X

TRIADA: Producatori de vaccinuri – Adrian Streinu Cercel – Antena 3. Un exemplu, ca sa intelegem mai bine …

de Saccsiv

Imagini pentru Mircea Badea, despre vaccinuri

Daca cineva primeste bani de la Mercedes, e firesc sa spuna despre masina ca are un raport calitate-pret bun si sa-i laude una alta.

Daca insa se apuca sa spuna ca cine are alta masina decat Mercedes, sigur va intra in pom, atunci se cheama ca e mincinos.

Dar daca respectivul are si o functie in stat si actioneaza pentru impunerea unei legi ce stipuleaza obligativitatea ca orice cetatean sa achizitioneze un Mercedes, deja sunt arhisuficiente suspiciuni rezonabile pentru ca DNA-ul sa-l ia la intrebari.

Vi se pare prea de tot sa existe asemenea indivizi si asemenea legi? Ei bine, exact asa sta treaba in cazul vaccinului …

Mai jos puteti vedea o schema ce ilustreaza cum merge aceasta treaba in SUA:

Infographic-The-Vaccine-Racket-1280
Foto: http://www.naturalnews.com/049861_vaccine_racket_infographic_CDC_criminals.html#ixzz3bR06Dbbw

Sa vedem cum sta in Romania.

Vizionati va rog filmuletul de mai jos, de pe vremea cand la Antena 3 inca se mai spuneau lucruri (2009):

E vorba despre Adrian Streinu Cercel si medicamentele contra SIDA. Considerati insa ca afacerea cu vaccinuri este mai curata? De fapt, chiar in aceasta inregistrare, incepand cu minutul 6, ni se aminteste ceva extrem de interesant despre GlaxoSmithKline, vaccinul anti gripal si sponsorizarea Institutului Matei Balș condus de respectivul.

Iar la minutul 6:40 ni se spune ca prin 2004, DNA chiar intrase pe fir dar intre timp … investigatia s-a oprit. Sa speram ca DNA va fi mai de neoprit in viitor?

Iata si transcriptul, incepand cu minutul 8:31:

 

Acum vreo luna de zile (n.n. vorbim despre anul 2009), taman in campania electorala, domnia sa si-a dat demisia, dupa care a revenit asupra demisiei, exact cand se vorbea despre achizitia acelui vaccin de la GlaxoSmithKline. Ati auzit putin mai devreme, vaccinul a inceput sa produca efecte. Nu insa efectele care se scontau. Pe bani ceva mai putini, zic eu, statul s-a arat in acel moment mai grijuliu cu sanatatea publica. Bine ca guvernul a renuntat sa mai cumpere vaccinul respectiv impotriva gripei porcine, ca prin Canada a facut ravagii. O parte semnificativa a celor injectati au avut reactii alergice grave la vaccin iar efectele in unele cazuri au fost mai grave chiar decat atunci cand respectivii s-ar fi imbolnavit de gripa. Ca vorba aia, noi tot anuntam la televizor, “atatea cazuri, atatea cazuri, atatea cazuri”, dar oamenii aia dupa cinci zile se trateaza, ca altfel, va spunem “au murit”.

Au murit doi pana acum. Pandemiile se pot dovedi mari afaceri, noi stim asta, anul trecut, de exemplu, eu mi-am facut un vaccin impotriva gripei aviare. Sau acum doi ani, cand a fost, da? Ei, profitul iese din panica in acest domeniu. Companiile se grabesc sa dezvolte cat mai rapid medicamentul pentru a profita de panica instalata in societate si uneori graba asta strica treaba. Depinde cu cine te incurci si pe cati bani mai ales.  

[…]

 

Interesant, nu-i asa? Doar ca nu-i vorba doar despre bani. Tot la Antene si tot cam pe vremea aia s-a mai spus o treaba esentiala, despre care am detaliat la:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Usor usor, astfel de teme n-au mai putut fi insa vizionate la televiziunile lui Dan Voiculescu iar actualmente Antena 3 a devenit varf de lance in campania de implementare a legii vaccinarii obligatorii.

Dar sa revenim deocamdata la Adrian Streinu Cercel si sa ne mai amintim ce spunea in 2006 despre gripa aviara:

 

“Intr-un prim val al pandemiei, adica in primele 4 – 5 luni, se pot imbolnavi pana la 4 milioane de romani, iar 2 milioane dintre acestia vor muri. Oamenii trebuie sa stie ca ne asteptam la un virus foarte agresiv”

 

Cititi va rog mai multe la:

Aviara ar putea ucide doua milioane de romani

In 2009, din pozitia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, ne speria cu gripa porcina:

 

„Scenariul ăsta cu 20 de mii de morţi? Este una din variantele oficiale, dar e minim, ăsta e mizilic„

 

Si inca de atunci era cu puscaria in cap:

 

„Problema e cum se comportă lumea vizavi de aceste infecţii de sezon. Exemplu. vine o pacientă este găsită, semnează foaia că e pasibilă de închisoare dacă transmite virusul şi când e căutată e la Piatra Neamţ. Asta e simţul civic al românului”

 

Cititi va rog mai multe la:

Actiunea PANICA de gripa noua continua: Adrian Streinu Cercel ne spune ca 20 000 de morti este un mizilic si ne aminteste de PUSCARIE

Si tot de atunci era si cu obligativitatea:

GRAV. Adrian Streinu-Cercel: Elevele vor fi vaccinate împotriva HPV, FARA AVIZ DIN PARTEA PARINTILOR

Vorbim deja despre vaccinul impotriva HPV, poate cel mai distructiv dintre toate:

Dezvaluiri terifiante despre PRODUCATORII DE VACCINURI (partea 1 din 10): MERCK

Esential de stiut ca se dorea inca de atunci a fi facut cu japca, pentru a se intelege ca va fi si el inclus pe viitoarea lista cu vaccinuri obligatorii.

In 2010, Adrian Streinu Cercel afirma:

 

Medicii de familie care nu se vor vaccina contra gripei de tip AH1N1 vor pierde contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar cadrele medicale din spitale care refuză vaccinul nu vor mai putea lucra cu pacienţii

[…]

Având în vedere faptul că au existat medici de familie care au refuzat implicarea în campania de vaccinare, dacă vor mai exista astfel de cazuri se va ajunge chiar la desfacerea contractelor de colaborare ai acestor medici cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, respectiv cu casele judeţene de asigurări de sănătate.

 

Cititi va rog mai multe la:

Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea

Si au fost specialisti care opus:

VASILE ASTARASTOAIE, presedintele COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA, considera ILEGALA actiunea lui ADRIAN STREINU CERCEL

Ba chiar cetateni care spuneau ca il dau in judecata:

Familia lui TONI TECUCEANU il da in judecata pe ADRIAN STREINU CERCEL

Ce va fi insa cand prin lege medicii nu vor mai avea dreptul de a piui ceva impotriva vaccinurilor?

Revenind oleaca la afacerea SIDA din inregistrarea de la inceputul acestui material, in 2010 postam pe blogul saccsiv:

Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason?

Citam atunci articolul  Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason? de pe Napoca News. Nu-l mai gasesc acum. Era acolo un pasaj interesant:

 

Un amănunt oarecum bizar legat de dr. Streinu Cercel este apartenenţa sa la Clubul Diplomatic Internaţional din Bucureşti, un club select destinat deopotrivă diplomaţilor acreditaţi în România, parlamentarilor şi reprezentanţilor guvernamentali, care funcţionează în localul omonim unde se poate intra doar pe baza unei legitimaţii de membru al clubului. În acest club a avut loc în 3 iulie 2009, reuniunea tradiţională a francmasonilor români unde s-a serbat Sfântul Ion (de vară), patronul Francmasoneriei Universale. Aceeaşi francmasonerie din România a participat în calitate de partener şi la “Ziua mondiala de lupta împotriva SIDA” din 1 decembrie 1999, eveniment organizat de către Comisia Nationala de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii al cărei preşedinte era profesorul Adrian Streinu Cercel. Sigla unei loji masonice apărea chiar pe afişul de promovare a evenimentului, alături de sigla Institutului de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş” şi a companiilor de medicamente GlaxxoWellcome şi Roche (vezi foto).  De unde a survenit nevoia unui medic român să se afilieze cu aceste organizaţii aproape secrete şi a căror activitate dubioasă ridică de un secol serioase semne de întrebare cu privire la implicare lor în diferite decizii statale?

 

Fotografia nu mai e, insa o putem vedea la http://www.yogaesoteric.net/content.aspx/content.aspx?lang=RO&item=6058

Iata si ce putem citi la Află dacă și cu câți bani a fost sponsorizat medicul tău de companiile farmaceutice! de pe Libertatea din 2016:

 

Printre cei mai cunoscuţi medici care au beneficiat de sponsorizări îl întâlnim pe Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Acesta a primit anul trecut 141.433 de lei de la șase companii de profil (Abbve, Atellas Pharma, Bristol-Myers Squibb, Gilead Science Europe Ltd, Johnson&Johnson, Merck Sharp Dohme și Pfeizer). La acestă sumă, tot în familia Streinu-Cercel au mai ajuns sponsorizări de 134.582 de lei, de la aceleași companii, primite însă de fiica sa, Anca Streinu-Cercel.

 

Ce-a mai primit si in alti ani, nu stim. Despre ce-au mai primit si altii, cititi va rog:

RAPORT OFICIAL: Medici activiști pro VACCINARE OBLIGATORIE sponzorizați de … PRODUCĂTORII DE VACCINURI / Putem avea încredere în ei? / CÂT DE LEGAL ESTE?

 

In concluzie:

Adrian Streinu Cercel de ani de zile produce panica prin declaratiile sale pe care le face de la inaltimea functiei pe care o detinea sau o detine, e de multi ani in miezul unor afaceri suspecte cu producatorii de medicamente, este de multa vreme generator de proiecte ce implica obligativitatea vaccinarii si pedepsirea celor ce se opun si primeste sume colosale tocmai de la acesti producatori de medicamente si vaccinuri. Iar actualmente este un avocat al legii vaccinarii obligatorii. Daca nici astea nu sunt suspiciuni rezonabile pentru DNA, atunci ce ar mai putea fi?

Dar toate acestea nu avea efectul maxim fara implicarea mass-media, mai ales a Antenei 3 cu care realizatori se pare ca are o relatie mai apropiata, dupa cum recunostea chiar Mircea Badea inca din 2010:

Ticalosia lui Mircea Badea

Am spus relatie apropiata, caci cum altfel si-ar permite un ziarist sa-l deranjeze la telefon pe un om atat de important si de ocupat, pentru a-l intreba despre o chestie personala la care-i putea raspunde si un medic de familie? Iar momentul a fost amintit de Mircea Badea ca argument pentru a-i ataca naprasnic in cadrul emisiunii sale pe cei ce indrazneau sa argumenteze ceva impotriva vaccinarii anti gripa porcina.

Asa se face ca Adrian Streinu Cercel se simtea mereau ca acasa la Antena 3. Iata ultimul exemplu de care stiu eu:

http://www.youtube.com/watch?v=hewPfbvAASE

Asadar, spre exemplificare, azi am scris despre TRIADA: Producator de vaccinuri – Adrian Streinu Cercel – Antena 3. Credeti ca este o exceptie?

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Nu mai folositi termenul de TRIADA, pentru ca seminifica SfantaTreime – din greaca. Asta o stiu de la un grec ortodox. Va rog sa verificati.

 2. Sa na aducem aminte si de

  http://www.mediafax.ro/social/reactii-adverse-la-vaccinul-bcg-din-danemarca-zece-bebelusi-internati-la-institutul-marius-nasta-din-capitala-10342066

  Adica, dupa vaccinarea cu BCG, s-a lasat cu bebelusi operati, trecuti pe medicamente contra TBC-ului, medicamente care sant ingrozitoare si pt adult…

  Si f important ce spune ministrul sanatatii in 2012:
  „Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, rata estimată de reacţii adverse severe la BCG este de unu la mie. România are, în perioada 2011 – 6 noiembrie 2012, pe un singur lot, rata de reacţii adverse severe de 0,8 la mie, iar Franţa, de 0,6 la mie, a precizat Raed Arafat.”

  Deci nu ar fi nici o pr, conform ministrului. Da oare ce o fi fost in sufletul parintelui cand l-au dus pe bebe in sala de operatie…? Bebe sanatos inainte de vaccin. Prabusit intreaga lume in capul si sufletul lui e putin spus.

  Unu la mie, cand avem probleme. Unu la mie spune OMS.
  Cand vrem sa impunem a la Hitler obligativitate, dintr-o data, nu mai avem unu la mie, ci unu la un milion.
  Si asta e spus de autoritatea care zice ca e ea precisa si stie f clar ca noi trebuie sa ne vaccinam obligatoriu..

  Ce mare smecherie, unu la mie sau unu la un milion, tot pe acolo, e o diferenta mica, doar de o mie de ori mai mare o cifra fata de cealalta….

  Frate, astia sant cazuri penale, de puscarie, de tot ce vrei in sensul asta.

 3. Nenorocite vremuri traim.foarte grele.De asta au spus parintii cei din veac ca ar fi dorit satraiasca in vremurile astea ca sa se incununeze mai mult.Dar. cine e in duhul lor ca sa reziste . Si asta este doar inceputul

 4. Si continuarea:

  http://www.mediafax.ro/social/arafat-imunizarea-anti-tbc-cu-vaccinul-danez-va-fi-reluata-produsul-este-sigur-10359582

  „Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat, vineri, că imunizarea anti-TBC cu vaccinul importat din Danemarca va fi reluată, după ce experţii străini au concluzionat că produsul este sigur, rata reacţiilor adverse uşoare sau moderate fiind una aşteptată, de doar una la mie în România.”

  De doar unu la mie….

  „”Nu a fost nicio complicaţie severă, cum ar fi ostiomielita, iar absenţa grupărilor de cazuri arată că nu au fost nici erori sistematice legate de tehnica de administrare. La Institutul «Marius Nasta» din Bucureşti au fost mai multe cazuri pentru că unele au provenit din alte judeţe”, a explicat ministrul.”

  Deci, nici nu mai vorbim de reactii adverse severe, ci de usoare sau moderate. Asa de usoare si moderate ca bebelusii au trebuit operati si trecuti pe medicatie anti-TBC. Pi ce, asta ii grav?

  „Ministrul a precizat că acest vaccin este distribuit din 1934 în toată lumea şi este autorizat în 46 de ţări. „În nicio ţară nu s-a oprit imunizarea şi nici nu a fost schimbat vaccinul”, a subliniat ministrul.”

  Mint astia asa cum respira. Pai chiar Danemarca a oprit vaccinarea BCG, Germania…; SUA, Italia, Canada nu au facut niciodata…. A se vedea articolul cu hartile si legatura dintre BCG si TBC.

  Asa ca, in mod normal pe astia puscaria ar trebui sa ii manance.
  Si nici nu stiu ce sa zic, ar fi de ajuns un an de condamnare, sau o mie?
  Ca e tot cam pe acolo…

 5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3062527/figure/pmed-1001012-g002/

  „Many countries began BCG vaccination programs in the 1940s–1980s, though some countries such as Romania and Uzbekistan report vaccination campaigns as early as 1928 and 1937, respectively, while some sub-Saharan African nations such as Nigeria and Sierra Leone only began BCG vaccinations in 1991 and 1990.

  Nine countries have ceased universal BCG vaccination programs; Spain and Denmark were among the first, stopping in 1981 and 1986, respectively, while Austria and Germany had stopped by 1990 and 1998. The remaining countries, including the Isle of Man, Slovenia, UK, Finland, and France, all ceased their BCG vaccination campaigns between 2005 and 2007. ”

  Da ministrul sanatatii de atunci, adica guvernul, adica specialistii in care trebuie sa avem noi incredere orbeste, ne mint de iti sta mintea in loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button