X

VIDEO: Mugur Vasiliu și Mihai-Silviu Chirilă – Tradiție și naționalism vs. patriotism

http://axa.info.ro

Credinta si traditii nemtene – editia 31 iulie 2011
Invitat: Mugur Vasiliu
Traditie si nationalism vs. patriotism
Realizator: Mihai-Silviu Chirila

Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Condoleanțe familiei fratelui Mugur din partea fratelui Mihai-Silviu, cu recunoștiință că i-a oferit posibilitatea de a scrie în paginile revistei AXA. Dumnezeu să-l odihnească.

A trait conditia de roman si a iubit cu disperare acest neam, confirmand spusa filosofului ca adevarata proba de patriotism este sa iubesti un popor ajuns in starea de degradare in care se afla poporul roman in zilele noastre! Credinta puternica in Hristos si dragostea fata de Dumnezeu s-au altoit in inima sa pe dragostea-i de neam, permitandu-i sa aiba acel nationalism benign, care, departe de a te inchide in granitele propriei etnii, te face sa cuprinzi cu intelepciune si intelegere si sa promovezi cu ardoare locul si valoarea neamului tau in lume si istorie, fiind capabil sa accepti si manifestarea sanatoasa si fireasca a dragostei pentru propria natiune a celorlalte semintii ale pamantului, aflate mai departe sau mai aproape de Adevarul mantuitor adus lumii de Hristos, dar angrenate fara exceptie in aceasta epoca in lupta de pastrare a propriei identitati in fata dusmanului comun intregului neam omenesc: Noua Ordine Mondiala.

Mihai-Silviu Chirilă

Citiți și: A trecut la Domnul MUGUR VASILIU

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.