X

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

de Saccsiv

KO (1)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

RUGAMINTE:

Pe cei carora le baga dracul in cap ideea ca am scris acest articol pentru ca am devenit brusc psd-ist, ii rog sa citeasca neaparat precizarea si concluzia de la final.

Si acum articolul:

 

AGENDA ANTI ORTODOXA a presedintelui KLAUS JOHANNIS

La 100  de ani de la moartea anti ortodoxului rege Carol I, Klaus Johannis a fost “ales” in functia de presedinte al Romaniei, o marioneta perfecta a ONG-urilor marca George Soros, aceleasi care reprezinta si motorul actualei inginerii sociale de tip #rezist. Pentru ca, dupa cum explica guvernatorul Mugur Isarescu intr-un moment de sinceritate din 2008, se lucreaza dupa ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani, globale sau locale, exemplificand el atunci cu cel inceput cu batalia de la Waterloo (1815) ce a durat pana la primul razboi mondial (1914), cand a inceput altul, ce se va incheia curand:

Video: MUGUR ISARESCU – CRIZA inceputa in 2008 va sfarsi cu AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si NOUA ORDINE MONDIALA

Omul fiind dintre cei care stiu multe dar rar ne spun si noua ceva, caci nu degeaba e membru in Comisia Trilaterala.

 

LINIILE DIRECTOARE

 

Imediat dupa alegeri, aparea pe Hotnews articolul La arme (democratice) cetateni! Apasati pe acceleratie, batalia pentru Romania abia acum incepe din care citez:

 

[…]

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii. Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public. Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului. Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea la Curtea Constitutionala e un exemplu de urmat. Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei? Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

CNA este echvalentul laic al BOR. Daca exista o lupta care trebuie dusa in Romania urmatorilor ani, aceea este legata de curatarea spatiului media. CNA trebuie sa devina un DNA al audiovizualului. Nu Reporters sans frontiers sau alte ONG-uri din afara vor putea schimba felul in care arata peisajul televiziunilor din tara. Jandarmul CNA va trebui restructurat din temelii ca sa devina pavaza impotriva manipularii si dezinformarii, la fel cum justitia e stavila impotriva coruptiei directe. Doar noi putem propune si impune prin presiune constanta schimbarea legii de functionare si organizarea institutiei dupa regulile elementare ale lumii civilizate. Antena 3 de astazi trebuie sa primeasca la nivelul sanctiunilor ceea ce a primit patronul ei in justitie. Cu greu putem cuantifica Binele indus in societate prin resetarea televiziunilor. Miza e uriasa!

Ar mai fi multe: directia Vest, respectarea valorilor, alegerea graului de neghina, combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initiativelor care spala pe creier populatia, promovarea intensa a succesului sanatos din orice domeniu… si ma opresc.

[…]

 

Am ales articolul din Hotnews din multimea de materiale ce bantuiau mass-media online de la acea vreme deoarece prezenta liniile directoare. Cititi-l va rog integral si comparati-l apoi cu una dintre primele declaratii publice ale noului presedinte:

Klaus Iohannis, prima declaraţie oficială: ”Dragi români, vă mulțumesc. Acum trebuie să ne apucăm de treabă”

 

ROMANIA CA SIBIUL

  

Ati tot auzit vorba asta, la cei care l-au promovat sau la mitinguri: “Romania sa devina ca Sibiul”

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Capital%C4%83_European%C4%83_a_Culturii in anul 2007 capitala Europeană a culturii a fost timp de un an orașul Sibiu, împreună cu orașul Luxemburg.

Tot pe atunci, prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator:

 

„Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană „

 

Despre rolul masonilor in edificarea UE, cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA.

Ce altceva se tot petrece la Sibiu? Cititi va rog integral:

SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMAR MASON

Deci, Romania ca Sibiul? Adica precum in liniile directoare din acel articol din Hotnews? Un soi de centru spiritual al NOII ORDINI MONDIALE? O primadona in corul de voci ce-l vor lauda pe ANTIHRIST?

Fratilor, o sa fie rau!

 

ETAPELE ACCEDERII LA PUTERE

 

 

Primarul Sibiului este Klaus Iohannis, președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România între 20022013, președinte al PNL din 2014. A fost ales primar în anul 2000, reales în 2004 cu 88,7%, în 2008 cu 83,2%, iar în 2012 cu 77,9% din voturi.

S-a remarcat prin reamenajarea parcurilor orașului și demararea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. A adaptat sistemul de semaforizare al orașului Sibiu la noua tehnologie LED. Totodată a dezvoltat securitatea populației prin promovarea și dezvoltarea serviciilor Poliției Locale.

 

Unii poate vor zice: iata, a fost un bun gospodar. Sa nu uitam insa cati bani s-au pompat in orasul ala ca sa fie buricul cultural bla bla bla. Iata de exemplu ce putem citi la Joi, 29 noiembrie 2007 / 15:35:22 – Sibiu e Capitală Culturală Europeană – spectacole, artişti străini, 50 de milioane de euro cheltuiţi şi un milion de turişti:

 

BUCURESTI (MEDIAFAX) “Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”, eveniment a cărui organizare a costat 50 milioane de euro, se va închide oficial de Ziua Naţională a României. Statutul de Capitală Europeană a reuşit să atragă un milion de turişti, dar nu a ajutat Sibiul să intre pe Lista patrimoniului mondial UNESCO. Sibiul a fost desemnat, în 27 mai 2004, în urma votului final al Consiliului de Miniştri ai Culturii din Uniunea Europeană, drept Capitală Culturală Europeană pentru anul 2007, titlu pe care l-a împărţit cu Luxemburg. Tema aleasă de Sibiu/Hermannstadt pentru programul “Sibiu 2007” şi-a propus să prezinte profilul multicultural al acestui oraş vechi de opt secole, sub deviza “City of Culture – City of Cultures”. Considerat de mulţi “prima campanie de imagine reală” a României şi “cel mai amplu program cultural” organizat în România, “Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007” a înghiţit de la bugetul de stat o sumă de 50 de milioane de euro, pentru lucrări de reabilitare (circa 40 de faţade ale clădirilor şi ganguri din Sibiu), achiziţia de echipamente (cortul Pavilion 2007, două scene şi gradene, un pian Steinway), reabilitare mai multor lăcaşuri de cult, organizarea de proiecte culturale, promovarea programului, reabilitarea aeroportului din Sibiu. “Aceasta este suma totală, investită de Ministerul Culturi şi Cultelor şi de autorităţile de la Sibiu pentru Capitala Culturală Europeană”, a declarat pentru MEDIAFAX Sergiu Nistor, comisarul guvernamental al programului “Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”. Capitala Culturală Europeană a fost un prilej pentru derularea la Sibiu, în acest an, a circa 220 de proiecte, la care, potrivit estimărilor autorităţilor locale, au ajuns circa un milion de turişti. Cele mai mari evenimente din cadrul “Sibiu 2007” au fost, de departe, Adunarea Ecumenică Europeană, deschisă de preşedintele Băsescu, concertele susţinute de Opera de Stat din Viena şi Scala din Milano, Festivalul Internaţional de Teatru “Radu Stanca”, Festivalul de rock “Artmania”, dar şi “Sibiu. Dans. Festival”. Nu au lipsit din programul Capitalei Culturale nici recitalurile lui Goran Bregovici şi Julio Iglesias. (Material de Madalina Cerban)

 

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis:

 

La 28 decembrie 2007 președintele Traian Băsescu i-a conferit lui Iohannis Ordinul național „Steaua României” în grad de cavaler, cea mai înaltă distincție oferită de statul român.[12]

 

 • Si a trait el linistit asa, nestiut de mai nimeni in afara de sibieni, pana prin 2009, cand ne trezim ca-i propus premier de catre PNL dar si de … PSD, PC și UDMR. Ocazie cu care se afla ca:

MIMAREA DIVERSITATII: atat KLAUS JOHANNIS cat si LUCIAN CROITORU sunt MASONI …

Nu iese atunci premier, fiind scos probabil de papusari doar cat sa se obisnuiasca romanii cu figura lui. Se intoarce deci in Sibiu si iar mai sta linistit, dar deja oleaca mai cunoscut. Pana in 2014.

 

 • Sa discutam acum oleaca de episodul Crin Antonescu.

Dupa cum stiti, evreul Niels Schnecker e mason:

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis …

Si ne trezim cu el:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Doar ca in februarie 2014 aflam ca:

Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul său

Pe vremea aia Crin figura a fi pe cai mari, aproape sigur viitor presedinte al Romaniei candidand din partea USL si multi s-au intrebat ce i-a venit lui Niels? Ei bine, consider ca nu gresesc presupunand acum ca ultimul deja stia ce se va intampla. Caci la scurta vreme Crin Antonescu se sinucide politic, lasandu-i locul lui Johannis, PNL rupe USL si face ACL cu … PDL. Apoi PDL dispare ocupand PNL-ul si-l baga la inaintare pe neamt, care intre timp devine presedinte.

 

PAPUSARII MARIONETEI

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2Pagina următoare

4 comentarii

 1. Exista modalitate usoara de a obtine buletin fara Cod Numeric Personal? Daca da care-s pasii simpli de urmat (cu 1, 2 si 3 etc)? Am vazut un material mai complicat aici in acest sens dar vreau ceva simplu, altfel ma multumesc sa las buletinul sa expire si sa nu-l mai folosesc, ca n-am timp de pierdut cu maruntisuri si imbarligaturi avocatesti.
  Problema n-ar fi atat de timp, cat de faptul ca, daca fac primii pasi in demersul obtinerii de buletin fara CNP, si ma-ncurc pe parcurs in urmatorii pasi, s-ar putea sa ma trezesc cu o varianta de buletin mai rea decat cea actuala, deci decat sa fac demersuri care inrautatesc situatia mai bine nu fac nimic.
  Si daca se poate obtine buletin fara CNP, are cineva un model standard cum ar arata acesta? Adica, e exact ca buletinul actual, dar fara serie, nr. si CNP? Sau cum? Ce date lipsesc fata de un buletin standard?
  Deasemenea nu-s dispus sa cheltui bani pe avocati deci uitati de solutia ingenioasa de a imi recomanda sa platesc un terchea-berchea parazit – ma intereseaza daca exista o metoda simpla accesibila oricarui bou de a obtine buletin fara CNP, ca avocatii stiu si eu ca pot obtine multe daca-i platesti bine (te pot achita si de crima). Dar eu caut o procedura simpla daca exista.
  Multumesc anticipat.

  1. Pr Adrian Fageteanu ne spune sa nu mai luam nici un act din partea statului. Chiar daca obtii un act fara CNP din partea “lui” , care este in contradictie cat se poate de clara cu Sfanta Scriptura, si care slujeste in mod direct diavolului, nu cred ca iti va fi de mare folos. Cum ar veni , ii ceri diavolului sa fi in regula in fata lui Dumnezeu!
   Astazi nu mai este valabil “dati cezarului ce este al cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu…..pt ca cezarul (statul) , nu mai vrea partea care ii se cuvine (pe care Dumnezeu i-a ingaduit-o)…cele materiale, cele pamantesti …el vrea si cele ce ii apartin lui Dumnezeu…trupul si sufletul…..
   Crestinul care si-a dat seama de acest lucru, nu mai poate sa ceara diavolului un act….care sa-i poata “asigura”existenta..indiferent ca este cu cip sau fara….cu CNP sau fara!
   Este parerea mea.
   Depinde foarte mult de perceptia fiecaruia…. de dorinta de Adevar…Dumnezeu cunoaste f bine pe cel ce isi “indruma” constiinta spre cele lumesti….si pe cel ce cauta cu dinadinsul cele ceresti!

 2. Foarte bun articol !!Bine le-ai asezat aceste ,,piese ale puzzle-ului” de azi.Ptr toti oamenii DRESATI ,care participa la acest REZIST (vedeti ca e si prin SUA de vreo 15 ani si deci…. ) si care NU SUNT MANIPULATI (hahaha) cititi cu atentie si crede-ti ca astea nu sunt intamplari ,erori sau abateri, ci este un PLAN de anihilare totala a romanilor si inlocuirea romanismului cu satanismul si occidentalismul global, fara bani cash,cu CIP-uri cat incape,camere de supraveghere ,GPS-usi si alte metode ultratehnologizate de CONTROL total al maselor de oameni,otravirea intregii populatii cu mancare cu e-uri si vaccinarea cu metale grele si alti virusi ,cica cu functia de ,,antivirusi”,otravirea SUFLETULUI dat de Dumnezeu omului cu porno,curism liber si pe fata pe la televizor ,filme si prin parcuri probabil, dupa un timp de la ,,obisnuinta ” gloatelor cu acest fenomen sclerozat ,amestecarea romanilor cu alte popoare ,odata prin a trai,munci si respira ani intregi prin occidentul cel fermecator ,dar distrugator de SUFLETE si familii umane ,iar in curand cu aducerea si in acest teritoriu a altor salbatici si pagani,precum babuinii mahomedani ,iar in final razboiul local probabil si care se va transforma in cel mare si distrugator (fiindca si resetarea economica a lumii este de maxima urgenta ,in mintea satanistilor,precum si omorul a unei imense parti a oamenilor ,iar a celor ramasi insemnati prin CIP si alte metode cu semnul fiarei), iar cei care fac parte din acest rezist sau ii sustin, sunt idiotii de servici ai acestor jidani spurcati si vanzatori de tara si neam.Trezirea intru Hristos Adevarul e necasara si super urgenta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button