X

[VIDEO] Dumitru Prunariu încearcă să ne convingă că Pământul nu e plat și că oamenii au ajuns pe Lună. Dar Prunariu este mason, ca și majoritatea celor din Programul Spațial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform GAZETA DE CLUJ Dumitru Prunariu este mason:

Despre Florin Dumitru Prunariu, revista Forum Masonic, în numãrul 14, a dezvăluit faptul că acesta este mason. „Este Cavaler Templier, grad pe care l-a dobândit în Florida (SUA), deţine funcţia de Grand King în Marele Capitul de Masoni al Arcului Regal din România, are gradul 32 în Ritul Scoţian şi este maestru venerabil al Respectabilei Loji “Roza Vînturilor” din Orientul Bucureşti”.

Si nu e singurul cosmonaut mason.

Foto: http://cultural.bzi.ro/calatoria-pe-astrul-selenar-a-fost-influentata-de-comunitatea-masonilor-4226

Iata ce putem citi la Cum au cucerit masonii Luna:

Indiscutabil, prin intermediul straniilor si variatelor sale ritualuri, francmasoneria reprezinta mostenitoarea multor traditii stravechi, unele datand inca din perioada Egiptului faraonic. Influenta acestei organizatii asupra careia pluteste si astazi cel mai deplin mister, a ramas puternica in decursul secolelor, masonii fiind responsabili de multe evenimente epocale ale istoriei. Ce este si mai uimitor e faptul ca unii dintre membrii sai, infiltrati strategic in cadrul NASA, au pus la punct unele misiuni spatiale de asa natura incat sa le confere un puternic simbolism masonic. In principal expeditiile catre Luna, organizate sub directa supraveghere a unor masoni importanti, au facut ca omenirea sa cucereasca astrul noptii prin si in numele acestei extraordinare societati secrete.

Sub semnul lui Osiris

Chiar daca acest lucru a fost neglijat sau trecut cu vederea cu buna stiinta, prima calatorie a omului spre Luna a fost intreprinsa in urma demersurilor efectuate de masoni, si realizata de reprezentanti ai acestei organizatii. De altfel, potrivit parapsihologilor, chiar si perioada in care expeditia Apollo XI s-a desfasurat a fost aleasa potivit cronologiei lui Osiris, marele zeu din panteonul egiptean si o divinitate venerata in unele ritualuri masonice. Nu mai putin de zece astronauti din cadrul programului spatial american au fost masoni si vom da doar cateva exemple in acest sens: Donn F. Eisele si Walter Schirra, care au orbitat Pamantul la bordul capsulei Apollo VII, faceau parte din loja Luthor B. Turner din Ohio si respectiv din loja Canaveral, din Florida. Thomas P. Stafford, care a facut parte din misiunile Apollo X si Apollo XVIII, apartinea de loja Western Star, din Oklahoma.

Potrivit fostului consultant NASA, Richard Hoagland, prezenta masonilor s-a facut simtita mai ales cu prilejul programelor Apollo, ce vizau cucerirea Lunii. In spatele acestor proiecte s-a aflat o intreaga armata de specialisti, oameni de stiinta si tehnicieni, multi dintre ei fiind membrii ai masonieriei si dorind sa faca din aceasta realizare epocala a omenirii un merit exclusiv al societatii lor. Este stiut ca unul dintre creatorii „creierului NASA”, Jet Propulsion Laboratory, Jack Parsons, inventatorul formulei de combustibil folosite de rachetele spatiale pana in zilele noastre, a fost membru al lojii Ordo Templi Orientis din Pasadera si un inflacarat discipol al magicianului Aleister Crowley. Directorul NASA din perioada programului spatial Apollo, Fred Kleinknect, este acum Suveran Mare Inspector al Consiliului de Jurisdictie Sudica si detine gradul de initiere suprema, adica gradul 33, in cadrul Ritului Scotian Antic si Acceptat. Se spune chiar ca in cladirea Templului masonic din Washington, D.C., se afla o fotografie a lui Neil Armstrong purtand sortul masonic.

Totusi, primul om care a pus piciorul pe Luna nu a dorit niciodata sa vorbeasca despre apartenenta sa la masonerie, in schimb trebuie spus ca tatal sau, numit tot Neil, a fost un activ membru al organizatiei. Richard Hoagland s-a situat ani de-a randul pe pozitii diametral opuse celor ale Administratiei americane. Acest veteran al NASA sustine ca francmasonii au dus o lupta din umbra cu obtuzitatea politicienilor, reusind in cele din urma sa-si atinga obiectivele si sa o faca sub egida simbolurilor specifice lor. El afirma ca toate expeditiile Apollo s-au desfasurat tinand cont de aliniamentele semnificative ale Terrei cu constelatia Orion. Ziua de 20 iulie, de pilda, cand, in anul 1969, modulul lunar aseleniza, coincide cu data de inceput a calendarului egiptean. Prin urmare, este clar ca cineva cu o considerabila influenta din cadrul NASA manifesta o veneratie deosebita fata de zeul Osiris, asociat acestei constelatii. Si aceasta nu e totul: la exact 33 de minute dupa aselenizare (33 este numarul celui mai inalt grad masonic), Sirius s-a aliniat perfect cu orizontul lunar!

Ce reprezinta sigla proiectului Apollo?

Exista de asemenea o serie intreaga de elemente care ne determina sa consideram misiunile lunare drept o actiune purtata sub pavaza francmasoneriei. Locurile de aselenizare au fost alese, deloc intamplator, de catre geologii Eugene Shoemaker si Farouk Al Baz, ultimul implicat in cercetarile arheologice vizand explorarea interiorului Marii Piramide a lui Cheops prin tehnici geo-radar. Dupa cum se stie, Marea Piramida prezinta remarcabile aliniamente stelare, cele mai interesante si semnificative fiind cele cu Sirius si Orion. In plus, masonii de pretutindeni considera piramida ca un receptacul pentru Intelepciunea Omenirii, ascunsa in 33 de camere inca nedescoperite, aflate in interiorul ei. De altfel, deloc intamplator, piramida apare pe bancnota de un dolar, insotita de inscriptia Novum ordo seclorum, una dintre cunoscutele devize ale masonilor.

Ca proiectul Apollo a fost realizat de masoni o demonstreaza insasi sigla acestuia. Putini au remarcat ca litera A, stilizata, se afla plasata peste reprezentarea grafica a constelatiei Orion. Linia orizontala a literei este formata de stelele Mintaka, Alinam si Alnitak, aceleasi stele reprezentate de cele trei piramide de la Gizeh. Acest mod inedit de venerare a zeului Osiris, considerat de vechii egipteni civilizatorul omenirii, alaturi de zeita Isis, este evident. La fel, alegerea unor nume din mitologia greco-romana pentru misiunile Mercury, Gemini si Apollo. Mercur era mesagerul zeilor, Gemini pare simbolic pentru misiuni compuse din doi astronauti, dar ce cauta Apollo in expeditia de explorare a Lunii? Apollo era zeu solar, frate al zeitei Artemis, ce guverna Luna si care se indragostise de un tanar vanator pe nume Orion. Furios pe acesta, Apollo si-a facut sora sa-l sageteze, din greseala; la rugamintile zeitei, Zeus l-a transformat pe Orion intr-o constelatie, venerata, precum am spus, de egipteni dar si de masoni.

Un sacrificiu masonic?

Si mai stranie pare soarta misiunii Apollo XIII, considerata de unii drept „un sacrificiu masonic”. Explozia care era sa puna capat prematur misiunii s-a petrecut pe 13 aprilie 1970, la ora 13 si 13 minute. Cum in traditia masonica, numarul 13 reprezinta moartea si renasterea, reincarnarea, sacrificiul, incidentul a fost, sustin specialistii in istoria masoneriei, o metafora pentru debutul unei ceremonii initiatice, incluzand moartea (explozia de la bordul navetei), asezarea in mormant (perioada de incertitudine, cand astronautii pareau efectiv zavorati intr-un sicriu ce-i purta prin spatiu), comunicarea cu lumea spirituala si dobandirea cunoasterii ezoterice (orbitarea si observarea de la distanta a Lunii, fara contact direct cu aceasta) si renasterea initiatului (repararea navetei si intoarcerea pe Pamant).

Ca dorinta de a cuceri Luna era un vechi deziderat masonic o demonstreaza insusi Edwin Aldrin, al doilea om care a pus piciorul pe astrul noptii, in iulie 1969. El apartinea lojei Montclair din New Jersey si purtase, in interiorul costumului spatial, si un stindard al Supremului Consiliu al Masoneriei Americane, aflata astazi in cladirea Templului din Clear Lake, Texas, si venerat ca atare de catre membrii organizatiei. In centrul steagului se afla brodat un vultur, simbolul modulului lunar, incadrat de un patrat si un compas, simboluri masonice prin excelenta. Alti doi masoni au coborat pe suprafata lunara, mai tarziu: Edgar D. Mitchell, in februarie 1971, care facea parte din loja Artesia, New Mexico, si James Irwin, in iulie 1971, care facea parte din loja Tajon, Colorado Springs. Faptul ca tentativa reusita de cucerire a Lunii a fost legata de numele atator masoni, poate parea doar o coincidenta remarcabila, dar este clar ca a fost mai mult decat atat. Este asadar firesc ca unor evenimente epocale, precum razboiul de independenta al coloniilor americane, Revolutia Franceza sau nasterea Internationalei Socialiste, sa adaugam, pe rabojul marilor fapte realizate de francmasoni, si cucerirea spatiului cosmic, privita de acestia drept ultima frontiera a Cunoasterii.

Gabriel Tudor

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Doar ca n-au cucerit-o:

45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pana acum?

Doar ne-au zis c-au facut-o.

De ce s-au mai obosit cu atata punere in scena? Era cireasa de pe tort. Incununarea eforturilor. De o gramada de vreme dracii si slugile lor s-au tot straduit sa indobitoceasca masele cum ca omul nu e vreo cununa a creatiei, ci o minuscula fiinta traitoare cu totul intamplator pe un fir de praf ce se invarte in jurul altui fir de praf care si el se invarte in jurul unui ghemotoc numit galaxie, care si ea se deplaseaza printre alte ghemotoace de praf intr-un mare univers.

Cititi va rugam si:

SIMBOLURI si MESAJE SINISTRE pe emblemele de misiune ale SATELITILOR

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

30 comentarii

 1. Si inchizitia spunea ca pamantul este plat si i-au ars pe rug pe Giordano Bruno pentru ca nu era de acord cu ei.
  Eppur si muove („Și totuși se mișcă”) – Galileo Galilei in fata inchizitiei.
  Lumea de pe aici a auzit macar de Nicolaus Copernic?

  1. Ortodox

   Prietene, esti pe langa rau.
   Inchizitia nu spunea ca Pamantul e plat.
   Nu l-au ars pe rug pe Giordano Bruno pentru ca sustinea ca Pamantul nu e plat, ci pentru ca era satanist:

   GIORDANO BRUNO – UN SATANIST
   https://ortodoxinfo.ro/2017/04/13/giordano-bruno-un-satanist/

   Nici cu Galileo Galilei n-ai nimerit-o:

   Preotul Dan Bădulescu: CONVERTIREA lui GALILEO GALILEI la GEOCENTRISM
   https://ortodoxinfo.ro/2017/09/14/preotul-dan-badulescu-convertirea-lui-galileo-galilei-la-geocentrism/

   Am auzit de Copernic si de multi altii, dar nu credem in basmele lor heliocentrice, in Big Bang, in teoria relativitatii, in evolutionism, in miliardele de ani vechime, in miliardele de ani lumina. Nu credem ca a avut loc aselenizarea si nici nu credem ca existenta extraterestrii pe alte planete.
   Noi consideram ca modelul corect este geocentrismul:

   Sfinti Parinti despre GEOCENTRISM
   https://ortodoxinfo.ro/2018/09/17/sfinti-parinti-despre-geocentrism/

   Unii dintre noi cred ca Pamantul nu este doar fix, ci ca este si plat. Altii cred ca este fix si sferic. Dar daca nu este plat, nu inseamna ca modelul oficial este cel corect.

   1. Oameni buni, voi cum ati ajuns sa aveti acces la internet? E pur si simplu dincolo de orice incercare a umanitatii de a exista ceea ce spuneti voi.

 2. In primul filmulet, la minutul 4:47, afirma ca atmosfera lui Marte e formata din 95% dioxid de carbon, care ar facilita supravietuirea si dezvoltarea plantelor.

  Deci acolo, carbonul dintr-o data nu mai e nociv, ci benefic, asa cum invatasem si noi initial la scoala in clasa a 3-a. Doar pe pamant e nociv si trebuie lumea taxata cu timbre de mediu in diverse forme.

  1. Si nu e logic? In lipsa omului carbonul e benefic pentru plante. In lipsa plantelor e nociv pentru om. Ca nu se spune adevarul pe pamint e cu totul altceva. 🙂

   1. Deasupra phoenixului bicefal, simbol masonic si satanist, sta scris “Ordo ab Chao” (Ordine din Haos)
    Iata ce scrie Manly P. Hall, 33 Degree, K. T. in cartea: „The Phoenix, An Illustrated Review of Occultism and Philosophy”:
    “Phoenix-ul este unul dintre semnele Ordinelor Secrete din vechime si pentru initierea in acele Ordine, caci era ceva obisnuit sa spui despre cineva deja membru al acelor temple ca este un om nascut de doua ori sau renascut. Intelepciunea ii confera o noua viata, iar cei care devin intelepti sunt renascuti.” Iata ce scrie Barbara Walker, in cartea sa oculta „Now Is The Dawning”, p.281. Egiptenii credeau ca pasarea phoenix simbolizeaza un zeu care „s-a inaltat la ceruri dimineata sub forma de stea, ca Lucifer, care dupa ce-a fost aruncat in foc, a inviat…”
    In cartea sa „Satan’s Door Resivid”, fostul vrajitor William Schnoebelen, marturiseste in pag.4: „Phoenix-ul lui Bunnu este considerat o pasare divina care se reintoarce in Egipt… Acest phoenix se arunca in flacari, apoi reinvie din cenusa. Majoritatea ocultistilor cred ca acest lucru simbolizeaza pe Lucifer, care de asemenea a fost aruncat in flacari si care se va ridica triumfator intr-o buna zi. Aceasta credinta are legatura si cu ridicarea lui Hiram Abiff, „christ”-ul Masonilor”.
    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/01/03/simbolurile-folosite-de-masoni-sunt-aceleasi-cu-cele-folosite-de-satanisti-2/

 3. vulturul bicefal a fost pe stindardul imperiului Bizantin, mult inainte de rusi, amerikani si ce mai enumeri..

  1. Vulturul bicefal a fost adoptat tarziu de bizantini si este un simbol pagan preluat de la hititi, de Isaac Comnenul (Isaac asta ce etnie o fi avut?). Simbolul a fost adoptat si de mamelucii din Egipt, care erau islamici. Intrebarea era ce cauta pe moneda masonilor?

   The earliest occurrence in the context of the Byzantine Empire appears to be on a silk brocade dated to the 10th century, which was, however, likely manufactured in Islamic Spain.
   The early Byzantine Empire continued to use the (single-headed) imperial eagle motif. The double-headed eagle appears only in the medieval period, by about the 10th century in Byzantine art, but as an imperial emblem only much later, during the final century of the Palaiologos dynasty. In Western European sources, it appears as a Byzantine state emblem since at least the 15th century.
   A modern theory, forwarded by Zapheiriou (1947), connected the introduction of the motif to Emperor Isaac I Komnenos (1057–1059), whose family originated in Paphlagonia. Zapheiriou supposed that the Hittite motif of the double-headed bird, associated with the Paphlagonian city of Gangra (where it was known as Haga, Χάγκα) might have been brought to Byzantium by the Komnenoi.

   The double-headed eagle motif was adopted in the Seljuk Sultanate of Rûm and the Turkic beyliks of medieval Anatolia in the early 13th century. A royal association of the motif is suggested by its appearance on the keystone of an arch of the citadel built at Ikonion (Konya) under Kayqubad I (r. 1220–1237).[8] The motif also appears on Turkomen coins of this era, notably on coins minted under Artuqid ruler Nasir al-Din Mahmud of Hasankeyf (r. 1200–1222).[9]

   Later in the 13th century, the motif was also adopted in Mamluk Egypt; it is notably found on the pierced-globe handwarmer made for Mamluk amir Badr al-Din Baysari (c. 1270), and in a stone relief on the walls of the Cairo Citadel.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Double-headed_eagle#Ancient_Near_East

   1. diferenta de timp intre hititi si bizantini e de vreo 2500 ani din totalul de 7500+ .una din doua; ori bizantinii s au teleportat cu time machine pe vremea hititilor sa le ciordeasca simbolul ori se ocupau intensiv cu arheologia..

    1. Acvila hitita poate fi vazuta si azi, auzi ce chestie?
     https://www.hittitemonuments.com/alacahoyuk/alaca08.htm
     Intamplarea face ca hititii astia erau foarte priceputi “zidari”/masoni!
     Lost Technology in Ancient Turkey
     https://www.youtube.com/watch?v=bzvgp95NkVM
     Faimoasa Cappadocia, ramasa intacta si azi, fost facuta tot de hititi. Si tot acolo au fost facute ulterior biserici subterane.
     The Hittites Complex Subterranean World
     https://www.youtube.com/watch?v=ej1TviHvKII
     Este greu sa sa incerci sa intelegi ce vezi si ce citesti si sa gandesti!!

     1. prietene
      1.artefactele din poze sunt descoperiri arheologice recente (secXX)
      2.acvila bicefala nu are legatura cu pasarea phoenix (a ocultistilor)
      3 apartine unui vechi patrimoniu/matrice culturala comuna popoarelor ariene (indo europene) si nu are legatura cu simboluri pagane ( de exemplu statui ale ‘zeilor’ baal, moloch, ishtar, osiris, isis etc)
      4.pe mormantul Mariei de Mangop sunt gravate zvastici (pe logica ta, Stefan cel Mare si Sfant o fi preluat de la hindusi semnul..)

 4. ps
  acvila, un simbol imperial purtata si de legiunile romane, cea cu doua capete simbolizeaza Biserica si monarhia de drept divin, nici vb de masoni.
  apoi masonii folosesc simbolistica furata de prin alte parti , precum si Biblia in ritualurile lor, o fi ‘masonica’ si Sf Scriptura..hai ca mi vine a rade..

   1. lasa rautacismele..scrie si cand au fost dezgropate? am explicat pe oblic la pct 3 cum e cu mostenirile ancestrale, exact ce scrie si in link.

 5. ***Ortodox,lovendal este un site newage;cei care scriu acolo aberează,fabulează,inventează multe chestii…

 6. Doamne ajuta! Din cate stiu, teoria pamantului plat nu este o dogma a Bisericii, ci o parere a Parintilor din acea vreme, influentati la randul lor de stiinta acelei vremi! Nu stiu ca Dumnezeu sa fi revelat cuiva ceva in privinta acestei probleme, insa nu vad de ce ne-ar afecta credinta, faptul ca pamantul este rotund! Mi se pare o dezbatere inutila, ba chiar paguboasa, doarece orice om rational ajunge la convingerea ca pamantul este cu adevarat rotund, prin simpla calatorie cu avionul fiind vizibila curbura pamantului! Catolicii au cazut in capcana, prin faptul ca au considerat dogme anumite teorii despre natura si au sfarsit prin arderea pe rug a celor ce nu impartaseau aceeasi “credinta”! Ar fi pacat ca acest site care prezinta corect anumite conspiratii la adresa ortodoxiei, sa piarda din credibilitate pentru teorii ce nici macar nu sunt generate de crestinism, ci de antichitatea pagana de dinaintea lui Hristos!

  1. cauta pe youtube despre flat earth si vezi acolo demontate toate minciunile despre curburi –obtinute cu fish-eye lenses–, vapoare care dispar pe ocean datorita curburii –dar cu o camera moderna cu zoom mai mare, acelasi vapor apare imediat– etc.

   Apropo, cerceteaza si despre viziunea evreiasca din vechime despre pamant si vezi acolo pamantul plat.

   Pierzand credibilitate e o startegie care functioneaza mult in zilele noastre, cum spune cineva adevarul, rapid sar “oamenii seriosi” spunand sa retraga acea informatie, chipurile sa nu piarda din imagine, sa nu-i fie afectata credibilitatea.

 7. Dacă omul ar fi ajuns atunci pe Lună, de ce nu s-a repetat, au trecut mulți ani de atunci!
  În concluzie, totul este doar o fraudă ordinară, un mare scenariu! Nu s-a ajuns pe Lună!

 8. personal, cred ca pamantul e rotund ca un cerc, dar nu sferic, adica arata ca o pizza si are deasupra cerul, totul inconjurat ca de un glob de cristal, glob sau dom inconjurat de ape. Deci potopoul lui Noe s-a realizat prin deschiderea cerului de catre Dumnezeu si, astfel, apele de deasupra cerului au curs +si niste ploi normale, eventual.
  Evident. americanii nu au fost niciodata pe luna, iar astea cu marte etc sunt 100% facaturi d-ale zionistilor.
  Asta, Prunariu, e un mincinos, la fel ca multi altii care au vizitat ISS –international space station– si care, fiind legati cu cabluri si folosind CGI efecte computerizate–, aratau lumii fel de fel de miscari, chipurile facute in spatiu (pe youtube sunt multe clupiuri care arata ce-am spus eu).

  1. Ești pe dinafară total. Îți spune un om care a ocolit Pământul ăsta de câteva ori, pe mare și în aer dincolo de 10000 de metri. Florin ți a dat răspunsul, restul apa de ploaie.
   Nu le ai nici cu fizica, macar.

 9. plus ca acu cativa ani s a descoperit o imensa cantitate de apa in adancul pamantului (tripla fata de oceane) fapt ce confirma stiintific potopul biblic. evident MSM a tacut ca porcu’ n cucuruz..

 10. Pamantul e fix,plat si este centrul universului.Nu exista spatiu,sateliti si planete.Exista doar luminatori ce sunt in apele de deasupra domului.Pamantul e fixat pe temelii.Este ca o pizza si e inconjurat de zidul de gheata dupa care sunt alte continente.Exista doar nordul magnetic.Cu tot cu adancimea si domul poate iesi o sfera.Luna si soarele sunt egale ca marime,de aceea se eclilseaza si sunt mult mai mici ca pamantul.Sunt luminatori locali si se misca dupa planurile Ziditorului.Mai vreti?Cu argumente scripturistice.

 11. In Biblie scrie de firmament sau tarie si spune ca stelele sunt pe aceasta tarie(cer) iar deasupra ei este apa cea mai presus de ceruri. Asta nu se impaca deloc cu modelul prezentat de masoni/nasa care vor sa-l stearga pe Dumnezeu din constiinta oamenilor.

  Si da lumea nu are decat vreo 7500 de ani, nu exista univers ci doar o lume guvernata de legile si actiunea lui Dumnezeu.

  Masonii sunt satanisti si luciferieni si sunt mincinosi, mincinosi, mincinosi.

 12. Lăsând deoparte masoneria, faza cu pământul plat e un curent recent. Nici măcar în evul mediu nu se credea ca e plat. Toți acceptau viziunea antică de sfericitate. Terminați cu prostiile.
  there never was a period of ‘flat Earth darkness’ among scholars (regardless of how the public at large may have conceptualized our planet both then and now). Greek knowledge of sphericity never faded, and all major medieval scholars accepted the Earth’s roundness as an established fact of cosmology. Sursa : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Myth_of_the_flat_Earth care citează alte surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button