X

Primăria Moscovei interzice parada LGBT pentru al paisprezecelea an la rând

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primăria Moscovei interzice parada lgbt pentru al paisprezecelea an la rând

Administrația orașului Moscova a refuzat să permită reprezentanților comunității LGBT să organizeze o paradă a mândriei homosexuale pe 25 mai și trei mitinguri pe 25, 26 și 27 mai, a declarat activistul LGBT Nikolai Alexeev către Interfax.

Numărul estimat al potențialilor participanți este de 300.

”Autoritățile de la Moscova au interzis, al paisprezecelea an consecutiv, organizarea unei parade a mândriei homosexuale la Moscova și, de asemenea, trei întâlniri ale LGBT, inclusiv o cerere de executare a decretului Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) din ‘Alexeev și alții împotriva Rusiei’, asupra nelegalității interdicțiilor privind paradele homosexualilor din orașele rusești, care a intrat în vigoare la 6 mai 2019”, a spus Alexeev.

El a remarcat, de asemenea, că legea federală împotriva propagandei homosexuale împotriva minorilor, care este atacată, reprezentând fundamentul pentru interzicerea paradelor mândriei homosexuale, este recunoscută de CEDO ca fiind contrară Convenției europene din 2017.

Există planuri de a contesta decizia primăriei în instanță, a adăugat Alexeev. Scopul evenimentelor a fost să atragă atenția asupra presupusei discriminări și încălcări ale drepturilor membrilor comunității LGBT.

În noiembrie 2018, CEDO a declarat că interdicțiile autorităților ruse, privind parada mândriei homosexuale, sunt ilegale. Comunicatul instanței a declarat că Rusia a încălcat un număr de articole din Convenția europeană pentru apărarea drepturilor și libertăților omului: articolul 11 (libertatea de întrunire și de asociere), articolul 13 (dreptul la mijloace eficiente de protecție a drepturilor) și articolul 14 (interzicerea discriminării).

Paradele mândriei homosexuale au fost interzise în multe orașe din Rusia, printre care și Voronej, Tambov, Tula, Kaluga, Ivanovo, Belgorod, Vladimir, Oriol, Reazan, Kursk, Maikop, și Norilsk.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. F bine ca le-a interzis paradele la LGBT ; Rusia este ultima țara normala cred cât de cât de pe Terra cu toate neajunsurile ei ; păcat ca va fi învinsă conform profețiilor ortodoxe in ww3 , dar din clipa aia cred ca și ortodoxia aproape va dispărea de pe pământ ;

  2. da, bine ca le interzice dar pe principiul una calda alta rece,cu ecumenismul, cu biometria si cipuirea sint acolo sus in top

    1. Nu ortodoxia nu va fi învinsă SI nu va disparea. Rusia este si va rămâne ortodoxa si e meritoriu lupta care o duce pentru păstrarea tradiției. Învingerea ei în WWW3 va fi căci ea il declanșează . SI “cine ridica sabia moare de sabie”.

  3. Nimeni nu are ceva cu homosexualii!Nici să vrei n.ai avea cum îi urî, ptcă Dumnezeu interzice ura și rasismul, dar nu aprobă practici satanice/sodomie!Păcatul să și-l țină în intimitatea lor și nu expus public ca și nepăcat/normalitate!
    In rest numai de bine le dorim!

    1. Cum sa nu ai “ceva”?
      E greu sa atingi lucrurile pe care le ating ei fiind consumatori de fecale.
      E greu sa discuti despre viata fiindca tot ce spun e filtrat de apetitul degenerat sexual.
      E greu sa lucrezi cu barbat imbracat in femeie, rujat, cu sutien… inseamna sa accepti ca normal ceea ce este impotriva normalitatii, nu doar anormal.
      Nici cu femeia care e cazuta in relatii sexuale cu alta femeie – dispar doua familii deodata, este anulata sansa a doi barbati sa aiba o viata normala…
      E greu sa ai relatii personale cu homosexualii – de omul eretic sa te departezi dar de cel ce huleste sa stai aproape, sa nu ai “ceva” cu ei?
      E greu sa-i lasi in preajma copiillor tai fiindca vor fi corupti cat de curand – Satana ii invata cum sa- i pacaleasca pe copii.
      Nu poti dori binele unui homosexual fara sa ii precizezi – fa-te bine, renunta la perversitatea pedepsita prin focul Sodomei si Gomorei!
      Sa nu-si tina pacatul ci sa renunte la el, asta inseamna sa-i urezi de bine.
      Incurajarea – prin oferirea unui loc de munca, prin aprobarea afiselor, filmelor, propagandei, manifestatiilor inseamna indemn la distrugerea societatii.
      Singura “aprobare” – izolarea de societate si re-educare consimtita.

  4. Nu pot sa tac…
    Cum sa incalci articolul 14 (interzicerea discriminării) cand nu nu discriminezi?
    Ei se discrimineaza aratandu-se DIFERITI.
    Caci asta inseamna ” a discrimina”, a diferentia adica a distinge, a vedea doferenta intre doua lucruri, caracteristici etc.
    Daca ar fi vreo organizatie de sustinere a perversitatilor sexuale “sula neputincioasa” sau “gaura pentru public”, sa se defineasca cinstit, corect a fi sustinatoare a degenerarii sexuale – nicidecum sa nu iasa iasa in lume cu formulari mincinoase tip “mandrie”, “toleranta” sau “diversitate”, sa manifesteze imbracati decent si cu pancarte – tip “vrem sa halim fecale” si “sa sodomizam pe cine prindem!” nu cu obiecte sexuale.
    Atunci se poate aproba …. iar cei care afiseaza acest tip de sustineri sa fie arestati pentru instigare si propaganda anti-sociala caci la asta duce activitatea lor, la distrugerea societatii.

    1. De doua ori anormali. O data (normal), pentru ca sunt anormali. Si inca odata (anormal), pentru ca isi exiba anormalitatea. Bine fac rusii, de la ei sa luam exemplu.

  5. Se pare ca pe acolo inca mai exista oameni sanatosi la cap! La noi,…. odata cu trista si NEAGRA GUVERNARE pdl-basescu-boc &Co. a inceput decaderea starii de normalitate umana. Dupa cum se vad lucrurile, daca o fi sa vina la guvernare unii ca usr-pnl-pmp s.a. de gen ar trebui sa ne asteptam si la “Parada pedofililor’ sau la “Festivalul violatorilor de pretutindeni”…!! …. nu intamplator am avut/avem presedinte cu nume simbolico-“dosnic” (başescu/iohAnnus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button