X

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului / Reamintim: MESIA așteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Coroana de aur regală mesianică

Campanie pentru a făuri coroana de aur regală mesianică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”L-ai întâmpinat pe el cu binecuvântările bunătăţii, pus-ai pe capul lui coroană din aur fin”Psalmul 21:3, Biblia lui Israel (Psalmul 20:3, Biblia Ortodoxă)

Rabinul Yosef Berger, rabin la Mormântul Regelui David de pe Muntele Sion, a inițiat un proiect special pentru a făuri o coroană din aur, care să fie prezentată împăratului Mesia, la venirea sa în Ierusalim.

Rabinul Berger, descendent direct al regelui David, a explicat că înființarea statului Israel și Războiul de șase zile au fost minuni evidente și că trăim astăzi la începutul erei mesianice. Crearea unei astfel de coroane, a spus el, și unirea celor 70 de națiuni ale lumii în jurul proiectului, va grăbi sosirea regelui.

”Timp de 2.000 de ani, Israelul l-a așteptat pe moshiach (Mesia)”, a spus rabinul Berger. ”Ca simbol al credinței noastre că această perioadă de așteptare s-a încheiat, ar trebui să pregătim o coroană, deoarece primul act al moshiach va fi restaurarea dinastiei Davidice, care va fi vizibil diferită de orice altă regalitate care a existat vreodată.”

Berger are un puternic interes personal în proiect. El este fiul rabinului Shalom Berger, liderul spiritual al miilor de membri ai sectei Mișkoltz a evreilor hasidici. Rabinul Yosef Berger poate să-și urmărească descendența familială, din tată în fiu, direct până la Regele David.

Pentru a ilustra natura specială a dinastiei Davidice, rabinul Berger a citat din profetul Zaharia.

Şi va fi Domnul Împărat peste tot pământul; în vremea aceea va fi Domnul unul singur şi tot aşa şi numele Său unul singur.Zaharia 14:9 (Zaharia 14:9, Biblia Ortodoxă)

”Domnia instaurată de moshiach va uni toate cele 70 de națiuni, aducându-le cu bucurie pe Muntele Sion, pentru a-i sluji lui Hashem (Dumnezeu, literal ‘numele’)”, a spus Rabbi Berger.

Rabinul a subliniat că un rege al Israelului va asigura terminarea exilului, întoarcerea exilaților va fi completă, Templul va fi reconstruit și serviciul Templului va fi restabilit.

”Ni se poruncește să anticipăm acest lucru, să ne rugăm pentru el, în orice moment, până când merităm să-l vedem cu ochii noștri”, a spus Rabbi Berger. ”Este scris în Midrash (învățăturile omiletice) că generația care anticipează și tânjește pentru împărăția lui Dumnezeu este răscumpărată imediat. Dar această anticipare, ca orice mitzvah (porunca Torei), devine mai puternică atunci când este însoțită de o acțiune fizică.”

Pentru a-și ilustra punctul (de vedere), Rabbi Berger a spus o poveste referitoare la un anumit tzaddic (om neprihănit), pe care mulți oameni l-au vizitat pentru a cere binecuvântări. O dată, două cupluri s-au apropiat de el, ambele cerând să fie binecuvântate cu un copil. Tzaddik s-a conformat. În anul următor, cuplurile s-au întors. Binecuvântarea dată unui cuplu s-a materializat, dar celălalt cuplu a rămas fără copii. Când au întrebat de ce binecuvântarea lor a rămas fără răspuns, tzaddicul a dat un răspuns simplu.

”După ce i-am binecuvântat, au plecat și au cumpărat un cărucior pentru copil”, a spus el.

Rabbi Berger a explicat lecția ilustrată în poveste. ”Adevarata credință duce la acțiune”, a spus el.
”Și acțiunea întărește inima să creadă și mai mult. Este puterea credinței care face ca binecuvântările să devină realitate.”

Rabinul a remarcat că au fost depuse eforturi uimitoare pentru a se pregăti Al III-lea Templu și că toate vasele sunt gata, dar nu s-au făcut pregătiri pentru Mesia care va construi Templul.

”Crearea unei coroane pentru rege este fără precedent”, a spus rabinul Berger. ”Când toate cele 70 de națiuni se vor uni într-un act de dragoste destinat în mod expres regelui din Ierusalim, acesta va fi cu siguranță răspunsul de la Hashem.”

Rabinul Berger i-a descris pe rabinii care, de-a lungul generațiilor, ar fi vrut să-și exprime anticiparea lui Mesia într-o manieră materială: să desemneze o cameră pentru Mesia, cu mobilier special, sau să pună deoparte un costum special de îmbrăcăminte, în care să-l salute. Aceste încăperi și haine ar rămâne neatinse, așteptând scopul lor desemnat.

”În această generație, când este clar că Mesia este iminent, așteptând doar să se dezvăluie, trebuie să ne pregătim inimile prin acțiuni care ne întăresc credința”, a spus Rabinul Berger. ”Prin pregătirea unei coroane actuale, facem primul pas spre a aduce în realitate viziunea lăuntrică a regelui. Frumusețea unui adevărat rege nu a mai fost văzută în lume de când a început exilul și profeții ne-au asigurat că se va întoarce.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

5 comentarii

 1. Sfânta Evanghelie după Matei, cap 27

  29. Şi împletind o cunună de spini, I-au pus-o pe cap şi în mâna Lui cea dreaptă trestie; şi, îngenunchind înaintea Lui îşi băteau joc de El, zicând: Bucură-Te, regele iudeilor!
  30. Şi scuipând asupra Lui, au luat trestia şi-L băteau peste cap.

 2. Rabinul a remarcat că au fost depuse eforturi uimitoare pentru a se pregăti Al III-lea Templu și că toate vasele sunt gata, dar nu s-au făcut pregătiri pentru Mesia care va construi Templul.

  Sa intelegem de aici ca cel ce se numeste pe sine dumnezeu va construi templul ? Ca templul va fi construit dupa venirea lui antihrist ? atunci cand va fi incoronarea sa ?

  1. După trei ani și jumătate de când va apărea în lume ca un mare lider binefăcător va fi încoronat spurcatul de antihrist și de la încoronare va domni alți trei ani și jumătate în care va face cea mai cumplită prigoană după care va fi distrus de Stăpânul, stăpânilor – Domnul nostru ( al celor ce cred în El) Iisus Hristos !

 3. Intr-un articol anterior s-a vorbit de cunoasterea semnelor vremurilor insa chiar daca ele sunt la vedere, precum si aceasta stire cu rabinul, pare ca trec pe langa noi fara sa ne atinga.

  Am impresia ca suntem exact ca in pilda cu bogatul nemilostiv si saracul Lazar in momentul in care bogatul il roaga pe Dumnezeu sa-i ajute pe cei vii aratandu-le un om inviat din morti pentru a crede si a-si indrepta viata. Stim raspunsul de atunci.

  Cam la fel se intampla si astazi cand avem un nor de marturii de la parintii cu viata sfanta si nu le dam atentie cu toate ca totul se petrece clar sub ochii nostri.

 4. Ei tânjesc de mult timp să îl impună pe anti-Hrist, cu toate că lumea e a lor și nimeni nu-i împiedică. Aceasta este dovada că Cineva de sus le încurcă planurile. Chiar dacă noi am amorțit ca muștele în pânza de păianjen care așteaptă să fie exterminate, Sfinții noștri străbuni se roagă pentru noi să prindem curaj, să înaintăm de bună voie pe cruce, cu sârg nu cu ghionturi din spate. Dumnezeu ne mai rabdă neindrazneala pentru Părinții noștri martirizati. Să profităm de acest răgaz și să nu mai oftăm ca babele. Să ne fie rușine că încă mai trăim, că încă nu suntem vrednici să ne ia Dumnezeu la El. Și să nu uităm să le dedicăm Jertfa noastră copiilor noștri pe care i-au prostit cu destrăbălarea modernă, că să fie și ei salvați pe ultima sută de metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button