X

Discursul unui om nou: TUDOR CHIRILA

O NOUA ORDINE MONDIALA are nevoie de oameni noi. Altfel nu se poate instaura.

Un om nou are o gandire de tip nou, in comparatie cu un om vechi care, evident, are o gandire de tip vechi. Spre exemplificare, iata discursul unui om nou, respectiv Tudor Chirila, conform articolului O seară, două lumi. Tudor Chirilă: „Să ne întrebăm cum să rămânem noi în Europa”. Dan Puric: „România e un ghetou de muncă forţată” de pe PRESSONE:

 

[…]

Noi, aici, suntem într-o perioadă în care trebuie să ne gândim dacă e bine sau nu să fii homosexual, știi. E foarte nasol.

Pe vremea lui Ceaușescu intrai în pușcărie pentru că te nășteai diferit. Acum o să fie un referendum care să ne pună pe noi în situația de a decide dacă homosexualii au sau nu drepturi în țara asta.

Și, atenție, nu fac aici o pledoarie decât pentru a-ți asimila niște valori, când ai intrat într-o combinație.

Pentru că noi am intrat într-o combinație care se numește Europa. Și în combinația asta ni s-a spus așa:

Băi băieți, vedeți că valorile noastre sunt astea: 1, 2, 3, 4, 5… Noi o să vă dăm vouă niște bani, să vă faceți autostrăzi, și voi o să încercați să-i furați. Noi o să vi-i luăm înapoi când o să-i furați, că nu suntem chiar atât de dobitoci.

Când noi am intrat în Europa, lucru pe care l-au făcut chiar ăștia care acuma fac referendumuri contra homosexualilor, că PSD-ul ne-a băgat în Europa, noi am spus da unor valori, unui contract.

Că de-aia Angela Merkel nu poate să spună că nu mai primim migranți, pentru că unul dintre principiile de bază ale Uniunii este libera circulație.

Tu nu poți să predai ceva la tine în țară, și unor oameni care fug de război, printre care să zicem că se strecoară și teroriști, să le spui − Nu mai intrați!

Nemaivorbind de faptul că Germania și-a luat forță de muncă super-ieftină pe faptul că a admis și controlează felul în care vin migranții și iarăși o să facă un salt incredibil față de țările care au ridicat garduri.

Noi aici ne învârtim. Dorința mea de a pleca din țară e legată de posibilitatea de a intra în interacțiune zilnică cu oameni care mă pot ajuta să mă dezvolt mai bine la cap.

Pentru că, dacă mă întâlnesc mereu cu oameni înguști la minte și nu mă ajută să evoluez, atunci mă tâmpesc și eu. Vorbesc despre alte condiții profesionale și despre alte condiții de judecată. Despre logică și de cum se uită lumea la lume, în ziua de azi.

Nu că sunt eu foarte deștept, dar oamenii de la care pot eu să învăț și care pot să schimbe această țară într-o direcție, bună sau rea, dar o schimbare, frate, ca să nu stăm pe loc, înseamnă cam 10%.

Procentul ăsta e valabil dintotdeauna, 10%, motorul. Au fost condiții în care schimbarea s-a produs, dar acum e evident că suntem într-o perioadă de regres.

[…]

 

Tudor Chirila este jurist la Vocea Romaniei si canta cu Vama. Iata-l in concert la Untold:

 

Categorii
HomosexualitateMuzică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Auzi, Tudore, matale ai tras ceva pe nas inainte de a da interviul asta? Nu te faci si tu homosexual, ca doar e „trendy”, „cool” si in spiritul „valorilor” europene…

 2. Tudore, deci ce am inteles eu, Europa ne-a dat 10 lei, dar a scos din tara, stii bine si tu 100 lei. Deci dupa ce ne-a furat, ne zice : aruncati la gunoi principiile vechi, crestine si luati de aici niste principii noi, gay. Iar tu, ca un bou, fiindca te-ai obsinuit cu mancarica buna, caldurica, aplauze, vacante, speranta de viata ridicata (desi presimt ca vei muri si tu ca Andrei Gheorghe), automat accepti conditiile stapanului. Dar frate, du-te si stabilește-te de ex in Spania, si canta romanilor de acolo, iar pe noi lasa-ne aici inapoiati. Noi credem in Inviere, iar tu crezi doar in Imbierea simturilor. Lasa-ne

  1. E de-a dreptul penibil din moment ce Marea Britanie a votat pentru Brexit, cetatenii din alte tari isi doresc propriile referendumuri de iesire din UE iar sondajele de opinie de peste tot nu sunt deloc favorabile. Auzi, „Nemaivorbind de faptul că Germania și-a luat forță de muncă super-ieftină” Pai ar fi plecat destui sa munceasca pe salariul minim daca aveau asigurari ca primesc un loc de munca, cazare si restul beneficiilor cum au ajuns.

 3. asta se vede dupa fata lui ce fel de om este.

  chipul spune multe si despre om

  daca il imbraci in uniforma nazista si nu ai stii ca e chirila ai zice fara indoiala ca e ofiter ss.

  omul e posedat de diavol si nici nu isi da seama
  gandurile si vorbele pe care le scoate pe gura sunt induse si bagate in capul lui fie de mentorii care i-a avut in viata sau ii are sau cei care l-au format si i-au asigurat „succesul ca vedeta” in schimbul sufletului sau.

  e rocker mai avem alte opinii?
  nici nu ma asteptam la altceva din partea specimenului acesta trist la altceva decat un discurs de pupincurist pro bruxelles pro sodomie pro new age / guvern mondial…

  asta e rolul lui de gunoi sa prosteasca tineretul sa corupa
  unealta perfida a diavolului care isi va gasi sfarsitul cand nu va mai fi de folos asa cum s-a intamplat cu multi altii cand nu au mai servit intereselor lor.

 4. Un handicapat , un maimutoi si un schizofrenic pentru ” valorile europene ” acestia sunt ” vorbitorii de limba romana ” despre care au amintit Sfintii Inchisorilor ” dupa noi vor veni o populatie care vor vorbi limba romana se vor imbraca in portul nostru dar ROMANI NU VOR FI ”
  Cum te ai nascut „bou incaltat „pe fata acestui pamant ?’
  Nu te ai nascut dintr o mama ca femeie si dintr un tata ca barbat

  vreti Sodoma si Gomora pe acest pamant …?
  Va fi , dar cu un singur pret…. CURATARE CU FOC A ACESTUI PAMANT DE TOATE LIFTELE SPURCATE ACIOLATE AICI si de ” vorbitorii de limba romana ” ca voi Tudore …
  mai porti si numele de ruman adevarat
  , esti doar un mascarici mai jos decat animalele care implinesc voia lui DUMNEZEU de a se inmulti dupa LEGEA FIRII LASATA DE INSASI DUMNEZEU .
  DOAMNE ,
  AI MILA DE CEI MICI SI NEVINOVATI .

 5. Fără acte de identitate oficiale care să autentifice identitatea de gen, bărbat sau femeie, nimeni nu se va putea căsători în România dacă în Constituția României va fi trecut că doar un bărbat și o femeie se pot căsători, nemaiputând fi modificat nici Codul Civil și nici recunoscute în România căsătoriile din alte țări, iar actele de identitate digitale autentifică doar un număr de identificare al persoanei nu și genul acesteia, fiind imposibil să autentifici că 1 este bărbat și 0 femeie, asta-i doare pe activiștii NOM.

  De exemplu luăm Aadhaar – sistemul digital de identificare din India, la nume, prenume poți scrie ce vrei pentru că sistemul autentifică doar numărul de identificare dat de sistem în urma unor măsurători biometrice cu aparate specializate.

  Aadhaar (care înseamnă ‘de bază’ în limbajul hindi) – sistemul digital de identificare biometrică din India are probleme cu autentificarea, afectând săracii care întâmpină dificultăţi cu primirea raţiilor de hrană la cartelă ca ajutor de stat, la accesarea serviciilor medicale de bază sau cu încasarea pensiilor, urmează implantul cu cip?

  http://www.bbc.com/news/world-asia-india-43207964

  Iar dacă acest număr de identificare ar fi introdus în memoria unui cip RFID implantat atunci numărul va fi asociat cu măsurătorile biometrice inițiale și cu persoana căreia i s-a făcut implantul, persoană care astfel poate avea ce gen își dorește, de aici și toată mișcarea asta LGBT la nivel mondial.

  Cât despre ‘forța de muncă ieftină’ reprezentată de azilanții importați de Germania este bună doar pentru vândut fructe la tarabă sau pentru cursuri de islam, ăia au fost aduși la digitalizare și pentru corcit populația europeană.

 6. Bai nea Chirila si dumneata lucrezi la Cambridge Analityca, sau esti doar salariat la # Rezist? Dupa ce spui ceea ce spui nu te doare cumva locul ala care ar trebui sa ti se numeasca cap?
  Spui matale ca: „… de-aia Angela Merkel nu poate să spună că nu mai primim migranți, pentru că unul dintre principiile de bază ale Uniunii este libera circulație….”
  Serios??!! pai parca libera circulatie era doar pentru cei din cloaca numita UE si nu pentru tot globul, adica afgani, marocani, indieni, sirieni,etc, caci dupa logica dumitale si cetatenii Republicii Moldova ar trebui sa haladuisaca liberi fara vize prin cloaca, dar nu e asa.
  O alta maxima de gindire emanipata emanata din bostanul ala numit cap este urmatoarea:
  „…Când noi am intrat în Europa, lucru pe care l-au făcut chiar ăștia care acuma fac referendumuri contra homosexualilor, că PSD-ul ne-a băgat în Europa, noi am spus da unor valori, unui contract….”
  Asa deci!! dar ce-ai zice matalica sa-i spui asta lui Stefan Cel Mare, domnitor pe care oficial nu i-l condamni si care a avut ceva si cu bulangii si cu paginii, carora le-a taiat capul.
  In concluzie: ce-ai zice dumneta sa te duci sa circuli liber pe la coana Merkel, sau pe la mult iubitii tai olandezi si sa ne lasi pe noi in pace asa cum sintem, fara basinile tale sodomite si emancipate care au imputit o europa cu stii tu ce…
  Pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!