X

Vladimir Bukovsky (video): UNIUNEA EUROPEANA este NOUA UNIUNE SOVIETICA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Off topic

    Am trăit s-o aud și pe asta! În fragmentul dintre min:sec 42:58 – 43:20 de la link-ul de mai jos Jay Davidson, un de altfel foarte reputat medic din S.U.A., ne spune că blestematele chemtrails, despre care recunoaște că răspândesc aluminiu în atmosferă și că reprezintă o poluare toxică suplimentară a aerului și, implicit, a întregii populații, au ca rol formarea unei perdele reflectorizante pentru ca lumina solară să nu mai ajungă în totalitate până la suprafața pământului și, astfel, să se evite daunele pe care lumina solară presupus excesivă le-ar putea provoca. Auziți și vă cruciți, fraților! Iată că s-a găsit și scuză pentru chemtrails, de-acum nu mai e nevoie să le răspândească în mod clandestin, lumea poate sta liniștită, tot aluminiul pe care-l înghite datorită chemtrails e, de fapt, spre bine, nu spre rău! O gogonată ca asta chiar că frizează tupeul și obrăznicia maximă!
    http://autoimmunesecrets.com/episode3?utm_source=E3&utm_medium=email&utm_campaign=EP3-E4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button