X

Întregul eșicher politic românesc (de la PSD și până la #rezist) are consilieri sau finanțatori evrei. CARE-I PLANUL?

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In preambul, cateva pasaje din articolul de pe Realitatea, Cine sunt israelienii lui Dragnea. Ce legătură au “creatorii statului paralel” cu mutarea ambasadei, din 20 aprilie 2018:

[…]

Trei consultanţi politici cu experienţă din Israel l-au ajutat pe Liviu Dragnea să câştige alegerile în România şi să-şi consolideze o strategie agresivă bazată pe “duşmani imaginari” – gen statul paralel, multinaţionalele, Soroş.

Cei trei sunt a) Asaf Eisin, strategul campaniei electorale a liderului Partidului Muncii din Israel, Isaac Herzog, dar care a lucrat si pentru lideri politici din Serbia, b) Sefi Shaked, care a lucrat pentru Benjamin Netanyahu, Naftali Bennett şi partidul Shas, căsătorit cu o româncă, Luca Firanescu model internaţional şi c) Moshe Klughaft, mai apropiat dreptei israeliene.

O echipă de consultanți israelieni, condusă de Asaf Eisin, a venit în toamna anului trecut la București pentru a-i pregăti lui Dragnea strategia politica și iesirile publice, potrivit unor surse apropiate de liderul PSD.

Consultanţii din Israel ai şefului PSD ar fi la originea unui discurs mai agresiv la adresa multinaționalelor, ambasadelor, băncilor sau “sorosiştilor”.

Asaf Eisin ar fi un apropiat al președintelui sârb Alexandr Vucici și își petrece mult timp la Belgrad, potrivit Hotnews. El face parte din școala de consultanță politică fondată de Tal Silberstein, cu care a lucrat ani de zile.

Tal Silberstein este urmărit penal de DNA în dosarul retrocedării Fermei Băneasa, este dat în urmărire generală și a fost reținut în august în Israel. De asemenea, Asaf Eisin ar fi lucrat și pentru Gabriela Firea, în campania pentru Primăria București.

Israelienii au schimbat imaginea PSD 

Doi consultanți politici israelieni, Moshe Klughaft şi Sefi Shaked, au fost autorii sloganului „Îndrăznește să crezi în România” și au ajutat formațiunea lui Dragnea să câștige alegerile parlamentare.

Potrivit ziarului Jerusalem Post, cei doi consultanți israelieni au schimbat imaginea PSD, pe care au întinerit-o, au făcut-o mai patriotică. Klughaft şi Shaked au utilizat mesaje folosite de obicei de partide de dreapta pentru a-şi îmbunătăţi imaginea în rândul alegătorilor de centru-stânga, arată publicația isrealiană.

Înainte de deveni conducătorul campanie electorale a PSD, Kulghaft a dirijat o campanie de succes pentru Im Titzu, o formaţiune extremistă israeliană al cărui slogan este „Construind visul sionist!”.

Organizaţia a devenit cunoscută pentru atacurile sale asupra unor universităţi (Universitatea Ben Gurion în 2008, Universitatea Haifa în 2013), programe de educaţie sponsorizate de fundaţii internaţionale (Centrul Minerva pentru Drepturile Omului) sau ONG-uri (Comitetul de luptă împotriva torturii în Israel etc) toate acuzate de „trădare” şi „activităţi îndreptate împotriva statului Israel şi a sionismului”.

Ţintele predilecte ale Im Titzu sunt mediile universitare, artiştii şi în general intelectualii israelieni, care sunt frecvent acuzaţi că nu sunt „suficient de sionişti”, sau că permit atacuri la adresa identităţii naţionale. Pentru campaniile Im Titzu, Kulghaft a realizat un clip în care activiştii pentru drepturile omului şi în general „ONG-iştii” sunt portretizaţi drept „trădători care îi ajută pe terorişti”, scrie Revista 22.

Dragnea, singurul român decorat cu “Compasul Ierusalimului”

Presa românească a dedicat materiale succinte unui eveniment extrem de important, care s-a petrecut în ianuarie 2016 la Bruxelles. Aici a avut loc cea mai recentă întrunire a Congresului Evreiesc European (EJC), întrunire în cadrul căreia, între altele, domnul Liviu Dragnea a primit, ca să citez zisa presă românească, „cea mai înaltă distincţie acordată de ECJ, Compasul Ierusalimului”.

Dragnea este singurul român care a fost onorat în acest mod, ceea ce arată aprecierea de care se bucură în rândul comunităţii evreieşti din Europa. Evident, o reuşită a politicii noastre externe şi o recunoaştere a anvergurii internaţionale a domnului Dragnea.

Episodul este menţionat în CV-ul oficial al liderului PSD cu următoarea motivaţie a neobişnuitului gest: „pentru contribuţia personală adusă promovării conceptului de toleranţă şi combaterea negaţionismului Holocaustului, pentru prietenia arătată faţă de Statul Israel şi sprijinul acordat Comunităţii Evreieşti”.

Vizite dese ale lui Dragnea în Israel

Liviu Dragnea a fost in vizite repetate in Israel, mai mult sau mai putin oficiale, folosind relaţia cu acest stat ca o oportunitate de a scapa din izolarea diplomatică impusa de Uniunea Europeana.

Mai mult de atat, Safi Shaked, unul dintre consultantii politici ai liderului PSD, a lucrat pentru mai multe campanii electorale ale lui Benjamin Netanyahu. Pe aceasta cale s-a realizat apropierea dintre cei doi lideri politici.

Toată strategia de campanie a PSD și planul de comunicare al lui Liviu Dragnea e realizat în colaborare cu consultanții israelieni. Impunerea conceptului “inamicul Soros” pleacă din această strategie, miliardarul maghiar de origine evreiască fiind dușmanul comun al populiștilor reprezentați la nivel global de Trump, Puțin și Netanyahu.

Conceptul de “stat paralel” este o altă invenție realizată în asociere cu consultanţii din Israel, nemulțumiți că “frică de Soros” nu a prins în România, scrie ziare.com.

[…]

Medicul personal al premierului israelian este noul consilier al Vioricăi Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit săptămâna trecută în funcţia de consilier onorific pe Herman Berkovits, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu şi consul onorific al României în Israel.

Specializat în pediatrie, Herman Berkovits a fost mai întâi medicul copilului lui Netanyahu, pe când actualul premier era adjunctul ministrului de Externe israelian. Soţia sa i-a învăţat pe copiii lui Netanyahu să cânte la pian.

După 24 de ani de când are grijă de sănătatea lui Benjamin Neanyahu, Herman Berkovits nu este doar medicul unuia dintre cei mai influenţi oameni ai Planetei, ci şi un foarte bun prieten de familie. “Noi, în România, am făcut o medicină puternică. Am devenit medic aici. Nu a fost uşor, dar cunoştinţele noastre sunt foarte bune. Eu îi tratez pe copii, pe soţie. Nu sunt numai medicul lor, ci sunt omul cel mai apropiat lor”, a povestit Berkovits, în urmă cu doi ani, pentru Adevărul.

Cititi va rugam si:

COINCIDENTA? Gabriel Vlase a fost nominalizat șef SIE după ce s-a întâlnit cu EVREI influenți

Ca sa putem analiza articolul Realitatii, trebuie mai intai sa facem o scurta incursiune in istoria recenta.

La vremea lui si Victor Ponta a avut consilier evreu:

ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice al premierului VICTOR PONTA …

Ca si Crin Antonescu:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Sau Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, etc:

A murit evreul ARTHUR FINKELSTEIN. A fost CONSULTANTUL lui Traian Băsescu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu

Merita amintit si fostul ambasador al SUA la Bucuresti, evreul Mark Gitenstein:

Acum poate VETI INTELEGE MAI BINE: In 2012 evreul MARK GITENSTEIN (ambasadorul SUA la Bucuresti) declara ca ambasade vestice AU FINANTAT 140 000 de „restarteri”, AGENTI AI SCHIMBARII activi pe internet

Si, last but not least, mega evreul George Soros, care stapaneste ONG-urile “societatii civile” ce-i traseaza liniile directoare presedintelui Klaus Johannis, finanteaza iesirile in strada care trebuie si sforareste partide de opozitie de tipul USR sau politicieni de tip Dacian Ciolos:

Revenind la articolul Realitatii, acesta ne spune despre niste consilieri evrei ai PSD-ului, ceea ce-i real. Si ca ei au invatat acest partid de stanga sa adopte un discurs nationalist anti Soros, ceea ce-i din nou real. Dar aceiasi evrei sunt si sionisti. Si gata articolul, care astfel arata ca o casa de nebuni.

Si acum sa facem ordine in gandire:

1) Observam ca intregul esicher politic aflat in luminile rampei, de la presedinte si partide si pana la “societatea civila” din strada, are consilieri evrei sau primeste finantare de la evrei sau este sforarit de oameni pregatiti in organizatii create de evrei.

2) Iar acest esicher politic s-a impartit in doua, fiecare cu partea sa de mass-media, dar si cu evreii sai. O tabara are discurs oleaca nationalist si anti Soros (PSD, Antenele, Romania tv, Evenimentul Zilei, etc.), cealalta are un discurs total anti ortodox, anti nationalist, pro homosexualitate si in general tot ce tine de Noua Ordine Mondiala (opozitia parlamentara, “societatea civila”, Realitatea tv, Ziare com, Hot News, etc. si ca o paranteza la paranteza, de aceea si arata astfel articolul Realitatii citat mai sus).

3) In anumite chestiuni insa, aceste tabere sunt umar langa umar si voteaza la unison: legea impotriva anti semitismului, respingerea Zilei Luptatorului Anticomunist din Munti, vaccin, etc.

4) La divergente figureaza si mutarea ambasadei la Ierusalim.

5) Pe plan international, nationalist pare si Donald Trump, dar a fost primul care a dat tonul cu ambasada (cititi A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane) sau noul presedinte al Braziliei, de la care evreii au de asemenea mari asteptari (cititi Va cere noul președinte al Braziliei să se construiască al Treilea Templu in Ierusalim?)

Acestea fiind zise, cum interpretam? Crede cineva dintre voi ca evreii sionisti au discurs sincer nationalist romanesc? Eu nu cred. Sau crede cineva dintre voi ca evreii importanti de pe Pamant s-au impartit in doua tabere care se razboiesc intre ele cu aceeasi ura cu care vedem ca se razboiesc la noi cei pro PSD cu cei anti PSD? Eu nici asta nu cred.

Cred insa ca-i vorba despre niste jocuri, despre un teatru, despre o regie. Sigur, majoritatea actorilor habar nu au. Adica cei ce ies cu #rezist in strada striga sinceri si convinsi ca au dreptate. Iar ceilalti, aidoma.

Iar in Romania se petrece in mic ceea ce in mare se petrece la nivel mondial. Doar ca in Romania s-au dat niste roluri ca la ospiciu: unui partid de stanga (PSD) i s-a dat rol nationalist (deci de dreapta) iar opozitiei ce figureaza a fi de dreapta i s-a dat rolul stangii.

In SUA lucrurile stau mai aproape de ceea ce pare a fi normal. Adica discursul nationalist si anti Soros e la Donald Trump (republican) iar celalalt discurs e la stanga (democrati). Si ei au #resist, dar e de stanga. La noi activistii #rezist sunt precum un grup de tacaniti. Au discurs de stanga (anti ortodox, anti nationalist, pro avort, pro homosexualitate, etc.) dar lupta impotriva partidului de stanga de la guvernare (caruia, repet, i s-a dat un rol cu accente de dreapta). Ca la nebuni. De ce asa, nu stiu. Parca au facut-o in bataie de joc. Sau poate ca au intins voit coarda dincolo de orice hotar de minima cultura politica pentru a se constata gradul de imbecilizare al maselor. Oricum ar fi insa, le-a iesit.

Asadar este vorba despre o regie. Regizorii sunt evrei care finanteaza sau consiliaza iar actorii de bat ca chiorii. In Romania ca la nebuni, in SUA in limitele normalului doctrinelor fiecarui actor.

Acestea fiind lamurite, sa incercam sa raspundem la intrebarea esentiala: CARE-I PLANUL?

Adica, la ce le foloseste evreilor sionisti toata punerea asta in scena?

Ceea ce fac cei precum George Soros, pare a avea o logica: pregatirea mentalului maselor cu doctrina Noii Ordini Mondiale.

Ceea ce fac ceilalti evrei, precum consilierii PSD-ului, pare insa a nu avea o logica, caci discursul gandit de ei e nationalist si anti Soros, adica … anti Noua Ordine Mondiala. Dar doar pare lipsit de logica, in fapt fiind o miscare extrem de inteligenta si vom vedea in cele ce urmeaza de ce.

Dupa cum am aratat mai sus, ceea ce se petrece in Romania se petrece de fapt la nivel global. Cu oarece specific pentru fiecare tara sau zona in parte. Si observam de ceva vreme cum se tot mareste forta unui curent anti sistem si cum reprinde usor usor la public doctrina nationalista, treburi care prin definitie sunt profund anti NOM. Iar asta poate fi periculos pentru papusari. Asa ca cea mai buna tactica nu este aceea de a i te opune, ci aceea de a o controla. Cum? Ingloband aceasta miscare in partidele ce deja figurau a fi de dreapta (cazul Donald Trump si republicanii). Si a mers, caci si alegatorul american are memorie scurta, ca tot norodul de pe Pamant, ca atare a uitat ca si republicanii au facut nu cu multa vreme in urma foarte multe servicii celor ce edifica de zor noua lume.

O alta varianta e inglobarea aceastei miscari intr-un partid de stanga, generand astfel o struto-camila, cum este actualul esicher politic romanesc.

Sau creand un nou partid de “dreapta”.

Oricum ar fi, ideea e ca papusarii sa aiba oamenii care trebuie la butoane.

Etapa urmatoare este canalizarea acestei miscari de dreapta. De exemplu, in a grabi recunoasterea Ierusalimului ca fiind capitala Israelului. Sau a impune o agenda ecumenista in numele luptei anti avort si anti homosexualitate.

Si nu in ultimul rand, nationalismul atent ghidat este necesar declansarii celui de al treilea razboi mondial.

In concluzie:

1) Noua Ordine Mondiala este creata cu un singur scop: pregatirea umanitatii pentru acceptarea antihristului ce va fi inscaunat la Ierusalim in noul Templu.

2) Stanga doctrinara edifica NOM pe fata:

STANGA POLITICA si DIAVOLUL (episodul pilot)

Adica: pro ecumenism, pro cipuri, pro avort, pro homosexualitate, anti nationalism, planul Kalergi prin imigrare, pro vaccinare, etc.

3) Dreapta politica, creata de la Revolutia Franceza incoace, (liberali la noi, conservatori la britanici, republicani in SUA, etc.) este atent ghidata de peste 200 de ani si doar pare a fi de dreapta, avand oleaca de imagine uneori anti avort si anti homosexualitate de exemplu. Dar, de fapt, ajuta si ea la edificarea NOM. Nu dezvolt acum, o voi face pe larg intr-un viitor material pe tema “dreaptei” politice. Pana atunci, cititi va rog excelentul material al fratelui Florin Stuparu:

Florin Stuparu: REVOLUȚIA MASONICĂ de la 1848 în Principatele Române

4) Dreapta doctrinara, adica cea sincer nationalista si anti sistem, adica anti NOM, este directionata spre unele dintre deja existentele partide politice zise de dreapta sau i se creaza astfel de partide in mod special. Astfel, papusarii nu se vor trezi cu surprize neplacute si masele mai putin vigilente vor crede ca au gasit ceea ce cautau. In plus, acest soi partide vor participa si ele la implementarea agendei papusaresti prin recunoasterea Ierusalimului ca fiind capitala Israelului si prin promovarea ecumenismului total, fara de care acceptarea antihristului de catre intreaga omenire ar fi imposibila.

5) Papusarii au nevoie de un al treilea razboi mondial, de natura sa zdruncine in asa masura umanitatea incat fiecare om sa ajunga sa strige: vrem sa ne unim, vrem un imparat peste intreg Pamantul.

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

Dar declansarea unui razboi mondial fara nationalism este imposibila. Abia dupa razboi omenirea va zice ceva de genul: din cauza nationalismului a fost razboi, deci sa renuntam la nationalism.

6) Mai sunt si alte componente in sinistra masinatiune, dar nu mai insist, caci deja articolul a devenit prea lung. Un exemplu ar fi:

Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre rolul ISLAMULUI in AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre DISTRUGEREA ATEISMULUI si despre cum omenirea va primi “lumina lui LUCIFER” …

Un altul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

6) Insa nu toti cei de dreapta se vor buluci ca orbetii in noile structuri. Vor fi si dintre cei ca noi sau ca voi frati cititori si ca altii asemenea, care, multumita bunului Dumnezeu intelegem ce se petrece in jurul nostru si de ce. Vom fi prigoniti de toti…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Exact asta e smecheria. Cine are ochi vede, cine nu, se imbata cu apa chioara. Ca e Dragnea, ca e Iohanis, tot aia e pentru poporul roman, diferenta este doar de nuanta. Caci in sinagoga satanei nu poate fi armonie , ci o perpetua gilceava intre draci, fiecare dorind sa fie superior celuilalt.
    Evreii intotdeauna au mers la cel putin doua capete, functie de circumstanta si interes, dind impresia de “democratie”, insa singurul lucru care-i calauzeste este MINDRIA de popor ales cu care se vor duce in iad.

  2. NOTA: afirmatia „duşmani imaginari” – gen statul paralel, multinaţionalele, Soroş – preluata din articolul de pe Realitatea este falsa. Aceia nu sunt deloc dusmani imaginari ci cat se poate de reali.

    Ca sa ramanem in tema articolului trebuie mentionat ca si ei au in spate aceeasi finantatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE