X

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

de Saccsiv

Iata un pasaj din ceea ce scria pe facebook, despre mitingurile din 2014, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, un sustinator al lui Traian Basescu si al Elenei Udrea:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, “revolutii” care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.

 

Cititi mai multe la:

Aurelian Pavelescu, despre protestele de sâmbătă: S-au făcut pe modelul MAIDANULUI ucrainean. Macovei şi SOROS vor să lase în urmă numai praf şi pulbere, pe CADAVRUL istoriei

La inceputul lui 2015 Klaus Johannis declara:

“Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”

In octombrie 2015 Sandra Pralong, consilierul presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, spunea apasat că oamenii adevărați nu au nevoie de religie, pentru că aceasta ar forma „docili, adică obedienți, timorați, asistați și slugarnici”:

 

„Nu cred că predarea religiei este treaba şcolii, ci a familiei şi/sau a Bisericii. Religia înseamnă dogmă, iar dogma împarte oamenii în „buni” (cei care cred ca noi) şi „răi” (cei care cred în alte dogme), or, asta este exact ceea ce şcoala nu trebuie să facă! Mai ales într-o lume globală şi multiculturală, şcoala nu trebuie să împartă oamenii în tabere, în funcţie de religie sau crez, etnie, rasă sau de alte atribute care nu ţin de caracterul omului, ci, dimpotrivă, şcoala trebuie să formeze caracterul! Ce fel de caracter? Aici intervine politicul: vrem o naţie de oameni liberi care gîndesc independent, sînt autonomi, creativi şi întreprinzători, sau, dimpotrivă, vrem oameni docili, adică obedienţi, timoraţi, asistaţi şi slugarnici, pe care să-i putem controla?

Pentru a forma oameni adevăraţi, şcoala nu are nevoie de religie, ci de acele valori care modelează spiritul, iar acestea sînt valori universale, care transcend o anume religie şi sînt comune tuturor”

 

Sandra Pralong (nume complet, Sandra Marilyn Andreea Budiș) este un autor, politolog și activist civic. Emigrată din România în timpul regimului comunist, s-a întors după Revoluția din 1989 pentru a înființa așezământul român al Fundației Soros pentru o societate deschisă:

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

La finalul lui 2015, dupa Colectiv, ce strigau tinerii frumosi si liberi ce navalisera pe strazi? Exact ceea ce se indicase in 2014:

 

“Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.”

 

Dupa manifestatiile de strada si caderea lui Victor Ponta, guvernul a fost acaparat pe fata si in totalitate de oamenii lui George Soros. Sa ne amintim cronologia:

Pe 30 octombrie a fost teribilul incendiu de la “Colectiv”.

Imediat Guvernul decide 3 zile de doliu national.

In laboratoarele facebook se pregateste revolta. Revolta ajunge in strada. Inginerie sociala marca Soros:

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Aceeasi inginerie care l-a propulsat in functia de presedinte si pe Klaus Joahnnis:

Strada striga de toate, nimic insa din ceea ce conteaza:

CAND O SA ASCULT CE ZICE STRADA? Cand vor striga cu totii impotriva vaccinarii obligatorii, impotriva legii Big Brother (inclusiv impotriva oricarui document cu cip), impotriva legii Antonescu si cand vor renunta la ura anti ortodoxa. CACI DOAR ASTA INSEAMNA SCHIMBAREA REALA

Mesajul principal e anti ortodox:

Video – dovada: GLOATA ESTE LEPADATA

Pe 4 noiembrie Guvernul Ponta demisioneaza.

Pe 5 noiembrie ni se spune neoficial cine va fi noul premier:

EurActiv.com: Fostul comisar european Dacian Ciolos va fi noul premier al Romaniei

Consilierii presedintelui Klaus Johannis stabilesc cine e societatea civila care reprezinta strada si o invita pe 6 noiembrie la Cotroceni:

Cine sunt cei 20 care au reprezentat societatea civilă la consultările de la Cotroceni

Sa nu uitam, consilierii fiind cureaua de transmisie intre societatile lui George Soros si presedintele marioneta. Care societate civila invitata la Cotroceni se afla tot sub patronajul lui George Soros:

Iohannis a chemat la consultari ONG-urile şi asociaţiile finanţate de George Soros, direct sau indirect, adică oamenii sistemului

Si ce i-a cerut societatea asta civila presedintelui Klaus Johannis? Intre altele:

întărirea DNA şi a Parchetelor prin oferirea posibilităţii tehnice de a efectua interceptări, pentru a nu ma depinde de tehnica SRI;

dizolvarea comisiilor SRI şi SIE;

Sorin Ioniţă, Liviu Mihaiu, Cristina Guseth, Nicuşor Dan, printre participanţii la consultările de la Cotroceni cu societatea civilă

Pe 8 noiembrie incep sa apara in mass-media articole de tipul:

Strada şi-a făcut datoria. Strada poate să se retragă
Mitingul se sparge.

Pe 10 noiembrie presedintele anunta ca l-a desemnat pe … Dacian Ciolos prim ministru.

Cititi va rog mai multe la:

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

Cititi va rog si:

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani …

Apoi au urmat alegerile parlamentare din 2016 si la foarte scurta vreme miscarea #rezist, adica … aceiasi:

De BUNA VESTIRE, lepadatii vor face MITING ANTI NATIONALISM in PIATA VICTORIEI. Vor cere GUVERN UNIC EUROPEAN …

Iar in august 2017:

KLAUS JOHANNIS vrea ca autoritățile să-i onoreze doar pe LUPTATORII ANTICOMUNISTI ce sunt modele pentru o societate deschisa, pentru o Europa Unita / Adica NICIUN ROMAN ORTODOX

Ce va urma?

 

PRECIZARE:

Da, PSD este CIUMA ROSIE. Pentru ca e rosu, adica de stanga. Si pentru ca este o ciuma pentru aceasta tara, ca orice de stanga de fapt. Iar blogul saccsiv si portalul OrtodoxInfo a scris mai mult pe tema stangii decat toate celelalte site-uri anti sistem sau “anti sistem” luate la un loc. A realelor probleme ale stangii.

Specialistii in inginerii sociale au reusit insa in Romania o adevarata performanta. Au restrans in ochii norodului conceptul de stanga strict la PSD si au numit ca fiind de dreapta PNL-ul, presedintele Klaus Johannis si “societatea civila” reprezentata de ONG-urile sforarite de George Soros. Iar dreapta reala, adica ortodoxa si nationalista au numit-o extremista. Cumplitul adevar este insa ca si PNL-ul si presedintele Klaus Johannis si “societatea civila” sunt tot rosii. Culmea, chiar mai rosii decat … PSD-ul.

Sigur, incepatorii vor citi uluiti aceste ultime randuri, caci in mintea lor chiar nu

este deloc clar ce reprezinta de fapt doctrina stangii, de la infiintarea ordinului illuminati si revolutia franceza si pana la iminenta NOUA ORDINE MONDIALA. Ii rog sa inceapa un studiu citind:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

Asa ca, revolutia #rezist nu este o manifestare a dreptei impotriva stangii. Pentru ca papusarii din spatele #rezist sunt cei mai de stanga.

Si nu este nici macar o revolutie a corectilor impotriva hotilor. Iar cine isi inchipuie ca George Soros si marionetele sale din iubire de Biserica si neam orchestreaza toate acestea, inseamna ca doarme adanc in ghete.

Din pacate insa, multi si dintre fratii nostri ortodocsi se lasa pacaliti. Caci zic ei: “PSD-ul fura, iesim si noi in strada”.

De parca ceilalti n-au furat. Si nu-i vorba doar de furat. Caci in absolut toate chestiunile esentiale pentru sistem, de la vaccinare si pana la buletinele cu cip, absolut toate partidele parlamentare sunt la unison.

Asa ca nu inteleg de ce sa iesi in strada doar impotriva PSD-ului si nu impotriva intregii clase politice. Si mai ales, de ce sa te alaturi in strada unor actiuni ale unor satanisti? Altfel nu poti iesi in strada?

 

In concluzie:

“Societatea civila” si manipulatorii #rezist nu ies in strada impotriva PSD. Doar spun ca ies impotriva PSD, motivand ca PSD-ul fura. N-o sa-i vedeti insa in strada impotriva legii vaccinarii obligatorii cerute de Guvernul PSD-ist Tudose:

PSD – CIUMA ROȘIE ne atacă la copii: PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PĂRINȚII ANTI VACCIN să fie DECAZUȚI DIN DREPTURI

N-o sa vedeti la ei placarde despre coruptia din afacerea cu vaccinuri:

TRIADA: Producatori de vaccinuri – Adrian Streinu Cercel – Antena 3. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

Iar a piui macar ceva impotriva buletinelor biometrice nici nu intra in discutie:

Proiectul de lege pentru noile cărți de identitate cu cip a trecut de Senat. Marii duhovnici: Nu mai luați niciun document nou

Pentru ca agenda lor de lucru este cu totul alta. Au creat acest “#rezist anti PSD” fix din acelasi motiv pentru care au generat “revolutia anti PSD” de dupa Colectiv. Repet, insa, din pacate lor li se alatura multimi de tefelisti cu mintea full de toate mizeriile new age ale Pamantului, care atata timp cat au balast in cap, n-au cum sa priceapa ca sunt manipulati. Si de parca n-ar fi de ajuns, mai vin langa ei si unii frati uluitor de naivi, ce gandesc ca toata treaba se limiteaza la “PSD – hoti”

Cititi va rog si:

De ce aceasta VOMA POLITICA? Cititi acest text si veti intelege mai bine …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2

4 comentarii

  1. Exista modalitate usoara de a obtine buletin fara Cod Numeric Personal? Daca da care-s pasii simpli de urmat (cu 1, 2 si 3 etc)? Am vazut un material mai complicat aici in acest sens dar vreau ceva simplu, altfel ma multumesc sa las buletinul sa expire si sa nu-l mai folosesc, ca n-am timp de pierdut cu maruntisuri si imbarligaturi avocatesti.
    Problema n-ar fi atat de timp, cat de faptul ca, daca fac primii pasi in demersul obtinerii de buletin fara CNP, si ma-ncurc pe parcurs in urmatorii pasi, s-ar putea sa ma trezesc cu o varianta de buletin mai rea decat cea actuala, deci decat sa fac demersuri care inrautatesc situatia mai bine nu fac nimic.
    Si daca se poate obtine buletin fara CNP, are cineva un model standard cum ar arata acesta? Adica, e exact ca buletinul actual, dar fara serie, nr. si CNP? Sau cum? Ce date lipsesc fata de un buletin standard?
    Deasemenea nu-s dispus sa cheltui bani pe avocati deci uitati de solutia ingenioasa de a imi recomanda sa platesc un terchea-berchea parazit – ma intereseaza daca exista o metoda simpla accesibila oricarui bou de a obtine buletin fara CNP, ca avocatii stiu si eu ca pot obtine multe daca-i platesti bine (te pot achita si de crima). Dar eu caut o procedura simpla daca exista.
    Multumesc anticipat.

    1. Pr Adrian Fageteanu ne spune sa nu mai luam nici un act din partea statului. Chiar daca obtii un act fara CNP din partea “lui” , care este in contradictie cat se poate de clara cu Sfanta Scriptura, si care slujeste in mod direct diavolului, nu cred ca iti va fi de mare folos. Cum ar veni , ii ceri diavolului sa fi in regula in fata lui Dumnezeu!
      Astazi nu mai este valabil “dati cezarului ce este al cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu…..pt ca cezarul (statul) , nu mai vrea partea care ii se cuvine (pe care Dumnezeu i-a ingaduit-o)…cele materiale, cele pamantesti …el vrea si cele ce ii apartin lui Dumnezeu…trupul si sufletul…..
      Crestinul care si-a dat seama de acest lucru, nu mai poate sa ceara diavolului un act….care sa-i poata “asigura”existenta..indiferent ca este cu cip sau fara….cu CNP sau fara!
      Este parerea mea.
      Depinde foarte mult de perceptia fiecaruia…. de dorinta de Adevar…Dumnezeu cunoaste f bine pe cel ce isi “indruma” constiinta spre cele lumesti….si pe cel ce cauta cu dinadinsul cele ceresti!

  2. Foarte bun articol !!Bine le-ai asezat aceste ,,piese ale puzzle-ului” de azi.Ptr toti oamenii DRESATI ,care participa la acest REZIST (vedeti ca e si prin SUA de vreo 15 ani si deci…. ) si care NU SUNT MANIPULATI (hahaha) cititi cu atentie si crede-ti ca astea nu sunt intamplari ,erori sau abateri, ci este un PLAN de anihilare totala a romanilor si inlocuirea romanismului cu satanismul si occidentalismul global, fara bani cash,cu CIP-uri cat incape,camere de supraveghere ,GPS-usi si alte metode ultratehnologizate de CONTROL total al maselor de oameni,otravirea intregii populatii cu mancare cu e-uri si vaccinarea cu metale grele si alti virusi ,cica cu functia de ,,antivirusi”,otravirea SUFLETULUI dat de Dumnezeu omului cu porno,curism liber si pe fata pe la televizor ,filme si prin parcuri probabil, dupa un timp de la ,,obisnuinta ” gloatelor cu acest fenomen sclerozat ,amestecarea romanilor cu alte popoare ,odata prin a trai,munci si respira ani intregi prin occidentul cel fermecator ,dar distrugator de SUFLETE si familii umane ,iar in curand cu aducerea si in acest teritoriu a altor salbatici si pagani,precum babuinii mahomedani ,iar in final razboiul local probabil si care se va transforma in cel mare si distrugator (fiindca si resetarea economica a lumii este de maxima urgenta ,in mintea satanistilor,precum si omorul a unei imense parti a oamenilor ,iar a celor ramasi insemnati prin CIP si alte metode cu semnul fiarei), iar cei care fac parte din acest rezist sau ii sustin, sunt idiotii de servici ai acestor jidani spurcati si vanzatori de tara si neam.Trezirea intru Hristos Adevarul e necasara si super urgenta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button