X

Irlanda a votat avortul …

de null

Tabăra „Da” a câştigat cu 68% din sufragii faţă de 32% tabăra „Nu”, potrivit sondajului institutului Ipsos/MRBI realizat pentru ziarul Irish Times pe un eşantion de 4.000 de alegători.Aproape 3,5 milioane de alegători au fost chemaţi să se pronunţe la finalul unei campanii dure.

Cititi va rugam si:

Dezvăluirea planului ascuns al lui GEORGE SOROS de a transforma IRLANDA dintr-o țară PRO-LIFE într-o țară care favorizează AVORTUL 

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

  1. thejournal.ie/referendum-eighth-liveblog-4032587-May2018
   Rușine, Irlanda! Rușine! Ați legalizat crima! Totul pentru sex!

 1. Este ceva extrem de ciudat.
  Se poate vedea aici care a fost intentia de vot in ultimele luni:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Thirty-sixth_Amendment_of_the_Constitution_Bill_2018_(Ireland)#Opinion_polling

  Practic, dupa ce tabara anti-avort s-a dezemeticit si oamenii au inceput sa inteleaga hidosenia avortului, intentia de vot pro-avort a inceput sa piarda teren. Un astfel scor nu a fost inregistrat nici macar in 2015, cand irlandezii au fost chemati sa aprobe cuplarile homo, cand au fost imbroboditi cu notiuni gen „iubire”, „acceptare” si „nediscriminare”, cand partidele au fost aproape in totalitate in favoarea legalizarii si cand nu era o chestiune de viata si de moarte clara pentru toata lumea.
  La acest referendum, mass-media a fost in general ostila taberei anti-avort, s-au spus minciuni sfruntate si s-a facut manipulare grosolana. A fost practica evidenta pentru foarte multi interventia satanistilor globali. Ministrul „sanatatii” a fost luat la intrebari si a afirmat ca habar nu are ce e scris in proiectul de lege.
  A fost evident ca pierd teren, pentru ca in ultima vreme primul ministru care dorea sa pastreze aparenta de echidistanta s-a implicat de partea taberei pro-avort. S-au spus minciuni sfruntate de catre activistii „Amnesty International” (care cica lupta pentru abolirea pedepsei capitale) care au fost filmati pe strada spunand oamenilor ca un copil nenascut la 12 saptamani nu are activitate cerebrala si nu-i bate inima. Cazul unei fete de 13 ani violate in 1992 si care ulterior a facut avort in Anglia (cunoscut sub denumirea de cazul X) a fost folosit de catre tabara pro-avort, iar victima a fost contactata de cealalta tabara si a spus ca regreta faptul ca a avortat si ca vrea ca situatia sa sa nu fie folosita pentru a justifica avortul.
  Tabara pro-avort a fost foarte activa in universitati, iar studentii care sustineau dreptul la viata se confruntau frecvent cu atitudinea agresiva a colegilor lor. Cetateni straini rezidenti in Irlanda si care nu aveau dreptul sa voteze au primit legitimatii de alegator.
  Lucrurile nu sunt asa cum par. Ultimele estimari dadeau scor foarte strans de 50-50%. Unii dintre irlandezi au ajuns la concluzia ca trebuie sa posteasca macar trei zile cu paine neagra si apa ca sa le ajute Dumnezeu.
  Ceea se intampla acum e cumplit. In Irlanda dreptul la viata al copilului nenascute recunoscut inca din 1861. In 1995 a fost aprobat divortul cu o diferenta de cateva mii de voturi, reprezentand 0,56%.

  1. 25 mai, ziua referendumului, este și ziua internațională a copiilor dispăruți.
   Se pare că are loc un ritual satanist, o batjocură fără precedent a vieții!

 2. Nu mai arătați cu degetul spre Irlanda! Hai sa ne uitam oleacă la noi in ograda. Din 1958 și până în prezent, româncele au făcut 22 milioane de avorturi, adică inca o Românie. Bineînțeles că și bărbații români sunt părtași la această CRIMA ! SI ESTE SI UN PACAT STRIGATOR LA CER PE CARE DUMBEZEU IL VEDE. Păcatele strigătoare la cer au preț de sânge și noi toți, poporul român vom plăti pentru toți cei care nu au fost lăsați să vina la viață. Cică Romania E Gradina Maicii Domnului și cică suntem un popor crestin- ortodox… Te rugam Doamne sa ne ierti daca mai poți, căci nu meritam milă Ta!

  1. Avortul este o crimă oribilă care trebuie pedepsită de lege. Cred că ar trebui construite pușcării speciale.
   Un referendum și la noi ar fi o soluție. Nu avem ce pierde, poate reușim să băgăm în Constituție ceva.

  2. Asa este, insa noi inca mai beneficiem de circumstanta atenuanta ca n-am fost intrebati. „Tinerii aia spalati pe creier” cum s-a exprimat cineva pe o pagina de facebook irlandeza, nu constientizeaza ce au votat si ce raspundere si-au asumat.
   Este greu de imaginat lipsa totala de logica din mesajele unora. Unul (ajuns vedeta pe internet dupa un asemenea comentariu) spunea ca a fost adoptat, ca probabil amendamentul 8 l-a salvat, insa ca el si familia sa adoptiva vor vota pro-avort. O nebunie totala.

 3. Ticalosii astia si-au indreptat acum atentia catre Irlanda de Nord, singura care mai respinge cuplarile homo si avortul.
  Perceptia mea e ca in Irlanda a avut loc o mare frauda. Nu stiu cum au reusit, dar se pare ca in excesul lor de zel au exagerat. Dupa tot ce s-a intamplat in ultimul timp, era practic imposibil sa castige cu 64%.
  Singurul comitat care a respins acum trei ani cuplarile homo (adica a avut peste 50% din voturi impotriva), a aprobat acum avortul cu 57,2%. N-are nici o logica.
  De altfel, disperarea din ultimul timp a ministrului „sanatatii” cat si implicarea primului ministru dovedeste ca pierdeau teren.
  Cele 2 partide mai mari care initial lasasera la latitudinea membrilor lor sa voteze asa cum considera, adoptasera in ultimele zile a atitudine anti-avort.
  Repet, dupa parerea mea e o frauda imensa, dar nu-mi dau seama cum au reusit s-o puna in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button