X

VIDEO/ Ursula von der Leyen, luată la întrebări privind vaccinurile și green-deal de către euparlamentarii AUR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europarlamentarul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, i-a adresat Ursulei von der Leyen un set de întrebări pe teme de interes major, precum închiderea minelor, achiziția de vaccinuri și sprijinul acordat Ucrainei în detrimentul suveranității naționale.

„Încep prin a o întreba pe doamna Ursula von der Leyen dacă este conștientă de faptul că prin politicile pe care le-a inițiat la nivel european, le-a girat sau le-a susținut, cel puțin în domeniul economic, a provocat foarte mult rău în unele dintre țările UE și că există asupra persoanei domniei sale o percepție negativă foarte puternică în aceste state, inclusiv în România.

În România, închiderea minelor de cărbune a declanșat probleme sociale și economice deopotrivă și a dus la creșterea enormă a prețului la energie.

România este capabilă să producem mai multă energie decât o facem astăzi, dar în ultimii ani, din cauza ordinelor venite de la Bruxelles, România s-a dispensat de 22 de capacități de producție de cărbune și urmează să închidă și altele.

Desigur aici nu ignor responsabilitatea guvernului României. La nivelul Bucureștiului există obediență totală față de Bruxelles, așa că responsabilitatea revine doamnei von der Leyen.

În al doilea rând, înainte de a începe un nou mandat la conducerea CE, Ursula von der Leyen ar trebui să dea niște răspunsuri referitoare la ceea ce a făcut deja la conducerea CE.

Așteptăm răspunsurile domniei sale cu privire la deciziile pe care le-a luat în pandemie, cu privire la achizițiile masive de seruri care au fost livrate în țările UE drept vaccinuri, seruri care s-au dovedit că nu au ajutat, ci au dăunat foarte mult.

Dincolo de chestiunea sănătății, care este extrem de importantă și care ne interesează în cel mai înalt grad, pentru că au murit oameni și mor subit de la acele vaccinări, am vrea să știm măcar ceea ce revine din punct de vedere material CE și anume în ce condiții a decis doamna von der Leyen aceste achiziții masive și le-a impus țărilor membre.

În România, suma de peste un miliard de euro s-a cheltuit pentru achiziția de vaccinuri care nu au folosit la nimic, au fost aruncate.

Nu în ultimul rând, da, suntem de acord cu susținerea Ucrainei, am spus-o în mai multe rânduri, dar nu în detrimentul interesul național, în detrimentul cetățenilor pe care noi îi reprezentăm.

Mă refer la două chestiuni punctuale.

Foarte recent, CE a dat o dispoziție ca transportatorii ucraineni să nu mai fie controlați la granițe și să nu mai fie opriți de organele de control ale statelor naționale.

Acest lucru nu vi se pare o depășire totală a prevederilor Tratatului pe baza căruia funcționează UE și o ingerință masivă în suveranitatea statelor?

Când vor fi despăgubiți în mod real fermierii din România care au fost falimentați de invazia de cereale din Ucraina în piața românească”, a spus liderul europarlamentarilor AUR, Claudiu Târziu.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Nu trebuie întrebată creatura despre crimele din pandemie și planul de exterminare a popoarelor europene, prin Green Dealul impus de elitele de la Davos, clanul Rotchild și alte organizații globaliste, conduse de evrei și agenții lor, ci trebuie sesizate organele europene de justiție, Parchetul European, Curtea Penală Internațională pentru crime impotriva umanității comise în pandemie și injectarea populație cu serurile care modifică genomul uman și tentativa de exterminare a popoarelor europene prin implementarea acestui program de Green Deal, care va prăbuși economia și agricultura în tarile europene. Este un alt program Morgenthau al bancherilor evrei împotriva popoarelor europene, așa cum a fost cel implementat în Germania după pierderea războiului, pentru prăbușirea industriei și agriculturii germane și pedepsirea colectivă, înfometarea și exterminarea poporului german. Apoi trebuie respinsă implementarea acestui program în România și în tarile europene, iar în cazul în care statele vor fi forțate să îl aplice, România să ceară ieșirea din această organizație globalista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button