X

MIHAI EMINESCU – un ziarist curajos băgat la nebuni și ucis lent / N-a avut sifilis / Și despre ceva grav și putin știut: CINE I-A MODIFICAT POEZIILE?

Majoritatea îl știu pe Mihai Eminescu (1850 – 1889) ca mare poet. Dar a fost și un mare ziarist. Unul curajos și nu muci cum sunt cam toți scribii din zilele noastre:

Și pentru a a fost curajos, a fost eliminat: l-au băgat la nebuni și l-au ucis lent. O SCHEMA VECHE ce va fi aplicată cât de curând și în viitor …

http://www.youtube.com/watch?v=n9cI05BbYdE

E una dintre schemele ce le aplica SISTEMUL celor ce trebuiesc eliminați. Iată și alte variante:

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

Însă de departe asta cu psihiatria este printre cele mai eficiente, caci astfel ucid si lucrarea respectivului curajos: “VA LUATI DUPA ALA? VOI NU STITI CA A MURIT NEBUN?”

VIDEO – G. Edward Griffin: Oponentii SISTEMULUI sunt considerati BOLNAVI MINTALI …

Varianta de mai sus e depasita in eficienta doar de fabricarea unui dosar penal de joasa speta, ceva gen droguri sau pedofilie …

In cazul lui Mihai Eminescu, nu doar ca au scornit ca este nebun, dar “nebunia” sa au insinuat ca ar fi consecinta a sifilisului, boala a desfranarii. Si pentru ca nu li s-a parut suficient, I-AU MODIFICAT SI POEZIILE:

 

Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Se stie ca OAMENII LUI HRISTOS OAMENII de cultura au fost considerati NEBUNI si in ROMANIA nu au fost vazuti bine pentru ca nu au incaput de lumea prostiei | PROSTIMEA a CONDUS si conduce in Continuare !

  2. “Cel ce lupta chiar singur pentru Dumnezeu si neamul sau, nu va fi invins niciodata!”(C.Z.Codreanu). Iar Eminescu este un exemplu al implinirii acestor vorbe! Daca Eminescu ar fi fost un curvar, nu ar fi permis Dumnezeu sa mai ramana numele lui pe fata pamantului! Dar cine sa priceapa asta? Ateii si acolitii lor care modifica istoria dupa cum le convine? Adevarul o sa iasa intotdeauna la suprafata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.