X

VIDEO: Mugur Vasiliu și Mihai-Silviu Chirilă – Tradiție și naționalism vs. patriotism

de null

http://axa.info.ro

Credinta si traditii nemtene – editia 31 iulie 2011
Invitat: Mugur Vasiliu
Traditie si nationalism vs. patriotism
Realizator: Mihai-Silviu Chirila

NOTĂ OrtodoxINFO

Condoleanțe familiei fratelui Mugur din partea fratelui Mihai-Silviu, cu recunoștiință că i-a oferit posibilitatea de a scrie în paginile revistei AXA. Dumnezeu să-l odihnească.

A trait conditia de roman si a iubit cu disperare acest neam, confirmand spusa filosofului ca adevarata proba de patriotism este sa iubesti un popor ajuns in starea de degradare in care se afla poporul roman in zilele noastre! Credinta puternica in Hristos si dragostea fata de Dumnezeu s-au altoit in inima sa pe dragostea-i de neam, permitandu-i sa aiba acel nationalism benign, care, departe de a te inchide in granitele propriei etnii, te face sa cuprinzi cu intelepciune si intelegere si sa promovezi cu ardoare locul si valoarea neamului tau in lume si istorie, fiind capabil sa accepti si manifestarea sanatoasa si fireasca a dragostei pentru propria natiune a celorlalte semintii ale pamantului, aflate mai departe sau mai aproape de Adevarul mantuitor adus lumii de Hristos, dar angrenate fara exceptie in aceasta epoca in lupta de pastrare a propriei identitati in fata dusmanului comun intregului neam omenesc: Noua Ordine Mondiala.

Mihai-Silviu Chirilă

Citiți și: A trecut la Domnul MUGUR VASILIU

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.