X

Sa fie limpede: Parintele Arsenie Papacioc INDEMNA SA REFUZAM DOCUMENTELE CU CIP

Iata comentariul sorei danutza postat la articolul A MURIT PARINTELE ARSENIE PAPACIOC:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De cate ori am intrat la parintele Arsenie, m-au podidit lacrimile.  Poate pentru ca ma gandeam la multimea pacatelor mele, poate ma coplesea cu personalitatea, poate erau lacrimi de pocainta.nu stiu. O data m-a si intrebat:
-”Da’ ce-ai , doamna, de plangi?
-Nu stiu parinte, cred ca de bucurie ca am reusit sa vad si ca imi vorbiti!”

Pentru mine a fost un mare luptator pentru ortodoxie si ca sa-i cinstim memoria trebuie sa ne luptam pentru credinta noastra cea mantuitoare!

M-a sfatuit sa nu iau actele cu cip, atunci cand ma tanguiam ca ce o sa facem noi cu copiii, daca n-au buletine.
M-a privit profund in ochi si mi-a spus scurt si raspicat: NU LE LUAM SI GATA!
Mie poate sa-mi spuna toti ca parintele avea o pozitie evaziva, ca parca ar fi acceptat actele cu cip sau alte basme. Mie mi-a spus clar: NU LE LUAM!
Aceeasi fraza mi-a spus-o si parintele Parvu. Pentru mine este SUFICIENT.
Nu-i ridic mai mult decat erau sau sunt, desi stiu ca asta o va face bunul Dumnezeu,. dar pentru mine acesti 2 sfinti parinti, alaturi de par Fageteanu, sunt glasul adevarat al ortodoxiei.
Mi-e sufletul trist, ca am pierdut un duhovnic mare, inaintevazator cu duhul (pentru ca parintele avea acest har, dar il tinea departe de lume), dar si vesel pentru ca stiu ca din Ceruri se va ruga pentru noi, atat de pacatosi si rai!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

Comentariu saccsiv:

   Au incercat unii sa-l determine sa aiba o atitudine contrara Parintelui Iustin Parvu, atunci cand ultimul lansase primul sau indemn public impotriva cipurilor, mintindu-l ca apelul ar fi fost un fals. Au incercat pe urma altii sa-l manipuleze sa fie ingaduitor cu cipurile:

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

Iar acum si mai multi vor scorni tot soiul de povesti cum ca Parintele indemna sa luam documentele cu cip.

Realitatea este insa clara: ERA ANTI CIP.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button