X

VIDEO Planned Parenthood – Practici ODIOASE: Bebelușii care supraviețuiesc AVORTULUI sunt UCIȘI iar ORGANELE sunt vândute pentru cercetare

de null

Un nou videoclip șocant expune angajați ai clinicii Planned Parenthood prezentând părți corporale ale unui copil avortat: “Acesta este un braț, acesta e un picior”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Susținătorii pro-life responsabili pentru numeroasele videoclipuri șocante ce expun felul în care Planned Parenthood comercializează părți corporale ale copiilor avortați pentru cercetări au publicat al 15-lea videoclip astăzi ce scoate în evidență experiențele unei foste angajate responsabilă pentru prelevarea de părți corporale fetale în cadrul clinicilor de avort Planned Parenthood. 

Holly O’Donnell a lucrat ca tehnician de prelevare pentru StemExpress, LLC, staționată într-unele din cele mai mari centre chirurgicale Planned Parenthood din nordul Californiei, preluând sânge și disecând organe de la copii avortați, pe care apoi compania îi vindea pentru clienți din domeniul cercetării de-a lungul țării. A lucrat pentru StemExpress din decembrie 2012 până în aprilie 2013, în cele din urmă demisionând dezgustată de modelul de afaceri al companiei.

Într-un nou video, O’Donnell decrie instruirea la locul de muncă la StemExpress și prima dată când a atins un fetus avortat la clinica principală din California de Nord a Planned Parenthood la Concord, CA:

“Îmi arată unele părți, acesta e un picior, acesta e un braț, iar apoi îmi spune, ‘Pune-ți niște mănuși.’ Așa că îmi pun mănușile. Apoi ea îmi înmânează forcepsul și continuă, ‘Poți să-mi arăți câteva dintre părțile pe care tocmai ți le-am arătat?’ Răspund, ‘Da.’ Așa că am plasat forcepsul pe una din membre, și nu am mai simțit așa ceva în viața mea, am simțit durerea radiind prin brațul meu. Poți simți cum moartea avansează, știi, era ceva ce tocmai era în viață. L-am apucat, am simțit asta, iar apoi m-a apucat amețeala.”

O’Donnell zice că apoi a leșinat și,

“Următorul lucru care îmi amintesc e că m-am trezit în camera de recuperare” a clinicii de avort, unde o asistentă i-a spus că această reacție e obișnuită și unii angajați “nu o depășesc niciodată.”

Semnează petiția! Congresul trebuie să sisteze finanțarea Planned Parenthood imediat

Centrul pentru Politică Medicală a prezentat mai multe fapte despre noul video și investigația sub acoperire:

“StemExpress este un distribuitor major de părți corporale fetale pentru experimentare și este subiectul principal de interes în înregistrarea filmată sub acoperire a CMP. Directorul General pentru Servicii Medicale a Planned Parenthood a menționat compania ca fiind catalistul pentru care PPFA a căutat să se conecteze cu mai mulți afiliați în scopul vânzării de țesuturi fetale, și pentru care fondatorul StemExpress Cate Dyer a zis că StemExpress are nevoie de “încă 50 de ficați pe săptămână” de la clinicile de avort pentru a-i vinde clienților, numind Planned Parenthood “o instituție abundentă”.

StemExpress a fost prima organizație implicată în prelevarea și comercializarea fetușilor avortați ce a dat în judecată CMP, dorind un ordin de interdicție pentru a bloca publicarea înregistrării filmate prin acoperire. StemExpress a pierdut ordinul de restricție, a fost abandonată de prima echipă de avocați, și în cele din urmă s-a retras, fără a obține nimic.

În decembrie, trecând peste un an de la începerea investigației la nivel național, Comisia de Investigații Selectă a Camerei Reprezentanților cât și Comitetul Judiciar al Senatului au sesizat FBI și Departamentul De Justiție cu privire la StemExpress și partenerii săi de afaceri Planned Parenthood Mar Monte, Planned Parenthood Northern California, și Planned Parenthood Federation of America pentru investigații suplimentare și urmărirea penală.

În decursul verii, FBI a confirmata înaintat cazurile către multiple birouri executorii pentru a lua măsuri.

“Holly O’Donnell este o avertizatoare curajoasă ce a fost martoră unor revoltătoare încălcări ale legii, eticii medicale și a demnității umane în Planned Parenthood și StemExpress”, a declarat reprezentantul CMP David Daleiden. “Operațiunea sub acoperire a CMP a fost informată direct de relațiile de afaceri dintre StemExpress și Planned Parenthood cu scopul de a comercializa părți corporale ale copiilor avortați și mărturia lui Holly confirmă descoperirile din rapoartele investigațiilor Comisiei de Investigații Selectă a Camerei Reprezentanților și a Comitetului Judiciar al Senatului. Așteptăm cu interes ca experiențele lui Holly să ajungă la ochii publicului prin acest format în săptămânile care vin.”

Planned Parenthood a fost de asemenea expusă comercializând părți corporale ale copiilor avortați. Videoclipurile dezvăluind cum angajați Planned Parenthood vindeau părțile corporale ale copiilor avortați au șocat națiunea. Aici este o listă a toate 14:

  • În primul videoclip: Dr. Deborah Nucatola de la Planned Parenthood explica zdrobirea bebelușilor: “Ne pricepem foarte bine să obținem inima, plămânii, ficatul, deoarece știm ce urmărim și nu zdrobim acea parte, în astfel de cazuri voi zdrobi mai jos, mai sus, voi încerca să-l extrag intact.”
  • În cel de-al doilea videoclip: Dr. Mary Gatter de la Planned Parenthood glumea “Îmi doresc un Lamborghini” în timp ce negocia prețul.
  • În cel de-al treilea videoclip: Holly O’Donnell, fostă angajată Stem Express, ce a lucrat într-o clinică Planned Parenthood, a detaliat atrocitățile de nedescris și felul în care a leșinat în urma ororii de a manipula picioare de bebeluș.
  • În cel de-al patrulea videoclip: Dr. Savita Ginde de la Planned Parenthood spunea “Nu dorim un comision forfetar (pe bebeluș), de exemplu 200 de dolari. Prețul pe organ merge mai bine, căci putem vedea ce obținem din el.” A răs apoi uitându-se la un platou de ficați, zicând că erau “gata de livrare”.
  • În cel de-al cincilea videoclip: Melissa Farrell de la Planned Parenthood-Gulf Coast din Houston se lăuda de priceperea Planned Parenthood de a obține “cadavre fetale intacte” și cum departamentul ei de “cercetare” “contribuie atât de mult pentru origanizație, știi că suntem printre cei mai mari afiliați, Departamentul nostru de Cercetare este cel mai mare din Statele Unite.”
  • În cel de-al șaselea videoclip: Holly O’Donnell descria felul cum angajații colectau părțile fetale fără consimțământul pacientelor: “Au fost momente când luau tot ce-și doreau. Iar acele mame nu știau. Nu aveau cum să știe.”
  • În cel de-al șaptelea și poate cel mai tulburător videoclip: Holly O’Donnell descria colectarea, sau “procurarea”, organelor de la un fetus aproape intact avortat la termen târziu în clinica Planned Parenthood Mar Monte’s Alameda din San Jose, CA. “Să-ți arăt ceva tare”, i-a zis șefa. “Apoi a bătut în inimă și a început să bată. Stăteam și mă uitam la acest fetus, inima sa îi bătea și nu știam ce să cred.”
  • În cel de-al optulea videoclip: Directoarea StemExpress Cate Dyer admite că Planned Parenthood vinde “o mulțime” de bebeluși avortați intacți.
  • Cel de-al noulea videoclip: îl prinde pe un director medical Planned Parenthood discutând despre cum compania vinde bebeluși avortați complet intacți – inclusiv unul ce “doar a căzut” din pântec.
  • Cel de-al 10-lea videoclip: dezvăluie cum cea mai mare afacere de avort a națiunii vinde părți corporale specifice – inclusiv inima, ochii și testiculele copiilor nenăscuți. Videoclipul arată de asemenea cum angajații Planned Parenthood admit că încalcă legea federală vânzând părți corporale pentru profit.
  • Videoclipuri nepublicate: Videoclipuri nepublicate ale CMP au înregistrat-o pe Deb Vanderhei de la Planned Parenthood discutând cum afiliații Planned Parenthood și-ar putea “dori să-și crească încasările [din vânzarea părților corporale] dar nu-i putem opri…” Alt videoclip înfățișează o femeie vorbind despre “motivațiile financiare” ale vânzării de părți corporale ale bebelușilor avortați.
  • Cel de-al 11-lea videoclip: îl prinde pe un doctor de la sediul Planned Parenthood din Texas plănuind să vândă capetele intacte ale bebelușilor avortați pentru cercetare. Amna Dermish este înregistrată descriind o procedură de naștere parțială ilegală ce speră că va rezulta în capete fetale intacte pentreu colectarea creierului.
  • Cele de-al 12-lea videoclip din serie include noi înregistrări cu Jennefer Russo, directoare medicală la sediul Planned Parenthood din Orange County, California, descriind pentru investigatorii sub acoperire felul cum afacerea sa încearcă să colecteze corpuri de bebeluși avortați intacți pentru o companie biotehnica pentru-profit locală și își ajustează procedurile de avort în acest scop.
  • Al 13-lea videoclip: expune un director medical al Planned Parenthood admițând că bebelușii născuți vii în urma avortului sunt uneori uciși.
  • Al 14-lea videoclip: îi prinde pe directori Planned Parenthood discutând proceduri de avort macabre și vânzarea de părți corporale provenind din bebeluși avortați pentru profit.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button