X

50 de ani de la „aselenizare”

La 20 iulie 1969, primii oameni ajungeau pe Lună, după ce misiunea Apollo 11 fusese lansată de NASA la 16 iulie 1969. Primul om care a pășit pe Lună a fost Neil Armstrong, comandantul misiunii. „E un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire”, au fost primele lui cuvinte pe Lună, care au intrat în istorie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așa își începea Digi 24 articolul de ieri pe tema “50 de ani de la aselenizare”.

Noi consideram insa că oamenii n-au ajuns pe Luna. Citiți vă rugăm și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Lăsând deoparte Sfânta Scriptura în care mulți nu cred, pun 3 întrebari:1.Cum poate fi pământul sfera, bila, minge, când e format în majoritate(3/4)din apa și știm ca apa în orice condiții “ia nivelul” adică formează o suprafață plana perfecta, de aceea se folosește și în construcții (vezi cumpăna)?! 2 Dacă masonului Newton i-a căzut un mar în cap(același din care a muscat Eva) și a”descoperit “gravitația”, de ce aceeași “gravitație” care tine atâtea miliarde de tone de apa (oceanele) ca să nu inunde uscatul când pământul se învârte cu 1600.de km pe ora (peste 1mach!),lasa o pana sau un fluture sa plutească?? Nu cumva este vorba despre flotabilitate(diferența de densitate face ca unele corpuri sa plutească, iar altele sa cada (cum i-a căzut mărul lui Newton în cap)… 3.Orice teorie cade, dacă măcar un argument valid sta împotriva ei, asa și cu teoria pământulu minge, sfera, bila invartitoare. Știm ca la 8 km de uscat sau apa, conform acestei teorii orizontul coboară 1m. Atunci cum de se vede la zeci de kilometri pe mare și marea este liniștita, se vede atât baza vaporului (bărcii), cât și valul de la baza cu o camera Nikon p900 sau p1000, când ar trebui să se vadă cu câțiva metri mai de sus în funcție de distanta?! La fel și pe uscat, Înca mai sunt sute de filmari pe net. Cine are ochi de văzut sa vada!

  2. Da….din pacate absolut toate “misiunile spatiale” sint made in Hollywood. Si cu toate acestea au aprins si inflacarat imaginatia a milioane de oameni. Taica-meu si multi altii din generatia lui (50-70 ani) nu vor sa renunte la aceasta minciuna pentru nimic in lume. Se agata de minciuna spatiala cu o disperare demna de o cauza mai buna….De parca a recunoaste ca au fost pacaliti si “mintiti cu televizorul” i-ar priva de cine stie ce chestie care le face viata mai buna…In fine….disonanta cognitiva is a bitch. S-ar putea sa revin cu detalii intr-un viitor nu foarte indepartat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button