X

Încă o DOVADĂ că doctorul NU ar trebui să DISPUNĂ de VIAȚA omului. Deși MEDICII i-au recomandat AVORTUL, o mamă și-a SALVAT copilul PREMATUR consumând 9 litri de APĂ pe zi

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tânăra era gravidă în 18 săptămâni când i s-a rupt apa.  Dar în loc să facă întrerupere de sarcină, așa cum au sfătuit-o medicii, ea a băut multă apă pentru a reface fluidele pe care le-a pierdut, salvându-și astfel bebelușul.

Cally Hibbert, 27 de ani, a fost internată la spital pentru a aștepta un avort spontan. Când travaliu prematur nu s-a produs, ea a fost sfătuită să facă un avort asistat, potrivit thesun.co.u

Medicii i-au spus că fătul nu va supraviețui pentru că a pierdut foarte mult din lichidul protector din pântece.

Mi s-a spus că avortul era cea mai bună opțiune pentru mine pentru că există mai puțin de 1% șanse să supraviețuiască dacă apa mi s-a rupt atât de devreme. Au spus că fluidele în cantitate atât de mică nu sunt suficiente pentru ca el să supraviețuiască”, a povestit Cally.

La auzul teribilei vești, Cally a început să caute studii pe acest subiect și, într-un timp foarte scurt a găsit pe o pagină de Facebook destinata copiilor prematuri, o soluție care îi era la îndemână: să bea apă cât de multă.

Astfel, femeia a început să bea 9 litri de apă zi.

“Am continuat să caut informații și să citesc că, cu cât mamele beau mai mult, cu atât bebelușul urinează, lucru care crește lichidul amniotic”, a spus Cally.

Femeia povestește că nu a fost ușor să bea atât de multă apă dar că s-a forțat pentru copilul ei. Bebelușul a continuat să crească, iar la 24 de săptămâni doctorii i-au administrat femeii injecții cu steroizi pentru a a stimula plămânii bebelușului nenăscut.

La 28 de săptămâni de sarcină, pe 16 iulie 2016, Cally l-a născut pe Leo la spitalul Royal Bolton Hospital.

“Leo este copilul nostru cu apă din viața reală. Sunt sigur că apa pe care am băut-o a salvat-o ajutându-l să-l protejeze până a fost suficient de puternic pentru a se naște. Nu puteam termina când inima îi bătea”, spune mama băiețelului care acum are 2 ani.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button