X

Ați auzit de PLANUL KALERGI? Finanțare: evreii ROTHSCHILD și WARBURG / Obiectiv: OMUL VIITORULUI de RASĂ MIXTĂ, dispariția diversității vechilor rase și popoare / Conducătorii omului nou: EVREII…

de null
Foto: https://www.darkmoon.me/2016/white-genocide-how-europe-is-being-destroyed-by-the-jews/

Ani de zile, de cate ori se dezbatea la tv pe tema declinului demografic din Romania, musai era in studio si cate unul (politician, analist sau ziarist) care ne explica cum ca nu-i absolut nici o problema, populatia imbatranita va fi inlocuita cu cetateni din lumea a treia. Adica sa stam linistiti, Romania nu va ajunge nelocuita.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Si vorbele astea se spuneau inainte de Primavara Araba si crearea Califatului ISIS. Adica inaintea cauzelor ce au favorizat sau declasat deplasarea spre Europa a unei uriase mase de refugiati. Pentru ca se pregatea terenul …

Ultima stire referitoare la Romania si aceasta invazie, ne vorbeste despre un plan ocult, conform caruia în tara noastra trebuie să ajungă … un milion de refugiati, ocazie cu care Mihai Gadea posteaza pe contul sau de facebook sondajul:

https://www.facebook.com/SintezaZilei/posts/1889395064422920

La ora la care scriu acest articol, 3603 (adica 58%) sunt de acord ca in Romania sa vina intre 350 000 si 1 000 000 de refugiati si 2594 (42%) nu sunt de acord.

O fi real sondajul? Comentatori ai portalului OrtodoxInfo considera ca nu:

Mirela:

Nu cred că românii au ajuns atât de tâmpiți încât să-și dorească să vină un milion de musulmani peste ei, cu atât mai mult cu cât sunt cunoscute atentatele teroriste din țările care i-au primit și s-a mai aflat și despre violuri, violențe etc. După cum și GOGOAȘA că avem o acută lipsă de forță de muncă pe care ar putea să o satisfacă islamiștii nu e credibilă decât, poate, de copiii de grădiniță. Un român abia își poate găsi un serviciu în multe zone ale țării, iar asta o vede oricine.
Părerea mea este că rezultatul sondajului e cauzat de faptul că au votat cozile de topor ale lui Soros cu zece mâini, nu de faptul că românii nu mai au nici un pic de minte și nici interesul nu și-l mai știu.

x:

Sondajul este FALS, ori de cate ori votezi, rezultatul ramane aceelasi si è bizar ca poti vota nelimitat ! Faci click si de 100 de ori, fara sa se schimbe ceva. Asta è o vrajeala, sa faca oamenii sa creada ca de fapt populatia vrea emigranti, nu politicienii ! Ei saracii se vor supune dorintei populatiei care doreste, cica, cu ardoare emigranti! Ce scarbosenie de manipulare ! Din neferirire tara v-a fi invadata, pt ca romanu’ doarme-n papusoi 

Si eu cred ca e ceva putred cu sondajul asta, dar nu cred ca tot romanul doarme-n papusoi. Va aminti?

Video – UN EXEMPLU DE URMAT: Cu primarul in frunte, locuitorii din Ardud, Satu Mare, au reusit oprirea amenajarii unui centru de refugiati. Si o televiziune ticalosita: Antena 3

Desigur, asta nu inseamna ca nu ne vor baga refugiati pe gat, daca neaparat asta vor. Chiar de ar fi sa aplice masuri mai draconice decat in Germania:

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPIII si SLUJBELE

Fratilor, treaba asta cu venirea refugiatilor in Europa este pregatita demult si le este necesara papusarilor din trei motive principale:

  • Impunerea de masuri anti teroriste = Big Brother = implementarea mai rapida a schemei documente cu cip – disparitia banilor cash:

ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

  • Islamul:

Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre rolul ISLAMULUI in AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

  • Ghiveciul

Ultimul punct face obiectul prezentului articol.

ISTORIC

Intr-un discurs postat pe site-ul European Union, alaturi de alti masoni, este elogiat si Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972).

Imagine similară

Cititi va rog si:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

Dar sa vedem cine-i personajul.

Pe la inceputul anilor 20 intra in loja masonica din Viena.

In 1922 fondeaza International Paneuropean Union sau Paneuropean Movement sau Pan-Europa Movement,

In 1923 publica manifestul Paneuropa.

In 1926 are loc primul congres cu finantarea evreilor Louis Rothschild si Max Warburg. Rothschild nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Fratii puternicei familii Warburg au fost implicati si in crearea Federal Reserve si Council on Foreign Relations. Cititi va rog mai multe la:

Personalitati si organizatii: familia WARBURG

Tot ei au promovat miscarea in SUA.

Organizatia a fost interzisa de nazisti in 1933 si a fost refondata dupa al doilea razboi mondial.

Printre membrii Paneuropean Union:

– savantul evreu Albert Einstein, cel ce intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, din 1947, declara:

Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi. “

Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee (Wissenschaftlich-humanitäres Komitee, WhK), fondata in Berlin in 1897 de catre evreul Magnus Hirschfeld pentru sustinerea unei mega campanii pro homosexualitate:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

–         Magnatul norvegian Johan Ludwig Mowinckel, fost presedinte al Ligii Natiunilor

–         Scriitorul Thomas Mann, homosexual, se casatoreste totusi cu evreica Katia Pringsheim, membra a foarte bogatei familii Pringsheim din Germania (industrie, banci). Sustinator al Scientific-Humanitarian Committee.

– Scriitorul evreu Franz Werfel, interesat de teosofie.

– Muzicianul evreu Bronisław Huberman.

– Konrad Adenauer, primul cancelar al Germaniei de Vest dupa al doilea razboi mondial.

– Sigmund Freud, evreu, tatal psihoanalizei,

– Bruno Kreisky, evreu, fost cancelar al Austriei. A dezincriminat avortul si homosexualitatea.

– Léon Blum, evreu, de trei ori prim ministru al Frantei.

– Georges Pompidou, fost prim ministru si presedinte al Frantei. In 1953 a fost angajat de Guy de Rothschild.

In cartea sa Praktischer Idealismus, Kalergi scria:

„Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Actualele rase și clase vor dispărea treptat din cauza dispariției spațiului, timpului și prejudecatilor. Rasa viitorului euroasiato – negroida, similara la infatisare cu anticii egipteni, va inlocui diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor.”

Separat de acest ghiveci european, Kalergi mai descrie noua rasa de nobili ai batranului continent: evreii …

In 1955 a propus Oda Bucuriei de Beethoven ca imn al Europei, ceea ce s-a si intamplat pana la urma.

MUZICA CLASICA si MASONERIA

Cele scrise mai sus despre Kalergi si prietenii sunt fapte istorice. Nu e “teoria conspiratiei”. Sa vedem mai departe daca a ramas un plan nebun sau daca nu cumva este pus de zor in aplicare.

In 2011, presedintele Frantei, evreul Nicholas Sarkozy, spunea:

Care este obiectivul? Vi se va parea controversat.
Principalul obiectiv este de a raspunde provocarii metisarii
Provocarea metisarii cu care ne vom confrunta in secolul al XXI-lea
NU ESTE O ALEGERE, ESTE O OBLIGATIE
Este imperios. Nu se poate alta cale, riscam sa ne confruntam cu probleme majore.Trebuie sa schimbam, (si) vom schimba in TOATE domeniile in acelasi timp, in afaceri, in administratie, in educatie, in partidele politice si ne vom obliga sa avem rezultate.

Daca acest voluntarianism nu va functiona pentru Republica atunci Statul va trece la masuri mult mai coercitive.

Cititi va rog mai multe la: VIDEO: Fostul presedinte evreu al Frantei NICOLAS SARKOZY despre METISAREA CU FORTA

In 2012 masonul de culoare Jesse Jackson se adresa suedezilor intr-o adunare:

“Am invatat sa supravietium separati, acum trebuie sa invatam sa traim impreuna, aceasta este Noua Ordine Mondiala … Suedia este sortita sa devina o societate multirasiala si multiculturala si ar trebui sa primeasca asta cu bratele deschise si sa nu o vada ca pe ceva negativ”

Si suedezii prezenti aplaudau fericiti:

Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA si MULTICULTURALA, aceasta este NOUA ORDINE MONDIALA

Si tot in 2012, evreica Barbara Lerner Spectre:

„Jews are going to be at the center of that”

„Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.”

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Si exemplele sunt multe. Pentru ca se pregatea mentalul maselor …

Iar punerea in aplicare a planului a inceput prin … declinul demografic din Europa. Etapa pe care au reusit-o printr-o perseverenta de zeci de ani, prin distrugerea familiei, promovarea desfranarii, a conceptului de femeie moderna de succes, a avortului si planificarii familiale, a doctrinei „un copil dar bun”.

Apoi au declansat Primavara Araba, razboiul din Siria si au creat ISIS. Haosul din Nordul Africii si Orientul Apropiat a pus in miscare masele de refugiati din respectivele zone iar dezorganizarea din respectivele state au permis mai apoi si celor de departe sa ia acelasi drum.

Fapt ce pe unii ii bucura foarte tare:

Video – RABIN despre INVAZIA ISLAMISTA in Europa: STIRI MINUNATE caci MESIA va veni dupa ce CRESTINATATEA va fi TOTAL DISTRUSA

Si ca totul se decurga mai lesne, papusarii chiar finanteaza aceasta invazie.

Care invazie va ajunge, foarte probabil, si la noi in Romania.

Ca doar nu degeaba au pregatit de ani de zile in mass-media mentalul maselor cu teza inlocuirii populatiei imbatranite de romani cu tineri din lumea a treia.

Sau cu indoctrinari de tipul:b“Romania este multiculturala”

Sau cu luari de pozitie ale “societatii civile”:

ALINA MUNGIU PIPPIDI: Rusii sunt in spatele celor anti refugiati si anti rapirea copiilor in Norvegia. Si vrea ca SRI si SIE sa ia masuri

Sau cu discursuri ale Ierarhilor tradatori:

SERPEASCA de la Mitropolitul Teofan: SA-I PRIMIM PE ISLAMISTI, caci nu ei sunt pericolul, ci noi romanii caci nu facem copii

Cititi va rog si:

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

  1. Cred ca raspunsul cel mai potrivit ar fi un sondaj REAL la care sa participe un numar semnificativ de persoane si care sa fie facut public.

    Poate ortodoxinfo sa realizeze un astfel de sondaj online iar cititorii sa trimita link-ul cat mai multor persoane?
    Eu cred ca cel putin 95 la suta din romani sunt impotriva refugiatilor. In afara de sorosistii care au agenda stabilita si de sarmanii bolnavi mintal, nici o persoana normala nu poate fi de acord.

  2. Nu au ce căuta în Romania. Amintițivă ce au făcut în Suedia, Germania și Franța și vă puteți da seama ce vor această COHORTĂ de neaveniți.

  3. Pentru o decizie de asemenea importanță, nu este suficient un sondaj de opinie ! Dacă am acceptat un Referendum imbecil pentru 26 Mai 2019, acum este VITAL un referendum pe această temă !Pentru sondajul D-vs, răspunsul este : Nu sunt de acord nici pentru zece refugiați cu altă religie, alte tradiții și alte „ idei de conviețuire ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button