X

Dovada ca OMUL NU POATE CALATORI IN SPATIU? NASA renunta la ECHIPAJUL UMAN al celebrei misiuni a rachetei ce trebuie sa transporte capsula Orion la mii de kilometri dincolo de orbita Lunii. MOTIVUL … e din filmele cu prosti

de null

Intr-o stire de acum sapte ani, ni se spunea de capsula Orion cu echipaj uman la bord, ce va efectua misiuni pana la Luna si dincolo de aceasta, undeva prin 2020:

De ce cucerirea spatiului cam bate pasul pe loc?

Si … surprize, surprize, s-a renuntat la echipajul uman. In articolul NASA Denies Trump’s Request to Send Astronauts Past the Moon on New Rocket din 12 mai 2017de pe The New York Times, traducerea OrtodoxInfo, ni se spune cum ca NASA va lansa noua sa mare rachetă peste un an și jumătate dar ca nu va mai avea niciun astronaut pentru călătorie.

Asta in conditiile in care presedintele Donald Trump a cerut Agentiei Spatiale ca misiunea sa fie cu echipaj uman.

Motivul refuzului NASA?

Ar fi adăugat cheltuieli între 600 milioane dolari și 900 milioane dolari la prețul de 24 miliarde dolari …

Asta-i un raspuns pentru cei dati cu smirghel pe creieri, caci doar astfel de indivizi il pot accepta. Pai daca o suma de cateva sute de milioane de dolari ar fi un efort financiar insurmontabil pentru un colos ca SUA, atunci, evident, SUA n-ar mai fi un colos. Ba mai mult, n-a venit NASA cu vreo cerere de tipul “ne mai trebuie cateva sute de milioane” iar guvernul american sa-i fi raspuns “n-avem”, ci e exact pe dos, adica presedintele SUA vrea, dar Agentia raspunde ca nu se poate pentru ca e … prea scump.

Motivul renuntarii in ultimul moment la echipajul uman trebuie insa cautat cu totul in alta parte si tine de raspunsul la intrebarea: Poate omul calatori in spatiu?

Ca a te invarti in jurul Pamantului intr-o Statie, nu inseamna calatorie in spatiul cosmic.

Nu cumva NASA stie foarte bine ca e imposibil?

Nu cumva nu au ajuns niciodată pe Lună? Doar ne-au zis c-au făcut-o:

45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pana acum?

Vizionati va rog:

http://www.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE

La minutul 3:40 specialistul NASA ne spune despre Centura de radiatii Van Allen:

 

We must solve these challenges before we send people through this region of space

Tare, nu? Deci pe Luna cum au ajuns?

Despre nava spatiala “Orion” vorbesc si acestia, incepand cu minutul 1:

http://www.youtube.com/watch?v=51DED8dcNkA

Care zic cam asa: oamenii n-au zburat pana acum decat pe orbite joase, dar cu “Orion” vor putea ajunge mai departe pe … Luna, Marte, asteroizi.

Wernher von Braun, cel cu rachetele germane V-2 si care dupa razboi a lucrat impreuna cu mare parte din echipa sa pentru programul spatial american, spunea la randul sau despre centura de radiatii Van Allen:

Dar nu doar Centura Van Allen e problematica, ci chiar spatiul de dincolo de ea. Intr-o stire din 2013, chiar NASA ne comunica:

 

Razele cosmice galactice, fiind rezultatul exploziei unei stele, lovesc cu o energie mult mai mare şi pot penetra scuturile metalice ale navei. Ele sunt aproape imposibile de oprit. Efectele radiaţiilor interplanetare asupra corpului uman nu sunt încă foarte bine cunoscute. Până de curând, oamenii de ştiinţă aveau informaţii puţine despre cât de multe radiaţii pot trece de învelişul navei în timpul unei călătorii.  

[…]

Dezvoltarea unor scuturi anti-radiaţie mai eficiente ar ajuta, dar numai până într-un punct. Apa şi alte materiale care conţin mult hidrogen protejează împotriva radiaţilor dar, chiar şi cele mai bune scuturi ar ameliora problema cu doar 20-25%.

 

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat?

Asta in ceea ce priveste radiatiile. Dar daca Universul nu e deloc asa cum ni se prezinta la scoala ca ar fi?

Analiza documentarului “THE PRINCIPLE”. Un articol interzis celor DAȚI CU SMIRGHEL PE CREIERI

Ce ni se ascunde de fapt? De ce s-au obosit și se obosesc cu atâta punere în scenă? Să ne amintim si că programele spațiale sunt pline de masoni:

Cosmonautul DUMITRU PRUNARIU este MASON. De ce PROGRAMUL SPATIAL este plin de MASONI?

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. S-a vorbit mult despre prima călătorie pe lună a omului. Eu am spus mereu că am fost puși în fața unui film SF. Și nu cred nici acum că respectiva călătorie a fost una reală. Este ceva care nu se va realiza nici peste o mie de ani.

  2. Mai spun ticalosii despre satelitii care au ajuns in jurul lui Saturn si fac poze sau filmeaza! M-a busit rasul! Acei sateliti nici macar nu se deplaseaza cu viteza luminii ,iar pt a ajunge pana pe marte este nevoie de f multi ani lumina (1 an lumina se traduce in ani multi), dar pana la Saturn….daca faci un calcul ,iti da cu eroare! Mie mi se pare o mascarada de 2 bani! Singuri se contrazic!

  3. a, nu ca Marte e mult mai aproape, chestia e ca pamantul este inconjurat de o Cupola (scut)- centura v allen. nici un aparat construit de om NU a depasit scutul asta nici „vestitele” sonde Voyager care cica acum sunt „la marginea sistemului solar” nici sondele care cica ar fi ajuns pe luna marte sau venus sa saturn..toate is basme imaginile de pe marte sunt filmate de pe orbita joasa cu camere de inalta rezolutie

  4. ps
    ca sa spargi „scutul” iti trebe nave cu motoare „fotonice”- protejate de scuturi electromagnetice de genu star trek-deci SF-uri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button