LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

feb. 11, 2017 6799 7 http://bit.ly/2H7GQXm

Cateva exemple, in ordine cronologica.

James A. Garfield

Foto: https://www.britannica.com/biography/James-A-Garfield

Fostul presedinte SUA James Abram Garfield (1831–1881):

In orice tara, cine controleaza banii, controleaza intreaga industire si comertul. Si cand veti intelege ca intregul sistem este foarte usor controlat, intr-un fel sau altul, de cativa oameni puternici din top, va va fi clar cine este la originea inflatiilor si a depresiilor economiei”.

La sase luni dupa ocuparea fotoliului prezidential moare dupa ce a fost impuscat.

Image result for Louis Thomas McFadden

1936 / Louis Thomas McFadden (1876-1936), politician republican, exemplificare discurs:

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

   Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de înot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE.

Related image

1963 / John F. Kennedy, presedinte SUA, discursul “The president and the press“ din 1961:

Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie,  liber si independent.“  

In 1963 este asasinat …

Imagine similară

1983 / Lawrence Patton McDonald, congressman. Exemplificare discurs:

„Activitatea familiei Rockefeller si a aliatilor lor este de a crea un singur guvern mondial combinand supercapitalismul si comunismul sub aceeasi umbrela, totul sub controlul lor. Ma refer la o conspiratie? Da. Sunt convins ca exista un asemenea complot, international in scop, planificat de generatii, incredibil de rau in intentie”

In 1980 a cerut Congresului o investigatie completa a activitatii Comisiei Trilaterale si Council on Foreign Relations.

Congressmanul Lawrence Patton McDonald LUPTA IMPOTRIVA NOII ORDINI MONDIALE. Sovieticii au doborat in 1983 zborul de pasageri KAL007 pentru a-l elimina?

Image result for Serge Monast

1996 / Serge Monast a murit in urma unui atac de cord in casa lui, in decembrie, in varsta de 51 de ani, a doua zi dupa ce a fost arestat si a petrecut o noapte în inchisoare. Scrisese:

Protocolul de la Toronto

Image result for Aaron Russo

2007 / Aaron Russo (1943 – 2007), evreu, producator de filme, politician.

In tinerete a ajutat in cariera multe legende rock: Led ZeppelinThe WhoJanis JoplinThe Grateful Dead si Jefferson Airplane

A produs filme precum Trading Places (cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd) sau Teachers (cu Nick NolteMorgan Freeman si Ralph Macchio). A castigat sau a fost nominalizat la premii importante: GrammyTonyEmmy , Academy AwardsGolden GlobesImage Award.

In anii 1990 intra in politica in Nevada. In ianuarie 2007 anunta suportul sau total catre congresmenul Ron Paul pentru prezidentiale devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008.

In 2005 produce documentarul “America: de la libertate la fascism“:

Aaron Russo : „ AMERICA : FROM FREEDOM TO FASCISM “ – subtitrare in limba romana si completari foarte necesare  

In 2007, intr-un interviu dat lui Alex Jones, declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu luni de zile inaintea evenimentelor de la 09.11.2001 ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele … Scarbit de ticalosia lor, a decis sa treaca in tabara opusa:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Moare de leucemie.

Image result for Antonie Iorgovan

2007 / Antonie Iorgovan, senator PSD, a murit in urma unui cancer galopant:

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Image result for Nancy Schaefer

2010 / Nancy Schaefer, senatoare, dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”:

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Image result for Phillip Marshall

2013 / Phillip Marshall, a scris despre 9/11, apoi:

Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copiii …

Image result for David Crowley

2015 / David Crowley, regizor, cel mai recent proiect al sau, intitulat Gray State, un film extrem, produs independent care prezinta un stat polițienesc brutal, instaurarea legii martiale, impunerea identificarii biometrice, o stare de supraveghere continua  și trupe de șoc FEMA care aduna dezidenti in taberele lor.

ALTUL? David Crowley, regizorul filmului GRAY STATE, a fost sinucis impreuna cu sotia si fiica?

Image result for Jeff Bradstreet

2015 / Jeff Bradstreet, doctor anti-vaccin:

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

IN ACEEASI LUNA au mai murit cinci medici asociati cu doctorul anti vaccin impuscat in piept

Pentru stapanii SISTEMULUI, problema cu toti cei de mai sus nu era neaparat ca vorbeau, caci multi vorbesc, ci postura din care vorbeau …

2017/ Klaus Eberwein era un fost oficial guvernamental ce era așteptat să dezvăluie la sfarsitul lui iulie amploarea corupției și malpraxisului Fundației Clinton săptămâna următoare.

Cu cateva zile inainte să apară în fața Comisiei de Etică și Anti-Corupție a Senatului Haitian,  a fost găsit mort în Miami la vârsta de 50 de ani. Decesul lui a fost înregistrat ca “sinucidere” de către guvern:

OFICIALUL guvernamental haitian ce a DEMASCAT Fundația CLINTON a fost găsit MORT. MASS-MEDIA oficială TACE

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Trackbacks/Pingbacks
 1. Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii … - OrtodoxINFO - 12 februarie 2017

  […] LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala […]

 2. VIDEO. Conferinta de presa ROBERT F. KENNEDY JR. si ROBERT DE NIRO despre VACCIN – MERCUR – AUTISM / Atentie: PREMIU DE 100 000 $ | Saccsiv - Weblog - 17 februarie 2017

  […] Francis „Bobby” Kennedy (asasinat in 1968) ai nepotul fostului presedinte american John Fitzgerald „Jack” Kennedy asasinat in […]

 3. VIDEO. Conferinta de presa ROBERT F. KENNEDY JR. si ROBERT DE NIRO despre VACCIN – MERCUR – AUTISM / Atentie: PREMIU DE 100 000 $ - OrtodoxINFO - 17 februarie 2017

  […] Francis “Bobby” Kennedy (asasinat in 1968) ai nepotul fostului presedinte american John Fitzgerald “Jack” Kennedy asasinat in […]

 4. STARETUL ANTONIE: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul, până şi opiniile omului şi concepţia lui despre lume” / CAND A I - 5 iunie 2017

  […] LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala […]

 5. Citatul zilei (John F. Kennedy) - OrtodoxINFO - 16 august 2017

  […] LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala. […]

 6. APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere? - Ortod - 10 septembrie 2017

  […] LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala […]

 7. MIHAI EMINESCU – un ziarist curajos bagat la nebuni si ucis lent / N-a avut sifilis / Si despre ceva grav si putin stiut: CINE I-A MODIFICAT POEZIILE? - OrtodoxINFO - 15 ianuarie 2018

  […] LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala […]

Scrie un comentariu

Scroll Up