X

Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

de null

Image result for trump shekel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În aceste zile, în Israel s-a reconstituit Sanhedrinul, ca o consecință normală a vremurilor de pe urmă, în care ne aflăm cu toții, cu cei 70 de bătrâni, de rabini și învățători care vor să conducă împreună cu cu rabinul șef  viața spirituală a Israelului.

Ultima informație, care a fost publicată zilele acestea, este aceea că  Sanhedrinul cere Knessetului (Parlamentului Israelin), și primului ministru Benjamin Netanyahu, cu insistență,  să grăbească procesul de construire al celui de-al treilea Templu.

În această privință Sanhedrinul a aprobat emiterea unei monede de argint de 9,5 grame, o monedă de argint de o jumătate de siclu (temple coin), după siclul sfântului locaș. Pe prima față a monedei va fi imaginea Templului construit de Solomon, iar pe cealaltă față a monedei va fi imagina regelui Cyrus (Ezra 1:1-11), pe fundal, iar în prim plan aceea a președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump – din motivele istiorice binecunoscute.

Iată ce spune o știre înainte ce prevestea această monedă

Sanhedrin pregătește monede cu imaginea lui Trump și Cyrus pentru a promova reconstruirea a celui de al Treilea Templului

Cu recunoștință față de președintele american Donald Trump, pentru recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Ierusalimului, Sanhedrin Centrul Educațional și Centrul Educațional Mikdash creează o copie a șekelului de argint poruncit biblic de a fi donat de fiecăre bărbat evreu la Templu.

„Bătrânii nu vor da mai mult, iar săracii nu vor da mai puțin decât jumătate de siclu, când vor da darul lui Dumnezeu, pentru a face ispășire pentru sufletele voastre”. Exodul 30:15

Rabinul Hillel Weiss, președintele Asociației Mikdash & Tsion, care inițiază construire Templului și care reprezintă toate mișcările templelor, a explicat că motivația inițială de a pune imaginea președintelui american pe monedă a fost ca un drept de mulțumire pentru sprijinul său față de Israel.

„Recunoștința este o trăsătură importantă și sfântă”, a declarat Rabbi Weiss, care este de asemenea purtător de cuvânt al nașterii Sinedriu, pentru Breaking Israel News. „A făcut o faptă mare și istorică pentru care o evrei îi mulțumesc.”

O imagine a președintelui Trump va fi gravată alături de o imagine a vechiului rege persan, Cyrus, care a facilitat construirea celui de-al doilea templu care a pus capăt Exilului Babilonian dîn anul 538 î.en.

(Imaginea de mai jos este un design propus. Moneda actuală poate fi ușor diferită.)

Trump-Cyrus Argintiu de jumătate de șekel (Imagine Mordechai Persoff)

O inscripție de comemorare a domnului Arthur Balfour, secretarul britanic de externe, care a emis ceea ce s-a numit „Declarația Balfour”, care a cerut înființarea unei patrimi evreiești în ceea ce era atunci mandatul britanic al Palestinei, va apărea, de asemenea, pe fața monedei. Partea din spate a monedei va fi gravată cu o imagine a Templului.

Moneda de argint de jumătate de șekel (Imagine de la curtea lui Mordechai Persoff)

Rabbi Weiss a subliniat că obiectivele lui Trump vor deveni fructuoase numai dacă sunt orientate spre reconstruirea Templului evreiesc.

„Cyrus și Balfour, ne-evrei care au jucat un rol enorm de important în istoria evreilor au căzut și succesul lor politic a suferit ca rezultat”, a spus Rabbi Weiss.

„Agenda politică a lui Trump poate avea succes numai dacă se concentrează asupra construirii celui de-al Treilea Templu pe locul pe care Dumnezeu l-a ales: Muntele Templului.”

Rabi Weiss a remarcat că Cyrus a dat în cele din urmă atenție fracțiunilor din imperiul său care se opunea poporului evreu, iar dinastia lui a suferit. De asemenea, Rabbi Weiss a subliniat că cariera politică a lui Lord Balfour, una dintre cele mai lungi din istoria britanică, s-a soldat cu eșecul în demisia guvernului.

Balfour a renunțat parțial la Declarația de la Balfour la conferința de la San Remo din 1920, când zona din mandatul Palestinei care era la est de râul Iordan a fost luată de pe teren pentru a fi desemnată pentru o locuință națională evreiască.

„Președintele Trump nu poate să permită arabilor să creadă că jumătate din Ierusalim e a lor, sau să nu mai vorbim de Templul Muntelui că va fi a lor”, a spus Rabbi Weiss. „Această monedă ar trebui să servească drept semn al recunoștinței noastre.

Oricine deține această monedă demonstrează că este de acord cu ambele aspecte: recunoștința pentru ceea ce a făcut Trump și atenționarea cu atenție că Ierusalimul este locul templului evreiesc „.

Mordechai Persoff, care a înființat Centrul Educațional Mikdash, care educă evreii despre Templu prin educație formală și experiențială, a spus că imaginea lui Trump este adecvată în lumina exemplului său puternic de neevreu care și-a asumat un rol în ajutorul (răscumpărare) și clădirea Templului.

„Dumnezeu ne-a dat pământul ca parte a legământului, dar non-evreii au jucat întotdeauna un rol important în trezirea noastră pentru a ne întoarce în Israel”, a spus Persoff pentru Breaking Israel News.

„Acest lucru poate veni în două maniere”, a continuat el. „Acesta poate fi un amintire dură, așa cum s-a întâmplat în Egipt cu Faraon sau în Holocaust, când ne-evreii ne-au amintit că trebuie să ne întoarcem în patria noastră ca un refugiu. De asemenea, poate să vină într-un mod pozitiv și iubitor, a făcut-o cu regele Cyrus și cu Lordul Balfour”.

„Această monedă arată că președintele Trump este o parte pozitivă a procesului Templului, amintindu-ne de ceea ce trebuie să facă evreii”.

Moneda va conține cel puțin 9,5 grame de argint pur, conform legii evreiești, dar Rabbi Weiss a subliniat că moneda însăși nu este destinată să îndeplinească porunca biblică. Ca rezultat, nu este sfințit oficial și desemnat pentru a fi folosit în Templu.

„Mitzvahul (porunca biblică) este pentru oamenii evrei de vârste specifice să sfințească moneda la Templu. Până când Templul este construit, nu este posibil să se sfințească nimic în Templu”, a explicat Rabbi Weiss.

„Această monedă are rolul de a ajuta la pregătirea Templului și oricine poate lua parte la aceasta în orice moment”.

Încasările din vânzarea monedei vor fi folosite în reînnoirea serviciilor Templului, precum și în alte acțiuni educaționale și practice care ajută la pregătirea pentru Templul al III-lea. În cazul în care va fi necesar, încasările vor fi folosite pentru construcția actuală a Templului. Moneda poate fi comandată la site-ul Centrului Educațional Mikdash.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. „Pentru orice creştin ortodox care este conştient de ceea ce se petrece în jurul lui astăzi, este evident că lumea se îndreaptă către sfârşitul ei. Sunt războaie şi zvonuri de războaie, dezastre naturale de mari proporţii, se înmulţesc falşii hristoşi , centralizarea crescândă a informaţiei,se pregăteşte instaurarea guvernului unic mondial. Vremurile sunt mai avansate decât credem; Apocalipsa este acum.
  In urmă cu vreo douăzeci de ani, au amenajat o capelă de meditaţie în sediul ONU, şi a avut loc o mare dispută asupra obiectului de închinare din ea.. Nu poţi pune o cruce, căci vei fi îndată stigmatizat drept creştin, nu poţi pune nici ceva musulman sau hindus, fiindcă din nou ţi se pune o etichetă; trebuie ceva aflat deasupra religiilor. In final s-au oprit la un bloc de piatră neagră. Oamenii au un simţământ de veneraţie în faţa ei, ca în faţa unui idol: un foarte vag tip de interes religios.Dar tocmai pe un astfel de lucru vag doreşte diavolul să pună gheara.”
  Sunt inteleptele cuvinte ale Cuviosului Serafim Rose(Scrisori misionare),la care trebuie sa meditam si sa ne concentram atentia catre sinele propriu,in fata neincetatelor semne pe care le primim,noi crestinii veacurilor din urma.
  La o piatra neagra,in forma de cub, se inchina si musulmanii la Mecca.Sa nu uitam ca islamul este „o facatura evreiasca”,caci spune Sf.Maxim Grecul”*Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

  Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”…
  Cu atat mai mult se cade ,sa observam,ca puternicii lumii se infratesc cu israelitii,dandu-le ajutor in construirea celui mai important obiectiv spiritual prin care vor supune lumea,Cel de-al treilea Templu al lui Solomon.Decizia presedintelui Trump de a recunoaste,Ierusalimul ca și capitală a Israelului, a fost considerata o decizie istorică,prin care Donald Trump reface tradiția iudeo-creștină a Occidentului și oferă o șansă Europei de a își păstra identitatea cu rădăcinile adânc înfipte în Vechiul și Noul Testament. Adeptii noului Templu au o sustinere importanta si din partea unor lideri evanghelici crestini, puternic implicati in politica. Acestia cred ca renasterea Israelului reprezinta implinirea unei profetii biblice. In schimb, grupul evreilor condusi de Rabi Eliahu considera ca nu trebuie ridicat Templul pentru ca Insusi Mesia se va pogori cu el din cer.
  Altii in schimb, afirmă că templul a fost reconstruit deja şi se află în subteranele Muntelui Templului, aşteptându-se doar momentul oportun pentru distrugerea celor două moschei. Iată una dintre mărturiile celor care cred acest lucru: ,,Dacă Moscheea lui Omar ( Domul Stâncii) va fi înlăturată, în 2-3 zile templul va putea fi văzut de o lume întreagă. Cum ?! Începând cu anul 1991, am văzut trailere imense ce transportau blocuri de piatră de 20 m lungime şi 10 lăţime. Ele dispăreau sub o arcadă de sub moschee, vizavi de Zidul Plângerii, în nişte catacombe subterane. Acele pietre fac obiectul construirii templului în locul în care se presupune că, în trecut, a fost Sfânta Sfintelor. Practic, construcţia este gata. Acum, principala preocupare a evreilor este dărâmarea acestei moschei”.

  *extras din cartea Ecumenismul fără mască

 2. Construirea Templului lui Solomon în zilele noastre înseamnă exact ceea ce ne spun Sfinții Părinți, adică este momentul apariției conducătorului unic mondial, cel căruia „va trebui” să i se închine toți oameni ca unui Dumnezeu. Problema cea mai mare(importantă) este că acest conducător unic, „elita elitelor” lumii acesteia, nu va fi Mesia, căci Mesia a venit atunci când știm că a propovăduit Evanghelia dreptății, fapt pentru care a și fost răstignit. Deci adevărații creștini ar trebui să știe că ne apropiem de momentul zero al „cerului nou și al pământului nou”, bineînțeles că după ce elita elitelor îi va muștrului „un pic” pe cei ce-L iubesc pe Iisus Hristos. Muștruluiala, cei care desigur o vor primi, este pașaportul creștinilor pentru Cer. Doamne ajută !

  1. Așa este! Noua ordine mondiala cu Antichristul la conducere! Pe multi îi vor înșela Antichristul cu unirea religiilor sub pretextul “iubirii”, căci se face prieten cu dușmanul și așa îl înfrânge cu propriile sale arme! Cine a citit Biblia, așteaptă cuminte și nu se uită în gura lor! Aveți grijă căci și preoții “ortodocși” fac parte mulți din soldații Antichristului, să nu îi ascultați pe ei! Rămâneți ortodocși!

 3. Iisus Christos își va face apariția după venirea Antichristului și relele pe care le va face! Atunci abia vom vedea semne pe Cer, toți vom ști, nu va fi nenea x din localitatea y!!! Toți pământenii vor ști cine este El și că a veni t! Oricum sentimentele pe care le vom avea, pentru a ști că este El sunt regretele pentru păcatele noastre, vom plânge așa cum unii plângem pe la icoanele facatoare de minuni ale Maicii Domnului…vom simți Iubire, Pace și o liniște sufletească de nedescris, cel puțin cei Aleși! Diavolul, Antichristul nu îți poate da nici părere de rău pentru păcatele tale și nici Iubire! Ascultați-va inima, Iubirea este cheia Adevărului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button