X

Reclame la bere care va indeamna sa ganditi deschis. La ce?

Tuborg indeamna sa “fii deschis!” si ne arata un travestit care se barbiereste iar Ciuc, prin Tudor Chirila, “da o bere pentru Romania care gandeste deschis”

de Saccsiv

https://www.youtube.com/watch?v=IE28MPOo9fo

Asadar, Tuborg ne indeamna “fii deschis”, iar la secunda 10 ne arata un travestit care se barbiereste.

Cei de la Ciuc nu se lasa nici ei mai prejos si ne spun, prin gura unei vedete: “Sa faci ce-ti place, indiferent ce spun altii. Sunt Tudor Chirila si dau o bere pentru Romania care gandeste deschis”.

Asta cu “facutul ce-ti place” o spun deja atat de multe marionete, incat nici nu se mai stie de unde a plecat. Reamintim noi insa. De la vorba lui Aleister Crowley “Do What Thou Wilt”, intr-o engleza veche. Personajul a fost unul dintre stalpii new age, mare maestru mason, bisexual si si-a numit clar stapanul: lucifer. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca Do what thou wilt a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60. Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Cat despre vedeta lui peste prajit, cititi va rugam:

Discursul unui om nou: TUDOR CHIRILA

Tudor Chirilă lansează imnul „diasporei revoluționare”: Baie de sânge, iar la final moarte

Ganditul deschis se refera, evident, la deschiderea mintii spre cele ale diavolului. In engleza, open mind. De aceea si organizatiile evreului George Soros se numesc Open Society Foundations.

In incheiere, cateva cuvinte despre respectivele beri.

Tuborg este produsa de Carlsberg.

Ca si in cazul berii Noroc, desi are o denumire ce pare de pe aceste meleaguri, Ciuc nu este romaneasca, ci este produsa de Heineken.

In 2008 Carlsberg împreună cu Heineken au cumpărat Scottish & Newcastle, cel mai mare producător de bere din Marea Britanie, pentru 7,8 miliarde de lire sterline (15,3 miliarde de dolari).

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reclame
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.