X

Ce face Netanyahu pentru a grăbi venirea lui “Mesia” al evreilor, antihristul?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cursul zilei de miercuri, 25 octombrie 2023, Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, s-a adresat populației în legătură cu preconizata invazie terestră a fâșiei Gaza. 

In discursul său acesta a spus că „noi (evreii, n.n.) suntem oamenii luminii, ei (Hamas, n.n) sunt oamenii întunericului – și lumina va triumfa asupra întunericului.

Războiul nostru împotriva Hamas este un test pentru întreaga umanitate, este o luptă între axa răului Iran, Hezbollah și Hamas (s.n.) și axa libertății și progresului.

Acum este momentul să ne unim pentru ca, alături de aliații nostri și cu o credință profundă în dreptate, o credință profundă în eternitatea poporului evreu, să obținem victoria. Vom realiza profeția lui Isaia.

Dar despre ce profeție este vorba?

Profetul Isaia a trăit cu 7 secole înainte de Hristos și a profețit, printre altele, venirea lui Mesia.

Creștinii îl recunosc pe Iisus Hristos ca fiind Mesia din profețiile lui Isaia. Evreii, însă, nu-l recunosc. Ei încă îl așteaptă pe Mesia. Dar înainte de venirea acestuia va fi mare suferință pe Pământ. Vor fi războaie care vor cuprinde toată lumea. Un rege persan va declanșa războiul care va distruge lumea întreagă.

Abia atunci va veni Mesia și apoi va fi pace eternă pe Pământ.

Cu toții știm că Persia din antichitate e Iranul de azi.

Netanyahu spune că axa răului este formată din Hamas, Hezbollah și Iran.

Din 7 octombrie 2023 Israelul se războiește cu Hamas. În același timp a bombardat și Siria, Libanul (Hezbollah) și Egiptul. Parcă își dorește extinderea războiului, parcă Hamasul nu e de ajuns, trebuie atras în război și Iranul pentru a se forma cele două tabere. De o parte forțele răului în frunte cu Iranul, de cealaltă parte forțele binelui în frunte cu Israelul.

SUA, aliatul principal al Israelului, deja a deplasat în Mediterană forțe militare importante. Și desfășurarea de forțe încă nu s-a încheiat. După ce și-au instalat în Mediterană două portavioane, acum își instalează în zona Orientului Mijlociu sistemele de apărare aeriană.

O asemenea desfășurare de forțe pentru a se lupta cu Hamas, o organizație care are între 20.000 și 30.000 de luptători, nu are logică.

Parcă se vrea declanșarea celui de-al treilea război mondial. Și parcă Israelul face tot ce poate pentru asta. Iar după discursul lui Netanyahu de ieri toate încep să aibă o logică.

Acum parcă toate încep să aibă sens. Întrebările fără răspuns își găsesc răspunsul. Cum de a fost posibil ca Israelul, țara legendarului Mossad, a legendarei armate israeliene, să fie luată prin surpindere de câteva sute de luptători Hamas pe motociclete și parapante? De ce timp de șase ore după declanșarea atacului autoritățile de la Tel Aviv nu au mișcat un deget lăsându-i pe cei din Hamas să-și facă de cap?

Iar răspunsul este simplu. Pentru ca șocul să fie atât de mare încât să asigure unirea tuturor israelienilor în spatele lui Netanyahu. Să nu uităm de fractura care exista în societatea israeliană, de mitingurile săptămânale de protest ale israelienilor împotriva măsurilor prin care Netanyahu și coaliția sa doreau să reducă din prerogativele sistemului judiciar.

Imaginile șocante din timpul atacului Hamas au realizat unirea evreilor în jurul liderilor săi în frunte cu Netanyahu.

Promisiunile de radere de pe fața pământului a fâșiei Gaza și decimarea populației palestiniene au fost primite cu aplauze în Israel. Și de mai bine de două săptămâni aceste promisiuni sunt puse în practică. Fâșia Gaza este bombardată non stop. Sub pretextul luptei cu Hamas sunt țintite spitale, biserici, moschei, școli, complexe de locuințe etc. Deja au fost uciși peste 6.200 de palestinieni, majoritatea civili. Mai mult de jumătate sunt copii și femei. Imaginile și videoclipurile cu ororile din Gaza au împânzit internetul.

Doar e nevoie de ceva care să șocheze și să înfurie și tabăra adversă pentru a declanșa războiul tuturor războaielor visat de evrei, război fără de care Mesia așteptat de ei nu se va arăta. Și cu fiecare zi care trece suntem tot mai aproape de acel război.

Dumnezeu să ne ajute că din partea liderilor nu mai avem nicio speranță. Parcă toți au orbit.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ce se mai aude de la părinți duhovnici, din Sf Munte, din mănăstirile din Moldova ? Era un parinte mitropolit din Morfou, Cipru mai vocal la inceput de pandemie.. poate l-au redus autoritățile la tăcere similar cu ce ii fac acum vlădicăi Longhin la Banceni. Apropo, vlădica Longhin iar a zis recent că în războaiele care urmează a se transforma in curând in WW3 vor pieri trei părți din omenire…

  2. Îl doare undeva pe Netaniahu de venirea lui Mesia sau nici măcar acolo. Netaniahu și-a vândut propriul popor multinaționalelor Big Pharma pentru a scăpa de pușcărie, a făcut-o iar cu permiterea atacului Hamas și o va face în continuare până va închide ochii dacă i se va tolera. Frica de pușcărie este motorul tuturor acțiunilor sale. Nu scrie nicăieri în Biblie că dacă ești evreu, ești automat Lumină. Ești Lumină dacă respecți și împlinești Legea lui Dumnezeu, nu cele scrise în Talmud care sunt Întuneric.

  3. Pentru cine poate: Un apel umanitar pentru o mămică săracă în vârstă de 18 ani. Mihaela (din sector 5, București) este însărcinată cu al treilea bebeluș. Mai are doi copilași, Matias de un an și 9 luni și Silvia, de 9 luni. Bebelușul din burtică este acum în a 7-a lună de sarcină a scăpat de avort, dar mai are de luptat. Familia se confruntă cu sărăcia, copilașul este destul de micuț, Mihaela nu s-a hrănit foarte bine. Tatăl copilașilor are 21 de ani și nu a fost deloc la școală, muncește pe șantier cu ziua și are și probleme cu inima. Părinții copilașilor programaseră un avort în primele luni de sarcină, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, Care a lucrat și prin oamenii care au sprijinit-o pe Mihaela, copilașul a supraviețuit acestei orori. Să nu îl uităm pe Sfântul Nicolae, care vine în ajutorul familiilor sărace, care, din disperare, se clatină în credință și se gândesc la aceste lucruri groaznice…. Sfântul Nicolae a venit mereu cu un ajutor pentru ca mămica Mihaela să depășească aceste gânduri întunecate. Dacă vrem să o sprijinim în continuare, putem lua legătura cu familia Mihaelei, la numărul de telefon 0786638346. Au nevoie de alimente pentru copilașii cei mici și pentru mămică. Și ar fi recunoscători dacă am putea să îi ajutăm să plătească întreținerea și chiria la o garsonieră micuță pentru a nu ajunge într-o casă părăsită în care plouă prin tavan, nu se știe dacă rudele din familia extinsă ii pot găzdui și pe ei….
    Las și adresa mea de e-mail.
    Și ecografia cu bebelușul, care era in pericol de avort în septembrie, la 21 de săptămâni, Mihaela nu se hrănea bine, avea și alte probleme medicale și bebelușul era în pericol de avort spontan….
    https://i.postimg.cc/G3f4g0jm/IMG-20230929-175107.jpg

    https://i.postimg.cc/yx38CdTY/IMG-20230929-175057.jpg

    Cine vrea să ajute această familie, îi poarte suna. Las și adresa mea de e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button