naturalului” descrie perfect filozofia elitei oculte).

Manierele efeminate sunt de obicei asociate culturii „drag” – adunare de homosexuali (îmbrăcați în haine de damă) și-și găsește originea cu câteva secole în urmă. Prima definiție englezească a termenului “camp” – efeminare, care a apărut într-o ediție din 1909 a Dicționarului Englez Oxford, stipulează:

“ostentativ, exagerat, afectat, teatral; efeminat sau homosexual; care are de-a face cu, caracteristică homosexualilor…”.

Deși nu la fel de controversată precum tema blasfemiatoare a anului trecut, tema anului în curs a reprezentat calea perfectă de promovare a cvasi-importantei agende de încețoșare a genului. Desigur, au existat numeroase simboluri ale elitei oculte peste tot.

Pentru a înțelege de ce galele MET sunt totalmente prietenoase cu agenda, să aruncăm o privire asupra istoricului evenimentului.

Gala MET

Gala MET este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul Muzeului Metropolitan al Institutului de Arte Vestimentare din orașul New York. Gala are reputația unui eveniment “exploziv, luxos” și este considerată “bijuteria din coroana socială a orașului New York”. Manifestarea este văzută drept unul dintre cele mai exclusive evenimente sociale din lume și una dintre cele mai mari nopți caritabile din NY, care a acumulat incredibila sumă de 200 de milioane de dolari până acum.

Prima gală a avut loc în 1948 și, ani de-a rândul, a constat aproape în întregime din membri ai înaltei societăți new-yorkeze și din industria modei. Prin anii 1970, evenimentul a început să devină mai orientat către celebrități, cu participanți precum Andy WARHOL, Diana ROSS și Cher care se amestecau printre elita orașului.

Spectacolul este supravegheat de către editorul șef Vogue Anna WINTOUR care întocmește de asemenea lista invitaților. În 2014, biletele individuale au costat 30.000$ pentru cei din afara listei oficiale de invitați, după ce prețurile fură crescute cu 10.000$ pentru a spori exclusivitatea evenimentului.

Pe scurt, manifestarea este organizată de către elita industriei și pentru elita industriei. În centrul tuturor acestor lucruri: marionetele (pionii) industriei.

Marionetele

Dacă ești invitat la Gala MET, înseamnă că ești o unealtă a industriei. Și, pentru a exprima acest lucru, trebuie să porți îmbrăcăminte aprobată de către elită. Iată câteva exemple.

Janelle MONAE a purtat o rochie Illuminati cap coadă, care s-a concentrat pe simbolul ochiului a-tot-văzător. Ochiul de pe sânul ei chiar a clipit. Nu poți fi de-al elitei oculte mai mult de atât.

Jared LETO – un familiar de-al galelor MET – a purtat o robă ritualică roșie și a ținut în mână o replică a capului său. Așa cum s-a evidențiat în articole precedente, capul simbolizează alter persona unui sclav MK.

                     Jared a adus capul sinistru la petrecerea de după.

Costumul lui Ezra MILLER a încorporat tot ceea despre ce era vorba la gala MET. Înainte de toate, a-tot-importanta agendă de încețoșare a genului. În al doilea rând, imagistică MK, completată cu multipli ochi care îți provoacă dureri de cap, și o mască – reprezentând alter persona.

Costumația Carei DELEVINGNE a inclus o sumedenie de globi oculari și degete deasupra capului ei.

Cu doi ani în urmă, Katy PERRY s-a transformat într-o ciudată persoană, asemănătoare androizilor, care nu încetează a se face de râs. De ce? Pentru că asta au decis manipulatorii ei pentru ea. Costumul ei ridicol de la gala 2019 dovedește acest lucru.

La petrecerea de după, PERRY a purtat un costum în formă de cheeseburger. Ea cu siguranță se află în ciclul elitist de rușinare din cariera sa.

Acest ciclu bizar a început pe vremea când a purtat cea mai Illuminati rochie din istorie la gala MET din 2017. (lecturați articolul meu Ce se întâmplă cu Katy PERRY)

Harry STYLES a purtat o vestimentație care a fost categoric aliniată agendei de încețoșare a genului.

Aceasta este o poză cu el ieșind de la petrecere la 6 dimineața. Pare traumatizat.

Michael URIE a purtat un costum dualistic care a încorporat pe deplin agenda de estompare a genului.

                Billy PORTER și-a făcut o intrare demnă de o regină egipteană.

         Apoi și-a întins aripile spre a deveni o versiune masculină a lui Isis.

                                         O reprezentare clasică a lui Isis

              Darren CRISS purtând machiaj. Deoarece e constrâns să o facă.

Mulți s-au întrebat ce a căutat „influencer-ul” („formatorul de opinie”) James CHARLES acolo. Răspunsul: s-a potrivit agendei de umbrire a genului.

Nu prea este mare lucru de spus despre vestimentația lui Malema. Totuși, simpla sa prezență la Gala MET este dovadă a faptului că a fost inițiat în industrie (așa cum e afirmat în articolul meu despre videoclipul Medellin al Madonnei)

Starul NFL Odell BECKHAM jr. a încercat să pară gangster în continuare, deși purtând un kilt. El chiar nu și-a dorit să-l poarte. Într-un interviu cu GQ acesta a declarat: “Le-am zis nu din start., cu referire la kilt, în biroul central al lui Thom BROWNE Duminică seara, cu doar 24 de ore înainte de gală. Eram gen… nici în ruptul capului nu voi purta asta. Asta a declarat el. Dar nu te poți lupta cu agenda.

E ceva în neregulă cu gemenele OLSEN. Asta-i tot ce am de zis despre această fotografie.

În concluzie

Galele MET sunt o perfectă încasetare a agendei actuale a elitei oculte. Organizată de către Vogue – o instituție prestigioasă care este parte a imperiului media CondeNast – gala este cu totul despre celebrități atent selectate și care urmează (respectă) o temă cu grijă aleasă. Rezultatul net al acestui eveniment meticulos calculat: știrile și media socială inundate cu imagini ale celebrităților care se îmbracă în costumații ridicole, cu scopul de a-și mulțumi (satisface) stăpânii (elita)

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

Tradus & adaptat de Cristian

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, ai milă de noi, păcătoșii!
    Este tot ce-mi vine în minte să spun, privind halul de decadență în care ajuns făptura umană, creată cu atâta dragoste de Dumnezeu, după chipul și asemănarea Sa!
    Molima antihristică se întinde cu repeziciune, are priză la cât mai multe suflete tinere, care n-au găsit la momentul potrivit, un fir cât de subțire de învățătură! La asemenea întruniri, rostogolite prin Media, nu se face altceva decât să se ducă mizeria satanistă pe cele mai neverosimile culmi ale distrugerii imaginii omului.
    Văd că și la noi au pătruns fel de fel de influenceri, care se dau life-coacheri…îi învață pe …proști…că nu pot să le zic altfel, cum să vorbească, să zâmbească, să renunțe! Adică, îi școlesc să devină niște marionete, fără inteligență și fără propriile trăiri! Parenting!!!! Poftim? Cum să te învețe cineva cum să-ți iubești copilul, cum să-l veghezi, să-l mângăi, să-l adormi? Astea vin dinlăuntrul oricărei femei! Ca să nu mai zic că vin dinlăuntrul oricărei ființe; priviți la păsări, la animale!
    Tot ce fac nemernicii ăștia e să distrugă omul, în integralitatea sa, iar omului, se pare că-i place!

  2. P.S. Nemernicul acela care defilează cu propriul cap, mi se pare că-l ironizează chiar pe Hristos! Anatema să fie toți cei care îndrăznesc așa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button