X

Politicienii si „inventatorul” spionajului

de Petru G.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Spionajul a fost inspirat si incurajat de draci.  Lucifer i-a spionat pe Adam si Eva, ca sa vada si sa inteleaga ce fel de creaturi suntem noi oamenii, acolo in Rai. Mai ales ca ni se fagaduise de catre Dumnezeu Insusi exact ceea ce diavolul pierduse nu cu mult timp in urma… Impielitatul acela si-a facut „manevra” de cum sa atraga la o discutie pierzatoare pe Eva, care mai tarziu „trebuia” sa il convinga pe Adam sa guste din fructul oprit. Schema i-a reusit, Proto-parintii nostri au cazut, dar diavolul nu avea cum sa stie Planul Lui Dumnezeu de a Se Intrupa pentru ca noi sa aflam Calea spre Mantuire si sa-L cunoastem pe Creatorul, in mod direct! In ciuda „graficelor” inteligente si dracesti ale acestui „Nimeni”, intregul esafodaj se prabusea cu mult zgomot pentru ca dracul nu avea acces la aceasta ultima „informatie”. Si el s-a pacalit!

Astazi ca si ieri, exista astfel de „profesionisti” ai spionajului si politicii, ce urmaresc sa afle lucrurile inca ascunse. De ce oare trebuie ca cineva sa afle secretele altcuiva? In teorie, spionii sunt angajati guvernamentali, soldati ai unei anume natii ce lucreaza pentru a opri implicarea nedorita a unei alte natii, sa zicem. Noi toti vorbim unii cu altii, dar speram ca niciodata nu ne-am gandi sa diseminam lucruri confesate noua, ori sa imprastiem in cele patru zari tot felul de minciuni ce ar dauna vreunuia dintre noi. In aceasta lume a haosului, de unde vine curiozitatea de a sti mai mult? Desigur, diavolul mereu raspandeste minciuni pentru a ne sugera sa devenim falsi marturisitori ai Lui Hristos, o plasmuire ce „ajuta” sa traim comod in societatea de astazi, o societate de uratori ai Lui Hristos.

Acum cind ‚da’ nu mai este ‚da’, dar se transforma intr-o minciuna, intregul nostru suflet se poate vinde adevaratului inamic. Spionajul poate deveni un ceva obisnuit, o munca fireasca, mai ales ca ‚profesionistii’ se bazeaza mult pe ‚amatori’ ai tradarii, oameni ce pot avea ceva motive ‚patriotice’ pentru a se alatura profesionistilor. Cindva, in perioada interbelica, un jurnalist l-a intervievat pe Lenin, acea capetenie demonizata a draciei numita Uniunea Sovietica, intrebandu-l despre timpurile viitoare in legatura cu necesitatea unui numar mare de ‚detectivi’ activi, intr-o lume a proletaritului. La acea intrebare, macelarul-sef a replicat ceva de genul: „nu vom mai avea nevoie de multi lucratori profesionisti ai internelor, pentru ca fiecare cetatean va fi destul de vigilent spre a verifica ce face vecinul…”

Foto: https://theeasternblog.files.wordpress.com/2011/04/54.jpg
Foto: https://weirdrussia.com/2015/05/19/young-pioneer-organization-of-the-ussr/

Acest tip de vigilenta prezenta in societatea noastra progresista, mai mult sau mai putzin separata de cutumele crestine, se transforma intr-o perspectiva a urii, in pregatire pentru ‚binevenirea’ aceluia care va fi antihristul. Micutii spionieri, cu acele cravate rosii purtate in tarile comuniste cindva, se inmultesc acum de-a lungul si de-a latul intregului Pamant, ca noi recruti ai sefilor internationali, ce doresc desigur o ‚civilizatie mai buna’. Zonele de interes ce se spioneaza la greu de catre noua generatie de spionieri digitali includ: pe cei care se opun incalzirii globale ca si o falsa teorie, pe aparatorii familiei, pe cei care incearca se demaste otravurile din vaccin si din chemtrails, pe cei care lupta impotriva pornografiei, etc.

Foto: https://wikivoters.com/facebook-is-spying-on-you-

Exista multe scheme invadatoare impotriva sanatatii noastre trupesti si duhovnicesti, dar in realitate o singura mare deviere de la adevar se tot construieste mereu: metoda de a numi adevarul drept minciuna. Stim ca aranjamentele diavolului sunt ample, conform nimicniciei lui, ducand la eliminarea oricarei referiri si nuante adevarat Ortodoxe si inlocurirea acestora cu opusul lor. Dar noi nu mai trebuie sa asteptam un guvern de politicieni sa oficializeze legi din perspectiva Ortodoxa. Da, in trecutul nostru am avut astfel de conducatori in Principatele Romane si in Imperiul Bizantin, spre exemplu. Insa aceste timpuri NU se vor mai intoarce vreodata… Soldatii erau „amatori”, conform cutumelor prezentului, dar profesionisti conform Adevarului Ortodox!

Salutul militar al sarbilor Ortodocsi, in cel de al Doilea Razboi Mondial (cu cele trei degete cu care ne inchinam, inmanunchiate; salutul cu trei degete intinse era al ereticilor de croati romano-catolici). Foto: http://illyria.proboards.com/thread/37370

Daca este sa spionezi inamicul, acest inamic ce lupta impotriva celor ce doresc Imparatia Cerurilor, singura metoda valida ar fi cea a convertirii lor la singura Cale a Mantuirii, Biserica Ortodoxa. Daca dusmanul nostru nu accepta Pacea Lui Dumnezeu, el este deja in razboi cu Facatorul. Ca este si in razboi cu noi, devine o problema secundara… Cit razboiul armat inca nu se produce, personal, ce fel de secrete am avea si nu am dori sa le facem publice, poate de rusine? Desigur, aceste secrete dispar cu totul la modul cel mai simplu, prin taina spovedaniei, iar sufletul capata iertarea Dumnezeiasca, pentru totdeauna. Secretomania decurge din frica si este un semn al slabiciunii umane. Dar NU trebuie sa ne confesam fatza de diavol si argatii sai. Deci a ne feri de urmaritori, in aceste vremuri din urma, este o datorie!

Pe vremuri cind comandantii si regii unei natii aveau alt aluat decit cei de azi, pentru a descoperi pregatirile inamicilor ce urmau sa ne atace tzara, ei faceu doar o monitorizare a anormalitatilor din jur. Dar astazi, cind totul este anormal, iar aproape oricine arata ca un individ setos de sange dar foarte fragil in acelasi timp, cum mai putem actiona? Adevartului soldat nu-i pasa de fortza opozantului ce cauta sa-l pacaleasca, pentru ca deplinul curaj si puterea ne sunt date de Hristos, Care este de partea Credinciosului si opresatului, invingand toti dusmanii materiali si spirituali.

Daca majoritatea politicienilor romani (spioni ai strainilor in acelasi timp), au ajuns scarba scarbelor si curva curvelor, pentru ca deciziile pe care le iau si manifestarile pe care le afiseaza nu sunt potrivite nici pentru oamenii cu handicap fizic si mental, nu inseamna ca activitatea politica ar trebui desfiintata! Da, Romania a ajuns mai rau decit o colonie si mai rau decit o tara sovietizata! Dar atunci cind eram bolshevizati, exista si o rezistenta armata, iar sutele de mii de intemnitati politici erau torturati zilnic.

Mai apoi, in ciuda comunismului nu datorita comunismului, am construit si am ridicat industrii nationale. Insa de cind politicienii au devenit slugi strainilor, averea nationala a fost complet distrusa. Romania, stat vasal, nu mai are interes si vlaga pentru spionaj si contra-spionaj. Actiunile tzarii sunt dirijate din exterior, asadar spionii se intalnesc la suete, pentru a-si armoniza manevrele teroriste…

Uzina de autocamioane Brasov inainte
Uzina de autocamioane Brasov acum …

Acum, stapanul vremelnic al lumii hotaraste sa bombardeze o tara libera, iar sclavii bine platiti, politicienii-spioni si alte unelte folositoare, scandeaza in urale: ce bine, ce bine! Pentru ca „stapanul” mai zice ca si-ar muta ambasada dintr-un oras intr-altul (de la Tel-Aviv la Ierusalim), ca asa a hotarat Oculta mondiala, si ei, politicienii ce zic ca ne reprezinta pe noi, fac exact acelasi lucru, pentru un oarecare castig financiar. Ei sunt slugi ale altor slugi, la acelasi stapan, asa cum ambasada Romaniei din Damasc „reprezinta interesele franceze in Siria”!!! De ani de zile, stapanii dau legi care legitimeaza asasinatul in masa, prin avort, „casatoria” homosexuala, vaccinuri si chemtrails – iar apoi, „luminatii” executa si ei acelasi lucru! In curand va veni cel de al treilea razboi mondial, dar noi vom simti o usurare, pentru ca experienta pe care am acumulat-o cu ei, antihristii de la carma politica, ne va ajuta sa rezistam mai bine in haosul ce va sa fie…

Insa ei, politicienii-spioni nu vor mai avea unde sa se ascunda! Acestia, de care ne este asa de sila, au adus deja razboiul in fiecare familie Ortodoxa. De zeci de ani, voma erupe din gatlejul lor politic fara de fund ca si iadul, incercand sa ne convinga ca este mir si parfum de tei, iar ei ar fi urmasi ai Lui Hristos. Ei intotdeauna se gudura pe langa cel mare si tare (Statele Unite, Israel, etc.) doar-doar vor mai impusca inca o  legislatura. Inselatori satanisti ce sunt! Dar acum cine va mai crede? Poate mai sunt unii care ii admira, prin cine stie ce vrajitorii facute… Si tot prin vrajitorii, si politicienii au ajuns sa promoveze ecumenismul, o cale foarte stramba, la care s-au inhaitat in primul rand cei care ar fi trebuit sa apere Dreapta Credinta.

Ei, necredinciosii si spionii de tot felul, trebuie sa se afiseze in mijlocul multimii credincioase…

Dumnezeu ne va intreba, pe fiecare: „Dar tu ce ai facut? Nu ai stiut ce se intampla in jur?” „Nu ai vazut ce fac acesti TRADATORI?” Unde sunt preotii Lui Hristos? Lumea asta este foarte cazuta si nu ne asteptam sa se indrepte de la sine. Dar Facatorul ne arata ca suntem datori cu o moarte, ca apoi Invierea sa ne fie daruita de Cel Care a calcat pe moarte, cu Moartea Sa. Dar pina atunci ce facem? Nimic? Stam asa si asteptam? Nu cumva trebuie sa-L marturisim pe Hristos, oriunde ne-am afla? Si daca L-am marturisi, lumea ar fi la fel? Dumnezeu stie cum va fi, dar noi NU trebuie sa fim lasi!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Teoria care ne îndeamnă să intrăm toţi în partide, pentru a le face bune, dacă zicem că sunt rele, e falsă şi perfidă. După cum de la începutul lumii curge, zi şi noapte, necontenit, prin mii de râuri, prin fluvii, numai apă dulce în Marea Neagră şi nu reuşeşte să-i îndulcească apa, ci din contră, se face sărată şi cea dulce, tot aşa şi noi în cloaca partidelor politice, nu numai că nu le vom îndrepta, dar ne vom strica şi pe noi.
    Corneliu Z. Codreanu

    1. “Ţara aceasta piere din lipsă de oameni, nu din lipsă de programe”.
      Calea de lupta e usoara, dar si grea in acelasi timp, pentru ca fiecare Ortodox trebuie sa-si asume responsabilitatea.

  2. nu mai exista spioni care sa te apere de alti spioni. toti sunt intr-o placuta unitate in diversitate a serviciilor secrete, merg la consfatuiri si schimburi de experienta, fac afaceri impreuna…nu te mai apara nici dracu daca te faci frate cu el sa treci puntea, suntem pe cont propriu si daca esti pe cont propriu trebuie sa ai curaj si initiativa, altfel esti mort!

    1. Exact asa si este:
      “Romania, stat vasal, nu mai are interes si vlaga pentru spionaj si contra-spionaj. Actiunile tzarii sunt dirijate din exterior, asadar spionii se intalnesc la suete, pentru a-si armoniza manevrele teroriste…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button