X

Războiul MUT: Între 40 și 56 de milioane de COPII sunt uciși anual. Cum poți salva o viață!

de null

Image result for baby photo abortion

Recent, Irlanda a renunțat la Amendamentul 8 care interzicea avortul. Dar nu este prima țară din istorie care democratic decide eliminarea drepturilor unui întreg grup din populația țării. Anual, între 40 și 56 de milioane de COPII sunt uciși… prin AVORT, adică zilnic 153.000 de femei renunță la copilul lor. Ce alt război produce atât de multe victime? Ce alt război ucide doar persoane care nu se pot apăra? Ce altă specie este atât de crudă cu urmașii ei și se mai și bucură când statul legalizează acest tip de genocid? Și ne mai numim oameni? Ne mai mirăm că este secetă, că războiul bate la ușă sau că Dumnezeu ne lasă pe mâna unor atei și trădători de țară? România, țară majoritar ortodoxă, deține o tristă statistică, de peste 20 milioane de avorturi în 20 de ani.

Putem fiecare din noi să salvăm măcar o viață, dacă spunem celor din jur, mai ales mamelor ce sunt în prag de a face avort, că viața începe din momentul conceperii – fecundarea ovulului, atunci când Dumnezeu trimite sufletul pentru acel prunc. Citiți materialele de mai jos și informați cât mai multă lume.

Apoi vizionați:

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Din momentul in care am vazut pentru prima si singura data filmul „Strigatul mut”, n-am putut fi decat impotriva avortului.
  Existau insa situatii pentru care nu puteam da un raspuns. Existau sloganuri pro-avort la care nu puteam da un raspuns. Dar acum catava vreme am primit acest raspuns.
  O femeie poate sa aleaga daca sa ramana sau nu insarcinata, asta cu privire la propriul sau corp, dar nu poate sa mai aleaga DUPA ce a ramas insarcinata, pentru ca deja vorbim de o alta persoana asupra careia nu ai drept de viata si de moarte. Se mai pune problema violului, dar din relatarile unor persoane care au trecut prin asa ceva reiese ca avortul e o trauma mai mare decat violul, ca avortul nu sterge amintirea violului si daca nu il pedepsesti cu moartea pe violator, e un non-sens sa pedepsesti cu moartea un copil nevinovat, pe care, daca nu il doresti, poti sa-l oferi spre adoptie, nu e nevoie sa-l omori.

 2. Viu este Mântuitorul lumii, Fiul Veșnic iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria pentru mântuirea oamenilor, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!
  ………..….

  Fraților, este INSUFICIENT PREDICATĂ POCĂINȚA, SE LUCREAZĂ INSUFICIENT LA CONȘTIENTIZAREA PĂCATULUI AVORTULUI DE CĂTRE BĂRBAȚI, ÎN PRIMUL RÂND. Parlamentarii sunt cei care fac legile. Ar fi necesară o lege care să protejeze viața copilului în pântecele mamei, așa cum vor să facă americanii: http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2017/01/proiect-de-lege-care-interzice-avortul_21.html
  ………………………

  Pe de altă parte, ne dăm seama că cei care susțin avortul nu sunt creștini adevărați, chiar dacă se declară creștini ortodocși la recensământ. Ei au o concepție ateistă, criminală. Observăm că preoții polonezi își fac timp să discute și cu ateii: http://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2018/05/preotii-catolici-din-polonia-ofera-in.html

 3. #neomarxistii striga „e pi*da mea si fac ce vreau cu ea!” invocand dreptul la proprietate cu care au voie sa si ucida dar daca un crestin vrea sa-si educe copilul acasa e acuzat de crima

 4. Exista si o informatie falsa larg raspandita in Romania, si anume ca avortul ar fi fost interzis de Ceausescu.
  TOTAL GRESIT!
  Avortul era pedepsit de codul penal din 1864 si asa a si ramas pana in 1957.
  Ceausescu nu a interzis complet avortul, ci l-a restrictionat, avand in vedere ca se petrecea un adevarat dezastru demografic, in anul 1965 avand loc un milion de avorturi.

  (https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Romania)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!