X

STANGA POLITICA si DIAVOLUL (episodul pilot)

Cati dintre voi stiti ca bancherii de pe Wall-Street au finantat Revolutia Bolsevica? Si oare de ce au facut-o? Au facut-o pentru ca stanga nu este doar despre forma de proprietate, cum va minte mass-media romaneasca. Acesta este episodul pilot dintr-un serial mai lung, in care ne vom stradui sa explicam ce este STANGA, de ce se numeste astfel, de cand a inceput totul si care este legatura cu NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRIST.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ADEVĂRATUL RĂZBOI pentru viitorul omenirii: democraţii tot mai posedaţi de forţe demonice care urmăresc exterminarea umanităţii?

Miercuri, 10 Octombrie 2018, de: Mike ADAMS

(NaturalNews) Ce urmează în acest articol este un experiment de gândire. Mulţi consideră fenomenul descris aici drept real. Tu ce crezi?

— Iniţiere experiment de gândire —

Markus PERSSON, creatorul Minecraft tocmai a evidenţiat că Stânga politică a fost “preluată la propriu de către malefic”. (Sursa) Se pare că acest lucru e mai corect decât realizează chiar el. De-a lungul ultimilor ani, stângiştii s-au metamorfozat într-o violentă gloată iraţională şi plină de ură de “demonocraţi” care nici măcar nu aduc a fiinţe umane cugetătoare.

Acţionând precum un furnicar zombie de lunatici lipsiţi de judecată, aceştia preiau acum controlul asupra oraşe întregi precum Portland, Oregon, unde acum până şi poliţia din zonă se dă bătută şi permite adunăturilor de stângişti alienaţi mintal să conducă oraşul. Urmăriţi acest incredibil video în care un vârstnic alb este hărţuit, insultat verbal pe motiv de rasă şi căruia i se sparg geamurile maşinii de către lunaticii psihopaţi de aripă stângă care au preluat oraşul Portland, aparent cu întreaga permisiune a primarului “fulg de nea”, şi a jalnicei şi lipsitei de coloană vertebrală Poliţie din Portland:

Observaţi că acest incident a avut loc la doar un bloc distanţă de o staţie de poliţie din Portland, unde nici măcar un singur ofiţer nu a acţionat împotriva acestor mardeiaşi democraţi care acum preiau controlul asupra străzilor din oraş şi zbiară mizerii rasiste la adresa persoanelor albe. (Toate în numele “justiţiei sociale”, desigur).

Acesta nu este primul caz în care un important oraş american cade victimă anarhiei lunaticilor stângişti. Aşa cum relatează Wall Street Journal despre un alt incident din Portland ce a avut loc în Iunie:

O gaşcă a împresurat biroul ICE în Southwest Portland pe 19 Iunie. Au baricadat ieşirile şi au blocat aleea. Au trimis “paznici” să patruleze la uşi, ţinând captivi muncitorii în interior. Noaptea s-au întins pe străzi, oprind circulaţia dintr-o intersecţie vitală de lângă un spital. Poliţia s-a ţinut deoparte. “La acest moment vă refuz solicitarea pentru resurse suplimentare” a scris Robert DAY, căpitanul Biroului de Poliţie din Portland către ofiţerii care stăruiau pentru ajutor. Ore mai târziu, lucrătorii ICE rămaşi au fost evacuaţi de către o mică echipă federală de poliţie. Complexul a fost închis pentru mai bine de o săptămână.

O epidemie de ură, stupiditate şi anarhie bântuie printre grupurile leftiste (stângiste) 

O persoană rezonabilă ar putea descrie această măturătoare expansiune de duşmănie şi dezmăţ drept o “epidemie”. Însă nu există virus care să explice fenomenul. Cauză nu este virală, nici bacterială se pare. Ea este spirituală.

Mulţi oameni cred că leftiştii sunt realmente posedaţi de forţe demonice pe care le-au chemat în vieţile lor prin mecanismele descrise mai jos.

Aceasta ar putea explica vrajba, lipsa de raţiune, dorinţa de a-şi ucide rivalii şi completa lor lipsă de orice ar semăna cu raţionalitatea sau logica. Astăzi, lunaticul tipic de aripă stângă nu poate explica nimic din ce crede. În schimb, se dedă la a striga, acuza, lovi şi la a se smiorcăi. Acestea toate sunt manifestări ale smintelii, nu ale raţiunii sau argumentului. Aruncaţi o privire asupra demenţei stângiştilor în acest uimitor video:

Mai important, fiţi de acord că acestea nu reprezintă manifestări ale unor fiinţe umane conştiente. Aceasta întrucât aceşti stângişti nu mai sunt oameni, susţine teoria.

Posedarea demonică este reală… şi se extinde

Posesia demonică este un fenomen real. Preoţi catolici sunt recrutaţi în număr record pentru a (se) lupta cu diavoli reali care preiau controlul asupra minţilor şi corpurilor umane. “Dioceza din Milano a nominalizat recent şapte noi exorcişti, episcopul de Napoli a numit trei exorcişti acum doi ani iar biserica catolică din Sardinia a trimis trei preoţi pentru instruire în exorcism la Roma.” raportează The Telegraph (UK). “În Spania, Antonio Maria ROUCO VARELA, arhiepiscop de Madrid, a ales opt preoţi pentru a fi puşi la încercare într-un program special în luna Mai, pentru a se confrunta cu ceea ce el a descris drept “o creştere nemaivăzută” a cazurilor de “posesie demonică”. Biserica din Spania se confruntase cu multiple cazuri care “depăşesc competenţele psihologilor” iar acestea apăreau cu “o frecvenţă frapantă”, a declarat arhiepiscopul”.

Exorcistul de top al bisericii catolice, părintele Gabriele AMORTH, a declarat că el personal “a trimis 160.000 de demoni înapoi în iad”, relatează Christian Post. Aşa cum se descrie:

O actualizare de 84 de pagini a ritualurilor de exorcizare compilate în 1614 şi adunate în 1998 stipulează cum trebuie să opereze preoţii catolici antrenaţi ca exorcişti. Potrivit normelor trasate de biserică, aceştia trebuie să urmeze un rit cunoscut drept “De exorcismis et supplicationibus quibusdam” sau “Exorcisme şi alte slujbe”.

Pe întreaga planetă, preoţii sunt încărcaţi cu un număr crescând de posedări demonice, pe care le descriu drept o demonică entitate care intră în trupul unei persoane printr-o deschidere sau portal spiritual. Ce cauzează însă aceste intrări pe care entităţile demonice le pot utiliza pentru a poseda fiinţele umane?

Avortul reprezintă un ritual de sacrificiu infanticid care deschide spiritul către posesia demonică

Preoţii catolici au tot felul de teorii despre cum spiritele diavoleşti posedă fiinţele omeneşti. AMORTH, spre exemplu, consideră că lecturarea cărţilor Harry POTTER îţi deschide mintea către posesie demonică. Alţi preoţi sunt de părere că practicarea yoga determină persoana să se îndrepte către Satana, însă cu toţii scapă cumva din vedere evidenţa: însuşi Papa Francisc a fost posedat de forţe demonice şi lucrează pe pământ ca un “ambasador” al lui Satana. Biserica catolică, se pare, este condusă de Satana chiar de la vârf.

De-a lungul istoriei civilizaţiilor umane, fenomenul deschiderii spiritului uman către posesie demonică – un fel de portal spiritual – a fost “alimentată” de sacrificii de copii. În străvechile civilizaţii Maya şi Aztecă, pruncii erau în mod cotidian ucişi pentru a-i împăca pe cei pe care preoţii locali îi considerau zei spirituali. Actul omorârii de copii în masă – unele ritualuri antice implicând uciderea maraton a până la 80.000 de copii şi adulţi într-o singură tură – foloseşte ca un puternic magnet de atragere a maleficului. Atunci când oamenii ucid copii pentru a atrage puterea, ei invită forţe negative şi demonice să le pună stăpânire pe minţi şi trupuri.

Aceasta este industria avorturilor din America. O fabrică de sacrificat prunci care oglindeşte ritualurile de ucidere în masă ale vechilor civilizaţii. Astăzi, stângiştii venerează pruncuciderea şi celebrează avorturile ca un indicator că sunt “progresişti”. Deghizată drept “sănătate reproductivă”, industria avorturilor de astăzi din SUA reprezintă în fapt o fabrică de sacrificare de copii ce serveşte păstrării deschise a portalurilor de controlare spirituală, permiţând forţelor demonice să preia controlul asupra minţilor omeneşti. Cei care cinstesc avorturile venerează de asemenea moartea şi pe Lucifer.

Recenta luptă legată de Brett KAVANAUGH a fost, pentru mulţi stângişti, o luptă pentru menţinerea fabricilor lor de avortare şi sacrificare a copiilor, deoarece fără toată energia negativă a fricii şi terorii generată de către uzinele de avorturi, stânga politică nu ar avea suficientă energie spirituală întunecată pentru a-şi alimenta diavolii care se hrănesc cu asemenea emoţii negative.

Odată ce sunt controlaţi de forţe demonice, indivizii cândva umani nu mai sunt fiinţe omeneşti. Aceştia sunt activişti ai răului posedaţi demonic care mimează că ar fi oameni. Ei sălăşluiesc în continuare în corpuri umane şi au acces la toate amintirile şi cunoştinţele gazdei originale pe care au acaparat-o, asta ar fi ideea. Iată de ce pot fi lesne confundaţi cu fiinţe umane în vreme ce ei sunt de fapt demoni în formă omenească.

Dacă mergeţi pe această linie de raţionament, nu e dificil de concluzionat că aproape toţi stângiştii de top sunt de fapt foşti oameni care au ajuns posedaţi de spirite demonice. Mulţi dintre aceşti oameni sunt apoi ridicaţi în poziţii de top din comedie, cultură, muzică, şi îndeosebi la Hollywood unde venerarea făţisă a lui Satana a devenit un ritual de rutină în rândul celor bogaţi şi faimoşi. Unii dintre cei mai puternici diavoli-în-formă-umană sunt promovaţi pentru a deveni senatori ai Statelor Unite. De-a lungul timpului, demonul interior începe să pună stăpânire pe înfăţişarea umană, conducând la oameni îmbătrâniţi care efectiv seamănă cu creaturi demonice. Spre exemplu, priviţi această fotografie a senatorului californian Dianne FEINSTEIN:

Sau priviţi la ochii goi, întunecaţi şi lipsiţi de suflet ai lui George SOROS, care finanţează acţiunile răului de aripă stângă pe întregul mapamond. E ca şi cum ai trage cu ochiul la sufletul gol al lui Satana însuşi:

Posesia demonică defineşte în acest moment democraţii şi DNC-ul, ai căror membri se angajează în ritualuri de “gătire a spiritului” pentru a-şi întări puterea satanică

Potrivit unor e-mail-uri expuse de către Wikileaks, mulţi dintre oamenii de top din DNC sunt adepţi ai “gătirii spiritului” un ritual bizar demonic – idolatru în care persoanele consumă sânge menstrual, spermă şi lapte matern. Aşa cum InfoWars raporta în 2016:

În ceea ce reprezintă cea mai bizară descoperire Wikileaks până în prezent, John PODESTA, preşedintele campaniei lui Clinton, a fost invitat la o “cină de gătire a spiritului” de către artistul Marina ABRAMOVIC, pentru a lua parte la un ritual ocult fondat de către satanistul Aleister CROWLEY.

            Gătirea spirituală face referire la “un sacrament în religia lui Thelema fondată de către Aleister CROWLEY şi implică o activitate ocultă în timpul căreia sânge menstrual, lapte matern, urină şi lichid seminal sunt folosite pentru a crea “o zugrăveală”.

            Urmăriţi acest video cu “gătire spirituală” postat pe Brighteon.com (AVERTISMENT: imagini explicite)

În mod similar, multe persoane au observat că Hillary CLINTON pare să sufere ori de o ciudată afecţiune neurologică ori de ceva ce seamănă cu posesia demonică. Urmăriţi acest video remixat cu Hillary CLINTON care râde isteric în legătură cu uciderea adversarilor săi politici, lătrând precum un câine şi comportându-se ca un om complet lunatic, şi apoi solicitându-le americanilor s-o voteze doar pentru că are vagin:

Desigur că Hillary CLINTON este un „ucigaş în serie”, explică episodul Brighteon.com de la Truth Matters (Adevărul Contează):

Mişcarea LGBT reprezintă un război satanic îndreptat împotriva perpetuării speciei umane

Una dintre cele mai sinistre expresii ale influenţei şi posesiei demonice ale celor cândva fiinţe umane este avansul agendei LGBT care urmăreşte distrugerea familiilor bărbat – femeie şi a reproducerii umane. Mişcarea LGBT s-a transformat acum în nebunie curată, susţinând că “bărbaţii şi femeile sunt identici”, în sensul că organele reproductive nu există şi că reproducerea biologică este, în consecinţă, ireală.

Aceştia chiar insistă că pruncii sunt “născuţi fără gen” (fără organe reproductive) şi că “li se atribuie un gen” în mod spontan la naştere, ceea ce determină ca organele genitale să apară în mod magic. Însă respectivele organe sunt lipsite de sens, potrivit demonilor LGBT, deoarece, susţin ei, bărbaţii pot rămâne gravizi, femeile pot deveni bărbaţi iar bărbaţii femei prin incantanţii magice.

Această naraţiune din cale afară de nebună – care contrazice realitatea biologică – este acum însuşită de maternităţi, în care precizarea genului este eliminată de pe brăţările medicale în numele progresismului LGBT. Desigur, această demenţă medicală va avea un impact negativ asupra eforturilor doctorilor de a trata problemele de sănătate ale respectivilor copii, dat fiind faptul că trupurile femeieşti şi bărbăteşti sunt evident diferenţiate în ceea ce priveşte necesităţile şi provocările lor medicale. Însă comunitatea LGBT vrea ca medicii să se prefacă precum că nu există copil mascul sau femelă, şi că toţi copiii sunt “creaţi egal”. În acest fel, lunaticii LGBT vor ca medicii să trateze pruncii de sex masculin şi de sex feminin ca fiind una şi aceeaşi, chiar dacă îngrijorările medicale implică organele reproductive sau hormonii.

Unii bărbaţi care fac parte din mişcarea LGBT chiar vizitează doctori obstetrici / ginecologi şi solicită palparea sânilor. Aceasta este demenţa care a cuprins acum alienata Stângă.

Agendele LGBT reprezintă un asalt asupra continuităţii reproductive a rasei umane

În ultimă instanţă, aceasta reprezintă un atac asupra continuităţii rasei umane care poate fi menţinută numai prin intermediul reproducerii sexuale care implică un mascul şi o femelă. Stânga demonică încearcă să oblitereze orice reproducere sexuală normală vopsind parteneriatul homosexual drept noua normalitate, care întâmplător coincide cu o completă incapacitate de reproducere a speciei umane. (Doi bărbaţi nu pot concepe un copil. Nici două femei, indiferent ce ar pretinde lgbt-iştii alienaţi mintal.)

În cuprinsul întregii culturi populare, inclusiv filmele Netflix, programele Amazon Prime, producţiile Hollywood, show-urile tv şi muzică, relaţiile heterosexuale sunt demonizate şi marginalizate, în vreme ce cuplările homosexuale – şi “fluiditatea genului”- sunt celebrate şi promovate. Aceasta merge mult mai departe de simpla respectare a opţiunii personale şi a libertăţii individuale ale persoanelor care aleg să trăiască cu parteneri de acelaşi sex. Promovarea a toate acestea ţinteşte copiii acum sub o formă de îndoctrinare culturală.

Consecinţa este că dacă o întreagă generaţie de copii poate fi spălată pe creier să aleagă parteneri de acelaşi sex, rasa umană va înceta a se reproduce după numai o generaţie. Având în vedere că unul dintre obiectivele cheie ale lui Satana este completa distrugere a omenirii, acest rezultat ar atinge cu dibăcie exact acest scop. Transgender-ismul şi negarea genului biologic este de asemenea un atac asupră însăşi definiţiei bărbaţilor şi femeilor “create după chipul lui Dumnezeu”, aşa cum descrie credinţa creştină.

Nu vă înşelaţi: îndoctrinarea LGBT a copiilor – şi sărbătorirea copiilor transgender – este pur malefică. Nu este doar o crimă împotriva acelor copii, este parte din asaltul spiritual dus împotriva umanităţii, şi o tentativă de exterminare a rasei umane care poate fi susţinută numai prin reproducere sexuală între un bărbat şi o femeie. (Apropo, simpla susţinere a acestui lucru evident este considerată acum “discurs de ură” de către demonica Stângă, care cenzurează orice gând sau element de discurs care nu încurajează agenda lor de distrugere completă a vieţii umane.)

Discursul “schimbărilor climatice” este un război împotriva VIEŢII pe Pământ

            Forţele anti-viaţă, distructive şi demonice ale Stângii au declarat de asemenea război împotriva întregii vieţi de pe Pământ prin propăşirea discursului lor despre “schimbări climatice”. Această periculoasă naraţiune anti-ştiinţă cere eliminarea completă a dioxidului de carbon din atmosferă – un act care ar colapsa întreaga viaţă a plantelor şi animalelor de pe planetă, având în vedere că toate plantele necesită dioxid de carbon pentru a supravieţui.

Povestioara încălzirii globale face apel pentru o planetă rece, cu gheaţă moartă în care nu curge nici un fel de apă lichidă întrucât este toată blocată în calote glaciare. Asta cer demonocraţii: o planetă îngheţată, depopulată de viaţă, fără dioxid de carbon disponibil pentru fotosinteza plantelor.

Ei chiar descriu eforturile lor drept un “război împotriva carbonului”, aparent inconştient realităţii că oamenii sunt forme de viaţă bazate pe carbon. Orice război împotriva carbonului este un război împotriva umanităţii, adică exact ceea ce promovează demonocraţii.

Nivelurile de dioxid de carbon sunt deja periculos de scăzute de-a lungul terrei. O lume cu mai mult dioxid de carbon ar susţine mai multă viaţă, nu mai puţină. Un nivel mai ridicat de Co2 ar dezlănţui mai multe păduri tropicale variate, vegetaţie luxuriantă şi viaţă animală abundentă peste tot, transformând deşerturile în păduri mulţumită dezgheţării apei îngheţate şi a nivelurilor mai crescute de precipitaţii pentru regiunile de pe continent. Însă această “înverzire” a planetei este exact ceea ce demonocraţii speră să împiedice… fiindcă sunt duşmani ai vieţii şi ai sustenabilităţii ecologice. Aceştia urmăresc distrugerea completă a vieţii pe Pământ, ca şi cum ar asigura implementarea unei agende de terra-formare care să ucidă toţi oamenii şi să lase planeta moartă.

Întreaga “ştiinţă” a curentului principal – dacă o putem numi aşa – este în acest moment dedicată acestei misiuni de distrugere a chimiei atmosferice a pământului prin eliminarea CO2-ului şi ducerea la extincţie a animalelor şi plantelor. Totul este făcut, desigur, în numele “sustenabilităţii”.

Diavolul nu se poate opri din râs la cât de lesne indivizii de aripă-stângă sunt spălaţi pe creier să creadă că propria lor sinucidere globală este componentă a “sustenabilităţii.”

Nu ne aflăm într-un război politic, ci într-unul spiritual

Greşeala pe care o fac oamenii în ziua de azi este că ei consideră democraţii ca fiind simple făpturi umane cu opinii politice diferite. În fapt, aceştia nu mai posedă conştiinţă umană deloc. Sunt stăpâniţi de către forţe demonice care urmăresc să distrugă complet viaţa, libertatea şi umanitatea. De aceea sunt obsedaţi cu pruncuciderea prin avort, distrugerea economică, minciunile media şi completa lichidare a familiei compusă dintr-un bărbat şi o femeie care se pot reproduce şi pot perpetua specia umană.

Stângiştii urmăresc completa anihilare a vieţii sustenabile pe Pământ. Aceştia se manifestă activ pentru eliminarea CO2-ului din atmosferă şi colapsarea întregii reţele globale de alimentaţie, şi propagă infertilitate în masă prin intermediul intervenţiilor de vaccinare cerute de OMS care au fost în mod repetat dovedite că administrează substanţe chimice de infertilitate primitorilor de vaccinuri.

Aşa cum voi explica detaliat în acest video care deschide larg ochii, dacă Stânga câştigă, omenirea MOARE.

Cum să învingem forţele demonice ale Stângii şi literalmente să salvăm umanitatea de la anihilare

Pasul 1: treziţi-vă şi realizaţi că aceştia nu sunt oameni. Sunt spirite demonice ce au preluat controlul minţilor şi corpurilor umane, transformându-le în entităţi demonice mai degrabă decât fiinţe umane conştiente. De aceea se comportă malefic, alienat, ca nişte nebuni violenţi complet goliţi de logică, raţiune sau decenţă umană.

Pasul 2: conştientizaţi că acesta nu este un război politic ci unul spiritual. Stângiştii posedaţi nu vor doar să obţină victorie politică şi să conducă societatea prin idei “progresiste”; ei caută să distrugă omenirea, să lichideze viaţa umană, să ucidă în masă copiii, să scoată în afara legii Creştinismul, să demonizeze oamenii bazându-se pe culoarea pielii lor, şi chiar să decimeze recoltele, pădurile şi sursele de hrană de pe planetă prin eliminarea dioxidului de carbon din atmosferă. Aceştia duc un război împotriva omenirii şi doar se prefac a fi interesaţi de politică ca mijloc de realizare a distrugerii complete a vieţii pe Pământ.

Pasul 3: biruiţi demonii. Omenirea trebuie să îşi vină în fire şi să folosească toate mijloacele disponibile pentru a scăpa lumea de diavoli. Înfrângerea demonocraţilor la urne nu este nici pe departe de ajuns (deşi e un început). În multiple filme şi cărţi, “vânătorii de demoni” sunt trimişi să alunge răul de pe acest Pământ. În filmul “Constantine” cu Keanu REEVES, protectorii omenirii folosesc arme exotice pentru a fugări demonii în afara corpurilor umane, trimiţându-i înapoi în Iad. Nenumărate alte producţii cinematografice înfăţişează lupte similare ale Pământului împotriva forţelor satanice, inclusiv în Avengers, care descrie un portal amplu care se deschide în cer, prin care demonii se repezesc dintr-o altă dimensiune să anihileze lumea.

Deşi astfel de filme sunt dramatizări, acestea nu sunt pură ficţiune. Ele aduc în prim plan fenomene despre care mulţi oameni cred că sunt în întregime reale şi că au loc în acest moment. Spre exemplu, mulţi sunt de părere că CERN, LHC-ul, reprezintă un portal de înaltă energie către o altă dimensiune prin care forţele demonice sunt convocate în planul nostru de existenţă.

Atât logo-ul CERN cât şi cel al Google Chrome – construit de către una dintre cele mai malefice şi demonice companii de IT care există – suprapun “666” în cercuri concentrice, indicând venerarea lui Satan şi distrugerea umanităţii.

În sprijinul suplimentar al acestei teorii, complexul CERN dispune de o statuie a Shivei, zeiţa hindusă cunoscută drept “Distrugătoarea” lumilor.

Conexiunile CERN-ului cu oculta sunt amplu dezbătute pe internet, unele persoane fiind convinse că bizarele ritualuri oculte care sunt înfăptuite în mod cotidian în faţa CERN-ului implică “sacrificiu uman simulat” şi alte forme de idolatrie a Satanei pe care oamenii de ştiinţă le descriu drept “farse”, pentru a distrage atenţia asupra faptului că ei chiar înfăptuiesc acele ritualuri.

“SACRIFICIUL UMAN” DE LA SEDIUL URIAŞULUI CERCETĂRII NUCLEARE DECLANŞEAZĂ INVESTIGAŢII

O luptă epopeică a binelui cu răul

Urmăriţi Google astăzi, el îi reprezintă cel mai bine pe democraţi şi înşelările, minciuna, cenzurarea şi opresiunea adevărului. Google este condus de democraţi care dispreţuiesc profund America, urăsc creştinii albi şi care efectiv caută distrugerea tuturor cunoştinţelor pe care nu le pot controla. (Toate acestea au răbufnit într-un raport intern bombă de la Google care a fost de curând scurs către Breitbart News.)

După interzicerea Natural News, InfoWars şi mii de alte site-uri şi canale video orientate către libertate, Google pretinde acum că este o “teorie a conspiraţiei” să crezi că ei exercită vreun fel de părtinire. Google este saturat de malefic, adică cu exact ceea ce permite companiei tehnologice discreditate să construiască sisteme de supraveghere şi opresiune pentru regimurile comuniste nefaste precum China cea Roşie, unde religia este incriminată de către maleficul regim comunist pe care Google îl deserveşte. Aceste demersuri din partea Google au determinat de curând proprii inginerii să-şi ia tălpăşiţa din companie pentru a scăpa de răul intens care este prezent acolo.

Pentru salvarea omenirii, nu trebuie doar să înfrângem Google, ci toate formele de rău care domină acum în societate. Pe lângă Google, mai trebuie să biruim şi să dezagregăm DNC, CDC, FDA şi întregul complex media de stânga care spală pe creier umanitatea într-un cult suicidal (prin dezinformare planificată, îmbrăţişarea tehnologiilor suicidale precum 5G, promovarea erbicidelor dăunătoare vieţii, ş.a.m.d.).

Să recunoaştem că Stânga nu reprezintă o mişcare politică ci o armată de eradicare ce lucrează sistematic către distrugerea omenirii şi transformarea planetei într-o zonă rece şi moartă. Cu aceştia nu se poate discuta logic, nici nu pot fi educaţi prin idei raţionale. Sunt imuni argumentelor fiindcă la interior nu sunt oameni. Aceştia trebuie învinşi la toate nivelurile societăţii pentru a ne putea curăţa lumea de răul demonic.

  • sfârşitul experimentului de gândire –

Sau poate că sunt doar nişte cretini foarte idioţi care nu sunt posedaţi de demoni dar sunt cumva nişte tipi incredibil de imbecili, situaţie în care oricum trebuie să-i învingem.

NOTĂ OrtodoxINFO

Materialul de mai sus are multe pasaje exceptionale, cu adevarat remarcabile. Nu punem insa aici link-uri si spre alte articole ce pot ajuta la mai buna intelegere a lor, caci oricum vom dezvolta in episoadele viitoare.

Avem si cateva amendamente importante, dar le lasam tot pe viitor, cand vom aborda si teme despre care Natural News n-a amintit: de ce se numeste stanga, Revolutia Franceza, falsa „dreapta”, antihristul, etc.

La final vom analiza si experimentul romanesc, unde esicherul politic deja seamana a casa de nebuni.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Psihiatrii (care sunt de fapt agenti ai gandirii corectitudinii politice sataniste) care au un discernamant lumesc potrivnic discernamantului crestin ,pretizand ca trateaza depresia, pedepsesc de fapt cu multa cruzime victimele persecutate,abuzate sexual si violate, ce refuza din motive de constiinta sa aiba discernamant lumesc satanic si sa se adapteze acestei lumi vesele.
    E scris in corinteni 3 18 :”Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înţelept în veacul acesta, să se facă nebun (inaintea acestei lumi), ca să fie înţelept (inaintea lui Dumnezeu).
    19. Căci întelepciunea (discernamantul, judecata,gandirea) lumii acesteia este nebunie inaintea lui Dumnezeu, pentru ca scris este: “El prinde pe cei intelepti in viclenia lor”
    VIDEO:PSIHIATRIA – O industrie a morții
    https://www.facebook.com/luigi.lr.1/videos/2232347380372307/?fref=mentions

  2. Neatza cu Razvan si Dani
    Cipul implantabil care înlocuiește cardul bancar! Răzvan: “Cum mai spun că am uitat cardul?”

    https://www.youtube.com/watch?v=X90j_ddveBg

    Aceasta emisiune nu este intamplatoare. In acest moment are loc un experiment sinistru pe care va rog sa il urmariti cu atentie. Elevii sunt invatati sa se joace cu un fel de tatuaje stampila care se aplica pe mana dreapta sau pe frunte.

    Probabil ca ati citit sumar ultimele randuri de aceea o sa le repet, elevii sunt invatati sa se joace cu un fel de tatuaje stampila care se aplica pe mana dreapta sau pe frunte. Acest experiment sinistru are loc la scoala.

    Toata lumea sa deschida bine ochii, daca vedeti copii cu astfel de semne pe ei sa nu treceti cu vederea o asemenea grozavie. Repet inca o data, aceste insemnari se fac pe mana si pe frunte. Nu se pun pe obraz sau pe antebrat. Pe frunte sau pe exteriorul palmei drepte.

      1. Gimnaziu
        Puneti intrebarea public si daca se confirma si la alte scoli atunci e ceva serios.
        Daca nu se confirma, nu am pierdut nimic. E o intrebare nu o afirmatie.
        Am vazut cu proprii mei ochi si nu mi-ar fi parut nimic suspect daca vedeam doar pe maini. Copiii se pot prosti in felul asta, dar pe frunte? Fix in zona aia unde isi fac indienii punctul ala.

        Elevii nu pareau sa fie incomodati sau sa rada unul de celalalt.
        Umblau stampilati asa ca si cum era ceva firesc.
        Semnul aparea pe frunte sau pe mana.
        Toti erau insemnati.
        Semnul era identic la toti.

        E o certitudine ca a fost un joc in scoala pentru a obisnui copiii cu asa ceva.
        Acest joc ar trebui sa se petreaca in mai multe scoli.

        Faceti un articol, puneti intrebarea.

  3. Postarea mea este un avertisment de maxima importanta atat pentru redactia Ortodox Info cat si pentru cititori. In mod sigur redactia va face un articol cu inregistrarea emisiunii de trista amintire de mai sus.

    Rog redactia sa posteze aceasta intrebare:
    Ati vazut elevi venind de la scoala cu niste stampile/tatuaje asemanatoare pe frunte sau pe maini?

    Am vazut asa ceva personal, copii care veneau de la scoala si erau insemnati. Era acelasi model, ca un fel de stampila tatuaj, de dimensiunea a 2-3cm. Sunt convins ca a fost un joc in scoala, pentru ca nu pareau deloc deranjati sa mearga pe strada cu o stampila pe frunte.
    Daca acest joc a avut loc in scoala, nu cred ca a fost un eveniment unic, cred ca are loc in mai multe scoli.

    Prin intermediul site-ului Ortodox Info sa facem cunoscut asta si sa vedem daca s-a mai intamplat si in alte scoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button