X

OMS nu mai cataloghează boala transgender ca fiind o tulburare mintală

Organizația Mondială a Sănătății a decis oficial să înceteze clasificarea persoanelor transgender ca bolnave psihic.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele membre ale OMS au adoptat noua ediție a Clasificării Internaționale a Bolilor în cadrul unei întruniri anuale de la Geneva, sâmbătă. Este prima actualizare a listei bolilor în 29 de ani.

Acestea descriu acum tulburarea identității de gen ca fiind “incongruența de gen” și nu mai este enumerată în capitolul tulburări psihice.

OMS declară că ar trebui garantat dreptul persoanelor la servicii medicale, cum ar fi operațiile chirurgicale pentru a le face sterile.

Un reprezentant din Danemarca a salutat ultimele modificări, spunând că este un mare pas înainte pentru a permite tuturor să conducă o viață demnă.

OMS speră că acțiunea va contribui la eliminarea discriminării împotriva persoanelor transgender și la promovarea înțelegerii publice a acestora.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Ce atâta mirare?
    OMS-ul este al Ocultei!
    PROMOVEAZĂ ANORMALUL DUPĂ SATANA CARE-I STĂPÂNEȘTE…iar proștii de oameni pun în practică!

  2. Acesta este un regim totalitar, nu este democrație! Transgender este o anormalitate!
    În viitor va fi interzis a fi om normal la cap! Normalitatea va deveni o boală psihică!

    1. ”Va veni vremea când oamenii vor înnebuni şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. Pateric, Avva Antonie cel Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button