X

Vor umple spitalele de nebuni cu fundamentaliști religioși și oponenți ai sistemului

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avva Antonie:

“va veni o vreme când vor înnebuni oameni, şi dacă vor vedea pe unul nesmintit, se vor ridica împotriva lui, zicând: aiurezi – pentru că nu va fi ca ei.”

Iar aceste vremuri au sosit.

In secolul XIX mai rar, precum in cazul lui Mihai Eminescu:

MIHAI EMINESCU – un ziarist curajos băgat la nebuni și ucis lent / N-a avut sifilis / Și despre ceva grav și putin știut: CINE I-A MODIFICAT POEZIILE?

Si n-o spuneau public: “Pentru ca s-a opus, l-am bagat la nebuni”.

In secolul XX au prins din ce in ce mai mult tupeu, dar acum deja au inceput s-o spuna pe fata. De exemplu, Kathleen Taylor, cercetător în cadrul Departamentului de Psihologie, Anatomie și Genetică de la Universitatea Oxford, sustinea in 2013 ca fundamentalismul religios ar putea fi tratat într-o zi în același mod ca bolile mintale.

„Faptul că cineva a devenit, spre exemplu, radicalizat într-o ideologie a unui cult, ar putea să nu mai fie privit ca o alegere a voinţei ei libere, ci ca o formă de tulburare mintală”, afirma ea, conform Huffington Post.

Si nu doar ei, ci si oponentii sistemului. Iata, de exemplu, ce ne avertiza G. Edward Griffin:

In 2011, OMS a decis: dragostea este o boala. Si i-au dat un cod: F63.9

Experţii Organizaţiei Modiale a Sănătăţii afirmau că simptomele acestei maladii sunt gândurile obsesive despre altă persoană, shimbările bruşte ale dispoziţiei, mila faţă de sine, insomnia, acte negândite, impulsive, dureri de cap şi chiar reacţii alergice.

In 2014, cititoare Liliana ne scria:

Intr-un articol de pe blogul Le nouveau paradigme,din 11 iulie a.c.,numit ,,Creativitatea si non-conformismul,de acum inainte,o boala mintala” aflam ca American Psychiatric Association a adaugat recent in Manualul de diagnostic si statistici ale tulburarilor mentale (DSM-IV) diagnostice arbitrare pentru oricare ,,disident”.Sint listate drept o noua boala mintala orice creativitate sau cinism peste medie.Dupa respectivul manual ,aceasta boala mintala este drept ,,oppositional defiant disorder” (ODD),fiind definita drept un comportament sustinut de ostilitate si neascultare/nesupunere(desobeissance-a propos de indemnul ,,OBEI(S)” pe care-l vedem in ultimul timp,strecurat subliminal in reclame,sloganuri pe tricourile adolescentilor,etc),simptomele incluzind punerea sub semnul intrebarii a autoritatii,negativitatea,neincrederea,argumentarea si faptul ca este usor de iritat.

Pentru noi, cei nascuti astazi, cred ca este inca un avertisment pentru ce ne pregateste sistemul care foloseste psihiatria ca pe o arma antisociala, dictatoriala. Orice gindire prea libera, prea individuala, care nu are incredere in sistem, nu se supune, care iese din normele stabilite si dorite de sistem, este a unui om care trebuie diagnosticat, tratat, izolat, mai pe romaneste, amutit.

In 2010 ni se spunea despre “boala mancatului sanatos”. Iata ce putem citi la Choosing healthy foods now called a mental disorder, de pe Natural News:

Nu e o gluma: daca te concentrezi pe o alimentatie sanatoasa, esti “bolnav mintal” si foarte probabil ca ai nevoie de un tratament chimic cu medicamente psihotropice puternice. Dupa spusele publicatiei The Guardian, “fixatia asupra mancatului sanatos poate fi un semn al unei serioase boli psihice”, denumita orthorexia nervosa. Denumirea latina a fost aleasa pentru a-i da un aer cult, similar majoritatii bolilor cunoscute (de exemplu osteoporoza inseamna “oase cu gauri in ele”).

Guardian continua: “Orthorexicii au de obicei reguli stricte legate de alimentatie. Refuzul de a consuma zahar, sare, cofeina, alcool, grau, gluten, drojdie, soia, porumb sau produse lactate reprezinta doar inceputul. Orice aliment care a fost tratat cu pesticide, ierbicide sau aditivi artificiali este si el exclus.”

Deci, ca sa lamurim… Incercarea de evitare a chimicalelor, lactatelor, a soia si a zaharului te transforma intr-un bolnav mintal, conform acestor experti. Daca esti atent sa eviti pesticidele, ierbicidele sau ingredientele modificate genetic, precum soia si zaharul, ai o problema.

Insa… consumarea de junk food este considerata normala. Consumul de mancare procesata imbibata in chimicale sintetice este foarte ok. Doar bolnavii mintali aleg mancarurile organice, naturale.

Ce inseamna normal cand vine vorba de alimente?

V-am avertizat ca asta urmeaza. Cu ani de zile in urma am avertizat cititorii NaturalNews asupra unei potentiale incercarii de a scoate broccoli in afara legii, datorita fitonutrientilor sai anti-cancer. Acest atac asupra consumatorilor informati face parte din agenda lor. Este un efort de a-i marginaliza pe acestia prin catalogarea lor drept bolnavi psihic si internarea lor in institutii psihiatrice, unde li se vor administra droguri si mancare procesata, plina de chimicale toxice.

The Guardian merge atat de departe pana la a afirma ca „obsesia” de a alege o mancare sanatoasa poate provoca malnutritia orthorexicilor.

Deci, conform acestei „logici”, mancarurile sanatoase provoaca malnutritie! Mancarurile toxice ne dau, probabil, necesarul complet de nutrienti. Nu e de nicio mirare ca oamenii sunt atat de bolnavi astazi: mass-media ne invata ca alimentatia sanatoasa este o boala mintala care provoaca malnutritie!

Nu ai voie sa-ti pui intrebari. Sezi, taci, mesteca si inghite. Nu te mai gandi la ce mananci si fa exact ce ti se spune de catre mass-media si producatorii de mancare procesata. A-ti pune intrebari despre efectele junk-food-ului asupra sanatatii tale este o boala psihica. Si daca esti obsedat de citirea ingredientelor de pe ambalaje, esti un ciudat.

Acesta este mesajul pe care ni-l transmit. Consumatorii de junk-food sunt „normali”, „sanatosi” si „bine hraniti”, in contrast total cu cei care isi doresc o alimentatie sanatoasa.

De ce atacul acesta asupra oamenilor normali? Dr. Gabriel Cousens este de parere ca acesta se datoreaza faptului ca traiul intr-o permanenta stare de trezvie mintala si spirituala este posibil doar prin consumul de mancaruri naturale. Consumul de junk-food te tembelizeaza si te face usor de controlat. Iti afecteaza judecata prin amortirea simturilor cu MSG, aspartam si extract de drojdie. Oamenii care traiesc din junk-food sunt docili si isi pierd rapid capacitatea de a gandi pentru ei insisi. Acestia iau drept bune toate cate li se servesc la televizor sau de catre cei ce-i conduc, nepunandu-si niciodata intrebari despre propriile actiuni sau despre cele ce se petrec in jurul lor.

In contrast cu acestia, consumatorii de alimente naturale (cu toti nutrientii medicinali inca intacti) incep sa se trezeasca. In timp, acestia incep sa-si puna intrebari despre realitatea ce-i inconjoara si incearca explorarea in adancime a unor subiecte precum comunitatea, natura, etica, filozofia si au o imagine mult mai clara a evenimentelor.

Aceasta, bineinteles, reprezinta un mare pericol pentru papusarii din spatele societatii de consum in care traim astazi, deoarece consumul se bazeaza pe ignoranta combinata cu sugestivitate. Pentru ca oamenii sa continue sa cumpere orbeste mancaruri, medicamente, asigurari de sanatate si bunuri de larg consum, este necesara oprirea functiilor superioare ale creierelor acestora. Mancarurile procesate, imbibate in chimicale toxice, reusesc aceasta de minune. Acesta este motivul pentru care acest tip de alimentatie este folosit in scoli, spitale si inchisori: pentru a-i mentine pe oameni concentrati asupra TV-ului, cu toate „binefacerile” sale: violenta, frica, sport, sex etc.

Viata de zombie este insa ceva „normal” in ziua de azi, in conditiile in care majoritatea lumii traieste asa. A fi cu adevarat normal, insa, inseamna altceva. Alimentatia sanatoasa iti ofera libertatea, in timp, de a gandi pentru tine insuti.

Daca vreti sa fiti vii, treji si sa detineti controlul asupra propriilor decizii, mancati mai sanatos! Nu va asteptati insa la popularitate printre „expertii” veacului acestuia.

Renuntarea nu este insa una usoara. Unii sunt mai pregatiti pentru aceasta, altii nu. Totul depinde de propriile alegeri.

Simultan, au scos altele de pe lista. In 2011, OMS a eliminat homosexualitatea de pe lista cu tulburări psihice iar din 2019, acelasi OMS nu mai cataloghează nici transgender ca fiind o tulburare mintală. Ba mai mult, in Canada, daca negi teoria genului te baga la puscarie si te obliga sa te supui unei instruiri anti-discriminare:

Canada DECADENTĂ adoptă LEGEA tiranică a TRANSSEXUALITĂȚII. Cei care NEAGĂ teoria de gen pot fi acuzați de discriminare, amendați, închiși

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Orice iti este ingaduit , dar nu toate iti folosesc…fiecare e ste liber sa si aleaga ceace simte…este calea lui ..viata lui si raspunderea tot a lui…socoteala lui de final doar Providenta o stie..important este sa nu incalcam drepturile a fiecaruia dintre noi..sa nu impunem celorlalti care si doresc o viata traditionala de la facera lumii si pana la finalul ei , lucruri care nu le sunt pe masura si pe care in fiinta lor nu le accepta..
    Iat ceilalti non conventionalii sau mai altfel decat traditionalisti sa nu impuna fortat sau sa i manipuleze in vreun fel pe ceilalti intrand fortat in limitele lor de educatie si de traire.
    Pana la urma tot c a ce spun este sa ne respectam..iertam..si sa ne ingaduim
    ..fara ura si degradare verbala unii altora..deoarece aici pe pamant suntem pe calea care ne am aleso ..intr o vacanta care se va sfarsii..iar la destinatie ne va astepta vesnicia care are de a face cu alegerile noastre si unde va exista Talal..Creeatorul Suprem care va cere de la noi ce a ce ne a daruit cu dragoste.
    Asa k in incheiere as dorii sa urez tuturora ,bunatate in Suflete si Lumina mintii.

  2. Numai Dumnezeu se bucura de acest mare dar pe care ni L-a dat :Libertatea pe cand celalalt…Oriunde veti vedea bagat cuvantul”trebuie”inafara sensului dat de Mantuitorul”unsingur lucru trebuieste:sa asculti cuvantul lui Dumnezeu si sa-l indeplinesti pe el”sa știți ca e ceva demon acolo.

  3. O vigilenta asupra acestui aspect e binevenita. Nu este cazul inca sa dramatizam. Sunt in tara destui psihiatri si alti specialisti in domeniul sanatatii mintale si relationale cu simtul realitatii si respect pentru valorile traditionale. Trend-uri si reforme cu fundament politic, ideologic apar in toate domeniile profesionale. De aici si pana la aplicarea, asimilarea lor este o distanta…

    1. Mă adresez celui care semnează orthodoxpsychology

      Particula psi care este componentă a cuvintelor psihologie și psihiatrie este subiectul și obiectul unui plagiat monstruos la nivel planetar și pe axa timpului.

      Să vă explic de ce.

      Pentru că în toate scrierile vechi grecești ortodoxe PSI este particula care se referă la suflet în limba greacă.

      Sfinții părinți ortodocși de limba greacă s-au ocupat cu precădere de suflet pentru că aceasta era ocupația lor fundamentală.

      Iar în ocupația lor sufletul avea denumirea care începea cu psi.

      Și acești părinți nu se ocupau de manifestările exterioare ale “pacienților”.

      Am pus în mod deliberat cuvântul pacienților în ghilimele pentru că aceștia nu erau pacienți.

      Erau oameni care aveau probleme duhovnicești. Asemenea tuturor oamenilor din toate timpurile și mai ales de astăzi.

      Sfinții părinți se ocupau de îndreptarea duhovnicească a sufletelor acelor așa-ziși pacienți folosind metodele originale: cele lăsate de Hristos prin sfinții apostoli.

      Chiar nu-mi amintesc ca pe vremea paleocreștineismului dracii să fi fost scoși din oameni prin metode științifice de dialog și de interogare a pacientului. Mă umflă și râsul.

      Pui pe om să deseneze un copac și niște triunghiuri și cercuri colorate ca să îi vezi profilul psihologic.

      Să mă ierte Dumnezeu dar un astfel de demers este similar cu a-l înjura in față pe Dumnezeu.

      Ființa umană este unică în univers și cea mai valoroasă în fața lui Dumnezeu. Ne-o spun fără echivoc cărțile sfinte.

      A încerca să introduci într-un tipar această ființă complexă cu niște trăiri complexe inimaginabile este o sfidare la adresa Creatorului.

      Psihiatrii și psihologii trebuie să-și facă mea culpa pentru un plagiat, pentru cel mai mare plagiat mondial al tuturor timpurilor: utilizarea fără copyright a termenului PSI.

      Astăzi lumea este îngrozită de diplomele obținute pe lucrări plagiate de diverși oameni politici, doctor sau alte trăznai.

      Dar științele numite psihologie și psihiatrie sunt cele mai mari plagiatoare ale sfintilor părinți din toate timpurile.

      Păcatul este boala fundamentala omului.

      Iar un psiholog sau un psihiatru nu este calificat să se ocupe de această boală.

      Un psiholog sau un psihiatru este un fals tămăduitor și pe cale de consecință un potențial vătămător al omului care trebuie vindecat.

      Sunt sigur că mulți care activează în aceste domenii se vor ofusca teribil la citirea acestor rânduri.

      Dar eu merg mai departe și îi invit să facă un congres mondial și să retrocedeze cuvântul psi celor care trebuie să-l dețină de drept.

      Iar ei să-și găsească alte cuvinte pentru știința lor mincinoasă.

    2. Poate ca sunt destui psihologi si psihiatri care sunt inca ancorati in traditie si normalitate! Din pacate, daca nu se organizeaza in vreun fel ca sa isi faca auzit glasul, pozitiile, lucrarile in sprijinul normalitatii, o sa fie extrem de rau!
      La ora actuala, in presa de sistem, apar in exclusivitate acei medici sau psihologi care dau curs uraciunii pustiirii! Doar acestia au glas in Romania si nu par sa fie contracarati de nimeni!

  4. SHARE MASIV – REPORTAJ INTERNATIONAL – SĂ ȘTIE TOATĂ LUMEA

    JEWISH ORGAN TRAFFICKING CENTER WHERE KIDNAPPED SYRIANS ARE STRIPED OF THEIR ENTIRE BODIES = CENTRU EVREESC DE TRAFIC DE ORGANE UNDE SIRIENII RĂPIȚI ( MATURI ȘI COPII ) SUNT EVISCERAȚI

    În ultimele două minute apare o secvență video șocantă în care o fetiță este pregătită pentru a fi eviscerată pe viu. Pe pardoseala de beton sunt saci negri. Majoritatea organelor ajung la spitalele din Turcia.

    https://www.facebook.com/hank.king.5437/videos/2332454433664765/UzpfSTEwMDAxNTIyMDgwMzM5Nzo2NTIwMDgxNjE5ODMyMDU/?id=100015220803397

  5. Am avut toate vizele medicale valabile inclusiv cu testari psihologice pentru examenul de brevet de ofiter maritim portuar toate luate cu succes si fara nici o spaga.
    Aici s-au dat bani grei si din banii astia o nepoata pe nume Andreea Rujan si-a luat o vila.
    De cinci ani traiesc in presiuni infernale: am fost batut si desfigurat si luat cu ambulanta, am fost batut de nici eu nu mai stiu de cate ori am fost batut, zi de zi s-a incercat in familie inebunirea mea in care rubedeniile urlau si pana la 17 ore pe zi vorbe de aiurea ca sa fiu inebunit in desteptari in socuri in mijlocul noptii. Traiesc zi de zi in amenintari cu internarea la Palazu Mare si am aici sotia unui frate sefa in primaria lui Fagadau cu relatii puternice la nivelul mafiei politice…..
    Am avut actele de propietate confiscate de rubedeniii si vanzarea compromisa cu eticheta de Palazu Mare si am avut amenintari hgrele cu moartea in care am trecut prin tentative de injunghiere cu amenintari ,, o sa bag cutitul in tine cand nu te astepti” sau ,,eu oricum mor si justitia nu are ce sa-mi faca.”

    1. Acuzatia de fundamentalism religios,legionar,mistic,schizofrenie infantila cu manifestari clinice mistice paranoide sunt diagnostice totalitare ale oricarui sistem totalitar.Deci acuzatia de fundamentalism este limbajul colectivelor de psihiatri din regimul bolsevic apus pt a i delimita pe credinciosii ortodocsi de restul populatiei aservita sistemului de atunci care reinvie ca fond nu ca forma.Numai ca acest sistem care are aceasta pata a trecutului nu are in calcul ceva:intensitatea mare a trairii crestine nu te imbolnaveste psihic;celor practicanti religiosi le lipseste boala psihica pt ca insasi implinirea corecta a poruncilor evangheliei te insanatoseste mental.Un practicant religios nu are tulburari de furie pt ca si a domolit mania,nu are psihopatie,schizofrenie,paranoia pt ca are smerenie.Smerenia e tratamentul eficace care nu numai ca bareaza instalarea oricarei boli psihice dar te si vindeca.Cum face smerenia asta?
      1.In primul rand te indeparteaza de diavolul care nu este altceva decat toate bolile psihice posibile in persoana lui.Satisfacerea oricarei patimi,mai ales mandria care te deconecteaza de realitate si te apropii de satana cu care semeni te imbolnaveste de schizofrenie,termen grecesc(σκιςω= a scinda tiranic,a separa,a izola de,a rupe o bucata in doua si φρενος=minte,gandire,realitate,ratiune,concept,logica,adica a trai cu mintea scindata de realitate in permanenta,adica doar in lumea ta ,doar in universul tau;toate actiunile tale le reduci doar la universul tau).Acesta este motivul indepartarii de religie al omului si anume indepartarea de insanatosire mentala,indepartarea de sursa sanatatii mentale care Este Dumnezeu.
      2.Traiul pe principiile Bisericii Ortodoxe si in comuniune cu Biserica bareaza imbolnavirea mentala,vindeca mental pt ca apare ideea comuniunii euharistice,comuniunii liturgice,comuniunii in acelasi Duh de rugaciune,stare care te mentine departe de orice boala psihica pt ca e binecuvantarea lui Dumnezeu in tot ce faci.De ce?Pt ca traind in ascultare si comuniune,greselile,pacatele nu dispar de tot pt ca nici Dumnezeu nu are absurditate ca a omului dar se imputineaza si cu cat sunt msi putine pacate,greseli in viata omului,cu atat mintea e mai zdravana,clara si mai sanatoasa,nu degeaba spunandu se ca daca la carma vietii e o minte sanatoasa atunci si modul de viata e sanatos.
      3.La originea bolilor mentale zace egoismul adica acel pricipiu masonic bolnav mental care spune “totul prin tine insuti”.Ori ,comuniunea cu Biserica ce este total inversul acestui malefic pt minte pricipiu ce te invata?Spiritul de comuniune de trai in armonie cu ceilalti cu care stai.Aici este antidotul Bisericii despre care Mantuitorul a zis ca nici portile iadului nu o vor putea birui.Care sunt portile iadului?Bolile mintale care oricat ar lua de tare cu asalt Biserica nu o vor putea invinge pt ca Biserica fiind divino umana si sanatatea mentala absoluta,nu numai ca nu poate fi invinsa de portile iadului dar vindeca mental de multe ori multe porti ale iadului cu doua picioare.Si sunt multe de spus dar ma opresc aici deocamdata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button