X

Av. Gheorghe Piperea – Discurs de patriarh: despre implementarea pas cu pas a peceții lui antihrist

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aceste lucruri ar trebui să le aflăm de la patriarh, dacă ar fi un păstor ce-și apără turma.  Dar știm că nu se vorbește pentru că sunt plătiți să tacă, după cum ne avertiza Parintele Justin Pârvu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Acum 2-3 ani dl Piperea a aparut la Trinitas TV. Era plin de bune intentii, dar nu avea repre patristice minime. Poate cineva ii va explica in detaliu perspectiva Sfintilor PARINTI. In mod cert nu are notiuni minime despre ecumenism, despre erezii, despre voirtuti crestine vs virtuti pagane, despre lucrarea rugaciunii, despre primirea / pierderea harului etc. De aici apar vulnerabilitati majore.

  2. Bravo, avacatului ! Pas cu pas se face marturisirea,Dumnezeu ii va descoperi si ereziile ecumenismului.Doamne ajuta!

  3. Putini sunt cei care mai au curajul a spune lucrurilor pe nume in aceste vremuri tulburi. Insa mi-as dori ca dl avocat sa nu faca lucrul acesta doar in campanie electorala. Respect dl avocat Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button