X

Seismic Center: „S-a detectat formarea unei noi variații gravitaționale mult mai mare decât cea de pe 18-22 Mai”

Administratorii paginii de Facebook Seismic Center-Predicție și Alertă de Cutremur au postat un anunț, care îi pune în gardă pe români. Dacă ar fi să dăm crezare celor apărute pe cunoscuta rețea de socializare, țara noastră ar putea fi lovită de un seism însemnat într-un timp destul de scurt.

„S-a detectat formarea unei noi variatii gravitationale mult mai mare decat cea de pe 18-22 Mai, variatie cu durata de minim 2 saptamani pana ce va reveni la normal. Estimam varful acestei variatii intre 3 si 5 Iunie si revenirea la normal pe 8-9 Iunie 2019 (inclusiv 10 Iunie dimineata). Aceasta variatie coincide si cu intervalele NCEP NCAR + OLR prezentate la sfarsitul anului trecut de catre Seismic Center.

Mai exact este vorba de Sambata 8 Iunie 2019 in jurul orei 3:30 dimineata, Duminica 9 iunie seara ora 22:39 si Luni dimineata 10 Iunie 2019 in jurul orei 3:30, pentru intervalele de revenire la normal ale variatiei gravimetrice.
Nu putem vorbi momentan de producerea unui cutremur si sa avem in acelasi timp un grad de siguranta de 100%, deci tratati informatia ca fapt divers teoretic respectiv raport-analiza stiintifica.Factorii se pot schimba pana atunci dar pot sa apara si anomalii NCEP NCAR OLR…

Nu vom comenta aici datele de mai sus.”, se anunță pe pagina de Facebook, Seismic Center – Predicție și Alertă de Cutremur.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cutremure
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Nectarie sau Epidie rhodos au zis ca oamenii nici daca vor vedea bombe sub nasul lor tot nu vor crede… ?‍♂️ Sa vedem ce va urma

 2. https://www.aktual24.ro/escrocheria-seismic-center-cei-care-au-prevazut-cutremurul-s-au-suparat-continuam-dar-pentru-china-sau-japonia/
  Postarea de pe „Seismic Center – Predictie si alerta cutremur” a declansat o ampla dezbatere si la televiziuni. Raed Arafat a declarat, intr-un interviu la Antena 3, ca astfel de „predictii” pot declansa „isterie” in intreaga tara.
  „Ma indoiesc ca cineva poate face o predictie despre un cutremur. Am facut verificari. Nu stim cine e in spatele acestui site, daca cineva are o metoda valida de predictie il asteapta premiul Nobel. Nu exista o astfel de predictie. Riscul e ca se poate induce tara in isterie. Daca site-ul publica si oamenii cred, va dati seama ce va intampla”, a spus Arafat.

  1. https://www.aktual24.ro/cum-fost-posibil-ca-seismul-de-azi-noapte-sa-fie-prezis-inca-din-15-august-se-stia-intr-adevar-dinainte/
   „Recunosc ca, initial, am picat in capcana lor, mai ales ca am verificat daca data postarii chiar a fost pe 15 august, lucru usor verificabil prin optiunea de edit history + absenta unui icon care semnalizeaza ca statusul a fost publicat cu o data anterioara. In plus, existau si comentarii din aceeasi zi de august, comentarii care nu pot fi datate in trecut.

   Dupa vreo o ora de nesomn, cateva discutii si luat la numaratoare comentariile si share-urile ordonate cronologic, am descoperit o distanta dubios de mare intre comentariile initiale si cele de dupa cutremurul de azi, ceea ce a dus la urmatoarea ipoteza, sugerata si de Raluca: e foarte posibil ca smecherasii de pe pagina ‘Seismic Center – Predictie si alerta cutremur’ sa publice periodic mesaje de genul celui de mai jos, cu diverse date sau intervale, asteapta apoi cateva comentarii (de la conturi fake sau persoane credule), dau ‘unpublish sau hide from timeline’, apoi asteapta sa vada care din mesajele create anterior se adeveresc, dupa care le republica/reafiseaza.

   E atat de usor. Dar cine s-ar fi gandit la treaba asta?

   Update1: mi-am adus aminte de un cont de twitter devenit faimos pentru scorurile corecte, prins mai apoi ca publica toate rezultatele posibile inainte de meciuri, pentru ca dupa meci sa stearga toate mesajele, mai putin cel cu scorul real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.