X

„Am fost la conferința homosexualilor… cu icoana pe piept”. Dezvăluiri despre agenda satanistă a comunității LGBT

Veți spune fie că e banc, fie că am luat-o razna. Nu, nu e nici bancul in care tata lui Bulă a ieșit Miss și nici nu am înnebunit. Aș zice că dimpotrivă, nebuni sunt cei care accepta degradarea vizibilă societății în care trăim cu pasivitate, cu nepăsare, fără să schițeze un gest de protest.
Împreună cu prietenul Corneliu Berari și cu un grup de alți amici, am ținut să fim prezenți la conferința desfășurată într-unul din amfiteatrele Universității de Vest, impunându-ne încă de la început să nu intrăm în clinciuri și asumându-ne chiar posibilitatea de a fi agresați verbal și chiar fizic (în numele toleranței, evident). Am dorit doar să punctăm prin prezența noastră și să punem câteva întrebări lămuritoare.
După ce inițial nu am fost lăsați să intrăm, până la urmă s-a putut. Nu am întrerupt. Am ascultat calmi și … într-adevăr ne-am lămurit.

Când am putut să vorbesc le-am transmis organizatorilor evenimentului că nu îi consider dușmani și că îi rog să mă privească în același mod. Mi-am exprimat și compasiunea pentru povestea tristă a organizatorului Pride Cluj, care cu ani în urmă a fost dat afară din casă de părinți. Am întrebat: -„Ce mai doresc să obțină cu acest militantism. Am înțeles dezincriminarea, am înțeles acceptarea de către societate, dar unde ne oprim? De ce stilul acesta „in your face”?

A doua întrebare a fost „dacă nu consideră că sexualizarea societății, atât în cazul LGBT cât și sub formă heterosexuală, sau sub forma pornografiei este folosită ca distracție, în sensul distragerii atenției de la alte probleme. De ce probleme și opțiuni de natură intimă trebuie să devină platforme pentru marșuri și proteste de masă?”

Le-am mulțumit organizatorilor pentru faptul că ne-au acceptat prezența în sală (de fapt nici nu aveau cum să nu ne primească, spațiul fiind unul public) și pentru faptul că ne-au lăsat să le adresăm întrebări.
Sincer, mi s-a părut că au fost puțin nemulțumiți de comportamentul nostru extrem de decent.

Ce am mai aflat de la conferință: Da, vor partenariat civil. Da, vor căsătorii homosexuale. Da, vor dreptul de a adopta copii. Da, întreaga agendă LGBT despre care citiți pe internet, va fi implementată și în România, chiar în următorii 5 ani. Deși nu s-a vorbit punctual despre așa ceva, da, copiii Dvs vor primi la grădiniță și în școala primară lecturi despre normalitatea actului homosexual, ca o chestiune educativă, desigur.

Consider că interlocutorii au fost oameni cu un nivel al discursului superior celui întâlnit de mine în Consiliul Local Timișoara (cine se simte poate să scrie „mă simt vizat”) și îmi pare rău că trauma lor personală este folosită ca vârf de lance în Kulturkampful zilelor noastre.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Foarte bine ca a fost dat afara din casa de parinti. A ales acest lucru, in loc sa abandoneze comportamentul homosexual.

  1. Ce să ne facem atunci cu curvia heterosexuală, care produce un mare măcel?
   Să-i dăm afară din casă pe toți cei care au făcut-o de oaie în dormitor? Oare?

 2. Sa ne placa acum, cand trebuia sa iesim la vot pt referendumul pentru familie am stat nepăsători, ba mai mult s-a facut anticampanie, acum vom suporta consecințele! Asa reactualizam Sodoma si Gomora, ba mai mult le ridicăm si la rang de lege! Mania Domnului nu va întârzia pt asemenea spurcaciuni! Sa ne ocrotească Preacurata sub Sfantul Sau Acoperamant!

  1. Iisuse ,Cel ce te ai înălțat de la noi la cer,nu ne lasa pe noi orfani…urgia lui Dumnezeu a început deja, ne e frica sa recunoaștem, dar sa ne întărim și sa ne bucuram cu evlavie ca au venit și aceste timpuri grele ,dar mântuitoare.

 3. Ia această sectă satanică lgbt trebuie alungata si ignorată. trebuie marginalizați,ăștia vor răul societății si despre drepturi eu le-aș da unul singur…scaunul electric:))

 4. LGBT este o organizație satanica globalista care are ca scop distrugerea credintei noastre ortodoxe, familiei și a societății românești în ansamblul ei dar totodată și un metoda de control al maselor. Acești dezaxați mintali sunt fara să știe saracii niște unelte în mâna celor care vor să instaureze guvernul mondial și în speță venirea lui Antihrist. Fie ca Bunul Dumnezeu si Imparateasa cerului să lumineze neamulete romanesc și să ne apere de aceste duhuri rele.

 5. Iisuse ,Cel ce te ai înălțat de la noi la cer,nu ne lasa pe noi orfani…urgia lui Dumnezeu a început deja, ne e frica sa recunoaștem, dar sa ne întărim și sa ne bucuram cu evlavie ca au venit și aceste timpuri grele ,dar mântuitoare.

 6. Se va schimba mult în anii care urmează și sistemul de învățământ. Acesta trebuie adaptat situației – înlesnirea predării educației sexuale încă din grădiniță. Grădinița, printre alte schimbări, va fi obligatorie, la fel și liceul.

 7. Fratilor, va spun sincer, cum zice si parintele ELPIDIE din Rodos ca numai rugăciunea in masa, intoarcerea la Dumnezeu ne mai scapa ! SA trecem la rugăciune pentru tara si lume, toti ! Doamne ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.