X

“BISERICA” LUTERANA sărbătorește SCHIMBAREA SEXULUI unui pastor cu o ceremonie de ”SCHIMBARE A NUMELUI”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Duminică, o biserică luterană din New Jersey, a sărbătorit tranziția unui pastor de la femeie la bărbat cu o ceremonie de schimbare de nume.

Pastorul bisericii luterane St.Matthew Trinity din Hoboket, transgenderul Rose Beeson, a fost numit ”Peter” de către episcopul luteran Tracie Bartholomew pentru a marca schimbarea de sex a acesteia.

”Mă simt îmbrățișată de un nor de sfinți” a afirmat Beeson pentru ABC 7.”

Biserica a fost covărșitor de susținătoare a schimbării, spune păstorul în vârstă de 31 de ani.

Conform NJ.com, membrul congregației Mark Singleton în vârstă de 21 de ani a spus că ceremonia de schimbare a numelui a fost ”o zi minunată  în viața acestei comunități”.

Un alt enoriaș în vârstă de 20 de ani, Jan Meusel, a spus că ”Este o ocazie pentru noi să ne desfășurăm misiunea noastră de a accepta pe oricine, nu doar să vorbim despre asta”

Episcopul Bartholomew a fost la fel de susținător schimbării de sex.

”În susțin pe pastorul Beeson în a realiza cine este cu adevărat”, a spus acesta.

Beeson s-a afișat ca transgender vara trecută, iar ea susține că acest lucru a fost și mai important datorită alegerii recente a lui Donald Trump ca președinte.

”Atât eu cât și congregația am crezut că a fost și mai important datorită acestui lucru; pentru a fi o voce îndrăzneață care spune că și creștinii cred că persoanele transgender sunt bune și create după chipul lui Dumnezeu” a spus păstorul.

Numele Peter a fost ales în mod special pentru Beeson, spunându-i ABC7 biblic, ”Rezistența lui Petru a rezonat”.

”Sunt recunoscătoare faptului că mă aflu într-o congregație în parte pentru a fi un martor îndrăzneț al milei și puterii lui Dumnezeu” a spus Beeson.

NOTĂ OrtodoxINFO

Luteranii sunt “biserica”, intre ghilimele:

„BISERICA” SUEDEZA schimbă denumirea de GEN a numirii lui DUMNEZEU: Fără chemarea ”EL” sau ”DOMNUL”

Imperiul STRICĂTORILOR DE SUFLETE: Femeile „EPISCOPI” – Luteranii din SUEDIA sunt „părstoriți” de o FEMEIE

Dar despre ei spunea Patriarhul Daniel, in cadrul Saptamanii de Rugaciune, cum ca:

 

“Așadar, în această lucrare a noastră de mărturie comună într-o lume secularizată puterea vine de la Dumnezeu, iar această putere se primește prin rugăciune”

 

Cititi va rugam mai multe la:

Patriarhule Daniel, care-i MARTURIA COMUNA CU LUTERANII? Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor? Desfiintarea manastirilor? Episcopi femei? Cler homosexual?

Cica se simte “îmbrățișată de un nor de sfinți”. De fapt e imbratisata de un nor de draci.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

 1. Astia sunt nebuni la cap… cum sa faci asa ceva nu pot sa inteleg. Pai nu scrie clar in Biblie ca barbatul nici macar sa nu se IMBRACE ca o femeie, valabil si inversul, darami-te sa-si taie singur corpul, templul Duhului Sfant, pentru a pretinde ca este altceva….. si sa te mai numesti si pastor, e incredibil cat de pierduti si indobitociti sunt oamenii in vest Doamne fereste de asa ceva!

 2. “câţi nu vă vor primi, ieşind din acea cetate scuturaţi praful de pe picioarele voastre, spre mărturie împotriva lor.” Luca (9;5)
  Ce legatura avem noi cu ei?

   1. Dupa Creta cunoastem toti pozitia Patriarhiei. Eu intreb ce legatura au crestinii ortodocsi cu o confesiune care accepta preotia femeilor ( nu stiu daca e o exprimare corecta dar dpdv tehnic asta este ), unde “preotul”spune ( sau da de inteles ) ca Dumnezeu i-a gresit sexul asa ca trebuie sa fie corectata eroarea si dupa aia bate campii ca o imbratisaza sfintii. Cred ca singurul sfant care era de fata a fost sfantul asteapta pentru ca nu imi pot imagina ca apostolii, Vasile cel Mare, Ioan Gura de Aur sau oricare sfant sau mucenic ar fi apreciat asemenea bataie de joc. Mania este unul dintre cele 7 pacate dar dupa parerea unei pacatoase ca mine cel mai potrivit raspuns ar fi o palma sanatoasa peste ceafa si una peste gura care spune tampenii.

 3. ”Mă simt îmbrățișată de un nor de sfinți” a afirmat. Beeson pentru ABC 7.”

  Sa vada ea pardon el sau dracu mai stie ce o fi mutanta acea entitate cand ö sa vina “sfintii” aia sa-i ia sufletul

 4. Sa raspunda patriarhul Daniel ce intelege din toata treaba asta? Se merita rugaciunea in comun cu o adunatura de nebuni?

 5. Astea_s gurile hulitoare,de care se vorbeste in Apocalipsa.Ce intunecare .Acum vedem darurile pe,care le_am primit,noi ortodoxii si in ce Duh stam noi.Multumim DOAMNE IISUSE iubitorule de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button