X

PSD – CIUMA ROȘIE ne atacă la copii: PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PĂRINȚII ANTI VACCIN să fie DECAZUȚI DIN DREPTURI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Observam ca nu mai au rabdare si pun in aplicare “LEGEA VACCINARII OBLIGATORII” deja de acum, cand inca nu e lege, ci doar proiect.

Ieri aflam ca au inceput prigoana impotriva medicilor anti vaccin:

S-au pus TUNURILE pe medicii anti-vaccin: dr. Mircea Pușcașu din Suceava este amenințat cu ridicarea dreptului de a profesa pentru propagandă anti-vaccin

Azi au trecut deja la next level.

Conform articolului Tudose, despre refuzul vaccinarii: “Cand condamni copilul la moarte, nu stiu daca mai poti vorbi despre drepturi parintesti” de pe Protv, premierul Mihai Tudose a afirmat cum ca:

Din punctul meu de vedere personal, va spun ca acel parinte care refuza vaccinarea si pune in pericol inconstient viata copilului, decide el asupra copilului, daca face sau nu poliomielita, face sau nu rujeola, moare sau nu, eu cred ca aici tot ce inseamna servicii sociale, protectia copilului… Alti parinti sunt decazuti din drepturi pentru fapte mult mai putin grave. Cand un parinte isi condamna copilul practic la moarte, nu stiu in ce masura se mai poate vorbi despre drepturi parintesti

La remarca unui jurnalist ca sunt si medici care sunt impotriva vaccinarii, premierul a replicat:

Nu stiu daca aceia sunt chiar doctori.

Intrebat ce masuri vor fi luate in privinta parintilor care refuza sa isi vaccineze copiii, Tudose a spus ca este un subiect in discutie si ca a cerut solutii:

Sunt solutii care tin de bunul simt, dar la care trebuie tinut cont si de tot ce inseamna cadrul legal. Si o ancheta a celor in drept de la protectia copilului, de la asistenta sociala, dar foarte bine fundamentat juridic.

NOTĂ OrtodoxINFO

Va mai amintiti Articolul 11 din proiectul legii vaccinarii?

  1. m) Sesizează serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului privindneglijarea medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părințisau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 18 luni și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii
  2. n) Sesizează instituțiile abilitate privindconstatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părințisau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei

Cititi va rog mai multe la:

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

Asadar, sistemul nu mai are rabdare. Poporul ce are de facut?

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

Cititi va rog si:

PREMIERUL Mihai Tudose, MAESTRU al lojei MASONICE Garibaldi

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

    1. Sa le luam pe rand, ca eu nu inteleg:
      1. Despre ce decizii ale Bisericii Ortodoxe e vorba?
      2. Ar trebui sa se ocupe cineva (DNA-ul, SRI-ul etc.)?
      3. N-ar trebui sa se ocupe organele statului de cei care decimeaza poporul roman prin diverse metode (chimicale in alimente, emigrare din cauza starii economice a tarii, avort – avortul parca e impotriva invataturii Bisericii Ortodoxe)?

    2. Teodora, se pare ca ti-ai atins limitele si ai ajuns la … tarm :)

      Fiind vorba de Biserica Ortodoxa nu se poate vorbi de infailibilitate. Aceea este doar papala, adica la papistasi.

      Aici nu se pune in discutie vreo cirta a credintei ci de un pact administrativ al BO cu statul mamona care ne vrea pielea pe bat.

      De ce au facut acest pact … noi nu stim dar corect nu este si atunci suntem nevoiti sa semnalam.

      Mai ai si alte intrebari?

  1. Cu ce îl deranjează pe premier un părinte care refuză să-și vaccineze copiii, de vreme ce boala se poate lua, dovedit științific, și de la un vaccinat? Logica celor deșănțat pro-vaccin este complet lipsită de fundament, ca să nu mai zic de temei legal, pentru că o lege care-i decade din drepturi pe cei nevaccinați dimpreună cu părinții/tutorii lor o face din pricina pericolului social pe care cei nevaccinați l-ar reprezenta pentru cei vaccinați. Ori, dacă cei vaccinați constituie ei înșiși un pericol social, înseamnă că și cei vaccinați ar trebui supuși rigorilor aceleiași legi dictate împotriva celor nevaccinați, cea ce face legea obligativității vaccinării un absolut non-sens din punct de vedere nu numai medical-științific, ci, mai ales, juridic! Faptul că domnul Bodog a înțeles și domnul Tudose se face că nu vrea să înțeleagă, cum să-l interpretăm? Spre cinstea celui dintâi și spre rușinea celui din urmă și chiar mai mult decât atât…

  2. Mai, nea Tudose, eu zic sa incepi matale cu tiganii care isi trimit copiii la furat, cersit, chiar prostitutie, care-i tin in conditii insalubre, care nu-i dau la scoala etc. si dupa ce termini cu astia, te ocupi si de altceva.

  3. E tare premieru”. Cica: “Din punctul meu de vedere personal”. N-o fi roman nici asta dupa cum vorbeste ca dupa cum gandeste … clar ca nu e.

    Suna mult mai bine daca spunea: Din punctul meu de vedere propriu si personal :) – pleonasmul la puterea a treia este mai mare decat cel de la a doua, nu?

  4. Doamne ajută!
    Dragi frați și prieteni,
    Vă rog, vă implor, concentrați-vă pe adevărata problemă! Problema nu este dacă vaccinurile sunt bune sau rele și nici dacă este bine să decadă sau nu părinții din drepturile părintești dacă vaccinează sau nu copiii. PROBLEMA este că nu trebuie să existe cineva aici pe pământ care să îl înlocuiască pe Dumnezeu. Nimeni nu are voie să-mi dicteze ce să fac eu cu viața mea, cu trupul meu și cu copiii mei decât Dumnezeu! Dacă voi discutați despre așa ceva sunteți implicit de acord că statul-dumnezeu are dreptul să facă așa ceva, numai că voi încercați să mai corectați pe unde ar mai greși acesta! Oricum noi toți, cei care plătim taxe, impozite, folosim actele, banii, instituțiile acestui stat-dumnezeu care are legi și dă legi din ce în ce mai multe împotriva legii lui Dumnezeu nu mai suntem creștini ci idolatrii. (Epistola către romani cap XIII și Cartea Apocalipsa, cap. XIII) Ce nu înțelegeți? Să vă desenez? Fie! Deci tu creștine când plătești impozite și taxe statului-dumnezeu plătești pentru că ești de acord ca acesta să folosească acești bani ca să vaccineze copiii, să apere pe sodomiți, să ia copiii părinților (indiferent de cât de rezonabile vi se par aceste motive pentru care sunt luați), să condamne la amendă și închisoare pe cei care spun că cei care nu trăiesc sub comandamentele Sfintei noastre Scripturi sunt eretici și se duc la iad, etc. etc. etc. Chiar dacă tu nu ești de acord prin cuvinte cu acestea ești de acord în fapte și te faci părtaș la păcatele altora! ȘI TE ÎNCHINI FIAREI!
    Mai bine haideți să discutăm în liniște și pace, cu dragoste unul către altul, ce trebuie să facem cât mai repede că lațul se strânge cu o viteză amețitoare și nu prea mai este timp.
    Cu dragoste pentru toți, Galaction.

    1. Galaction,

      Ai dreptate dar cei din Biserica sunt mai razboiti de vrajmas si, ca atare, mai dezbinati. Greu sa faca ceva impreuna. Pe #rezistenti ii uneste iar pe noi ne dezbina. O trista realitate.

      Trecand de introducere cred ca ar fi necesar:
      – ca fiecare sa faca un efort de informare si sa stie cate ceva pe tema vaccinurilor: ca se fac prea multe si la varste nepotrivite, ca folosesc substante care s-au dovedit periculoase ce dau efecte secundare si, cine poate, sa intre si in amanunte de genul procesului aberant de productie cu culturi modificate genetic etc. Nu poti fi pro sau contra a ceva daca nu esti cat de cat documentat.

      – inca functioneaza metoda cu scrisorile – la Cluj, cand au vrut sa schimbe denumirea strazii radu Gyr, au primit in scurt timp peste 6.000 (sase mii) de scrisori si au dat inapoi scotand de pe ordinea de zi. Una este o scrisoare cu 6.000 de semnaturi si alta sunt 6.0000 de scrisori separat. Diferenta nu este numai de volum. Daca merg multe scrisori catre Casa de Asigurari de Sanatate si mai bine. Ar putea contine si cardurile din familie ca semn de renuntare la serviciile de sanatate (nici o paguba – puteti oricand lua adeverinte si este mai bine asa). Scrisorile sa ajunga si la parlamentari, la Ministerul ne-Sanatatii, media si, desigur, la Patriarhie :)

      – pastrarea legaturii cu avocatul Piperea si sustinerea sa intr-un numar cat mai mare pentru a face toate demersurile juridice posibile de lupta impotriva acestei masuri.

      – alte actiuni de genul “out of the box” – cu siguranta sunt destui creativi si printre oamenii din Biserica care pot organiza flash-mob-uri de impact, furniza tricouri simpatice, organizarea unei conferinte cu invitati de marca care sa umple o sala f mare – asa nu mai poate fi trecuta cu vederea etc.

      Daca va fi un pic de mobilizare poate ca acum nu vor impune vaccinarea, la fel cum au dat inapoi si in Italia dar ea ramane pe agenda si se va intampla intr-o zi. Vine si vremea lor dupa cum este prorocit. Daca nu vin ei nu poate veni nici Domnul. Asa scrie in Sf Scriptura, nu?

      1. Dragă prietene,
        Unui creștin adevărat nu-i este necesar un efort de a cunoaște știința zilei. Îi sunt sunt suficiente Sfintele Scripturi și credința Bisericii. Așa cum pui tu problema mă faci să înțeleg că tu personal crezi cumva că vaccinurile ar fi bune dacă… Ori nu este așa! Iartă-mă, dar asta denotă necunoașterea propriei credințe pe care o declari. Dacă, după căderea lui Adam, omul a început să se nască din plăcere și deci acum când faci păcatul te așteaptă neapărat suferința, boala și moartea cum ar fi bune vaccinurile? (oricum moartea tot te așteaptă pentru că toți care se nasc din Adam mor, dar una este moartea provocată de nașterea din Adam pe calea plăcerii și alta moartea din cauza păcatelor) E ca și cum ai zice că, uite, poți să trăiești fără igienă, în poluare, să faci ce vrei, să mănânci ce vrei, să lucrezi orice păcat că noi avem un leac și-ți facem o injecție și toată viața ta nu te mai îmbolnăvești! Nu-ți sună a magie? Ce ideologie stă la baza științei vaccinurilor? Că acestea nu funcționează nici măcar după religia lor? Adică evoluționism. Numai dacă aplici metoda vaccinurilor la alchimie atunci funcționează. Dar nu în sensul declarat de medici și oameni de știință ci numai în sensul creării omului nou, homunculus. Citește și tu ce efecte au vaccinurile: de la infertilitate până la autism. Iar autistul este omul cel nou de care au nevoie alchimiștii. Nu crezi, citește “Brave New World”.
        Al doilea la rând. A face ceva în sensul de a face ceva respectând regulile și cadrul creat de statul-dumnezeu este sortit, mai înainte de a începe, la eșec total pentru că joci după regulile lui. Și așa cum în viața de zi cu zi dacă nu elimini cauza problemei nu reușești să elimini efectul nedorit tot așa și cu statul-dumnezeu.
        Al treilea la rând. Cum spui tu că trebuie să vină ei ca să poată veni Domnul? E glumă? Dumnezeu a venit, vine și va veni oricând fără să trebuiască să vină la putere o gașcă de psihopați sataniști care au stăpânire peste toată planeta. Nu trebuie să facă păcate toată planeta ca să grăbim venirea Domnului. Pentru că promisiunea dumnezeiască nu minte niciodată. Și Domnul promite așa:
        „Cel ce are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte; iar cel ce Mă iubeşte pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui.“ (Evanghelia după Ioan, cap. XIV, 21)
        Acolo, în cartea apocalipsei s-a prorocit venirea Domnului din cauza căderii creștinilor. Și când o va face, Domnul va veni numai ca judecător plin de dreptate. Apropo, scopul oricărei prorocii, dacă nu știai, este chiar ca să împiedice împlinirea ei. Vezi cazul cu ninivitenii.
        În al patrulea rând. Cum rămâne cu creștinismul. Să înțeleg că vrei să mergem așa înainte. Adică fără să mai fim creștini. Spune-ne și nouă cum faci tu că rămâi creștin ortodox și atunci când, de exemplu, plătești statul-dumnezeu ca să poată femeile să facă avorturi și îi oferă pregătire, mijloace, protecție și imunitate față de lege criminalului de doctor care o face. Cum te împărtășești tu cu Sfintele Taine? Cum înaintezi tu pe calea virtuților și cum vei ajunge la mântuire așa? Fără nicio dragoste față de ceilalți oameni. Spune-ne și nouă ca să facem și noi la fel. Că eu nu știu.
        E o datorie creștinească pentru tine să ne ajuți și pe noi.
        În încheiere te rog să mă ierți dacă am fost așa de direct dar nu este nimic personal. Eu mă silesc să iubesc pe oricine. Dar este prea târziu și nu avem timp de fraze întortocheate și jumătăți de adevăr. Numai spunând lucrurilor pe nume putem găsi soluția la problema noastră.
        Același.

        1. Galaction, voi incerca sa-ti dau un raspuns insa comentariul tau este destul de imprastiat incat ma tem ca nu voi putea acoperi toate temele atinse. S-o luam pe rand:

          1. Vaccinurile. Da, Dumnezeu a lasat in trupul omului posibilitatea de a recunoaste virusii pentru ca apoi organismul sa produca anticorpi cu care sa-i omoare. Niste medici s-au prins de chestia asta si au gandit un sistem prin care sa ajute organismul sa cunoasca forme slabite ale virusilor unor boli periculoase astfel incat sa se inarmeze si sa fie pregatit sa lupte cu formele agresive daca va fi cazul. Ca dupa aceea s-au gasit unii si altii sa perverteasca aceasta stiinta si sa o transforme intr-o arma de distrugere in masa prin otravirea vaccinurilor si aplicarea nepotrivita a lor este cu totul altceva. Nu-ti doresc sa fii muscat de un animal turbat ca sa vezi pe pielea ta daca este sau nu bine sa te vaccinezi antirabic.

          2. Venirea Domnului. In Apocalipsa este clara lepadarea omului de Dumnezeu si instalarea Antihristului ca pas premergator celei de A Doua Veniri a Domnului. Oare nu crezi ca se va intampla asa ceva? Ca nu va fi pecetluirea mai intai? Ce vrei sa spui? Chiar Domnul se intreba daca va mai gasi credinta la a A Doua Venire a Sa. Tu crezi ca va mai fi credinta? Nu, nu va mai fi. Ca noi vom trai sau nu in acele vremuri este o alta problema dar credinta nu va mai fi. Sfarsitul lumii va veni tocmai pentru ca oamenii nu se vor mai putea mantui. Desigur ca Domnul ii va astepta pe toti dar ei nu vor mai avea credinta sa-si doreasca sa fie cu El.

          3. Relatia cu statul mamona. Acesta-i de fapt subiectul cel mai greu. Discuta-l te rog cu cineva care are multe obligatii familiale. Eu nu sunt persoana potrivita pentru ca desi traiesc fizic in acest stat am foarte putine interactiuni cu el. Oricum ruperea de statul mamona va insemna mucenicie. La nivel de intentie sigur ca sunt multi marturisitori insa numai cei care-si vor pune toata nadejdea in Domnul vor putea s-o duca pana la capat. Mi-e foarte teama ca n-o voi duce dar ma rog Domnului sa ma intareasca. Nu pot spune mai multe pentru ca numai cei care fac si invata pe altii sa faca se vor chema mari in Imparatia lui Dumnezeu. Eu nu fac asa ca nu pot vorbi despre asta. Iertare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button