X

MIHAI EMINESCU – un ziarist curajos bagat la nebuni si ucis lent / N-a avut sifilis / Si despre ceva grav si putin stiut: CINE I-A MODIFICAT POEZIILE?

Imagini pentru saccsiv MIHAI EMINESCU

Majoritatea il stiu pe Mihai Eminescu (1850 – 1889) ca mare poet. Dar a fost si un mare ziarist. Unul curajos si nu muci cum sunt cam toti confratii sai din zilele noastre:

EMINESCU despre EVREI, Afacerea Warszawsky si Afacerea Strousberg

MIHAI EMINESCU: Despretuind Biserica noastra nationala si injosind-o, atei si francmasoni cum sunt toti, […] romanul ajunge a se simti strain in tara sa proprie

Si pentru a a fost curajos, a fost eliminat: l-au bagat la nebuni si l-au ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicata cat de curand si in viitor …

E una dintre schemele ce le aplica SISTEMUL celor ce trebuiesc eliminati. Iata si alte variante:

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

Insa de departe asta cu psihiatria este printre cele mai eficiente, caci astfel ucid si lucrarea respectivului curajos: “VA LUATI DUPA ALA? VOI NU STITI CA A MURIT NEBUN?”

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

Varianta de mai sus e depasita in eficienta doar de fabricarea unui dosar penal de joasa speta, ceva gen droguri sau pedofilie …

In cazul lui Mihai Eminescu, nu doar ca au scornit ca este nebun, dar “nebunia” sa au insinuat ca ar fi consecinta a sifilisului, boala a desfranarii. Si pentru ca nu li s-a parut suficient, I-AU MODIFICAT SI POEZIILE:

 

Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

  1. Se stie ca OAMENII LUI HRISTOS OAMENII de cultura au fost considerati NEBUNI si in ROMANIA nu au fost vazuti bine pentru ca nu au incaput de lumea prostiei | PROSTIMEA a CONDUS si conduce in Continuare !

  2. “Cel ce lupta chiar singur pentru Dumnezeu si neamul sau, nu va fi invins niciodata!”(C.Z.Codreanu). Iar Eminescu este un exemplu al implinirii acestor vorbe! Daca Eminescu ar fi fost un curvar, nu ar fi permis Dumnezeu sa mai ramana numele lui pe fata pamantului! Dar cine sa priceapa asta? Ateii si acolitii lor care modifica istoria dupa cum le convine? Adevarul o sa iasa intotdeauna la suprafata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!