X

Parintele ARSENIE PAPACIOC – ANTI CIP: “Inca nu e lepadarea cea desavarsita. Dar este inceputul primejdios al acestei lepadari, din care care nu vei mai putea iesi mai tarziu.”

p-arsenie-papacioc-216x300

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Deoarece Doxologia (portal al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei …) se straduie sa sminteasca cititorii cum ca Parintele Arsenie Papacioc a fost pro cip, suntem datori sa demonstram care e de fapt realitatea. Inregistrarile video anti cip ale marelui duhovnic deja le stiti. Mai multi frati am cautat insa si prin carti mai vechi si iata ce-a gasit sora Danutza:

“Nu accept sa-mi pierd libertatea cu care m-a creat Dumnezeu pentru cipul vostru!”

“Parintele Justin a tras un clopot si s-au trezit toti adormitii neamului. Bine a facut! Dar cei de aici m-au dat la Radio Dobrogea, in tot felul, cum le-a convenit lor, asa ca eu sa par impotriva parintelui Justin. Dar i-am amenintat si eu si le-am zis ca eu nu tin de Constanta, tin de Bucuresti.”

“Inca nu e lepadarea cea desavarsita. Dar este inceputul primejdios al acestei lepadari, din care care nu vei mai putea iesi mai tarziu.”

   Cititi va rog mai multe la:

Xerox Phaser 3300MFP_20130813135330

Xerox Phaser 3300MFP_20130813135802

   De Radio Dobrogea se ocupa:

Pr. Eugen Tanasescu, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului: NU VA EXISTA nici SEMNUL FIAREI 666, nici ANTIHRISTUL …

Pr Eugen Tanasescu are blog pe “Adevarul”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button