X

Comemorare Florin Stuparu și Petru Goleșteanu, apologeți ale căror scrieri le regăsiți pe OrtodoxINFO

Astăzi se împlinesc 8 ani de când fratele Florin Stuparu a plecat la Domnul, având desaga plină de multe scrieri de căpătâi pentru Ortodoxie, deși abia împlinise 50 de ani. Detalii privind bibliografia lui aici.

Tot astăzi, deloc întâmplător căci avea același talant, ne reamintim și de fratele Petru Goleșteanu, la un an de la trecerea la Domnul, destul de timpurie la 60 de ani.

Scrieri fundamentale ce aparțin lui Florin Stuparu se regăsesc pe acest portal:

Articolele scrise de fratele Petru Goleșteanu pentru OrtodoxINFO sunt acestea:

Să-i pomenim în rugăciunile noastre și să dăm astăzi ceva de pomană în numele lor!
Dumnezeu să-i ierte și să-i numere cu drepții!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Treceri la Domnul
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. o poezie superba de Tudor Arghezi ;cantec de adormit Mitzura. valabila si pentru fratii cu suflete de copil, adormiti..
  Doamne fa-i bordei in soare
  Intr-un colt de tara veche
  Nu mai ‘nalt decat o floare
  Si ingust cat o ureche
  Si’n pridvor un ochi de apa
  Cu o luntre cat chibritul
  Ca’n crampeiul lui sa’ncapa
  Cerul Tau si nesfarsitul.

  Da’i un fluture blajin
  Si o broasca de zmarald
  Si’n padurea de pelin
  Fa’i sa’i stea bordeiul cald.

  Si ma’i dai Doamne vopsele
  Si hartie chinezeasca
  Pentru ca manjind cu ele
  Slava Ta s’o proslaveasca.
  Si cand totul va fi gata
  S’o muta la ea si tata.

 2. Doamne, ajuta! Voiam sa iti spun in numele meu si al acestor marturisitori, care sigur ar fi incercat o impacare a voastra, sa il ierti pe vasile. Nu stiu ce s-a intamplat intre voi dar iertarea e un imperativ creștin si cu cat e lucru pe care il ierti mai mare cu atat e si imperativul mai apasator si rasplata mai mare si bucuria mai mare. Sa sti ca e nevoie de amandoi in aceeasi tabara si prieteni in Hristos. Munca voastra e ca acceptarea noastra ce nu o mai gasim in lume, caci lumea e cu celalalt, si oricine are nevoie de confirmare. Ma rog pt tine si pt el sa treceti cu bine. Toti avem difergente dar cand le discutam prietenia se solidifica. Va iubim si am fi vrut sa va cunoastem, la conferinte sau intalniri sau oriunde. Rugaciunile Sfantului Iustin sa va ajute. M-am folosit in mod deliberat de numel acestor marturisitor pt a imi face demersul mai puternic. Iti multumesc. Fa ma cel care va convinge spre o prietenie mai puternica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.