X

Cosmonauții văd îngeri în spațiu?

Îngeri în spaţiu-nimic mai mult decât halucinaţii strict secrete

OZN-uri, îngeri şi alte fenomene supranaturale pe care oamenii le pot întâlni în decursul vieţii, pot fi doar rezultatul unor halucinaţii, spun specialiştii de la NASA. Totuşi, poveşti despre astfel de întâlniri, spuse de piloţi, cosmonauţi şi astronauţi, devin imediat secrete.

În 1985, erau 6 membri ai echipajului la bordul staţiei spaţiale sovietice Salyut-7. Ei erau cosmonauţii Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovyov, Svetlana Savitskaya, Igor Volk şi Vladimir Jannibekov. În acea zi cosmonauţii îşi făceau rutina zilnică în legătură cu experimentele de laborator. Deodată, un nor de gaz ciudat de culoare portocalie a învăluit staţia spaţială. O sclipire de lumină albă i-a orbit pe cosmonauţi pentru o vreme. Imediat ce au putut vedea din nou, cosmonauţii au văzut şapte siluete în afara staţiei. Extratereştrii arătau ca oamenii, dar erau mai înalţi. Aveau nişte aripi mari pe spate şi aure luminoase deasupra capetelor. Creaturile arătau ca nişte îngeri.

Echipajul a raportat priveliştea bizară către Pământ. Documentul a fost clasificat ca strict secret imediat. Toţi membrii echipajului au fost supuşi ulterior la teste medicale şi psihologice care n-au găsit niciun fel de anomalii.

N-a fost singura întâlnire cu îngeri care a avut loc în spaţiu. Nu cu mult timp în urmă, media occidentală a publicat nişte fotografii senzaţionale făcute de telescopul Hubble. Pozele ilustrau imagini ciudate cu siluete de humanoizi cu aripi.

Cercetătorii erau interesaţi în special de o serie de fotografii făcute pe orbita Pământului. Poţi vedea şapte obiecte luminoase în poze. John Pratchett, un inginer de la proiectul Hubble, a spus că a văzut acele creaturi personal. Potrivit acestuia, erau nişte fiinţe de 20 de metri înălţime, iar anvergura aripilor era comparabilă cu lungimea unui avion modern de linie.

S-a mai spus că astronauţii americani de la bordul navetelor spaţiale NASA au întâlnit şi ei creaturi în chip de îngeri.

Pe 26 decembrie 1994, telescopul Hubble a transmis sute de fotografii ilustrând un oraş mare şi alb plutind în spaţiu. Autorităţile americane nu le-au prezentat publicului, bineînţeles, deşi au fost voci care au spus că oficialii au tratat raportul NASA foarte serios.

Un cosmonaut rus care a petrecut şase luni lucrând pe staţia spaţială Mir, a spus că el şi partenerul lui au avut parte de imagini fantastice din când în când. I se părea că acele creaturi se transformau în alte creature – alţi oameni, alte animale sau chiar humanoizi de origine extraterestră.

Poveşti similare pot fi spuse adesea de către piloţii de avion. În acest caz avem de-aface cu aşa zisul fenomen al mâinii gigantice. Ca regulă, fenomenul apare în timpul zborurilor lungi. Când se-ntâmplă, pilotul simte că manşa îi e apucată de mâna invizibilă a cuiva. Cercetătorii de la US Air Force au concluzionat că aproape 15% dintre piloţi au avut această experienţă în timpul serviciului. Nu e exclus ca fenomenul mâinii gigantice să fie în spatele mai multor accidente aviatice.

Psihologii de la NASA spun că majoritatea fenomenelor menţionate mai sus sunt de natură psihologică. Ele pot apărea ca rezultat al unor factori ca fluctuaţii de presiune şi temperatură, lipsă de oxigen, etc.

Margarita Troitsyna
Yoki

Traducerea: Costin Ştirbu

Vedeţi mai multe la http://www.pravdareport.com/society/118195-angels/

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Au cu totii halucinatii? Sau chiar vad ceva? Extraterestrii sigur nu vad, caci extraterestrii nu exista. Atunci ce vad? Ingeri sau draci in forma de ingeri de lumina?

Categoria esențial: DRACI ca ÎNGERI DE LUMINĂ. Cum S-AU ÎNCHINAT unii călugări DIAVOLULUI și apoi au “PROFEȚIT”. Și ceva despre cum “CITESC” DRACII GÂNDURILE

 

loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Pamantul nu are orbita fiindca nu se invarte.Ori credem total inSfanta Scriptura ori luam numai ce ne convine?!Biblia spune clar despre marginile pamantului si temeliile pamantului.V-am mai dat odata zeci de argumente scripturistice si nu le-ati crezut.Daca vreti,vi le mai dau o data.Pamantul este plat,fix,are cupola,dom,nu exista sateliti,nu exista sistem solar,ci doar luminatori.Soarele si luna sunt mult mai mici si sunt sub dom.Celelalte planete ca si stelele sunt luminatori.Pamantul e mult mai mare decat il sti noi si e inconjurat de antarctica,care nu este asa cum ne este prezentata la scoala,ci este un zid circular in jurul altor continente.Cine reuseste sa treaca de zidul de gheata intelege foarte multe lucruri:”adevarul va va face liberi”.Dar zidul de gheata e pazit de :americani,rusi,etc(se pare ca se inteleg?!)Masonii,presedintii de state,papa stiu aceste lucruri,dar prefera sa ne tina in acest matrix mental.Inca se mai gasesc pe net marturii ale unor oameni de stiinta care au spus adevarul sacrificandu-si”cariera”stiintifica.Aviatorii de asemenea stiu foarte multe lucruri pe care nu le pot spune,ca-si pierd painea.Ar mai fi multe de spus,dar cautati adevarul cat inca il mai puteti afla!

  1. Iisus Hristos a spus:”Cunoașteți adevărul și adevărul vă va face liberi. ”
   Nu dogmatizarea,îndoctrinarea,manipularea,amăgirea fie că sunt ale noastre sau ale altora…

 2. Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare, comentariul tău va fi vizibil după ce a fost aprobat.
  Adică cenzurat?!

 3. Doamne ajuta,

  Mai mult semne dracesti decat ingeri.

  Ingerii de am vedea sa nu credem ochilor de carne, pt ca pacatuind noi cu acesti ochi nu au destula intelegere duhovniceasca si lesne ne inselam de aratarile dracesti. Siind ca iau forma ingerilor de lumina.

  Ingaduit si lucru de folos este este noua a ne ingradi si a nu de crezare oricarei aratari, pt ca daca Dumnezeu vrea si ne este de folos a ne descoperi ceva, poate trece peste cenzura noastra , EL fiind atot puternic iar noi neputinciosi.

  Imprejurarile sunt altele dar primirea sau neprimirea mesagerului si mesajului trebuie sa luam in considerare. „Zaharia , sotul Elisabetei si tata a Sf Ioan Botezatorul, desi nu a dat crezare Sf. Arhangel Gavriil, totusi si fara a primi el vestea s-a implinit ce erea de implinit, fiind cu folos, trecand peste neprimirea lui.”

  Mantuire

 4. Citiți cartea părintelui Serafim Rose „Ortodoxia și religia viitorului”.
  In aceasta carte, părintele dovedește că toate aceste apariții, fie OZN, fie așa ziși îngeri în spațiu, nu sunt decât demoni. Procurati-va aceasta carte, căci e foarte interesanta!

 5. Un argument că pământul este rotund oferit chiar de Iisus Hristos:Cap.177 – Uimirea lui Ionatha aflând că pământul este rotund. Iisus ca „profesor de ştiinţele naturii”. Pregătirea pentru cină. După un timp, Ionatha i-a spus lui Iosif: „Cui i-ar fi trecut prin minte, fie şi în vis, că pământul este o sferă uriaşă?! Înseamnă că noi locuim doar pe suprafaţa acestei sfere? Dar cum rămâne cu mările? Fac şi ele parte din această sferă, sau pământul, fiind un corp solid, pluteşte pe ele?” În acest moment, Copilul s-a ridicat în picioare şi a spus: „Ca să nu pierdeţi orele de somn, atât de necesare, tot scormonind după răspunsuri, am să vă ajut să ieşiţi din încurcătură! Veniţi încoace, iar tu, Iacov, adu repede încă o portocală!” După ce a fost adusă portocala, Copilul a luat-o în mână şi a spus: „Priviţi, acesta este pământul! Şi pentru ca portocala să semene cât mai bine cu pământul, am să-i fac munţi şi văi, râuri, lacuri şi mări, ca şi localităţile care sunt creaţia omului. Aşa să fie!” Cât ai clipi, în mâna Copilului se afla un pământ în miniatură, foarte asemănător celui real. Se puteau vedea mări şi râuri, lacuri şi munţi, precum şi oraşe, care păreau foarte naturale pe această sferă, care după formula „aşa să fie!”, devenise de o sută de ori mai mare decât o portocală. Bineînţeles că toţi s-au îngrămădit să admire această miniatură a pământului. Iosif a găsit imediat Nazaretul şi Ierusalimul şi s-a mirat de exactitatea redării. Evdochia a descoperit repede oraşul Theba, din ţara ei şi s-a mirat şi ea de atâta precizie. Apoi a fost găsită Roma şi o mulţime de alte localităţi cunoscute. Contemplarea acestui glob pământesc a durat mai bine de o oră, dar tot nu voiau să-i pună capăt. Chiar şi Mariei globul pământesc i-a plăcut atât de mult, încât nu se mai sătura admirându-l. Ca să nu mai vorbim de cei opt copii, care rămăseseră înlemniţi şi nuşi mai desprindeau ochii de la el. Iar Copilul a început să vorbească amănunţit despre felul cum este alcătuit pământul, de parcă ar fi fost un profesor de geografie şi toţi înţelegeau perfect vorbele Lui. Iar după ce Copilul a terminat de explicat, El i s-a adresat lui Iacov: „Iacov, ia o sfoară şi agaţă acest glob undeva, să stea suspendat, pentru ca cei curioşi să-şi facă de lucru cu el şi mâine! Dar astăzi, să lăsăm acest glob să se odihnească şi să mergem şi noi la culcare, bineînţeles, după ce servim masa de noapte; căci Mi s-a făcut foame şi sete cât timp v-aţi hrănit voi cu luna şi pământul!” Iar Iosif i-a poruncit meşterului bucătar Joel să pregătească de mâncare şi să pună masa. Joel a plecat cu ceilalţi trei fraţi şi au pregătit împreună o masă foarte gustoasă.
  Textul este reprodus din cartea Copilăria lui Iisus .

 6. [email protected],mai lasa-ma cu nuvele(era sa zic,teleguvernele),eu iti spun de Sfanta Scriptura,care este revelata,si din care iti pot da zeci de citate in favoarea pamantului plat si tu ma iei cu povesti de adormit copiii.

 7. [email protected],neexistand spatiu,nu exista nici cosmonauti.E manipularea masonilor de la nasa.Este doar:atmosfera,ionosfera,stratosfera,soarele si luna,care sunt sub cupola.Ceilalti luminatori:”planetele”si stelele sunt in apa de deasupra cupolei.De aceea cerul este albastru,caci se vad apele de deasupra.Iata care-i legatura:e manipulare,e fake.Oricum,si eu cred ca sunt demoni.

  1. Duhul Capitanului

   Atunci nu-i spunem spatiu. La tema data este neinteresant cum ii spunem. Ideea e ca uneori cei ce zboara la altitudini foarte mari vad ceva.

 8. Cartea copilaria lui Iisus? Mare gogomanie ! Ma omule , Iisus a fost cunoscut lumii pe la varsta de 30 de ani de cand si-a inceput misiunea pe pamant. Chiar si asa sunt putine mentionari in istorie si foarte vagi ale scribilor despre Iisus Invatatorul sau Iisus Nazarineanul, iar cele din Sfanta Scriptura le stim cu totii. Asa ca nu mai crede in toate tampeniile despre copilaria lui Iisus sau alte scrieri apocrife. Tot ce trebuie sa stii despre Iisus Hristos scris in Sfanta Scriptura. Mai erau unii care tot asa ziceau ca Iisus a fost in copilarie in Tibet si acolo a invatat despre ce e bine si ce e rau si alte bazaconii …astea sunt minciuni si tampenii nu le mai credeti oamenilor ca nu au nici o noima si nici o baza, nu au nici o logica si sunt invataturi gresite, inselatoare si satanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.