X

GEORGE ENESCU a fost MASON

Foto: http://www.masonicforum.ro/ro/no-53-ro/claudiu-ionescu-george-enescu-2/

Dupa cum stiti, Televiziunea Romana a pierdut drepturile de difuzare pentru festivalul „George Enescu”. Din acest an, festivalul va fi transmis de Trinitas.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform unui mai vechi articolul de pe Jurnalul de Botosani si Dorohoi, Botoşanii – trei zile gazda unui eveniment masonic de grad zero, un cvartet al Filarmonicii de stat a susţinut un concert de muzică, creaţii ale muzicienilor masoni, ştiut fiind faptul că toţi marii muzicieni ai Europei au făcut parte din Masonerie, inclusiv marele nostru muzician George Enescu.”

Iata si ce scria acum 8 ani Mugur Vasiliu, recent mutat la Domnul:

Se petrec, sub ochii noştri, tot felul de aberaţii, pe care nu numai că nu le vedem ca aberaţii, dar şi participăm cu mulţumire la ele; şi, cu o inconştienţă care nu are nici un fel de scuză, chiar promovăm şi susţinem necesitatea acestor odioşenii anticreştine – desigur ca ortodocşi adevăraţi ce suntem. Una dintre probele luptei noastre împotriva poporului român, deci împotriva lui Hristos – tot ca „adevăraţi ortodocşi” ce suntem – tocmai s-a încheiat, anul acesta pentru a douăzecea oară: festivalul George Enescu. Şi, pentru ca să nu existe nici un semn de întrebare asupra patronajului sub care s-a desfăşurat acest festival şi nici asupra caracterului anticreştin, deci antiromânesc, pe afişul festivalului, promovat atât la televiziune pe toate posturile, cât şi prin toate celelalte mass media, scrie foarte clar: „MAGIA EXISTĂ”. Acesta este loggo-ul, sau deviza festivalului. Dar, noi nu ne îndoim de acest lucru; fireşte că magia există, fiindcă ştim cu toţii că Hristos există şi de asemenea, că dracul există; astfel că, dacă există slujire şi slujitori ai lui Hristos, există şi slujire şi slujitori ai dracului, adică satanişti şi magie. Aşadar, festivalul desfăşurat sub înaltul patronaj al dracului şi care, în acest fel, ne asigură că există dracu şi satanism, a durat aproape o lună, în întreaga ţară şi a costat mai multe miliarde de euro. Miliarde, nu milioane. O desfăşurare de forţe, la nivel financiar naţional, care are loc în fiecare an, nu contează cât de mizerie este în ţară sau cât de datori suntem pe la băncile străine. Ar putea fi spuse multe lucruri despre această „minunată” manifestare culturală; însă noi vom mai spune doar că banii care se cheltuie într-o singură ediţie – au fost până acum 20 de asemenea ediţii – ar putea rezolva problema sănătăţii, în întreaga ţară, pentru cel puţin patru ani. E bine că, cei care ne conduc, au găsit o formulă de cheltuire a banilor şi, în acest mod simplu, au hotărât să aducă în ţară multe mii de cântăreţi. Despre George Enescu nu se vorbeşte mai deloc – se vorbeşte despre muzica lui şi, cel mai mult, se vorbeşte despre personalitatea lui. Probabil fiindcă nu e interesant de ştiut că George Enescu a făcut parte din iudeofrancmasonerie, adică a luptat cu toată energia lui împotriva lui Hristos din sufletul poporului român; şi, iată că acum, ca omagiu pentru activitatea lui, în toată România au avut loc – în timpul festivalului, care tocmai acest rol îl are – întâlniri ale lojelor iudeofrancmasonice din întreaga lume. Pe banii creştinilor. Aşa au hotărât „conducătorii” noştri. Cred că „oamenii de cultură”, care vor fi cu totul indignaţi de aceste rânduri, ar trebui să îşi asume responsabilitatea pentru starea ţării, stare de mizerie pentru care, şi prin acest eveniment, sunt direct răspunzători. În cele din urmă, apare din ce în ce mai clar că problema ţării nu este lipsa de bani, ci folosirea total iresponsabilă a acestor bani, de către cei care conduc România de mai multă vreme – spre niciunde.

 

Cititi va rog mai multe la:

MUGUR VASILIU: „Suntem prea aproape de noi însine si prea departe de Dumnezeu”. Si ceva despre festivalul masonului George Enescu, care a costat enorm, din banii nostri, spre desfatarea zidarilor …

Vizionati va rog si Programul Masonic International „Marele Orient Romania – O Minune a Europei” – George Enescu”:

Cititi va rog si:

MUZICA CLASICA si MASONERIA

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Nu-i musai sa fie adevarat totusi, “ştiut fiind faptul că toţi marii muzicieni ai Europei au făcut parte din Masonerie, inclusiv marele nostru muzician George Enescu” putand fi doar o tentativa de auto-promovare. Am cautat “george enescu” mason si n-am gasit nimic sa confirme. http://www.masonicforum.ro/ro/no-53-ro/claudiu-ionescu-george-enescu-2/ nu mentioneaza nimic despre asa ceva. Si apoi masonii de grad scazut pot fi in necunostinta de cauza a ceea ce se petrece, fara sa fi dorit sa se alature din propria initiativa ci facandu-se demersuri sa fie atrasi datorita statutului lor social.

  1. @ Raul

   Ca drept maritor crestin traitor si practicant al Dreptei Credinte, nu exista a fi in masonerie si sa fi in necunostinta de cauza.

   Ah, da! Te poti afla in disonanta cognitiva sau in conflict de interes, acesti doi frati merg mana-n mana.

   Daca esti un drept credincios, nu ai cum sa nu sti ca masoneria e anatemizata de Biserica.

   Ori daca nu esti traitor al Dreptei Credinte, nu ai cum sa sti, dar asta nu inseamana ca esti absolvit de pacat, tot asa cum si paganii nu stiu ca sunt in inselare, aducand inchinare satanei, dar asta nu-i absolva de iad.

   Adevarul trebuie cautat cu sinceritate, indiferent in ce credinta te-ai nascut, sau la care ai mers de buna voie.

   Ca om, ai aceasta obligatie: sa cauti Adevarul cu sinceritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button