X

MIHAI EMINESCU – un ziarist curajos băgat la nebuni și ucis lent / N-a avut sifilis / Și despre ceva grav și putin știut: CINE I-A MODIFICAT POEZIILE?

Majoritatea îl știu pe Mihai Eminescu (1850 – 1889) ca mare poet.  Dar a fost și un mare ziarist. Unul curajos și nu muci cum sunt cam toți scribii din zilele noastre:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Și pentru a a fost curajos, a fost eliminat: l-au băgat la nebuni și l-au ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicată cât de curând și în viitor …

http://www.youtube.com/watch?v=n9cI05BbYdE

E una dintre schemele ce le aplica SISTEMUL celor ce trebuiesc eliminați. Iată și alte variante:

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

Însă de departe asta cu psihiatria este printre cele mai eficiente, caci astfel ucid si lucrarea respectivului curajos: “VA LUATI DUPA ALA? VOI NU STITI CA A MURIT NEBUN?”

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

Varianta de mai sus e depasita in eficienta doar de fabricarea unui dosar penal de joasa speta, ceva gen droguri sau pedofilie …

In cazul lui Mihai Eminescu, nu doar ca au scornit ca este nebun, dar “nebunia” sa au insinuat ca ar fi consecinta a sifilisului, boala a desfranarii. Si pentru ca nu li s-a parut suficient, I-AU MODIFICAT SI POEZIILE:

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Se stie ca OAMENII LUI HRISTOS OAMENII de cultura au fost considerati NEBUNI si in ROMANIA nu au fost vazuti bine pentru ca nu au incaput de lumea prostiei | PROSTIMEA a CONDUS si conduce in Continuare !

  2. “Cel ce lupta chiar singur pentru Dumnezeu si neamul sau, nu va fi invins niciodata!”(C.Z.Codreanu). Iar Eminescu este un exemplu al implinirii acestor vorbe! Daca Eminescu ar fi fost un curvar, nu ar fi permis Dumnezeu sa mai ramana numele lui pe fata pamantului! Dar cine sa priceapa asta? Ateii si acolitii lor care modifica istoria dupa cum le convine? Adevarul o sa iasa intotdeauna la suprafata!!!

  3. Adrian,
    Multumim pentru emisiunea Dosarul zilei, o ora spumoasa de-a dreptul cu istoricul Gica Manole! Neaparat de vazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE