X

8 ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Arsenie Papacioc / Un legionar antiecumenist și anticip

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nascut la 13 august 1914, s-a mutat la Domnul la 19 iulie 2011. A fost intemnitat 14 ani …

Nu s-a dezis de Miscarea Legionara: Parerea Parintelui Arsenie Papacioc despre LEGIUNE

Mai multe despre viata sa: Viaţa necenzurata a Parintelui Arsenie Papacioc – Apostolul iubirii al Neamului romanesc

Antiecumenist:

Motiv pentru care era atacat de te miri ce Ierarhi: AUDIO (si transcriptul): IPS SERAFIM JOANTA despre ECUMENISM si despre Parintele ARSENIE PAPACIOC

Anticip:

Mare Duhovnic:

Dupa mutarea sa la Domnul, Ierarhii cu multe scoli in vest dar cu putina calugarie s-au apucat sa-l descrie ca fiind … procip:

Sau se cenzureaza subiecte fundamentale abordate de Parinte:

Iar pe de alta parte, tot soiul de pigmei “acrivisti” stilisti de ultima generatie duc o adevarata campanie de denigrare a sa si a celorlalti Mari Duhovnici.

Iata insa parerea unui Sfant: Marele Duhovnic Justin Parvu despre Marele Duhovnic Arsenie Papacioc

Adevarul este ca Ierarhii tradatori aveau pregatit demult Sinodul din Creta, pe care insa nu l-au putut tine tocmai din cauza acestor Mari Duhovnici. De aceea l-au amanat atat. Ei nu s-au impiedicat nici de teologii greci, nici de orice alta opozitie de aiurea, ci de parintii romani cu puscarie multa. Cat timp acestia au fost printre noi, reperul Bisericii Luptatoare aici a fost, nu la Constantinopol, nu la Moscova si nici macar in Sfantul Munte Athos, caci nu degeaba stapanii lumii scarsneau din dinti:

„Trebuie sa terminam odata pentru totdeauna cu aceste ciori negre din Carpati”

Iar tradatorii stiau prea bine ca la chemarea acestor “ciori negre” se alegea praful si pulberea de sandramaua lor din Creta.

Cititi va rugam si:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

 1. Articolul asta mi-a plăcut cel mai mult, Techirghiol fiind locul unde nu am ajuns încă dar îmi doresc cel mai mult sa calc anul acesta… :) Dar rog ceva, nu știu cât țineți sau nu țineți la Ioan Berenghi…însă știu ca a contribuit cel mai mult la anularea proiectului cu moscheea… acum are probleme. Mari. Înscenări si se lupta cu sistemul. E foarte greu. Aveți de gând măcar o idee sa îl ajutați? Ma refer la a posta despre necazul sau. :( mai devreme sau mai târziu mulți ne vom confrunta cu acele probleme. Și sunt enrom de grave.

  După cum știți, s-a declansat prigoana împotriva fratelui Cătălin Berenghi. Au urmat amenzi abuzive, controale, procese inventate, tentative de omor, atacuri energetice, și multe alte presiuni. Iată că pe 12 iulie a fost executat silit de către ANAF.

  Dintr-o postare de-a sa, aflăm că:

  ”- IERI AM FOST EXECUTAT SILIT DE ANAF, LICITATIE PUBLICA PE BUNURILE SOCIETATII CARE ADMINISTREAZA CAFENEAUA MEA (Evident la comanda politica).
  – AZI AM FOST EXECUTAT SILIT, EVACUAT DIN SEDIUL ASOCIATIEI MONTANE (Evident la comanda politica).

  In cursul zilei de astazi incepand cu ora 08:00 dimineata pe Bd M.Kogalniceanu a fost spectacol, in jur de 20 de jandarmi si aproximativ 10 politisti insotiti evident de executorul judecatoresc au venit la ordin politic, pentru a ma evacua din sediu (evident pt a ma speria, intimida).
  Am uitat sa precizez ca in ultimele 2 saptamani, 6 (ȘASE), controale mi-au trecut pragul afacerilor mele.”

  Vestea bună este că după o luptă de 3 ani, mega moscheea nu se va mai construi pe pământul Brâncovenilor. Pentru a putea continua lupta în numele poporului român, fratele Cătălin are nevoie de ajutorul nostru. Astfel ne-a pus la dispozitie 2 conturi:

  RO42BRDE445SV44774514450 – BRD- Banca Romana de Dezvoltare – Cont Principal LEI/RON

  RO06BRDE445SV55752724450- BRD – Banca Romana de Dezvoltare – Cont Secundar EURO


  ”Scoate-mă dintre vrăjmaşii mei, Dumnezeule, şi de cei ce se scoală asupra mea mântuieşte-mă! Izbăveşte-mă de cei ce fac fărădelegea şi de oamenii sângiuirilor mântuieşte-mă! Căci iată, au vânat sufletul meu; s-au pus asupra mea cei tari.” (PS. 58, 1-3)

  1. Aici trebuie să fim uniți, oamenii aceștia nu au luptat doar pt ei, ci pt noi toți. Trebuie să fim lângă ei și unul lângă celălalt…. Doamne ajută!

 2. Există un cont de paypal pentru frații Berenghi? Altfel costă vreo $40 orice transfer, oricât de mic, din SUA.

 3. Total off-topic: Google a fost adus in fata Senatului SUA de catre… un alt evreu. Un evreu ce se declara conservativ, de altfel. Este vorba de Dennis Prager, care e foarte cunoscut in Vest si a venit si in Romania anul trecut in vara, mi se pare, la Cluj. Parca Mihai Morar isi cumparase bilet sa se duca la conferinta tinuta de Dennis Prager si postase poza cu biletul pe Facebook, asa aflasem si eu despre venirea sa in Romania. Acuma… Google a fost adus in fata Senatului din cauza cenzurii pe care o aplica pe internet, ceea ce pare un lucru bun, dar sa fim sinceri, stim cu totii ca nu se va rezolva nimic. Plus ca treaba pute si fiindca acest Dennis Prager, daca am inteles eu bine, a avut relatii cu Ronald Reagan… Deci… Posibil o papusa luptandu-se cu o alta papusa? Aveti aici video-ul cu ce s-a discutat la Senat: https://youtu.be/nO2hOe61yeM

 4. 9 citate din îndemnurile Părintelui Arsenie Papacioc
  1. Sfatul cel mai important: iubeşte cu tot sufletul şi iartă!
  2. Smerenia este arta de a sta la locul tău.
  3. Nimic nu este pierdut cât timp credinţa e în picioare, cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou.
  4. Să ştim să murim şi să înviem în fiecare zi.
  5. Învață să ai mereu un zâmbet ascuns în inimă.
  6. În iubire nu există nimic raţional. „Nu ştiu de ce îl iubesc pe acela!” Iubirea nu are nici început, nici sfârşit, există deodată cu Dumnezeu.
  7. Dacă nu poţi să-ţi iubeşti vrăjmaşii, măcar să nu-i urăşti şi nu mai eşti în baltă, ci pe treaptă.
  8. Un creștin este un erou permanent și nu un milog.
  9. Nimic nu m-a ajutat mai mult în viaţă ca suferinţa. Singură, suferinţa este suprema catedră de teologie. Sunt sigur că îngerii erau geloşi pe noi pentru că ei nu au această suferinţă dincolo de firea noastră.
  https://basilica.ro/9-citate-de-neuitat-din-indemnurile-parintelui-arsenie-papacioc/

  1. vizitator, alias ”cineva”, uneori ”altcineva”!
   De-asta mi-ești = dacă citezi din coana basilica travell…ești cu treabă pe-aici!
   Ești pus de Rechinul Alb din Deal să spionezi și să duci în derizoriu tot ce se vorbește pe-aici!
   Ești inspector patriarhal?
   Ai mult de lucru!
   Succesuri depline!

   1. Femeia cu purtare bună agoniseşte cinstire, iar cea care urăşte cinstea e o ruşine.
    Nebunia este o femeie gălăgioasă, proastă şi care nu ştie nimic. Ea stă la uşa casei sale, pe un scaun înalt şi strigă, ca să poftească pe cei ce trec pe drum şi pe cei ce merg pe calea lor fără să se abată: “Cine este neînţelept să intre la mine!”
    – Pildele lui Solomon

    1. Cred că vorbeai de maică-ta…SIGUR și PRECIS!
     Ce femeie bună!
     După roade se cunoaște…vizitatori prin viață, ca rața prin apă!

   2. Derbedeu misogin!
    Cred că mămica ta a mușcat zdravăn din țărână când te-a conceput…d-aia ești doar un vizitator amărât care amenință NU DIRECT, folosindu-se de scrierile Sf.Părinți…cu atât mai mult ești demn de DISPREȚ….

    Cred că degeaba te-a bătut la cur până ți l-a înroșit, trebuia să te bată peste gură!

    1. Merci, Cristina!
     O să mă uit…
     Știu că trebuie judecat dpdv spiritual, LA FIGURAT…dar va fi și la propriu…după războiul înfricoșat, vor rămâne foarte puțini bărbați…spunea monahia Nila ( nu numai ea, că vor înrola și băieți de 14 ani la război..)

     Eu sunt încredințată că asta este un fel de plată pentru păcatul ne-implicării lor în lucrurile grave, serioase…a indiferenței, moleșelii care i-a cuprins!

     Ei aruncă cu pietre-n femei, dar uită că-s născuți din femeie, că însăși Maica Domnului dacă nu spunea ”Fie mie după Cuvântul Tău…” NU ni se năștea Izbăvitorul, Mântuitorul neamului omenesc, de al cărui CAP se laudă că îl au ei, bărbații….iar ei, cap peste noi…numai că nu specifică că trebuie să facem ”ascultare” de ei DOAR dacă ei judecă ”întru Domnul…”, nu pe de lături, în fel și chip!

     Chiar Pr.Arsenie Papacioc, într-una din scrierile sale spune că femeia, NU trebuie să asculte de bărbat dacă acesta n-o iubește, n-o respectă, o vrea doar o sclavă ne-toată și supusă!
     Amintește iarăși vrednicul de pomenire că nu-i place atunci când la Taina Cununiei unde se spune ”Femeia să se supună bărbatului…” mireasa își lasă ochii în jos rușinată, datorită privirii soacrei, a nuntașilor care se uită la ea dacă a priceput/băgat la cap ideea!

     Numai că, se uită ce urmează DUPĂ…condiționatul ”întru Domnul…” adică – nu împotriva poruncilor dumnezeiești, nu prin păcate trupești (unele împotriva firii), nu în zile de Duminici sau sărbători, etc….

     După sec.19, creatorii de modă au fost bărbații…ei au dezbrăcat femeia, iar acum nu știu cum s-o facă să o îmbrace!
     Ei au vrut-o dezinhibată, iubitoare de plăceri, liberă, independentă…după PLACUL și NĂRAVUL LOR, numai acasă vor una sfântă!
     De restul, pot să beneficieze ca de un obiect în uz de folosință pe care-l plătește sau de pe urma căruia li se plătește!
     Numai femeia care-L iubește pe Dumnezeu, va începe să se îmbrace cuviincios!

     Să nu se facă că nu știu:
     Violatori, sunt bărbații!
     Președinții, oamenii de stat…sunt preponderent bărbații!
     Preoți, episcopi, patriarhi…sunt bărbați!
     Și în fine, Antihristul va fi/este bărbatul în care se va sălășlui toată puterea Satanei!

     Deci, lumea e condusă de bărbați, dar se plâng de femei că nu sunt așa cum trebuie!

     1. EREZIA FEMINISMULUI IN CEA MAI PURA FORMA! (Daca cititi manifestele lor fundamentale, scrie 95% tot ce e scris aici!)

 5. DEVENIM MĂDULARE ALE LUI HRISTOS, IAR HRISTOS ALE NOASTRE WeiDULARE

  Sfîntul Simeon Noul Teolog vine cu o interpretare dogmatică Ortodoxă, absolut corectă, la cuvintele Apostolului Pavel, ,,… că trupurile voastre sunt mădulare ale lui Hristos?” (Corinteni, 6:15). Scrie aşa:

  „Pentru că şi tu, dacă doreşti, vei deveni mădular al Său şi astfel mădularele fiecăruia, toate, vor deveni mădulare ale lui Hristos, iar Hristos [va deveni] ale noastre mădulare… iar fiecare mădular în parte va fi Hristos în deplinătatea Sa. Deoarece chiar dacă se face multe părţi, rămîne Unul, indivizibil, fiecare părticică fiind El insuşi în întregime. (trad. n. – Imnul 15, versuri 149-151… 157-159)

  „De aceea vă zic: Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula impotriva Duhului nu se va ierta. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfănt, nu i se va ierta lui, nici in veacul acesta, nici in cel ce va să fie.” (Matei 12:31-32, vezi şi Marcu 3:28-30, Luca 12:10)

  Din moment ce conform dogmei Ortodoxe, Biserică, Hristos şi Creştin se identifică, adică sînt unul şi acealaşi lucru, rezultă că nu pot exista Creştini eretici, pentru că atunci ar trebui să existe şi Hristos eretic!

  Oricine spune aşa ceva blasfemiază în mod evident Duhul cel Sfint al Bisericii, fapt pentru care, conform cuvintelor fără cusur ieşite din gura Domnului, nu va fi iertat in veci.

  Prin urmare, aşa-numitii episcopi, Bartolomeu, Daniel, leronim, impreunâ cu ceilaiti participanti la SINODUL TILHĂRESC din Creta, care sint de-acum membri oficiali ai pseudobisericii lui antihrist, al aşa – zisului Consiliu Mondial al Bisericilor (C.M.B.) vor fi ori mădulare eretice ale lui antihrist, ori Mădulare Creştine ale lui Hristos! Fie departe de noi cea mai mare dintre blasfemii.

  Din punctul de vedere al dogmaticii Ortodoxe, nu pot fi şi una şi alta.

  Mare grija cei ingraditi care le recunoasteti existenta Harului ecumenistilor.

  Parintele Papacioc nu ar fi de acord.

  1. Doamne ajuta! Harul inceteaza sa mai lucreze doar dupa o caterisire. Ai grija ce spui ca hulesti Duhul Sfant.

   1. @ Mai citeste o data.

    Ce afirmatii fac eu de la mine in acel text?

    Mai citeste tot omitand afirmatia urmatoare:

    “Mare grija cei ingraditi care le recunoasteti existenta Harului ecumenistilor.'”

    La ce cocluzie ajungi?

   2. Mda?
    Chiar dacă ”caterisirea” este făcută de un episcop eretic?!
    Să fim serioși! N-are nicio valoare în fața Lui Dumnezeu!
    N-a hulit niciun Duh Sfânt!
    Are dreptate!
    Preotul e preot până moare, chiar dacă e caterisit!
    Dumnezeu nu-și retrage Darul, dar poate să-l facă ne-lucrător…ceea ce s-a și întâmplat după Sinodul tâlhăresc din Creta!
    Mai punem la socoteală faptul că nenorociții ăștia de episcopi (fie văduvi, fie monahi…) pretind ca niște smintiți viitorului preot, indiferent de cât de credincios e și cu frică de Dumnezeu să facă unul din cele mai grave păcate – SIMONIA = Cumpărarea Darului Sf.Duh! Fără…cât de vrednic este/ar fi…nici nu se uită la el, la viitorul preot!
    Și, nu numai că vrea plicul cu bani, dat prin terți…ca să nu se mânjească personal, dictează și meniul de la masă (ca la nuntă), și ce cadouri să primească!
    Sunt atâtea CAZURI, că mi-e silă!
    Poate din pricina lăcomiei și-a pricinii de cădere DIN PRIMA pentru viitorii preoți, le-a luat capul foc cu erezia episcopilor!
    Dar, să revin: dacă episcopul, preotul a căzut în erezie, nu mai lucrează Duhul Sfânt prin/cu el!
    A spus spre exemplu Pr.Făgețeanu, o spun toți preoții ADEVĂRAȚI = credincioșii VĂD imaginea preotului, dar Tainele le săvârșește îngerul Domnului! Asta era în cazul preoților care primiseră pașapoartele biometrice…
    Pentru EREZIE însă, NU se mai coboară NIMIC!

 6. Fatalismul a produs eunuci spirituali pe bandă şi de aceea va trebui să ne ridicăm din zona de confort şi să plonjăm în jertfire de unde vii mai şifonat, mai singur, mai păgubit, dar cu mulţumirea că te poţi uita în ochii lui Dumnezeu şi ai copiilor tăi.

  Inainte de a arunca sticla în ocean, vă readuc în memorie o frântură dintr-o poezie pentru care Radu Gyr a mâncat atâta bătaie:
  „Nu pentru mânia scrâşnită-n măsele
  ci ca să aduni chiuind prin tăpşane
  o claie de zări şi-o căciulă de stele
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te Ioane!”
  https://www.ciresarii.ro/index.php/somnul-de-la-amiaz-vladimir-pustan/

  1. Exact, Magda! De acord cu toate precizările tale.
   Din păcate BĂRBATUL și-a dat singur foc la valiză. DUMNEZEU a vrut să-i dea un ajutor!
   El și-a bătut joc și de ajutor(deși ii este mama)dar și de DUMNEZEU pe care NU- L accepta de CAP și s-a DAT COMPLET pe mina lui DRACU.
   A uitat ca femeia e mai REA ca DRACU, și s-a ales praful de tot.
   DUMNEZEU i-a dat porunca să-și cistige existenta din sudoarea muncii lui , iar el l-a ascultat pe DRACU,fiind”Om de stiinta ” PUTUROSENIA ABSOLUTA însoțită de Curvia absoluta și ajungind în final FAMENI SEXUAL, SPIRITUAL, INTELECTUL și acum și HOMOXESUAI ÎN MAJORITATE. PUTUROSENIA ȘI DEPRAVAREA BĂRBATULUI a adus societatea în mina diavolului,. Doar femeia care a avut norocul sa se nască dintre PREA PUTINII BĂRBATI ADEVĂRATI, tine CIRMA DREPTĂȚII și cirpeste ce mai poate, mai nimic.
   Bărbatul primește din partea femeii exact Neseriozitatea lui, deci ce merita. Mi-e prea scirba sa înșir.
   Cind vezi peste tot roiuri de PITIPOANCE cu ministrareasa șefa în frunte , îți dai seama ce fel de IMPOTENȚI sint MAJORITARII dîn acea zona. Dacă vei citi ceea ce a scris PĂRINTELE GABRIEL NICU, tocmai asta e una dintre sublinierile de BAZA ! nu mai exista azi conducători MIRUITI DE DUHUL SFINT nici unde, în nici un fel de colectiv de la cel mai umil pina la șefii de stat, HARUL CONDUCERII fiind luat din lume de DUMNEZEU din cauza SATANIZARII BĂRBATULUI.
   Femeia de la cine sa învețe CALEA DREPTA, CAPUL BĂRBATULUI FIIND DRACU ?
   Versetul cu” șapte femei la un bărbat “este din PROOROCUL ISAIA, și chiar despre zilele de pe urma se face zicer în carte.

   1. EREZIA FEMINISMULUI IN CEA MAI PURA FORMA! (Daca cititi manifestele lor fundamentale, scrie 95% tot ce e scris aici!)

    1. Te-a supărat cele scrise?
     Înseamnă că ți-ai luat-o RĂU din partea femeilor!
     Spune-mi…maică-ta e supusă când e luată la rost, ține ochii-n jos în timp ce-i dai cu citatele-n cap și-o corijezi?
     Așa reiese din 95% din reacția ta tembelă, pușcăriașule!
     Acolo, în pușcărie, tot așa făceai pe nebunul?
     Nu ți-a aplicat nimeni vreun upercut?
     Nici măcar săpunul de pe jos nu te-a pus să-l ridici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button