X

REAL? Plan ocult – în ROMÂNIA trebuie să ajungă UN MILION de REFUGIAȚI

de null

Migrants walk towards the Hungarian border after arriving at the train station in Botovo, Croatia October 6, 2015

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România va fi destinația a aproape 1 milion de refugiați, surse diferite afirmă asta și organizații finanțate din exterior fac planuri – un sondaj incredibil cu reacția românilor

BUCUREȘTI, 1 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. O informație venită din mai multe surse spune că ar exista un plan ocult prin care în România să fie aduși câteva sute de mii de refugiați, din mai multe zone de conflict ale lumii, dar și din zone sărace.

Informația a fost lansată de piață de un fost general SRI, Sorin Gabriel Cozma, fost şef al Direcţiei Generale Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI, citat aseară în emisiunea lui Mihai Gâdea, “Sinteza Zilei”. Conform înaltului ofițer, România ar trebui să se pregătească pentru 500.000 de refugiați.

“Valurile de emigranţi vor lovi şi România. E România pregătită să primească 500.000 de musulmani? Vorbim de femei, copii, oameni normali care au pătimit foarte mult în ţările lor. Vom fi sau nu pregătiţi? Va trebui să dăm un răspuns la problema aceasta. Avem o lipsă de forţă muncă acută. Istoric, România nu s-a mai confruntat cu asemenea pregătită.”, a declarat generalul Cozma, citat de News.ro.

Tot aseară, Mihai Gâdea prezentat secvențe dintr-un interviu dat de un controversat lider civic, Codru Vrabie, unul dintre principalii beneficiari ai finanțărilor Soros, care afirmă că România “ar trebui să primească 1 milion de refugiați, dar se mulțumește și cu 350.000”.

“Domnul Codru Vrabie, reprezentant al multor ong-uri finanțate masiv de George Soros, spune că România ar trebui să primească 1 milion de refugiați, dar se mulțumește și cu 350.000”, scrie Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook.

De menționat că și Vrabie, la fel ca și generalul Cozma, s-a referit la “lipsa forței de muncă” în România în contextul valului masiv de refugiați.

De asemenea, Vrabie a făcut o afimație bizară, privind “posibilitatea cazării refugiaților în casele celor plecați în străinătate, la muncă”. Chair dacă afirmația este bizară, fostul șef al SIE, Cătălin Harnagea, a dezvăluit că în timpul guvernării Cioloș, extrem de apropiată de structurile lui Soros, s-a făcut un studiu (o informare) referitor la casele părăsite.

În contextul acestor discuții și dezvăluiri, analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că, din informațiile și cercetările sale, “odată cu venirea primăverii, masse mari de migranți vor ajunge în România”.

În paralel cu dezbatera acestui subiect, Mihai Gâdea a propus telespectatorilor un sondaj cu următoarea întrebare: “Aţi fi de acord ca România să primească între 350,000 și 1,000,000 de refugiați?” Aici este link-ul pentru sondaj.

Sondaj refugiați

Sondaj refugiați

Ei bine, surpriza enormă este rezultatul sondajului: conform datelor obținute, românii spun DA, primirii unui număr atât de mare de refugiați. Iată un printscreen de la ora 7.30 a.m.

Concret, din cei circa 5000 de votanți, 58% sunt PENTRU primirea a aproape 1 milion de azilanți. Sigur, există posibilitatea ca persoane rău intenționate să se fi mobilizat pentru a da peste cap sondajul lui Gâdea. Dar, având în vedere nonșalanța cu care Codru Vrabie propunea primirea refugiaților, există posibilitatea ca acest rezultat să reflecte intenția unor organizații civice. Dacă este să dăm credit lui Mihai Gâdea și invitaților săi, există chiar un plan al lui Soros în acest sens.

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

28 comentarii

 1. Refugiaţi de unde: din Africa, Pakistan,Irak? Ăstea sunt in război ca populaţia să se numească refugiaţi? Adevăraţii refugiaţi sunt creştinii din Siria nu musulmanii! Creştinii care sunt vânaţi si răstigniţi sau decapitaţi ca criminalii de război,singura lor vină fiind credinţa în Hristos.

 2. Nu cred că românii au ajuns atât de tâmpiți încât să-și dorească să vină un milion de musulmani peste ei, cu atât mai mult cu cât sunt cunoscute atentatele teroriste din țările care i-au primit și s-a mai aflat și despre violuri, violențe etc. După cum și GOGOAȘA că avem o acută lipsă de forță de muncă pe care ar putea să o satisfacă islamiștii nu e credibilă decât, poate, de copiii de grădiniță. Un român abia își poate găsi un serviciu în multe zone ale țării, iar asta o vede oricine.
  Părerea mea este că rezultatul sondajului e cauzat de faptul că au votat cozile de topor ale lui Soros cu zece mâini, nu de faptul că românii nu mai au nici un pic de minte și nici interesul nu și-l mai știu.

 3. Un milion de refugiati ?
  Trebuie facut referendum, asta inseamna destabilizarea Romaniei. Cum si de unde le va aloca alutorul de sprijin in valoare de 1100 echivaland cu salariu minim. Daca se propunea in parlament sa se aloce fonduri romanilor pentru asi crea microferme in zona defavorizata a lui Moromete ar fi spus ca nu sunt bani.
  Inseamna ca romani sunt tinuti intentionat in saracie pentru a vota ?

   1. Oricine isi poate ridica cardul de sanatate dar nu ne opreste nimeni ca sa nu ni-l activam,nu-i asa? Ca si cu cardurile bancare,pe care inca le putem refuza/ocoli..Sa vedem insa ce vom face cand va trebui sa ne schimba cartile de identitate cu cele..electronice..

 4. Voi chiar credeti ca pe romani nu-i deranjeaza invazia musulmana ?
  Pai iesiti din casa si intrebati in stanga si in dreapta. Nu mai credeti fel si fel de sondaje care sunt la fel ca alegerile, ca una votezi si alta iese la numaratoare iar alta se scrie in procesul verbal la final.
  Nu exista oameni normali care sa-is doreasca invazia musulmana, NICI CHIAR IN GERMANIA, dar bine’nteles ca nimeni nu te va intreba se va face si poporul care doarme pe el se va supune.

  Nici un sondaj de se da publicitatii nu este real. Nici unul. Toate sunt facute astfel incat sa modeleze masele.

 5. Nu am înţeles, niciodată, de ce nu se zbat să aducă milioane de imigranţi,înapoi în ţară, români. Se pare că Planul Kalergii,genocidul popoarelor europene are loc Acum! Imigrarea în masă este un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de sistem și pe care propaganda multietnică se chinuie să îl prezinte ca fiind inevitabil. Ceea ce se încearcă să ni se afișeze ca fiind rezultatul unor diverse cauze ale timpului istoric pe care-l trăim,în realitate nu este altceva decât un plan studiat și pregătit din timp pentru a distruge complet Vechiul Continent.În cartea sa “Prakktischer Idealismus”, Kalergi declară că “licuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent,ci o subumanitate bestialuzată de amestecul rasial.” De asemenwa mai cred cu tărie că acest plan are legătură cu organizaţiile sioniste și cu alt fenomen și anume Fenomenul Aliyah. Adică mai pe înţelesul unora,maximizarea factorului islamic, în toată lumea occidentală,va duce la o imigraţie madivă a evreilor în Israel(fapt ce se întâmplă Acum)

 6. Sondajul este FALS, ori de cate ori votezi, rezultatul ramane aceelasi si è bizar ca poti vota nelimitat ! Faci click si de 100 de ori, fara sa se schimbe ceva. Asta è o vrajeala, sa faca oamenii sa creada ca de fapt populatia vrea emigranti, nu politicienii ! Ei saracii se vor supune dorintei populatiei care doreste, cica, cu ardoare emigranti! Ce scarbosenie de manipulare ! Din neferirire tara v-a fi invadata, pt ca romanu’ doarme-n papusoi 🙁

  1. Exact! Gadea si echipa lui vor sa justifice o actiune a politicienilor ticalosi de la putere. Cand vor veni primele zeci de mii de refugiati?

 7. Din pacate romanii par a fi ultimii care-si dau seama de valoarea lor reala.

  Dupa efortul pe care-l depun unii ca sa ne distruga (vaccinuri, alimente toxice, emigrare, imigranti, spalare pe creier sub toate formele etc etc etc) se pare ca suntem un ghimpe important in coasta cuiva.

 8. Gadea este cu Soros.
  Nu imi vine sa cred. E limpede ca lumina zilei ca Mihai Gadea este parte a acestei conspiratii impotriva idealurilor nationale. L-am suspectat de cativa ani de asta , dar acum e limpede. E un predicator pocait si asta spune totul. Valorile noastre ortodoxe sunt ticalosite in fiecare zi de acest om, pe Antena 3. RUSINE!!!!!!!!

 9. Sondajul e realizat cu un soft care denatureaza rezultatul: inca la aceasta ora proportia e aceeasi chiar daca numarul de votanti s-a modificat.

  1. pai s-a modificat in ambele directii si a ramas aceeasi proportie… poate fi o intamplare… desi nu reflecta realitatea, este clar ca sunt pusi unii sa butoneze fraudulos

   1. Nu domnule redactor. Crezi ca se mai osteneste cineva sa dea la butoane ? Banui ca-i un nenorocit de soft setat sa bata spre o anumita valoare, tu de dai NU el pune si un Da, poate doi… si tot asa, important e ca rezultatul sa fie cel dorit de cine trebui si sa fie livrat prostimii.

 10. Si ce se mai certau ei si se agitau pe tema “cotelor” de emigranti, “impuse de UE” chipurile.. Aiurea! Fum si oglinzi!! Cifra de 1 milion pare mai aproape de realitate. Poate or fi chiar mai multi in plan!… Esenta insa este alta: toate astea TREBUIE sa se intample, cum scrie in Matei 24. Tot acolo scrie sa nu ne temem…

 11. Au aruncat cu multă ticăloșie informația că vor să aducă un milion de refugiați musulmani, pentru ca să ni se pară apoi acceptabilă aducerea a cîteva sute de mii. Poate că și de aceea ideea construcției celei mai mari moschei din Europa?
  Se pare că fac din noi ce vor ei, iar noi ca niște retardați, acceptăm orice. Dacă s-ar întoarce acasă cele peste zece milioane de români, nu ar mai avea loc musulmanii pe pământul ăsta care are multe oase de eroi și de martiri. Până la urmă ne-o facem cu mîna noastră, nu avem voie să ne plângem.
  Distrugerea Europei, a rasei albe, a creștinilor și mai ales a ortodocșilor, este cred prioritatea numărul unu pe agenda lor.
  Dacă într-adevăr vor venii atâția refugiați musulmani în România, ăsta va fi sfârșitul românilor ca neam. Deja țiganii cred că ne-au depășit ca număr. Iar biserica, singura în care ne mai puteam pune nădejdea a fost deja vândută.

 12. RETETA;
  Se arunca numarul de 1 000 000 la ciupeala, dupa care apar analistii politici, formatori de opinie, gen Gadea, care “analizeaza” pe toate fatetele chestiunea. Se bate toaca pe aceasta problema o iarna intreaga pina cind omului de rind i se va face lehamite si usor usor va accepta ideea. Deja prima batalie e cistigata. Urmeaza anuntarea modificarii numarului de imigranti care vor sosi in Romania, in sensul ca nu va mai fi un milion ci “doar” 500 000. Deja lumea “rasufla” usurata ca si cind ar fi cistigat ceva, pe cind de fapt a pierdut.
  Si uite asa, usor usor, dresajul este foarte eficient, asezonat cu diverse evenimente punctate in momentele cheie.
  Intreba cineva mai sus si bine intreba: Astia care cica trebuie sa vina chiar sint refugiati? Pakistan, Irak,Maroc, India,etc sint tari in conflict? Se uita din pacate foarte repede de fapt cauza acestor migratii care in mare parte este efectul PRIMAVERII ARABE facute de SUA, tara care ar trebuie sa primeasca pe toti acei refugiati ca efect al politicii lor hegemonice.
  Romanul are mintea scurta si prea ocupata cu banii de concedii.

 13. Asa ceva este un blestem, nu ai voie fata de stramosi si de Hristos sa iti bati joc de credinta neamului si sa aduci inchinatori la alti dumnezei! Putea sa aiba Romania si trenuri pline cu aur, nu e permis sa-ti bagi in casa neam pagan, nu asta e legea iubirii! Cine sustine asa ceva trebui sa fie expulzat din Romania si sa i se retraga cetatenia pe loc pentru sabotarea intereselor poporului!

 14. Pe romani se pare ca nu-i mai deranjeaza nimic: nici ca in fiecare toamna sunt probleme cu manualele scolare,nici ca zapada ne ia mereu prin..surprindere.nici ca politicienii isi bat joc de popor si schimba dupa bunul lor plac Codul Penal eliberand tot felul de nenorociti din inchisori(pe langa acestia multi altii care au violat si furat si ucis se plimba nestingheriti pe strazi..) si-si maresc salariile si pensiile tot lor(bietilor politicieni!),nici ca sunt doar vorbe in vand cu majorarea salariilor si pensiilor oamenilor de rand,nici ca Firea nu face nimic bun si-si bate joc de bani si fonduri,nici chiar ca se tot vehiculeaza tot mai des ideea de a primi sute/mii de imigranti culmea! din tarile arabe…Romanii ori sau prostit,ori li s-a facut lehamite de tot ori au devenit nepasatori si imuni..

  1. Ca sa fii un trol cu priza trebuie sa fii macar alfabetizat. Asta-i discurs progresist nenicule. Asa se vor scoate oamenii in strada. Nu pot demonta un mesaj care contine cel putin 7-8 minciuni.

   Lasa in pace clasa politica. Ea este cum este dar cel putin se manifesta la vedere. Din pacate altcineva decide din spate si nu numai in Romania. Iar impotriva lor nu sunt decat cateva voci firave. De PAPUSARI ai auzit cumva? Spre exemplu, in conditii normale nimeni nu ar putea explica logic votul din Senat pentru vaccinare. Si sunt extrem de multe faradelegi care se fac si se simte ca in spate este cineva care apasa pe butoane. Poate cineva explica cineva logic valoarea de batjocura a redeventelor? Dar a energiei? Dar unitatea-n cuget si-n simtiri de acceptare a sodomiei? (mai pe fata mai pe dos tinta este cat se poate de clara; cu Referendumul pt casatorie au scaldat-o pana cand situatia a ajuns deja moarta-n cotet) etc etc

   Sa ne consolam ca si in America se intampla acelasi lucru? (acolo presedintele ales este pur si simplu decorativ pentru ca o pleiada de birocrati din jur au grija sa-i ghideze deciziile conform intereselor unei caste nevazute). Sau in Franta unde in cateva luni a ajuns presedinte un necunoscut cu probleme clare de mansarda (e insurat cu una de varsta ma’sii).

   Din pacate popoarele nu mai au nimic de spus. Simt asta si sunt unii pusi sa-i faca sa simta si mai acut acest lucru indicandu-le insa piste false printre vinovati (forte din zona politica la vedere) ca sa-i scoata din case si sa creeze dezordine (mesaje de genul celui de mai sus la care am raspuns). Baietii din umbra au deja bastoanele pregatite pentru a le magaia spinarile dar si legile de restrangere drastica a libertatilor civile ca sa-i puna pe toti cu botul pe labe si sa instaureze noul imperiu globalist, tehno-sclavagist si satanist. Capisci ceva sau mi-am pierdut timpul degeaba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button