X

Vladimir Bukovsky (video): UNIUNEA EUROPEANA este NOUA UNIUNE SOVIETICA

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

 

Categorii
Uniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Off topic

    Am trăit s-o aud și pe asta! În fragmentul dintre min:sec 42:58 – 43:20 de la link-ul de mai jos Jay Davidson, un de altfel foarte reputat medic din S.U.A., ne spune că blestematele chemtrails, despre care recunoaște că răspândesc aluminiu în atmosferă și că reprezintă o poluare toxică suplimentară a aerului și, implicit, a întregii populații, au ca rol formarea unei perdele reflectorizante pentru ca lumina solară să nu mai ajungă în totalitate până la suprafața pământului și, astfel, să se evite daunele pe care lumina solară presupus excesivă le-ar putea provoca. Auziți și vă cruciți, fraților! Iată că s-a găsit și scuză pentru chemtrails, de-acum nu mai e nevoie să le răspândească în mod clandestin, lumea poate sta liniștită, tot aluminiul pe care-l înghite datorită chemtrails e, de fapt, spre bine, nu spre rău! O gogonată ca asta chiar că frizează tupeul și obrăznicia maximă!
    http://autoimmunesecrets.com/episode3?utm_source=E3&utm_medium=email&utm_campaign=EP3-E4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.