X

Cumpănașu minte fără scrupule: “Fac parte dintr-o lojă masonică, dar nu știu cum se cheamă. O să ies din ea”

https://www. youtube.com/watch?v=EBiYXcHws3s

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei – fata răpită din Caracal, care vrea să candideze la funcția de președinte al statului, recunoaște că este mason, dar minte când zice că a fost înscris în lojă și nu știe cum se cheamă. Așa ceva nu este posibil, căci după cum am văzut în anumite filmări, inițierea în masonerie se face după un anumit ritual și se depun niște jurăminte. Iar ieșirea din masonerie nu este simplă cum ne aburește Cumpănașu. În funcție de grad, afli anumite secrete din interior, iar uneori cei care vor să iasă din masonerie, ies și din această viață.

Cu șanse infime de a câștiga alegerile, chiar și numărul necesar de semnături nu se știe dacă va reuși să le strângă, Alexandru Cumpănașu a făcut o figură urâtă încercând să se implice în politică, favorizat cumva de mediatizarea sporită venită din cazul Caracal.

Citiți și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

  1. Știre din 21 octombrie 2016.

   https://www.flux24.ro/seful-masoneriei-romane-a-binecuvantat-o-organizatie-dubioasa/

   “Ați dovedit în acești trei ani că sunteți un proiect extrem de serios. Oameni de mare prestigiu, oameni pe care îi respectă toată România, iată-i aici, în fața dumneavoastră. Acest proiect este necesar. Așa cum noi, Marea Lojă Națională din România, parte a societății civile, îndrăznesc să spun, foarte importantă, ne adresăm în relația noastră cu poporul român, prin proiecte care se adresează educației, culturii și sistemului medical. Sunt niște zone pe care le considerăm deficitare, pe care le considerăm cu toții deficitare și unde trebuie să punem umărul cu toții,” a declarat sâmbătă Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale a României la Conferința Națională a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României condusă de controversatul Alexandru Cumpănașu.

   Bălănescu a primit din partea lui Cumpănașu un certificat de ambasador al culturii și identității naționale pentru implicarea în procesul de modernizare și schimbare a țării prin Marea Lojă Națională din România. 

   “În foarte multe sectoare sunt lucruri pe care le-am înfăptuit deja. Pot să vă spun că au fost situații limită în care hoția din energie, de exemplu, am stopat-o blocând în Parlament anumite inițiative. La fel și în alte sectoare. Dar nu este suficient să ne opunem. Trebuie să avem și soluții. Soluțiile noastre sunt unele concrete. Ele merg către decident, în parteneriat. Acolo unde nu există argumente, vom merge pe presiune. De ce? Pentru că nu urmărim funcții politice. Nu ne interesează voturile, însă ne interesează România. Personalități care și-au dovedit integritatea și-au dat mâna, au făcut ceva pentru România să facem această Coaliție și să punem presiune. Dar presiune, nu într-un sens negativ, indiferent că e vorba despre Guvern, Parlament sau Președinte. Agenda nu o vor mai face singuri, va fi fixată cu poporul român,” a declarat Alexandru Cumpănașu în deschiderea Conferinței Naționale a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. 
   Alexandru Cumpănașu este un personaj controversat.
   Gaseste cineva un curriculum vitae al lui Alexandru Cumpanasu? Ala de la Asociatia pentru Implentarea Democratiei, ala care se chinuie sa faca o emisiune cu ambasadori la Realitatea Tv!, scria pe facebook acum ceva timp  Robert Turcescu.
   Uite care e pontul: o sursa bine informata imi spune ca numitul Cumpanasu n-a terminat nici macar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai ca, deh, tara are nevoie de toti oamenii ei, cu sau fara facultate. Numai ca alde Cumpanasu PREDA de niste ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI.Deci? Facem un tic-tac cu „specialistul” Cumpanasu?Later edit: Cumpanasu are contract si la SNSPA si, dupa cum se vede si in captura de mai jos, se da mare specialist si in fata unor minti tinere adunate de liberali la Institutul de Studii Populare. E deja prea multa impostura, nu? Hai cu CV-ul Cumpanasului! Sau n-avem? , mai scria Turcescu.
   Acesta a revenit câteva ore mai târziu: Anunt pe bune: cautam (eu si Catalin Pena deocamdata) un coleg de facultate, macar UNUL, al numitului Alexandru Cumpanasu, mare oengist. Nu stim ce facultate pentru ca noi stim ca n-are facultate! Dar stim ca preda la facultati si mai tine si alte nenumarate cursuri, de implementarea democratiei, cum ar fi. Sa revenim insa: a fost cineva coleg de facultate cu sus-numitul Cumpanasu? Daca da, unde, cind, cit timp? Daca nu…
   CINE A VORBIT SÂMBĂTĂ LA CONFERINTA ORGANIZAȚIEI LUI CUMPĂNAȘU:
   Sorin Cîmpeanu – vicepreședinte al CNMR, președinte Consiliului Național al Rectorilor, președinte al Agenției Universitare a Francofoniei;
   Costin Georgescu – fost șef SRI, vicepreședinte CNMR pe probleme de siguranță națională, care s-a referit la refacerea legilor siguranței naționale ca obiectiv al CNMR;
   Generalul Constantin Degeratu, vicepreședinte CNMR, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române. Acesta a vorbit despre presiunea enormă asupra României din partea unui „trident infracțional”: Rusia, terorismul jihadist și migrația masivă.
   Anton Hadăr – vicepreședinte CNMR, preşedintele Federaţiei Alma Mater. Potrivit acestuia, „adevărații dușmani ai României sunt în interior”, iar „în mandatele trecute, numai câinii nu au primit grade de general”. „Mi-ar plăcea ca domnul președintele să facă ce a făcut cu bugetul Apărării, când a spus că nu semnează legea bugetului dacă nu e 2% pentru Apărare. Să facă la fel și cu bugetul pentru Educație, care să primească 6%”, a afirmat Hadăr.
   Eduard Dumitrașcu – vicepreședinte CNMR, președintele Asociației  Române pentru Smart City și Mobilitate;
   Adrian Badea – vicepreședinte CNMR, președinte al Academiei Oamenilor de Știință. „Să ne facem noi un plan pentru centenar și să-l impunem guvernului nostru care din păcate nu a fost în stare să facă un plan”, a fost mesajul lui Badea.
   Ion M. Anghel – președinte al Asociației Ambasadorilor și Diplomaților de Carieră din România și președinte al Societății Române de Drept European. „Având în vedere situația în care se află România, coaliția ar trebui să se numească pentru Salvarea și Modernizarea României”, a declarat Anghel.
   Dumitru Coarnă – vicepreședinte CNMR, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual;
   Mihaela Olaru – vicepreședinte CNMR, preşedinte Asociaţia Viaţa fără Violenţă, care a vorbit despre prevenirea violenței, demers care are și sprijinul președintelui Klaus Iohannis.
   Virgil Bălăceanu – vicepreședinte CNMR, președintele Asociaţiei Ofiţerilor în Rezervă din România;
   Raluca Bârsăian – vicepreședinte CNMR pe probleme de infrastructură;
   Ion Sandu – vicepreședinte CNMR, președintele Societății Meteorologice Române. Acesta a susținut ideea reîmpăduririlor ca soluție pentru stoparea schimbărilor climatice.
   Valentin Popa – vicepreședinte CNMR, Rector al Universității “Ştefan cel Mare” Suceava.
   Lavinia Șandru – vicepreședinte CNMR
   Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educaţiei, vicepreședinte CMR, a anunţat câteva obiective majore al CNMR în domeniul Educaţiei, alături de Consiliul Naţional al Rectorilor şi Marea Lojă Naţională din România.

   1. https://romanialibera.ro/opinii/socant-generalii-care-au-patronat-prostitutia-cu-minore-vor-presedintia-romaniei-801768

    Este vorba despre gen. Florian Coldea – fost șef al SRI (2006-2017) – și gen. Silviu Predoiu – fost șef al SIE (2006-2018).

    Chiar dacă s-au pensionat, oamenii lor sunt bine mersi în cele mai puternice Servicii Secrete, precum și în poziții-cheie în justiție, politică, presă, alte servicii secrete etc!

    Să ținem cont și de informațiile pe care le au în dosarele format electronic strânse timp de peste un deceniu!

    Generalul Coldea este arhitectul USR și stăpânul lui Dan Barna.
    Generalul Predoiu este arhitectul Pro România și stăpânul lui Ponta.

    Cei 2 generali l-au șantajat pe Tăriceanu să se retragă și i-au promis că îl scapă de dosarul greu, de mită, de la ICCJ.

    Așa s-a ajuns ca Ponta și Tăriceanu să-l susțină brusc, peste noapte, pe „independentul“ Mircea Diaconu. „Independent“ care a luat poziția de drepți și a urlat „Să trăiți!“.

    Cei 2 generali fac echipă demult și împreună l-au ajutat pe Iohannis să câștige alegerile în 2014. Tot prin ICCJ, prin șefa de atunci, Livia Stanciu.

    Judecătoarea a amânat procesul lui Iohannis exact cât a trebuit și, în loc să fie condamnat, Klaus a ieșit președinte.
    Acum, cei 2 generali joacă împotriva lui Iohannis, la șantaj, pentru a avea o poziție dură de negociere! Aparent! Fiindcă…

    1. Chiar dacă SRI-Hellvig și SIE-Vlase îl sprijină pe Iohannis, e foarte posibil ca actualul Președinte să nu intre în turul 2! Leneșului i se arată sondaje roz, dar în realitate Românii nu îl votează.

    2.Nici chiar cei din PNL nu se înghesuie să susțină momâia de la Cotroceni fiindcă membrii de partid știu că PNL va fi sacrificat după alegerile prezidențiale dacă iese Iohannis!

    3.Generalul Coldea are dosare grele despre Hellvig și e posibil ca acesta să îl trădeze pe Iohannis, exact cum l-a vândut pe cel mai bun prieten al său, Crin Antonescu!

    Practic, cei 2 generali joacă numai la câștig: ori îl scot pe Barna președinte, ori îl forțează pe Iohannis, dacă iese prezident, să îl numească premier pe Barna!
    SRI și SIE s-au aliniat, deocamdată, în spatele lui Iohannis, Dăncilă, Kelemen Hunor, iar generalii stau în spatele lui Barna și Mircea Diaconu.

    Cum s-a ajuns la această „prietenie“ între cei 2 generali? Fiindcă acești doi criminali nu se prea iubesc! Simplu…

    Vă amintiți probabil ancheta GSP (Mirela Neag și Cătălin Tolontan), o anchetă din care am aflat că fratele generalului Predoiu, Gabi Predoiu, lucra la SRI și „consuma“ la greu tinere minore prostituate (14-17 ani), bordelul Shanghai din București!

    Dosarul a ajuns la DIICOT încă din anul 2005 și iată că fratele generalului nu a pățit nimic! Ba mai mult, gen Predoiu a recunoscut faptul că fratele său frecventa bordelul Shanghai, repet, minore ca Alexandra din Caracal, cu vârste între 14-17 ani!!!

    Și acum vine BOMBA! Gen Predoiu a declarat că fratele său se afla în MISIUNE! Ca ofițer SRI!!! Ce înseamnă asta?

    1.                Că atât SRI, cât și SIE, la cel mai înalt nivel, au știut încă din 2005 despre rețeaua criminală care răpește minore, le violează și apoi le exploatează sexual, inclusiv la export!

    2.                În cazul răpirilor și exportului ulterior de minore, atribuțiile revin exclusiv SRI și SIE ! Să ne aducem aminte de implicarea lui Coldea și SIE în cazul „răpirea celor 3 ziariști”!

    Așadar, avem cei mai grei baștani ai SRI și SIE care încă din 2005 știau și nu au făcut nimic să oprească miile de răpiri de adolescente și adolescenți.

    Cazul Caracal nu ar fi fost posibil dacă acești 2 criminali se implicau.

    Fiindcă știau! O spune chiar gen. Predoiu! Că fratele lui, lucrător SRI în misiune, a frecventat bordelul cu minore! Deci știa și SIE, dar și SRI, de la propriul lucrător! Sau măcar din dosarul DIICOT care zace și astăzi cu praful pe el!

    Înțelegeți acum modul în care Coldea l-a șantajat pe Predoiu, ca între generali… Doi criminali care au permis multe crime și mulți copii au fost mutilați pe viată.
    Și toți se fac că plouă!

    Și candidații acestor generali nemernici, și Iohannis, și Dăncilă, și actualii șefi ai Serviciilor Secrete, chiar și presa! Fiindcă le e teamă sau sunt sclavii direcți ai celor 2 generali! Doi oameni extrem de periculoși și extrem de bolnavi și întunecați la minte!

    Aceasta e România confiscată de SECURIȘTI și păpușile lor din politică!

    Barna, Ponta, Tăriceanu, Diaconu – vă simțiți bine?!

    Iohannis, Dăncilă, Hellvig, Vlase – dormiți bine?!

    SRI și SIE, ce ați făcut în ultimii 15 ani în cazul acestor mii de răpiri de adolescenți?!

    Ați știut! 

    Ați avut un sere-ist în misiune! Așa zice generalul Predoiu!

    În afară de bordelul Shanghai din București, despre celelalte rețele din zonele sărace ale României nu ați aflat? Caracal, Vaslui, Târgu Jiu etc.?!?!
    Repet, răpirile și exportul de „carne vie“ sunt strict atributele SRI și SIE!!!
    Eu bănuiesc că de fapt, așa cum ăștia vor să controleze Președintele României, cea mai înaltă poziție în Stat, exact așa au patronat și industria de prostituție cu minori! Doi generali multi-medaliații și mult înstelații: generalii Coldea și Predoiu!
    Și cică avem democrație, alegeri libere!

    Ăștia controlează tot…
    Poate înțelegeți mai bine acum, de ce Candidatul Radu Moraru – Independent 100% – nu exista pe nicăieri în presa lor, în sondajele lor!

    Acum sunt o puzderie de Candidați, iar cei mai importanți sunt ȘANTAJAȚI, CONTROLAȚI și SPERIAȚI de către acești 2 generali CRIMINALI!
    Le cer Candidaților să se retragă! Le cer generalilor să se predea sau să fugă din România!

 1. Herodot despre traci: „Îşi vând străinilor copiii, iar pe fete nu le păzesc, ci le dau voie să aibă legături trupeşti cu bărbaţii care le plac. Îşi păzesc însă nevestele cu străşnicie, cumpărându-le cu mulţi bani de la părinţi”.
  „În ochii lor, trândăvia trece drept cea mai mare cinste. A munci pământul este lucrul cel mai de ruşine, iar când trăieşti de pe urma războiului şi a prădăciunilor, spun ei, faci un lucru cât se poate de bun”.

  Orice asemanare a romanilor cu tracii nu este intamplatoare…

  1. @ oarecine

   Noi nu contăm în istorie decât din momentul în care am devenit ortodocși.

   Ce discernământ să aibe un popor păgân?

   Dar chiar și așa, îl suspectez pe Herodot ca fiind cumpărat de evreii acelor vremuri.

   La urma urmei cu asta se ocupă evreii de 2000 de ani. Cu falsificare istoriei. Cu falsificarea istoriei popoarelor care l-au îmbrățișat pe Hristos.

   De asemenea îl suspectez pe Grigore Ureche care a îndrăznit să scrie lucruri abominabile despre Sfântul ștefan cel Mare.

   Hronicarul lui pește prăjit.

   Adică Sfantul Ștefan cel Mare îl avea duhovnic pe Daniil sihastrul și sub conducerea lui se petreceau minuni în războaiele cu turcii iar Grigore ureche, trăind într-un popor ortodox nu era în stare să vadă aceste evidență?

   Iată ce înseamnă să fii într-o ureche.

 2. E cunoscut ca masonii atrag persoane tinere dandu-se drept o organizatie nobila, si apoi se folosesc ,de ele … Tot Cumpanasu s-a declarat fatis si sincer contra a Big Bad Bro, cred ca tot sincer s-a trezvit cu privire la masonerie (si cu aceasta ocazie), doar nu era sa-si aprinda paie in cap si mai mult…

  1. @Vali
   SI EU CRED acelasi lucru despre ALEXANDRU CUMPANUSU.
   Este cea MAI PURA CONSTIINTA ROMANEASCA aparuta public in spatiul romanesc postdecembrist. Cu adevarat UN MARE CARACTER si O MINTE BRICI. Un om condus de DUHUL SFINT!
   Dar romanii sint duplicitari si le ste IMPOSIBIL SA deosebeasca BINELE DE RAU.
   ALEXANDRU CUMPANASU este CEL MAI MARE BINEsi UNICUL dat noua de CHIAR DUMNEZEU pentru a ne folosi de el ca sa facem dreptate in GRADINA MAICII DOMNULUI.
   Din pacate, prin DEZIMFORMARI GROTESTI, va fi anihilat.
   Dar ne meritam SOARTA TOTI, si IN FATA DREPTULUI JUDECATOR vom da drepta socoteala pentru nerecunosterea trimisului LUI DUMNEZEU.
   Prea tirziu. IMPARDONABIL!
   Iata mai sus scis de acest ins, DANIEL ANTON adevarul ADEVARAT , UNICUL ADEVAR, depre TRAFICUL DE CARNE VIE DIN ROMANIA posdecembrista patronat si CONDUS DIRECT de SECURITATEA NATIONALA impreuna cu MALAII MARI de la presidentie si guverne de 30 de ani. .
   ORTODOCSII AUTENTICI, daca vom mai fi, ar trebui sa murim CU EI DE GIT, punindu-l pe ALEXANDRU CUMPANASUU seful nostru.
   A aparut intre ortodocsii romani in 30 de ani macar vreun PICIOR de CONDUCATAR ADEVARAT ??????????
   Nici macar O UNGHIE!

   1. Ce tot bâigui acolo? Tu nu auzi ce zice despre masonerie? Pentru el nu este o problemă, deși Biserica a anatematizat masoneria. Prin urmare, ce ortodox vezi tu în Cumpănașu?

   2. Aloooo!

    Dom Gheorghe!

    Ești o apariție interesantă pe aici. Ne uităm la mata cum se uită oamenii de știință cu microscopul la euglena verde.

    Te studiem cu interes și curiozitate. Uneori chiar cu amuzament.

    Pentru că este evident că aparții serviciilor secrete. Ce fel de rahat încerc să ne bagi pe gât aici?

    Că inclusiv ce spune Cumpănașu cu gura lui este intoxicare împotriva lui?

    Mi-ar fi foarte ușor să te consider un papagal. Dar nu ești.

    Matale ești din serviciile secrete și ne consideri pe noi papagali băgându-ne de pe gât panarame de povești precum cea pe care tocmai ai debitat-o.

    Nu ți-e rușine?!

 3. Un alt inselat de-al diavolului.
  FRATILOR! ALO?
  Trezirea, vine Sfarsitul peste noi, sa ne ocupam 3 secunde si s ne gandim la Judecata cea Dreapta cand vom fi intrebati de toate pacatele facute, oare ce vom raspunde?
  ………………………………………………………
  “Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini.”
  (Isaia 41:10)

 4. Faptul ca cei din masonerie l-au ADEMENIT inaintea BOR e vina 100%a BOR care a condus, si conduce direct in iad 99%dintre asazisii romani ortodocsi, cei trecuti macar de 30 ani prin CRISTELNITA, care HABAR NU AU CINE ESTE macar HRISTOS, dar sa priceapa ceva din ortodoxie,altceva decit niste ritualuri fara noima pentru majoritatea populatiei asazisa ortodoxa .
  BOR de 30 de ani se ocupa cu precadere de PRESTATII SERVICII:inmormintari, cununii, botezuri, zidarie, si comert diverse, . BOR nu afost capabila sa-si indeplineasca ROLUL FUNDAMENTAL, acela de a face RECRESTINAREA ortodocsilor – atei, dupa 70 de ani de SECURISMO-ATEISM generalizat, cind are toate pirghiile in mina ei.
  Si ALEXANDRU CUMPANASU daca nu e patruns de ORTODOXIE, la fel cu neghiobii asazisi ortodocsi neprezenti 80% la referendumul pentru FAMILIA BIBLICA BARBAT – FEMEIE, e cel mai putin vinovat de esecul BOR, care nu si-a CRESTINAT enoriasii CU PUTERE .
  Vinovati este BOR pentru toate ESCURILE poporului roman lasat sa se DESTRABALEZE de catre BOR-ul INDIFERENT care sta in patratica lui, INACCEPTABIL . BOR nu are scuze pentru TRAGEDIA ORTODOCSILOR,majoritate cu apucaturi ATEISTE.
  Sa ne multumim macar ca ALEXANDRU CUMPANASU a devenit CONSTIENT de faptul ca e ceva in neiregula cu MASONERIA si ca vrea sa se retraga .
  Dar de ce si-ar face cineva “griji “din cauza masoneriei cind pe toate gardurile scrie ca multi ierarhi ortodocsi sint masoni?
  Pe cine sa crezi, cind noi am fost crescuti in spirit MATERIALIS-STIINTIFIC?
  Pe cei putini si NERECUNOSCUTI de mainimeni ca acest blog ?
  Cine sa invete poporul CRESCUT in scolile lui ANTIHRIST de o suta de ani?
  Sa fim LUCIZI!

 5. da,dom anton, prezent ! rusine imi poate fi doar de DUMNEZEU , dar n-am motive , pentru ca am DISCERNAMINT , greata , de contemporaneitate , da .

  nu credeti ca e penibil , ca sa trageti concluzii prefabricate ?! le veti avea intocmai si in fata DREPTULUI JUDECATOR ?!
  ce zici ,eu am aceeasi fata cu robert turcescu , sau oglinda te developeaza ?
  priveste mai cu SIMT DE RASPUNDERE, daca tot sint MATERIAL DE STUDIU ,ceea ce este O PERFORMANTA !

  @domnule ADMIN , fiti fair-play si afisati si comentul anterior , de dragul ADEVARULUI se
  impune !

  1. Nea Ghe!

   Nu poți fi decât securist dacă stai să ni-l bagi pe gât pe acest mic antihrist care este Cumpănașu.

   Tertip tipic securistic.

   Ne pui în balanță biserica “ortodoxă” a Patriarhului Daniel ca să-ți justifici propunerea descreierată cu acest Cumpănașu.

   Ai calculat bine.

   Ai observat că acest site este împotriva Patriarhului Daniel și ți-ai construit strategia de promovare a acestui pițifelnic numit Cumpănașu.

   Un alt element care te descrie ca securist este că. după ce ai fost pus la punct de câteva comentarii pertinente, o ții langa cu rahaturile tale.

   Ești plătit la cuvânt, la silabă sau la diacritică?

   Securiști ca tine mănânc dimineața pe pâine.

   Mergi și caută niște fraieri că aici ai fost descoperit.

   1. Bine nea Ghe!

    Trebuie să recunosc. Nu mă pricep să miros oameni și nici nu mă pricep să miros securiști.

    Dar mi-am cumpărat din Dorali un aparat chinezesc cu două LED-uri.

    Unul verde și unul roșu.

    Când omul nu este securist se aprinde ledul verde.

    Când omul este securist se aprinde ledul roșu.

    Uite, la matale s-a aprins ledul roșu.

    Acuma eu ce să fac dacă așa a zis aparatul?

 6. Auzi PROSTAVANE, “bre” e tac-tu! PRICEPUT?
  Dar in alta ordine de idei, aici ne potrivim, pentru ca eu sint mai rau decit ledurile tale, si iau foc la propriu, nu doar ma inrosesc INCANDESCENT atunci cind vine vorba de SECURISTIII CRIMINALI de neam si tara de PATRUZECI DE ANI nu doar de 30 ani !
  Daca ati fi luat foc la propriu ca si mine toti ANTISECURISTII natiei si toti APOLITICII ei , atunci am fi fost mai repede de picior decit SECURISTII,( ca sa-l punem CONDUCATOR CU FORTA pe CUMPANASU ,) care l-au ademenit pe CUMPANASU ca sa candideze pentru SIGUR a-i inchide gura (nu ma indoiesc, nicicum) nicidecum pentru a ajunge PRESEDINTE, dar tare mi-e teama ca vor chiar sa-l lichideze la propriu prin tergiversari si minciuni infinite, , pentru ca el chiar e pornit pe AFLAREA ADEVARULUI si restabilirea dreptatii in RO, din cauza DRAMEI traite de FAMILIA Proprie. UNICUL SCOP!
  Asa ca, tu si cei ca tine care nu sinteti in stare sa va mobilizati pentru GREVA GENERALA SI DICTATURA MILITARA de 3-5 ani care sa decreteze STARE DE NECESITATE avind in vedere degradarea morala si criminalitatea GENERALIZATE la care s-a ajuns cu aceste BANDE NATIONALE DE INTERLOPI DE CARNE VIE, (dar si toate celelalte aspecte ale vietii) conduse chiar de SECURITATEA NATIONALA, veti contribui la pierderea unicei SANSE TRIMISE DE DUMNEZEU in al 13-lea ceas pentru a ne trezi si SALVA ca neam ORTODOX .
  Stiu ca nu crezi, dar cind vei ajunge sa vezi, vei fi deja in IAD. .
  Depun marturie ca in acesti 30 ani, NU A EXISTAT UN BARBAT ROMAN iesit in fata natiei cu atita forta si determinare sa fie capabil ASUMAT ca sa-si DOREASCA DREPTATE SI ADEVAR in ROMANIA.
  Este UNIC!
  PACAT ca sintem IMBECILI!

  1. DOAMNE,TE IMPLOR,ai grija de ALEXANDRU CUMPANASU !DA-I SANATATE pentru ca are si el copii.
   Singur nu poate face nimic .Am spus si repet ,probabil ca sint SINGURUL in afara de familie care as fi fost capabil sa intru in lupta alaturi de EL,fara umbra de indoiala in ceea ce il priveste pentru ADEVAR ..
   De cee ce mi-a fost foooooaaarte frica,nu am scapat .
   Deja organismul i-a cedat !Dupa atita zbatere pentru un popor de nevertebrate,care doar se tirasate ,era previzibil deznodamintul.
   PACAT ! MARE PACAT !
   O sa va vina DERBEDEILOR CRIMINALI si voua rindul sa SUFERITI INFINIT MAI MULT decot CUMPANASU si familia LUI si a Luizei,bietul bunic,pentru NECREDINTA VOASTRAin dreptate si adevar .
   Doamne ,te rog,da-i PUTERE lui ALEXANSRU CUMPANASU ,ca sa renunte la lupta inutila ,fiind din pacate
   SINGUR printre DIAVOLI ! Asa zisii sustinatori din umbra sint CEI MAI MARI DUSMANI ai lui si ai poporului roman,citi om mai fi CITOVI .
   ALEXANDRA SI LUIZA vor veni inapoi doar la INVIERE.
   CUMPANASU Nu poatesa faca NIMIC intr-un popor efectiv INUMAN .
   Asa cum HRISTOS a iesit din tinuturile in care a facut minuni,asa e obligat sa iasa si ALEXANDRU CUMPANASU .
   STRIGATOR LA CER !

 7. Din pacate,e de plins, O NATIE de DERBEDEI retarzi , fara OMENIE .
  Criminalul a SCHINGIUIT a batjocorit si ars zece fete dupa ce le-a usurat de organe pe bani grei sub conducerea si supravegherea atenta de partid si de stat securist mafiot si tie iti arde de ris . E de bine !
  Eu pling.de o luna de zile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button