X

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest articol a aparut pe Breaking Israel News la data de … 16 mai 2016. Deci mult inainte de prezidentialele din SUA.

Iata continutul sau:

Numerologia biblică prezice că Trump îl va anunţa pe Mesia

Ei şi-au pus împărați, dar nu de la Mine, au făcut prinți fără ca Eu să fi ştiut; din argintul și aurul lor și-au făcut idoli ca ei să se prăbuşească „Osea 8:. 4 (The Bible Israel ™)

Gematria, sau numerologia ebraică, este un dispozitiv ezoteric folosit de rabini pentru dezvăluirea sensului ascuns din Biblie. Atunci când este aplicat candidaților la președinția din SUA, rezultatele sunt absolut șocante și are implicații serioase cu privire la rolul viitoarelor alegeri în iminenta eră mesianică.

Joe Gallis şi Dr. Robert Wolf au ţinut conferinţe si au scris timp de aproape două decenii pe teme legate de Tora. Una dintre specialitățile lor a folosit Gematria pentru a înțelege evenimentele curente. În 2009, după ce Hillary Clinton a pierdut primul scrutin democrat în favoarea lui Barack Obama, au prezis pe blog-ul lor, Răscumpărare 5768, că influența ei asupra Israelului și a procesului mesianic era departe de a se fi terminat. Ei au folosit numerologia numelui ei pentru a ajunge la această concluzie remarcabilă.

Gallis și Wolf au calculat că Hillary (הילרי), Rodham (רודהם), și Clinton (קלינטון) fiecare este egal cu 255. Cuvântul pentru femeie în etnia Amalec (עמלקיה), este, de asemenea, 255. Amalec este arhetipul răului căruia Israelului îi este comandat să se opună în orice loc și în orice moment.

Totalul tuturor celor trei nume ale ei este 765 (255 x 3), care are aceeași valoare ca și עת צרה („timp de necazuri teribile”). Termenul עת צרה vine din Cartea lui Daniel, care descrie momentul când Mihail, îngerul păzitor al lui Israel, va sta în apărarea poporului său într-un moment de catastrofă.

Şi în vremea aceea se va scula Mihail, marele prinţ care ocroteşte pe fiii poporului tău, şi va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când … „(Daniel 12: 1)

Hillary Rodham Clinton este, de asemenea, Gematria lui כַּלָּה בַּחֲמֹתָהּ (noră împotriva soacrei), care este văzut într-un verset din Miheia.

Căci fiul dezonorează pe tată, fiica se ridică împotriva mamei ei, nora împotriva soacra ei; dușmanii omului sunt cei din casa lui „(Miheia 7: 6).

Hillary Clinton, a fost citată în mod frecvent în mass-media spunând lucruri dure și înjositoare despre decedata ei mamă-soacră, chiar blamându-i abuzul acuzând-o de infidelitatea lui Bill Clinton. Legătura ei cu versetul vizează valorile familiale negative, în general.

Website-ul Tora Yeranen Yaakov subliniază faptul că gematria lui Donald Trump (דונלד טראמפ) este 424, sau 212 x 2. Gematria lui Bernie Sanders (ברני סנדרס) este 636, sau 212 x 3. Yeranen Yaakov îl citează pe Ben Ish Chai, o autoritate în legea iudaică și cabalist maestru care a trăit în Bagdad în urmă cu 150 de ani. Ben Ish Chai a interpretat numărul 212 ca un moment dificil pentru Israel înainte de Răscumpărarea finală.
„Sunt 212 de ore, în primele 9 zile din Av (a unsprezecea lună în calendarul evreiesc), care sunt menite a fi rele pentru poporul evreu”, a scris Yeranen Yaakov. „Cu toate că cele 9 zile conțin 216 de ore, ultimele 4 ore din Tisha B’Av (a noua din Av) sunt îndulcite din moment ce atunci Mesia se va naște.”

Yeranen Yaakov interpretează că acest lucru a însemnat că o preşedinţie Donald Trump (424) va fi de două ori rea pentru poporul evreu, în timp ce o preşedinţie Bernie Sanders (636) va fi de trei ori rea pentru poporul evreu. Dar, în ambele cazuri, perioada de întuneric este pasul necesar anticipat care-L precede imediat pe Mesia.

De asemenea, este remarcabil de notat că Donald Trump (424), este Gematria lui „Mesia pentru Casa lui David” (משיח בן דוד). Acest lucru nu ne spune că Donald Trump este Mesia, ci că președinția sa va anunţa epoca mesianică.
Numerologia numelui lui Trump indică, de asemenea, una dintre trăsăturile sale, care a fost deosebit de problematică. 424 este echivalentul a
כְּמוֹנָחָשׁ (asemeni unui șarpe), care este menționată în Psalmi.

Ascuţit-au limba lor ca a şarpelui; venin de viperă este sub buzele lor (Psalmul 140: 4).

Cu toate că Bernie Sanders nu mai pare a fi un candidat viabil, Gematria numelui său (636), sugerează, de asemenea, una din trăsăturile sale de caracter. Este egal cu וַיֵּלְכוּ אַחֲרֵי אֱלֹהִים אֲחֵרִים („Și au mers după alți dumnezei”), așa cum scrie în Ieremia:

Atunci să le spui: Pentru că părinţii voştri M-au părăsit, zice DOMNUL, şi s-au dus după alţi dumnezei, au slujit acelora şi li s-au închinat, iar pe Mine M-au părăsit şi legea Mea n-au păzit-o.” ( Ieremia 16:11)

S-a observat că, în ciuda faptului că este evreu, Sanders a fost probabil candidatul cel mai puțin susţinător al Israelului.

Gematria nu este o știință exactă; este deschisă în mod notoriu la interpretare. Cu toate acestea, este un sistem de înţelegere a sensului ascuns și învelişurilor cuvântului lui Dumnezeu, așa cum e scris în Biblia ebraică, folosit pe scară largă și în general acceptat. Este studiat și predat de o multitudine de mari rabini și gânditori evrei. A fost parte a interpretării biblice, cu exemple în Mishna (legea orală) care datează din primul secol, iar în vremuri mai târzii a devenit tărâmul cabaliștilor. În timp ce Gematria nu poate prezice rezultatul viitoarelor alegeri, nu există nici o îndoială că Biblia are ceva de spus în legătură cu lumea noastră modernă.

Edificatoare este și filmarea de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=9kFUNZ_8dKA&feature=youtu.be

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Inca o data: articolul a aparut in mai 2016. Si ziceau ei:

Gematria nu poate prezice rezultatul viitoarelor alegeri”

Dar ce sa vezi? A castigat tocmai cel ce “va anunţa epoca mesianică”

Si despre care, dupa alegeri, aflam ca Trump doreşte să mute Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim

Iar la scurta vreme deja i se cerea chiar mai mult:

SANHEDRINUL (Sinedriul) ii cere lui DONALD TRUMP si VLADIMIR PUTIN sa construiasca TEMPLUL din IERUSALIM

Evident ca gematria lor nu prezice nimic, dar se folosesc de ea pentru a pregati mental pe unii si pe altii. Ceva de genul “iata, e scris ca …”. Dar de fapt chiar ei planuiesc si pun in aplicare ceea ce cica ar fi descifrat in cele scrise in vechime.

Altfel spus, noi consideram ca acesti reali papusari au decis demult ca Donald Trump trebuie sa castige alegerile.

Sa ne amintim si de un alt caz celebru, de acum 100 de ani. Intr-o conferinta in New Jersey din 1911, un evreu greu pe nume Stephen Samuel Wise, spunea:

Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

Vorbea despre Woodrow Wilson …

Cititi va rog mai multe la Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE

Si cum anume va anunta Donald Trump pe mesia? Nu stim. Poate, din calitatea sa de presedinte al SUA, il va prezenta maselor.

Sau poate o data cu alegerea lui Trump se intra in epoca mesianica si astfel metaforic presedintele ales anunta noua era. Cum? Iar nu stim. Poate se declanseaza mari revolte si nici nu apuca sa fie presedinte, poate se declanseaza marele razboi, poate ambele, poate altele. Oricum, un mare tambalau mondial ce va implica o solutie unica: VENIREA SALVATORULUI.

In incheiere, pentru cei ce inca nu stiu, mesia asteptat de evrei este de fapt … antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. De azi Trump este presedinte inseamna ca nu ma e valabila profetia ca ultimu presedinte va fi un negru si ca el ar apasa butonu cu armele nucleare!

  2. Războiul a început în Siria în perioada lui Obama. Conflictele astea mici locale vor degenera în cataclism mondial. Atunci se va face uz de bombe atomice și neutronice, atunci va fi și invazia chinezilor pana la Ierusalim. 

  3. De menționat că trebuie  ridicat și templul la Ierusalim, și de reținut că profetul mincinos/papa îl va prezenta pe antihrist, conform SF scripturi, care va fi din seminția lui Dan

  4. Eu personal cred ca Sua se va scufunda inainte sa inceapa al-3-lea razboi mondial, se va scufunda moral, politic si dezastre naturale la greu, uitati ce evenimente climatice sunt la ei in ultimele 2 deceni si cum se acutizeaza.

  5. Unul dintre candidatii pe care, probabil, satanicescul ONU vrea sa-l impuna in calitate de Mesia / Antihrist este chiar Kushner, ginerele lui Trump. Din semintia lui Dan.

  6. din pacate video pe care il mentionati la finalul articolului a fost sters de marele youtube…
    mai exista undeva? despre ce era vorba?
    multumesc

  7. Deci , ei l-au respins pe adevaratul Mesia, si asteapta altul, iar Dumnezeu le da ocazia sa descifreze viitorul? Decodificind Biblia cu privire la asta? Dar nu scrie in carte ca Dumnezeu ii va orbi, ca nu vor primi nici un semn ~acest neam de vipere~ cum ii numea Iisus cind se referea la Sanhedrin? Bai frate, ma lasi..

  8. „Evident ca gematria lor nu prezice nimic, dar se folosesc de ea pentru a pregati mental pe unii si pe altii. Ceva de genul “iata, e scris ca …”. Dar de fapt chiar ei planuiesc si pun in aplicare ceea ce cica ar fi descifrat in cele scrise in vechime.” De mult timp am ajuns la convingerea că așa-zisele PROFEȚII, sunt, de fapt, planuri, a căror punere în aplicare este făcută pas cu pas și cu o diabolică perseverență de către o societate ocultă.
    >> Următorul discurs a fost ținut de rabinul Emanuel Rabinovich înainte de o ședință specială a Consiliului de urgență al rabinilor europeni la Budapesta, Ungaria, 12 ianuarie 1952:
    „Obiectivul pentru care ne-am străduit atât de concertat timp de 3000 de ani, este în sfârșit la îndemâna noastră și, deoarece împlinirea sa este atât de evidentă, este de dorit să ne sporim eforturile și precauția de zece ori.
    Vă pot promite în siguranță că, înainte de zece ani, rasa noastră își va lua locul cuvenit în lume, fiecare evreu va fi un rege și fiecare neam va fi un sclav.
    Ne vom dezvălui în mod deschis identitatea cu rasele din Asia și Africa. Pot afirma cu siguranță că acum se naște ultima generație de copii albi.”
    ………………………………..
    >> În interesul păcii și al ștergerii tensiunilor interrasiale, comisiile noastre de control, vor interzice albilor să se împerecheze cu albii. Femeia albă trebuie să coabiteze cu membrii raselor întunecate, bărbații albi cu femei negre. Astfel, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea întunecaților cu albii, înseamnă sfârșitul omului alb, iar cel mai periculos inamic al nostru va deveni doar o amintire. Vom începe o eră de zece mii de ani de pace și belșug, „Pax Judaica”, și rasa noastră va conduce incontestabil lumea. Inteligența noastră superioară, ne va permite cu ușurință să păstrăm stăpânirea asupra unei lumi de oameni întunecați. ”
    – N.P. Purvis, editor.<<
    Următorul extras este din același discurs, găsit în cartea: „LUPTA ÎMPOTRIVA GENTILILOR”
    Vorbind despre al treilea război mondial, rabinul Rabinovich a mai spus:
    „… Acest război din toate timpurile, va încheia lupta împotriva neamurilor… Rasa noastră va domni incontestabil peste lume… Și astfel, cu o viziune a victoriei mondiale în fața ta, întoarce-te în țara ta și intensifică-ți lucrarea bună, până în acea zi care se apropie, când Israelul se va dezvălui în tot destinul lui glorios ca Lumina Lumii ”.
    Albert Mensdorf (evreu), ambasadorul Austriei în Anglia, a spus:
    „Israelul a câștigat războiul (Primul Război Mondial).
    Am reușit!
    Am prosperat pe seama lui!
    Am profitat de el.
    A fost răzbunarea noastră supremă împotriva creștinismului.”
    – citat din „Invazia Silențioasă a Americii”
    Când rabinul a spus:
    „În interesul păcii și al ștergerii tensiunilor interrasiale”,
    nu a precizat că TOCMAI EI
    AU CREAT ȘI ÎNTREȚINUT ACESTE TENSIUNI!
    (a se vedea recentele răzmerițe din SUA…)
    A fost nevoie să facă asta,
    pentru ca acum să credem că
    METISAREA ALBILOR E SOLUȚIA!
    Îți mai trebuiesc și alte argumente,
    pentru a înțelege că guvernanții noștri,
    la fel ca și ai altor țări europene (și nu numai),
    TREBUIE SĂ ÎMPLINEASCĂ ACEASTĂ… COMANDĂ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button