X

REVOLUȚIA TRANSGENDER ÎNCEPE! Agenda illuminati promovată pe coperta revistei Vogue

de null
Un model transgender va apărea pentru prima dată pe coperta ediţiei franceze a revistei Vogue
Foto: Facebook/ Valentina Sampaio

Un model transgender din Brazilia va apărea pentru prima dată în istoria ediţiei franceze a revistei Vogue pe coperta acestei publicaţii, într-o fotografie care ilusrează numărul din luna martie, informează bbc.com. Modelul brazilian Valentina Sampaio are peste 32.000 de urmăritori pe Instagram.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editorul Emmanuelle Alt a spus că modelul ”este de o frumuseţe aparte, cu care va impresiona pe coperta Vogue”.Ediţia franceză a revistei Vogue apare pe piaţă încă din anul 1920, iar între vedetele pe care le-a fotografiat pentru copertă de-a lungul timpului se numără actriţe celebre precum Catherine Deneuve, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Jane Fonda, Isabelle Adjani, Elizabeth Taylor, Monica Vitti şi Jeanne Moreau, dar o serie de modele de top, precum Gia Carangi, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista şi Kate Moss.

În editorialul pe care l-a semnat pentru următorul număr al revistei, Emmanuelle Alt a afirmat că modelul transsexual este ”absolut egal” cu alte femei de referinţă în lumea modei.

”În afară de un detaliu minor – Valentina, femeia fatală, s-a născut băiat. Acesta este un detaliu pe care preferăm să nu îl menţionăm. Însă, Valentina se află pe coperta Vogue în această lună, nu doar pentru felul în care arată sau pentru personalitatea sa strălucitoare, ci pentru că întruchipează o luptă îndelungată de a fi recunoscut şi de a nu fi perceput ca «diferit»”, a adăugat ea.

Deşi este o premieră pentru ediţia franceză a revistei Vogue, şi alte reviste celebre au publicat fotografii de copertă cu modele transsexuale.

Valentina Sampaio a mai apărut pe coperta revistei Elle în Brazilia, în luna octombrie, în timp ce un alt model transsexual, Hari Nef, a apărut pe coperta ediţiei britanice a aceleiaşi reviste.

Emmanuelle Alt a spus că echipa revistei este mândră să se alăture acestei mişcări.

”Vogue sprijină şi alege să celebreze persoanele transgender, care reprezintă simbolul suprem al respingerii conformităţii. Însă vom şti că am câştigat lupta abia atunci când vom avea o persoană transsexuală pe coperta revistei, fără să mai fie necesar să publicăm un editorial despre acest subiect”, a mai spus Emmanuelle Alt.

NOTĂ OrtodoxINFO

Mișcarea Transgender, continuă marșul de îndoctrinare a tinerilor împotriva legilor lui Dumnezeu. Dorința elitei este de a distruge temelia tuturor națiunilor, care astăzi este familia. Prin schimbarea tradițiilor vor destabiliza națiuni și vor introduce haosul necesar pentru a aduce noua ordine mondială.

Cititi va rog si:

Text fundamental. PROMOVAREA TRANSGENDER (al treilea gen) = CRIMA IMPOTRIVA COPIILOR. Concluzia COLEGIULUI PEDIATRILOR AMERICANI. Castrarea chimica, mutilarea genitala si bolile mintale au scapat de sub control …

Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE