X

KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI și a împielițatei EVOLUȚII

de Petru G.

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sursa religioasa a big-bangului si a impielitatei evolutii

Ar fi oare vreo surpriza sa aflam ca in spatele asa-zisului big-bang si a miliardelor de ani de cind s-a “intamplat” acel eveniment “magic” este o anume religie, si nu doar o expresie metaforica a omului cazut departe de Dumnezeu? Deci, dincolo de intelegerea duhovniceasca in legatura cu influenta malefica a diavolului, ce duce la concluzia fireasca a indentificarii sursei malefice, printr-o cercetare relativ simpla a istoriei se poate gasi SURSA PRECISA a raului.  Aceasta sursa o gasim identificata in paginile cercetate (detaliile la sfarsitul articolului), ce nu sunt Ortodoxe, dar amanuntele punctate sunt usor verificabile. Vom incerca sa analizam, cite putin, aceste citeva lucruri.

Asadar:

Primul fapt este acesta. Scenariul originii, asa cum este opintit de catre stabilimentul stiintific oficial (heliocentrismul, relativitatea, big-bangul, 15 miliarde de evolutie, universul in expansiune, etc.) isi are radacinile in secolele I, al XIII, al XVI, si al XX, si anume in religia… CABALISTICA!  

Asadar, aproape imediat ce Hristos a Inviat, aceia au inceput sa inventeze mitologia mai sus-numita, pentru ca NU puteau si NU vor putea justifica uciderea Celui Care a venit mai intai pentru ei! Este asa de evident ca Vechiului Testament s-a asternut ca o pregatire a Invierii si o asteptare a Mantuirii! Din acele timpuri pina in prezent, toate inspiratiile dracesti s-au lipit de acesti oameni asa de avizi in a accepta negrele inspiratii, demonstand ratacirile lor, si apoi rescriindu-le secole de-a rindul… Bineinteles ca multe alte lucruri au fost modificate conform caderii ultime: Sfintele Scripturi “s-au transformat” in Talmud, oferind “ajutor” sectarilor de tot felul ce cindva au cazut de la Biserica Ortodoxa, pentru a mentine si chiar a creste distanta falsilor crestini de Adevar! Asadar, citeva detalii in legatura cu sursa numita in al doilea paragraf:

Nechunya ben HaKana din primul secol, Cabalist, a afirmat ca de stii cum sa folosesti cele 42 de litere ale lui Dumnezeu, poti descifra timpul de la crearea universului si a omului. El estima ca varsta universului este de 15,3 miliarde de ani, si asta acum 2000 de ani, deci chiar timpul pe care astrofizicienii moderni l-au gasit nu demult…

E ceva!!! Deci prin cautari la intamplare, spre a gasi “numele” lui Dumnezeu, se va ajunge la un calcul real al timpului ce a trecut de atunci, de la creatie??? Si apoi se afla ca acel timp este de ceva mai mult de 15 miliarde de ani? Vai de noi!!! Intregul demers “stiintific”, ce se invata in scoli, e de fapt un joc de noroc, pe numele lui de Cabala. Asa ca si cabalistii din timpul nostru isi au radacinile ancorate in acest misticism “original”.

Deci sa continuam: ce ii animeaza spiritual pe oamenii de stiinta precum si pe sefii lor producatori ai bombei atomice, ii face si foarte indrazneti: Einstein, Fermi, Bohr, Oppenheimer si toti ceilalti au distorsionat atit intelegerea lumii materiale cit si posibilitatea de a intelege existenta stapanilor lor cei invizibili. Unul dintre acesti specialisti in matematica si stiinta moderna, Schroeder, ce era bagat pina peste urechi in religia asta a mortii, spunea:

Nachmanides the kabbalist…says that although the days [of Genesis I] are 24 hours each, they contain ‘kol yemot ha olam’ –all the ages and all the secrets of the world…. Nachmanides says:  There’s only one physical creation, and that creation was a tiny speck…. As this speck expanded out, this substance–so thin that it has no essence– turned into matter as we know it…. The moment that matter formed from this substanceless substance, time grabs hold…. Einstein’s…E=MC2, tells us that energy can change into matter. And once it changes into matter, time grabs hold… This moment of time before the clock begins for the Bible lasted about 1/100,000 of a second. A minuscule time. But in that time, the universe expanded from a tiny speck to about the size of the solar system. From that moment on we have matter, and time flows outward.

“Nachmanides cabalistul zicea ca desi zilele din Geneza (Facere) sunt de 24 de ore fiecare, ele contin tot timpul si secretele lumii… Nachmanides mai spune ca era doar o singura creatie fizica, si acea creatie era un fir (particica) de materie… si acest fir s-a expandat (chiar daca era asa de mic incit nu avea nici o esenta) transformandu-se in materia pe care o stim…” Si intr-un final al acestei transformari, cind materia s-a format din aceasta substanta fara de substanta, apare timpul, care incepe sa curga, etc. etc. etc.

“Kabbalist Schroeder himself embraces and furthers the Kabbalist Rabbi’s “creation scenario” this way: “Let’s look at the development of time, day by day, based on the expansion factor [1 million times 1 million from start till now]…. The calculations come out to be as follows:

Cabalistul Schroeder insusi imbratiseaza si da mai departe acest scenariu al creatiei: sa ne uitam la “cresterea” in timp, zi dupa zi, bazata pe un factor exponential de 1 milion si calculul iese cam asa:

The first Biblical day lasted 24 hours…But…from our perspective it was 8 billion years.

  • The second day of 24 hours…was 4 billion years.
  • The third day…was two billion years.
  • The fourth day…1 billion years.
  • The fifth day…1/2 billion years.
  • The sixth day…1/4 billion years

Then you add it up [Schroeder continues] and you get 15 3/4 billion years …the same as modern cosmology allows….”

Deci insumand cifrele de mai sus (prima zi, din perspectiva cabalista, rezulta a fi de 8 miliarde de ani, a doua zi de 4 miliarde de ani, a treia zi de 2 miliarde de ani, etc. etc.) ajungem la 15 miliarde si ceva de ani, acelasi numar de ani ce rezulta din cosmologia moderna…

Tot mai multi oameni de stiinta si cercetatori urmeaza pe mai departe aceste initiative “inspirate”, pentru ca propaganda contemporana are nevoie de multa carne de tun. Dar orice ar fi “dovada” stiintifica a miliardelor de ani, ea NU trebuie niciodata provocata. Si tot asa, sursa religioasa précis nominalizata trebuie complet negata, pentru ca “stiinta” spune cu exactitate maxima (!) cum ca atitea miliarde de ani au trecut… Contemporanii iudei ai Mantuitorului pe acest Pamant ar fi trebuit sa Il urmeze, nu sa Il crucifice. Dar daca tot L-au omorat, au cautat sa justifice crima prin multe siretlicuri: istorice si religioase (prin stergerea pasajelor incriminatoare din Vechiul Testament), filosofice (prin introducerea de motive de natura speculativa), artistice (prin directionarea materiala si umana in detrimentul celei spirituale), educationale (prin gaselnite total ne-stiintifice), spiritiste (prin inventarea islamului ca virf de lance impotriva Ortodoxiei) etc.

Din aceste pagini (http://www.fixedearth.com/kabbala-1.html, http://www.fixedearth.com/kabbala-2.html, etc) mai gasim si numeroase fragmente referitoare la istoria siretlicului legat de “cosmologia” pur materiala din manualele scolare si alte surse informative. Ce au in comun aceste lucruri? Timpul cind au fost pregatite pentru inselarea omului, acum aproape 2000 de ani, si numele religiei, Cabala, ce ofera acest punct de vedere ! Se mai ating urmatoarele puncte importante: falsa rotatie a Pamantului in jurul unei imaginare axe, falsa revolutie a Pamantului in jurul Soarelui, falsificarea a numeroase imagini atribuite cosmosului si inventarea teoriei evolutiei ce duc toate la NEGAREA EXISTENTEI LUI DUMNEZEU, Acel Dumnezeu Care este si Om in acelasi timp, si Care a stabilit Biserica Sa pentru a noastra Mantuire!

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE